Перейти до змісту

ForeverAutumn

t0rik

ForeverAutumn  

170 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Все починається з малого. Яка сім"я така і країна. Як на форумі, так і в державі. Хтось тут писав розслабитись, так і ніхто не напрягався, просто лишній раз довели, що порядку не було і не буде. У нас блати рішають все.

скупа сльоза скотилась по щоці

• Відповідей 206
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

За клонування - перманентний бан! :_07:

ну дик, іщо одна голусувалка за розбан:D....свободу попугаям!!!!!!!!!!

Опубліковано
Ніц не поститься.

Навіть двіг проти :D

а шо сцикотна мат зі звьоздочкой получіть :D. не баїсь....

Опубліковано

Стало цікаво і перечитав тему...

ОГО, ніколи не думав, що на борді можуть бути такі "розборки" і пости, видно я читаю занадто мало розділів і все саме цікаво пролітає повз, або його удаляють до того як я встигну прочитати. :unsure:

Такі війни бачив (інколи і сам був учасником :rolleyes: ) на форумах де юзери із вікової категорії 15 - 22 і із АйК’ю нижче середнюго) А от борда була якимось чистим, навіть "серьйозним" форумом... Так інколи були перепалки, але якось не звертав уваги.

До чого це я? Ах да, є дві думки:

Такі "спори" удєл малолєток і спор на форуме, что в психушке, даже если ти побєділ всєровно ти ідійот © :smile3:

Не сприймайте все так близько до серця і буде вам щастя)

P.S. Розбаньте Осінь, я Хачу увідєть єтот Армагедон :blush:

Опубліковано

2Arden

а не боїшся стати частиною, цього "Армагедону"?

всього боятись боялка поломиться.......єх шо за мужики пішли, милу дівчину бояться

Опубліковано

2Arden

Нє, как говорится, волков боятся в лесу не е**тся собирать грибочки, я, даже, гатоф быть первой жертвой, надеюсь мАя детская психика это выдержит :rolleyes:

всього боятись боялка поломиться..

в точку, tnx ;)

Опубліковано
я, даже, гатоф быть первой жертвой, надеюсь мАя детская психика это выдержит

клубєц собі забабахайте, імєні ізвєсного Маркіза. думаю, адміни "площадя" виділять

Опубліковано

2Arden

всього боятись боялка поломиться.......єх шо за мужики пішли, милу дівчину бояться

а чого її боятись, вона що з "рогами" :rolleyes: ! ЗІ а питання було суто до Arden-а

Опубліковано

2Arden

а чого її боятись, вона що з "рогами" :rolleyes: ! ЗІ а питання було суто до Arden-а

так він тобі і відповів...так я ж тоже до нього говорила

Опубліковано

клубєц собі забабахайте, імєні ізвєсного Маркіза. думаю, адміни "площадя" виділять

хм, а это мысль... :ok2:

Ну с "площадями" мы как то сами справимся, но всеровно спасибо ^_^

Опубліковано

Енто ППЦ!

БАН РАЗБАН!

ДАЙТЕЙ шанс человеку!!! Доводы? Люди может и не меняются, но пытаются показать, что могут старатся.

Ярчик у тебя такая же личная неприязнь, как у меня симпатия!

И причём не к человеку лично, а к тому что и как она говорит!

Тем более, что забанить сново всегда успеете.

ДАЙТЕ ШАНС!!! :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...