Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як казали в одному цікавому відео: "Я бачу пояс, а хтось бачить Луї вітон / Гучі / сручі / інші випєндрьожи"

Так і з шмотками. Прохавані в брендах діти набирають не один КГ. Хто для себе, хто для мами/тата на базар / бутік.

• Ха-ха 1
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
1 hour ago, Zheny@ said:

Як казали в одному цікавому відео: "Я бачу пояс, а хтось бачить Луї вітон / Гучі / сручі / інші випєндрьожи"

Так і з шмотками. Прохавані в брендах діти набирають не один КГ. Хто для себе, хто для мами/тата на базар / бутік.

Часто неношені шмотки з секондів продають через інстаграм на порядок-два дорожче.

Опубліковано
8 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Часто неношені шмотки з секондів продають через інстаграм на порядок-два дорожче.

insta_шо?

Не знаю що це.

• Ха-ха 2
Опубліковано
4 минуты назад, yu2007 сказал:

Хто жив, той і живе :) 

Ну да, нічого не змінилося на цій картинці, а вони воюють з отримувачами субсидій

%D0%B4%D0%BE%D1%81%D0%BB_%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-_%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%82%D1%83.jpg

Опубліковано
1 hour ago, nickel said:

Ну да, нічого не змінилося на цій картинці, а вони воюють з отримувачами субсидій

Так а з ким їм воювати, самим із собою? То ж цей начальник зміни віз бабло до Києва, певно на гостинці різним воякам з корупцією))

Дивує інше. Коли на Борді окремі товариші пишуть "так і треба тим субсидіантам, позабирати субсидію нах у всіх" чи "заіпали ті божники за комуналку, треба в них квартири конфіскувати" :) 

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
7 минут назад, Cherman сказал:

Так, мене заїпали боржники. І знаєш чому? Бо велика частина з них, це геть не бідні люди(в тих є субсидія).

Ладно вони б зараз не платили. Але ж в них, ска, були тисячні борги навіть при копійчаних тарифах.

8 минут назад, Cherman сказал:

От в таких, квартири і треба конфісковувати.

Раніше також цього чекав. А зараз з цим трохи складніше.

Опубліковано (змінено)
15 hours ago, Cherman said:

Так, мене заїпали боржники. І знаєш чому? Бо велика частина з них, це геть не бідні люди(в тих є субсидія). От в таких, квартири і треба конфісковувати.

В мене багатотисячний борг перед Луцьктепло, і в мене є гроші (не останні), щоб його погасити.
Ти хочеш, щоб квартиру конфіскували в мене. Натомість люди, які наживаються на цих самих тарифах, мутять з газом, чи побрали кредити в банках і викупили потім свої ж борги за 1% (з сусідньої теми про пенсійні інвестиції), тебе не цікавлять. В них ти нічого конфіскувати не хочеш. Ну окей)

15 hours ago, volks said:

Ладно вони б зараз не платили. Але ж в них, ска, були тисячні борги навіть при копійчаних тарифах.

Таких парочку взагалі б на театральному майдані розстріляти, і щоб аверс транслював екзекуцію в прямому етері)

Змінено користувачем yu2007
  • Ха-ха 1
Опубліковано
29 minutes ago, yu2007 said:

люди, які наживаються на цих самих тарифах, мутять з газом, чи побрали кредити в банках і викупили потім свої ж борги за 1% (з сусідньої теми про пенсійні інвестиції), тебе не цікавлять. В них ти нічого конфіскувати не хочеш. Ну окей)

Вони і далі будуть пророблювати такі штуки (при любій владі), а тебе - візьмуть за я.. (імхо, дуже скоро, судячи з темпів "розкуркулення")

Ніякої особистої неприязні, просто спостереження з життя країни.

Опубліковано
7 minutes ago, Cherman said:

Якщо, ще й є не останні гроші, тоді я зовсім не розумію оцього вийобування.

В темі була мова лише про квартири. В інших темах я вже писав про своє відношення до "бідних" кредитних боржників та людей, що мутять з тарифами та газом.

Хочу уточнити, чи правильно я тебе зрозумів ))

Ти згідний, що з «тарифами та газом мутять» , але треба  не ви@буватися і платити (стільки, скільки скажуть)? :) 

Опубліковано
12 minutes ago, Cherman said:

Вийобуватися можна, якщо ти Ахметов чи Коломойський, маєш силу, і у разі чого держава тобі спише борги. У випадку "маленької людини", тобі всерівно, рано чи пізно, прийдеться платити борг. А якщо буде примусове стягнення, то ще й прийдеться платити усілякі судові збори і т.д.

Дійсно, згадується тема з бляхами, і принциповий Джек74, який був себе в груди та казав, що в будь-якому разі не розмитнюватиме, але, коли зробили пільгове розмитнення, то щось затих і тихенько легалізував свого Гелексі.

Зрозуміло)

Нікого ні до чого закликати і ні в чому переконувати не збираюсь)

Платіть і не ви@буйтесь)))

Опубліковано
3 hours ago, Cherman said:

В кінці-кінців ти заплатиш, і більш за все, що більше, ніж тоді, коли би платив вчасно. Чи ти знаєш якусь хитру єврейську схему?

Поживем - побачим ))

Ти згадав за бляхарів. Так от тоді серед противників блях були люди, в яких основна претензія була «я ж заплатив повну вартість за своє авто, включно з розмитненням. А бляхарі не заплатили. Виходить я лох? От же ж суки»))

ну і якби тих блях не було стільки, якби ті бляхарі не кіпішували, хрєн би їм те розмитнення взагалі дозволили. Так і з комуналкою. Поки в більшій масі народ платить, тарифи ростимуть й далі. 

• +1 1
Опубліковано
31 minutes ago, volks said:

@yu2007 ти тільки за тепло не платиш чи за всю комуналку?

Тільки тепло. Й то частково плачу, просто перестав платити всю суму ще позаминулої зими, коли за якийсь місяць виставили 50 грн за квадрат. От і набігло «трішки» боргу за два опалювальних сезони.

Опубліковано
4 minutes ago, Cherman said:

На борді таких не було

Було, було))

4 minutes ago, Cherman said:

Бляхи - була шпаринка в законі. Тут її нема, по аналогії можна і податки не платити і іншу комуналку, в надії, що всі так робитимуть, і це якось вплине на совість "можновладців".

Совість можновладців? Ну я хоч і малоосвічений, але вже ж не настільки ідіот, щоб вірити в цю дурню.

Бляхарі не впливали на совість, вони поставили владу в таке становище, вихід з якого був лише в тому, щоб дозволити розмитнювати машини нижче Євро 5. 

І про порушення мною яких законів мова?)

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, yu2007 сказано:

Поживем - побачим ))

Ти згадав за бляхарів. Так от тоді серед противників блях були люди, в яких основна претензія була «я ж заплатив повну вартість за своє авто, включно з розмитненням. А бляхарі не заплатили. Виходить я лох? От же ж суки»))

ну і якби тих блях не було стільки, якби ті бляхарі не кіпішували, хрєн би їм те розмитнення взагалі дозволили. Так і з комуналкою. Поки в більшій масі народ платить, тарифи ростимуть й далі. 

Тарифи на комуналку будуть рости і далі, поки не зрівняються з той же Польшой. Ми типу рухаємось в європу, то і ціни будуть наближатись до їхніх. Бляхарів імхо тут не варто згадувати оскільки це зовсім інша тема. А і да, ціни на житло теж будуть рости...

• Ха-ха 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
1 минуту назад, halmer сказал:

Тарифи на комуналку будуть рости і далі, поки не зрівняються з той же Польшой. Ми типу рухаємось в європу, то і ціни будуть наближатись до їхніх.

В нас не має часу на розкачку. Треба відразу рівнятися по тарифам на Німеччину і Нідерланди. Треба швидше рухатися в Європу. )))

• Ха-ха 3
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

Чому зробив такий висновок?

Ціни на матеріали зростають. Зарплати підвищуються. Ну і попит зробить своє.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Alex S сказано:

Чому зробив такий висновок?

Предчуття. Як то кажуть, впевненим ні в чому не можна бути(хотів перднуть, обісрався) але останніми роками моніторю вартість квартир в чехії то за останні 2 роки ціни виросли на 20%, в польщі ситуація та ж сама, сам не моніторив але знайомі казали. Мені здається що і ми рухаємось в тому ж напрямку. Та і в нас скоро місце для новостройок в місті закінчиться, тоді якраз і почнеться.

• Дякую! 1
Опубліковано
15 хвилин тому, weldermaster сказано:

В нас не має часу на розкачку. Треба відразу рівнятися по тарифам на Німеччину і Нідерланди. Треба швидше рухатися в Європу. )))

Треба на норвегію, там ще вище) ну правда вони вроді не в ЄС, але то вже мєлочі.

• +1 1
Опубліковано
13 minutes ago, halmer said:

Треба на норвегію, там ще вище) ну правда вони вроді не в ЄС, але то вже мєлочі.

Вже колись писав. У вікінгів практично все на електриці, в тому числі й опалення домівок. Атомних станцій немає. Як думаєш, скільки в них коштував кіловат в 4-му кварталі 2020 року?

В Німеччині родичі платять за опалення (в перерахунку на квадратний метр житла) менше, ніж мені виставляло Луцьктепло в січні. 

Та не зважай, продовжуй думати, яка дорога комуналка в тій гейропі))

• +1 1
Опубліковано
44 minutes ago, Alex S said:

Ну а вони ,Луцьктепло, кошмарять тебе дзвінками, приносять папірці додому ,в пошті в батьків бачив в пошті червоні бомашки...Чи не чіпають?

Не чіпають поки.

Лише вивішують періодично біля дверей під’їзду списки боржників по будинку. Але я там далеко не рекордсмен, навіть в топ-3 не ввійшов, як останній раз бачив той папірець))

• Дякую! 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...