Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 минут назад, Zevs_Isver сказал:

він також вегетаріанець? 

о_О це вже національність ? В мене для тебе сумні новини ....... :( відео вставляти не буду, може сам догадаєшся - які

• Ха-ха 1
Опубліковано
3 minutes ago, MANJAK11 said:

о_О це вже національність ? В мене для тебе сумні новини ....... :( відео вставляти не буду, може сам догадаєшся - які

якщо вже почав - мачі

• -1 1
Опубліковано
1 hour ago, Zevs_Isver said:

мені ще зранку прислав КС СМС-счастья - що ціна виросте з 140 до 180 з Нового Року

За Ющенка платили по 30 баксів в місяць за 256 кбіт і не дзижчали. А тут підняли з 5 до 6,5 і вже всьо, імпічмент Вові робити будуть...)))  

• +1 2
Опубліковано
3 minutes ago, yu2007 said:

За Ющенка платили по 30 баксів в місяць за 256 кбіт і не дзижчали. А тут підняли з 5 до 6,5 і вже всьо, імпічмент Вові робити будуть...)))  

ну ти ще згадай годину діалапа за 1$...

• Ха-ха 2
Опубліковано
13 minutes ago, Zevs_Isver said:

ну ти ще згадай годину діалапа за 1$...

На момент інавгурації пасічника в мене вже був козирний фотакомівський АДСЛ! А як загадаю, скільки мені це обійшлося, аж страшно стає.

Так що радій, що твій кучмастар подорожчав лише на півтора бакса.

Опубліковано
8 minutes ago, yu2007 said:

На момент інавгурації пасічника в мене вже був козирний фотакомівський АДСЛ! А як загадаю, скільки мені це обійшлося, аж страшно стає.

маладьож

номер ФК брав в "СТ Абонент" за 300 баксів?

Опубліковано
21 годин тому, Zheny@ сказано:

А ДГ платили Укртелекому за прокладання по каналізації, бо лише воно мають право там класти оптику і інші комунікації.

Нє, інші тоже можуть тягати, якшо є договір з Укртелекомом на експлуатацію. Датагруп вже давно відав будівництво каналів підрядникам, принаймні в Києві так.

20 годин тому, Zevs_Isver сказано:

то напевно власність телекома

раніше вони не горіли бажанням туди когось пускати

Зараз пускають, але бюрократії багато (зі слів нашого провайдера), Датагруп були любителі "схітрить" і зекономить, того частенько могли протянуть кабель "втіхаря" і через жо*у, часто це їм допомагало зайти туда де інші не могли, а бувало і пролітали, коли разом з магазином з'їжджав і їх кабель, а було навіть шо і обладнання)

Опубліковано
12 minutes ago, Zevs_Isver said:

маладьож

Іншого варіанту не було. Добре хоч від в три рази дорожчого рутера вдалось відмовитися, сам купив. 

Опубліковано
57 minutes ago, Lisovic said:

Зараз пускають, але бюрократії багато

ага,

техумови і все таке, і за кожен прольот окремо пакаван бухла носити

зараз телеком попустився, не такі борзі

бо колись або їхнє гавно або ніяк....

добре що "Carlnet" i "Wipl" (якщо не помиляюся в назвах) виручали, якщо пряма видимість була

Опубліковано
33 minutes ago, yu2007 said:

Іншого варіанту не було. Добре хоч від в три рази дорожчого рутера вдалось відмовитися, сам купив. 

в телеком "ввабщє нікак", а тако хоч за гроші - зато є сервіс

роутера?

модема може?

я своїми користувався, моїм ніколи не втюхували, проводили кабель, перевіряли чи є "гудок", давали пам'ятку абонента отримували підпис і всі задоволені

напевно біля мого номера\прізвища хтось в базі дописав щось типу "дотошне падло, не витрачайте час"

Опубліковано
1 година тому, Zevs_Isver сказано:

до речі, кажуть ще кілька років тому - їх повертали, якщо відмовлялись від номера... Номер якби не купувався, а це був пайовий внесок...

Опубліковано (змінено)
20 minutes ago, Zevs_Isver said:

в телеком "ввабщє нікак", а тако хоч за гроші - зато є сервіс

роутера?

модема може?

я своїми користувався, моїм ніколи не втюхували, проводили кабель, перевіряли чи є "гудок", давали пам'ятку абонента отримували підпис і всі задоволені

напевно біля мого номера\прізвища хтось в базі дописав щось типу "дотошне падло, не витрачайте час"

Ну я тоді бабла не шкодував :)Модем-маршрутизатор, з чотирма езернет-портами, в один з яких згодом втикнув докуплену ві-фі точку доступу. 

Можу помилятись в цінах, але в мене на момент підключення ситуація була приблизно така: або фотаком продає вже налаштований такий модем-маршрутизатор за 150 баксів, або купуєш його самостійно в інтернеті за 60 баксів. Купив сам, зателефонував в техпідтримку типу розкажіть що там в налаштуваннях прописувати. Сказали "це конфіденційна інформація, привозьте нам на офіс для налаштування")))

3 minutes ago, Bliksss said:

до речі, кажуть ще кілька років тому - їх повертали, якщо відмовлялись від номера... Номер якби не купувався, а це був пайовий внесок...

Мені повернули в 2013. Тільки ж повертають не в баксах, а в гривнях, ще й за мінусом якогось невеликого відсотку))          

Змінено користувачем yu2007
  • +1 1
Опубліковано
7 minutes ago, Bliksss said:

саме так, коли відмовитися то повертали по курсу в грн на момент заключення договору

коли відмирала телефонія - всім моїм повернули без питань

• +1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

саме так, коли відмовитися то повертали по курсу в грн на момент заключення договору

тобто, 300$ по курсу 2000 (в моєму випадку) року?

Опубліковано
8 minutes ago, yu2007 said:

зателефонував в техпідтримку типу розкажіть що там в налаштуваннях прописувати. Сказали "це конфіденційна інформація, привозьте нам на офіс для налаштування")))       

піздьож і брехня (сорі за мій французький)

за що любив ФК то за те що в них в до договору пришпилювали "Памятку Абонента" в якій буди всі потрібні дані для наштування включно з логінами\пасвордами до кабінету

якщо знаєш куди вписувати дані, а це більш менш стандартно - налаштовувалося без питань

Опубліковано

Так в чому проблема... Відмовився від Волі підключився на Датагруп за 99грн -12міс. +потім 3міс. по 139грн. ніби

Опубліковано
Just now, Bliksss said:

тобто, 300$ по курсу 2000 (в моєму випадку) року?

там було хітро,

привязка до курсу була точно,

типу брали курс на 2000 рік, множили на 300 баксів і давали гривнями

Опубліковано
Щойно, Zevs_Isver сказано:

типу брали курс на 2000 рік, множили на 300 баксів і давали гривнями

тю, я вже було шкодував, що не заморочився з тим поверненням ))

Опубліковано
11 minutes ago, Bliksss said:

тю, я вже було шкодував, що не заморочився з тим поверненням ))

нууууу....

вони ж "нє врагі своєму здоровью" :)

повернули щось і то добре,

та й сервіс був норм, за що і щире дякую, якщо тут хтось з старих жуків читає

Опубліковано
26 minutes ago, Zevs_Isver said:

коли відмирала телефонія - всім моїм повернули без питань

За мінусом 5 чи 10 % здається.

16 minutes ago, Zevs_Isver said:

піздьож і брехня (сорі за мій французький)

Який сенс мені брехати? За часів діяльності ФК там працювали різні люди, і працівники, на яких натрапляв я, це не обов'язково ті самі люди, на яких натрапляв ти чи твої знайомі.

Коли після їхнього налаштування через якийсь час я щось сам намутив з рутером і мені не вдалося відновити налаштування, то знов їздив до них в офіс, на той раз вже навіть з пивом))

Опубліковано
4 minutes ago, yu2007 said:

За мінусом 5 чи 10 % здається.

угу

4 minutes ago, yu2007 said:

Який сенс мені брехати? За часів діяльності ФК там працювали різні люди, і працівники, на яких натрапляв я, це не обов'язково ті самі люди, на яких натрапляв ти чи твої знайомі.

може ти по памятці не зміг налаштувати,

ну тоді бабло/пиво і все таке

тут питання не в людях, памятка була стандартною частиною абонентського пакета документів

Опубліковано
Just now, Bliksss said:

це да, проблем ніколи не було, жодних.

та ні, були проблеми  :(

куди без них,

і залізо було простіше, і світло пропадало на виносах але робили як могли і СОМ і адміни, майже завжди йшли на зустріч

Опубліковано
2 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

та ні, були проблеми

я фотакомом користувався тільки вдома, і то - тільки "дайлапою", як тільки появився білайн з своєю "соткою" - зразу до них перейшов.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...