Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

знаків початку/кінця Луцька немає, а знак початку/кінця Жидичина є.
Колись був знак початку, але його чи то збили чи то вітром знесло, десь за 100м перед зупинкою як рухатись у місто.
Опубліковано
Ну і в результаті? Чи можна їхати 90 чи потрібно включати БС фар взимку?
Ну тіпа да, так як за виїздом з Луцька вже Ківерцівський район.

це з якого дива? Який пункт правил тобі дозволяє визначити "на око", де вже можна, а де ще ні???
знаків...кінця Луцька немає...

Отож бо ;) Тобто, нема знаку "Кінець населеного", значить і їхати ми повинні як в населеному пункті.
Опубліковано

не бачу підстав для іронії. Я тобі задав чітке запитання, що тобі дозволяє збільшувати швидкість?

Як тебе там зупинить ДАЄць, я впевнений, ти вже не будеш йому іронізувати, а будеш винувато кліпати очима і проситися.

Опубліковано
Як тебе там зупинить ДАЄць, я впевнений, ти вже не будеш йому іронізувати, а будеш винувато кліпати очима і проситися.
Моя розмова з ДАЙ тебе вже не стосується.
не бачу підстав для іронії. Я тобі задав чітке запитання, що тобі дозволяє збільшувати швидкість?
Мова йшла ще про увімкнені фари.

І перечитай що я написав ще раз.

Опубліковано

Отож бо Тобто, нема знаку "Кінець населеного", значить і їхати ми повинні як в населеному пункті.

Наскільки зрозумів, якщо їхати з Жидичина, то знак кінця населеного пункту, тобто Жидичина, присутній.... тому виходить, що до Луцька їдемо, не керуючись обмеженнями згідно ПДР в населених пунктах.

Опубліковано

Dream, дякую за уточнення. Саме так я й мав на увазі.

Мова йшла ще про увімкнені фари.

отож бо, що "ще"

Чи можна їхати 90 чи потрібно включати БС фар взимку?

Хоча суть запитання - населений чи не населений пункт. А вже звідси й похідні - як нам діяти, згідно яких пунктів "Правил".

Наскільки зрозумів, якщо їхати з Жидичина, то ...

тому виходить, що до Луцька їдемо...

Між Вишковим і Жидичиним дорога в населеному пункті чи поза?

З формулювання початкового запитання напрямок руху напрошується "З Луцька в Жидичин".

А якщо їхати в зворотньому, то так :) Жидичин закінчився і все ;)

Опубліковано
Хоча суть запитання лежить - населений чи не населений пункт. А вже звідси й похідні - як нам діяти.
Можна увімкнути фари і не перевищувати 80, там не так далеко до Жидичина.

По любому будеш правим. Але по правильному там "поза населеним".

Опубліковано

По правильному дотримуючись ПДД виходить, що з Луцька потрібно їхати як в населенному, а з Жидичина в Луцьк як поза населеним пунктом.

Опубліковано

Загуглив ось таке:

Згідно вимог ДСТУ 4100-2002 Знаки Дорожні. Загальні технічні умови. Правила застосування п.10.7.39

Знаки 5.45 «Початок населеного пункту» і 5.46 «Кінець населеного пункту» повинні засто­совуватись для позначення населеного пункту (відповідно початку та кінця), в якому діють спеціальні вимоги, що регулюють порядок руху в населених пунктах, і установлюються на фактичній межі забу­дови, яка прилягає до дороги.

Думаю, він там таки має бути. Тай був. А знак поставити не дешева забавка.

Інше питання що дядько "зрізав" його собі. Труба на хазяйстві завжди пригодиться, щей пряма.)))

та й тут http://www.0332.ua/map кінець меж Луцька видно добре

Опубліковано

Для загального користування.

Максимально допустима норма вмісту алкоголю в крові у водіїв - 0,2 проміле.
в Україні.

Тільки що чув по радіво (російському), що Вовка їхній підписав бумажку про допустиму норму в 0,35 проміле.

Опубліковано

Для загального користування.

"Максимально допустима норма вмісту алкоголю в крові у водіїв - 0,2 проміле"

в Україні.

Тільки що чув по радіво (російському), що Вовка їхній підписав бумажку про допустиму норму в 0,35 проміле.

Там вроді забули кому на один знак вліво змістити, але то таке :)
Опубліковано

Пресс-служба ГУОБДД МВД России

...

1. Факт употребления веществ, вызывающих алкогольное опьянение, уже с сегодняшнего дня определяется с учетом возможной суммарной погрешности измерений, которая составляет 0,16 миллиграмма абсолютного этилового спирта на один литр выдыхаемого воздуха.

2. С сегодняшнего дня водители привлекаются к административной ответственности только в случае превышения установленной скорости движения транспортного средства более чем на 20 километров в час.

Соответствующие разъяснения о применении отдельных положений Федерального закона от 23 июля 2013 года № 196-ФЗ направлены во все подразделения Госавтоинспекции.

таки 0,16 промілле (квас, кефір)

також підняли штраф:

- водіння в нетверезому стані ~ $1000, позбавлення права керувати на 1,5-2 роки, рецидив $1500 і 3 роки.

- відмова від проходження = їзді нетверезим, з такими ж наслідками;

- передача права керування нетверезому = тому що вище.

952026273.jpg

• +1 1
Опубліковано

таки 0,16 промілле (квас, кефір)

Блін, на власні вуха чув, по радіо Рекорд. Ведучі ще й прикалувались з цього мол скільки не встановлювали б всеодно вип"ють скільки зможуть).

Спорити не буду!

Опубліковано
Бацька Лукашенко підписав закон, яким регламентується конфіскація автомобіля у нетверезого водія, який за рік двічі попався на п'яній їзді. Може хоч це зупинить п'яних вбивць на колесах?
Опубліковано

Бацька Лукашенко підписав закон, яким регламентується конфіскація автомобіля у нетверезого водія, який за рік двічі попався на п'яній їзді. Може хоч це зупинить п'яних вбивць на колесах?

диктатор ср-ный :)

А як на мене - правильно робить!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...