Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дивно, чому посадовці так полюбили цю магічну цифру "98%"? спочатку автодор доповідав, що відремонтував 98% доріг

перш ніж подати інформацію вони, напевно, зідзвонюються з іншими управліннями і уточняють цифри, щоб були такі самі

Ну сьогодні я лопату з собою вже візьму!

А я сьогодні вже свою машину не брав. Вистачило екстриму в минулу п"ятницю.)

Опубліковано

А я сьогодні вже свою машину не брав. Вистачило екстриму в минулу п"ятницю.)

А я взял. В прошлую пятницу так боялся, так боялся как буду парковаться вечером, аж на шашлыки поехал :) нормуль и там пузом поползали и после во двор нормально заполз :)

Сейчас хуже во дворах, снег что отгребли задубел уже не упрешься и лед нарос ужасно, я в шоке от такой весны товарищи :)

Опубліковано (змінено)

Азаров: На ремонт українських доріг треба 500 млрд грн - http://gazeta.ua/art...mlrd-grn/488589

:_09: А це цифра з віткатами чи без? Якщо без, то страшно уявити реальну цифру...

Змінено користувачем bodia88888
Опубліковано

Пам'ятаю,як робили не так давно дороги у Польщі.Десь на метр знімали попереднє полотно і все робили по новому.

ЗІ:В армії мене заперли в дорожньо-будівельну учебку,так наш викладач нам казав,що радянська технологія вкладання доріг найкраща в світі.На що всі зареготали.Але він сказав-просто в нас в тій технології є одна дірка про яку ви всі знаєте.Так шо не зима винувата,а та дірка,з якої сипеться наліво щебінь і асфальт.

Опубліковано

Був щойно на ЖД воклазі, там перед лікарнею стоїть декілька рогатих акурат по серед дороги, в принципі пробки як такої немає, але якщо будете поспішати на поїзд - виїжджайте завчасно :)

Опубліковано
я в шоке от такой весны товарищи
Колега сьогодні сказав, що як вийшов рано у двір то хотілось перила гризти.
Опубліковано

Був щойно на ЖД воклазі, там перед лікарнею стоїть декілька рогатих акурат по серед дороги

а їх стоїть багато по місту... може ліпіздрічество кончилось?

а шо стосується назви теми, скажу коротко - хрєнова!....

Опубліковано (змінено)

Азаров хоче щоб йому довели, що "Укравтодор" ремонтує погано

П'ятниця, 22 березня 2013, 13:43

Прем'єр Микола Азаров заперечує можливість неякісного ремонту доріг "Укравтодором" через погані погодні умови.

Про це він сказав журналістам у ході відвідування Національного транспортного університету, передають "Українські новини".

"Ось сюжети канали показують: от дороги, ось зима, ось сніг, не можна, мовляв, нічого робити... А мені фахівці заявляють, що зараз технології дозволяють ремонтувати дороги практично в будь-яку погоду", - сказав Азаров.

Він також висловив упевненість в якісному ремонті доріг "Укравтодором" і зазначив, що готовий покарати керівництво "Укравтодору" в разі доказу зворотного.

Азаров також зазначив, що заява про 100% відремонтованих доріг стосується тільки 23 основних напрямків.

Як відомо, в Ужгороді працівники закарпатського облавтодору засипали ями на дорозі болотом з додаванням щебеню.

На трасах Донецької області ями засипають щебенем, заливають смолою, наспіх підмітають і переїжджають колесом трактора.

Працівники Закарпатського автодору латають дороги землею, яку викопують відразу поруч у лісі.

У четвер Азаров заявив про необхідність 500 мільярдів гривень на приведення доріг у пристойний стан.

При цьому прем'єр обіцяє відремонтувати дороги до травня.

Змінено користувачем rl72
Опубліковано

Азаров звелів розробити нові стандарти будівництва доріг

В Україні необхідно розробити та запровадити нові стандарти будівництва автомобільних доріг.

Про це заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров у п’ятницю після відвідання Національного транспортного університету.

«Нам необхідно розробляти нові стандарти, нові норми будівництва автодоріг, щоб можна було на тендерах будівельникам пред’являти нові вимоги. Розробки транспортного університету дають змогу контролювати якість будівництва, дорожнього полотна», - сказав глава уряду, додавши, що НТУ вже розробляє такі стандарти.

За його словами, уряд має намір організувати випуск на вітчизняних підприємствах усіх необхідних матеріалів та техніки для будівництва доріг.

«Нам необхідно створити базу для будівництва автодоріг: це і кар’єри, і заводи з виробництва бітуму, і заводи, які дозволять підсилити покриття, дорожньо-будівельна техніка, і прилади з контролю – це серйозна велика програма», - зазначив М.Азаров.

Він додав, що вже у 2013 році уряд удвічі збільшить фінансування дорожнього будівництва і ремонту.

Водночас Кабмін розглядає можливість запровадження автоматизованих систем контролю за рівнем транспортного навантаження. «Коли ми відкрили наші кордони, на наші дороги ринув великий потік важких транспортних засобів, під які наші дороги не були розраховані. Це спричинило суттєве руйнування доріг. Нам необхідно виділити для такого важкого транспорту певні напрямки, зробити ці напрямки задовільними для таких перевезень, а по всіх інших - обмежити рух важкого транспорту». – сказав М.Азаров, наголосивши, що це загальноприйнята у світі практика.

А це вже проходять випробовування доріг, побудованих по азаровському стандарту

Опубліковано

не послухав дайців, поїхав машиною на роботу, без особливої на це потреби, то й закопувався 3 рази, і то на передньому приводі і з доброю гумою... в обід покаявся і поставив машину до кращих часів))

• +1 1
Опубліковано

ото читаючи такі публікації в пресі про дороги то виникає болюче питання - чи це преса так тролить азарова чи він дійсно такий ДЕБІЛ?

п.с. на львів не варто їхати! будь кудою.

Опубліковано

Вчора в 20-00 приїхали з Ягодина. Ягодин-Ковель, асвальт тримається, не перемітає, трошки слизькувато, але за сотню їхали. В Ковелі на об'їздній дуже слизько було, особливо на світлофорах та поворотах, не посипано. В напрямку Луцька біля Волі Любитівської обігнали "посипайку". За Голобами дорога закінчилась: ямки, дрібні перемети, слизота - 60-70 км\год. І так до Луцька. Але в цілому якщо треба - добратися можна. На митниці черга фур з нашої сторони порядка 8-10 км, легковиків менше. Зі сторони поляків фур, кажуть, на 30 км стоїть.

Опубліковано (змінено)

кто вкурсе дорога на Киев проехать можно? или закрыты?

Судячи по тому, що робиться в Києві, то і до самого Києва доїхати буде проблематично... :_03:

І ще - пряма мова киян про обстановку в столиці

Змінено користувачем S-driver
Опубліковано

Київ другу добу блоковано. Щойно мені люди віддзвонилися - не змогли пробитися через Київ до Луцька....Певно, спробують Біла церква-Сквира-Житомир і далі по Київ-Чоп...Поки вирішують....

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...