Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Dima4s сказано:

охорона в черзі в макдональдс застрягла)

виявилось, все простіше, запобіжний захід обирали в кабінеті судді, зазвичай "кнопку" натискають коли проголошено рішення/вирок, або чуть перед цим, видно - хтось завтикав.

В результаті - чувак спокійно махнув п'ятками, шукають крайніх. повісять на поліцію, бо в результаті реформи - судова охорона "займається охороною громадського порядку" ))  Зупиняти - не мали права.

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
29 хвилин тому, volks сказано:

Та елементарно рубанутись футбол, волейбол, баскетбол і т.д. осбб проти осбб. Вже краще ніж бухати постійно

Чому б не організувати дворову команду  дитячу з футболу?

Зараз навіть ходити не треба збирати.

У всіх смартфони, групи.

• Cумний 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, rabzy сказано:

Насправді непотрібні якісь нереальні бюджети, головне ж, провести атмосферно час, отримати якісь нові враження, емоції.

думка - чудова, але і в неї знайдеться купа хейтерів, я 10-ть років тому, з соціальною метою показав фільм, саме для тих - хто не міг дозволити собі "поїхати в кіно"...

взяв проектор ("побутовий епсон"), екран і показав не дуже новий фільм (комедія, не нова,не касова), для вузького кола людей (які - мали змогу прийти), були проблеми...

Опубліковано
4 часа назад, SergLutsk сказал:

І ще раз повернусь до аквапарку, поясніть мені де вузьке місце в моїй логіці.

Для початку - аквапарк це не шашликами торгувати, він має в основному постійні затрати, тобто вода, е/е, обслуговуючий персонал і т.д., це все мусить фігачити постійно, незалежно від того чи там 3 дупи льопається чи 300, так ? Тобто в аквапарку немає обслуговування і затрат на кожну конкретну людину як на тих же атракціонах, не треба нікого нікуди підіймати, крутити і т.д., зайшли собі та й ходять по горках. Тобто в аквапарку грубо кажучи більшість затрат йдуть погодинно, кожну годину, незалежно від кількості гостей.

Тепер йдем далі. Якби мені з доцьою ціна виходила скажімо 250-300 грн, то я певно ходив би з нею кожні 2-3 тижні туди, за літо певно сходили би мінімум разів 5, тим самим приніс би прибутку умовно 1500 грн. Але якщо би ціну поставили 800 грн, то скоріше за все мене би жаба задавила за 1 раз польопатись віддати 800 грн і відмазався би малій щось типу "от скоро поїдемо на озеро і там нальопаєшся до посінєнія". В результаті я би приніс прибуток аквапарку 0,00 грн. І що, для них краще ? Вода ж всерівно бігла, світло всерівно крутило, фільтри, мотори всерівно працювали ціле літо...  І я гадаю таких як я значна маса людей, невже їм краще щоб було 100 людей * 800 грн = 80 тис.грн в умовну одиницю часу ніж 400 людей * 300 грн = 120 тис.грн ?

Так, в Луцьку теж вистачає багатих людей кому 800 грн не гроші, але ж треба не забувати, що аквапарк це в першу чергу замануха для дітей десь до 13 років, а от чи багато багатих батьків таких дітей ? І вони ж теж не будуть всі ходити в той аквапарк кожен тиждень... Так що не так з моєю теорією ? Чому не краще більше але дешевше ?

Ми нещодавно їздили в Косино.

Аквапарк 450 грн на 3 години.900 грн на весь день.

Реально,жаба давить:rolleyes:

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
39 хвилин тому, paksivatova сказано:

Реально,жаба давить:rolleyes:

млять,  я думав, що я - жлоб...а таки, реально - дорого...

p.s. мається на увазі, що жлобства за собою не помічав, жодного разу не шкодував про гроші, про час - так. про гроші -ні..

але, в Косино "чуть не відповідає рівень сервісу - сумі витрачених грошей"....м'яко кажучи...

а те що там пропонують по 1К+ доларів (комплексно) за добу - взагалі не варто уваги...

p.s.s. "прекращаем разговор"...

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

думка - чудова, але і в неї знайдеться купа хейтерів, я 10-ть років тому, з соціальною метою показав фільм, саме для тих - хто не міг дозволити собі "поїхати в кіно"...

взяв проектор ("побутовий епсон"), екран і показав не дуже новий фільм (комедія, не нова,не касова), для вузького кола людей (які - мали змогу прийти), були проблеми...

Цільову аудиторію     треба вичисляти точно)))

А без хейтерів не буває.

Набагато гірше, коли не звертають увагу взагалі.

Опубліковано
44 хвилин тому, paksivatova сказано:

Аквапарк 450 грн на 3 години.900 грн на весь день.

не уявляю що там робити цілий день  

Опубліковано (змінено)
12 хвилин тому, case_l сказано:

не уявляю що там робити цілий день  

така сама х...я  поки не побачив цей оверпрайс на всласні очі...

Я не про ціну, там така сама біда як і скрізь на "наших курортах" - голяк з сервісом, прайс - є, сервісу - нема.

Опубліковано
14 хвилин тому, Cherman сказано:

Бо, в Штатах навіть нігери з гетто, ходять з огризкофонами.

то їм білі данину платять     

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
21 хвилин тому, Nokian сказано:

Цільову аудиторію     треба вичисляти точно)))

ну добре, а яка має бути цільова аудиторія - на кінотеатр під відкритим небом?

вже кілька разів пробував (хтось) на стадіоні біля гуртожитку універу - ніц не зайшло...

була ідея, зробити на авторинку, так само як в "американській класиці" - великий екран, звук через радіо в машині (можна і розумніше зробити, не в тому суть), також не зайшло - але, це було окуєть як давно, зараз, мож і зайде.

Опубліковано
16 хвилин тому, Cherman сказано:

Схоже, до вас мало заходить багатих клієнтів, що так говорите. І Епл, є показником багатства тільки в бідних країнах. Бо, в Штатах навіть нігери з гетто, ходять з огризкофонами.

Це не я говорю, а статистика

По всьому світу.

Скільки не заходитьь до мене - всі мої).

Більше цікавих речей розказувати не буду.

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

також не зайшло - але, це було окуєть як давно, зараз, мож і зайде.

бо це діч для кабріолетів, зараз також не зайде

Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

ну добре, а яка має бути цільова аудиторія - на кінотеатр під відкритим небом?

вже кілька разів пробував (хтось) на стадіоні біля гуртожитку універу - ніц не зайшло...

була ідея, зробити на авторинку, так само як в "американській класиці" - великий екран, звук через радіо в машині (можна і розумніше зробити, не в тому суть), також не зайшло - але, це було окуєть як давно, зараз, мож і зайде.

Репертуар    не зайшов може?

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, case_l сказано:

бо це діч для кабріолетів, зараз також не зайде

ну, років 20 назад, думалось що прикол не в кіно ;)...в принципі, і зараз так само думаю. але, ладно...

чому має бути кабріолет? якщо нормальна схема розміщення авто - все видно, звук через фм-радіо.

Опубліковано
В 12.09.2021 в 11:22, Nokian сказал:

Чим далі,тим більше в сучасному світі люди просто не знають,чим себе зайняти,на що вбити час

патамуша ліниві зовсім чи тупі, чи й те й те в купі. Нема на що вбити час ? Купи дачу, придумай, що там побудувати самому, потім добав ще один проект, плюс й так поточні питання, типу постригти траву чи машину помити, й перднути не матимеш коли, не говорячи про те, щоб задумуватись над вільним часом. Та й без того, якщо не зовсім баран, є чим зайнятись овердофіга, рибалка, спорт, майстрування чого небуть. Виправдовувати стояння в черзі в макдональдс браком занять і надлишком вільного часу ? Та ну нафіг. Я в Києві був всього декілька разів й так в маку й не побував, бо кожен раз, коли я біля нього опинявся, там черга була в районі 100 чоловік, то в мене й в думках не було ставати там стопершим, я в чергах ще за совдепії настоявся. Й це не дивлячись на те, що попоїсти люблю більше ніж багато хто

• Дякую! 1
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
В 12.09.2021 в 13:00, Nokian сказал:

Ну і не дай бог хто втопиться,власника роздінуть

то то я думаю, чого наші фітнес центри без басейнів функціонують  :0016::0016:

• Ха-ха 2
Опубліковано
23 годин тому, Waver сказано:

Звиздьож... бо якби ті айфони в кожному магазині не давали в розстрочку на 24 місяці без ніяких відсотків та комісій, то за такі гроші я би теж його не купував. А так: зайшов в любий магазин, сподобалась нова модель, взяв (з контрактом оформив за 5 хв без жодної копійки завдатку) і пішов з телефоном додому... перший платіж $37-$44 (в залежності від моделі) прийде через місяць в одній платіжці разом з сервісом... а сервіс в америці дорожчій ніж місячна сплата за той телефон.

Так прикольно читати, коли людина, яка живе в Америці, розказує що насправді відбувається в Америці тим, хто говорить, що ніби то знає, що відбувається в Америці :)

• Дякую! 1
  • Ха-ха 4
  • +1 1
Опубліковано
23 часа назад, Waver сказал:

бо якби ті айфони в кожному магазині не давали в розстрочку на 24 місяці без ніяких відсотків та комісій,

Заходжу на сайт Алло і бачу такий же кредит. І шото в нас стільки нових айфонів не купують.

Опубліковано
3 минуты назад, volks сказал:

Заходжу на сайт Алло і бачу такий же кредит. І шото в нас стільки нових айфонів не купують.

Там при кожному продовженні річного контракту на зв"язок оператор пропонує новий телефон за 20...30% вартості, а тут хібащо кредит запропонують.

Опубліковано
7 часов назад, Waver сказал:

Ага, розказуй... в який заклад по Луцьку не зайду то майже всі "дєфачкі" світять своїми ябками з трьома камерами. А мені приходиться доставати та показувати офіціанткам свою Nokia 3310 щоб принесли нормальне меню або щоб самі щось смачненьке порекомендували...:)

То мож ти по таких закладах ходиш.

Опубліковано
7 годин тому, Waver сказано:

А мені приходиться доставати та показувати офіціанткам свою Nokia 3310

А твоя жінка яким користується? Чи їй харам мобілками користуватись?    

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

А твоя жінка яким користується? Чи їй харам мобілками користуватись?    

Він ним виключно в Україні користується.  Найкращий засіб від випадкових зв'язків!  :)

Бо як дістане і покладе на стіл свій 13-й айфон,  то місцеві дівчата так і потечуть!

• Ха-ха 4
Опубліковано
58 минут назад, Waver сказал:

Пля, за $10-12 баксів я вечеряю креветками в Мексиканському ресторанчику. За 10 баксів -  все що на фото, а МакДональдс - то реальне наї...балово та обдиралово...

Знаєш, яка різниця між трактором і помідором?

• Ха-ха 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...