Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Яким боком це тут, в "Дорожній обстановці"?

Ціни на пальне ростуть --> автомобілів на дорогах стає менше --> це має вплив на дорожню обстановку.

Ціни на пальне ростуть --> деякі водії через це стають злими та агресивними --> це має вплив на дорожню обстановку.

Ціни на пальне кожен день або декілька разів на день стрибають туди/сюди --> водії коли проїжджають поруч із АЗС, дивляться не на дорогу, а на стеллу з цінами --> це має вплив на дорожню обстановку.

Імхо, зроблено самовільно, банкою чорної "Зебри". 2 тижні і все вернеться назад.

ти вважаєш, що не треба було це тут викладати? тож почекаємо до 29 листопада і побачимо. ок?

Опубліковано

Ціни на пальне ростуть --> автомобілів на дорогах стає менше --> це має вплив на дорожню обстановку.

Ціни на пальне ростуть --> деякі водії через це стають злими та агресивними --> це має вплив на дорожню обстановку.

Ціни на пальне кожен день або декілька разів на день стрибають туди/сюди --> водії коли проїжджають поруч із АЗС, дивляться не на дорогу, а на стеллу з цінами --> це має вплив на дорожню обстановку.

ти серйозно?

Імхо, зроблено самовільно, банкою чорної "Зебри". 2 тижні і все вернеться назад.

ти вважаєш, що не треба було це тут викладати? тож почекаємо до 29 листопада і побачимо. ок?

ні, я вважаю саме те, що ти прочитав. А не те, що ти подумав.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

ти серйозно?

ти ж хотів пояснення, я тобі дав.

а серойзно, то ціни на пальне настільки збільшилися, що ппц і ця картинка - це такий собі крик душі великого числа автомобілістів, а так як не вважаю цей напис гумором, то не кинув у розділ "картинки з уматними текстами", а у розділ, що має відношення до авто, найбільш відповідним мені виявився цей розділ.

тепер зрозуміло?

Опубліковано (змінено)

тепер зрозуміло?

пошук наше всьо. Треба було лише перейти на другу сторінку автопаті.

Кто каким бензом заправляет машинку и где

Від тебе шпала мені вище? :) Бо я тримаю себе в руках щоб свою незгоду в твоїм офтопом не перетворювати в мінуса тобі. :)

Змінено користувачем Dream
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

На кільці Рівненської на виїзді на Струмівку часто стоять гандони з палками і тупо збивають бабло за неввімкнені фари, майте на увазі.

Знак кінця Луцька висить перед кільцем, а знак початку Струмівки - за кільцем, а кільце - поза населеними пунктами. І ці уроди стоять і тупо збивають. Вже двоє знайомих по 100 мусили віддати.

Раз такі "блюдітєлі парядка" - ну можна ж зупинити, ПОПЕРЕДИТИ усно, так де ж! Бабки давай! Ти ж НАРУШИТЄЛЬ! Суки... Які були, такі й лишилися. Ніхєра на їхню совість не діє.

Змінено користувачем jack74
  • +1 3
  • -1 3
Опубліковано

Які були, такі й лишилися. Ніхєра на їхню совість не діє.

тільки вигнати всіх і нових не з мусорів понабирати. Інакше ніяк. Цих ніяк вже не виправити.
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

На кільці Рівненської на виїзді на Струмівку часто стоять гандони з палками і тупо збивають бабло за неввімкнені фари, майте на увазі.

Знак кінця Луцька висить перед кільцем, а знак початку Струмівки - за кільцем, а кільце - поза населеними пунктами. І ці уроди стоять і тупо збивають. Вже двоє знайомих по 100 мусили віддати.

Раз такі "блюдітєлі парядка" - ну можна ж зупинити, ПОПЕРЕДИТИ усно, так де ж! Бабки давай! Ти ж НАРУШИТЄЛЬ! Суки... Які були, такі й лишилися. Ніхєра на їхню совість не діє.

От чому вони гандони? Порушив правила, то отримуй протокола!
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Я, взагалі-то, пояснив чому. Є така "міра покарання" як УСНЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ, яке також можна вписати в протокол. Так вони ж ніколи такого не використовують.

Не потрібно розуміти і виконувати "букву закону" так по-шакальськи. Хочуть дійсно слідкувати за дотримання водіями ПДР?! - то нефіг там хєрнею займатись! Є в Луцьку купа місць, де дійсно постійно є купа грубих порушень, які дійсно несуть небезпеку для інших учасників дорожнього руху! От хай їдуть туди і бдять! Хай мажорів трохи половлять!

• +1 2
  • -1 2
Опубліковано

Бо закон можна виконувати формально, а можна дійно дбати за безпеку руху. Якщо дійсно знайомі віддали "правоохоронцям" по 100 грн., то це аж ніяк не виконання букви закону, а звичайне хабарництво.

Інколи усне попередження і людське ставлення більш важливе, ніж оті гривні.

Опубліковано (змінено)

Шановний Ha3aP, таких випадків збивання грошей з водіїв можна навести ще з десяток. Ви мабуть небули в таких випадках коли з водія нагло хочуть здерти гроші. Про такий випадок спірний де є населена місцевість і ДАЙці збивали бабло можна довго говорити.

Мене цієї весни також ці "екземпляри" спромоглися тільки 20 грн. собі в карман видерти.

І знавши як вони працюють, в ставленні до ДАІ я також підтримую jack74

Змінено користувачем Сашко85
Опубліковано (змінено)

jack74 це ніразу не виправдання!

Через кільце проїзжає 1000 машин в день, 250 з яких їде без фар, хай 100 вони зупиняють і всій сотні говорити включи фари, пристебни ремінь, обнови аптечку та вонегасник і т.д.?

А потім почнеться: "я перевищив швидкість? Дайте усне попередження. Ні? Ну ти і гандон"

Є ПДР яких потрібно дотримуватись, а коли ти їх не дотримуєшся тебе за це наказують. А те що друзі дали взятку то це вони перш за все винні, отакі от друзі і навчили ментів давати взятки. Хочете вірте, хочете ні, особисто я ще ніразу ні гривні їм не дав.

Сашко85 я? ))) Ну засвітло ще не штрафували, а за перевищення, розмітки і т.д. хватало. Дома лежить протоколів штук зо 20 і всі оплачені.

Ви мені що хоч росказуйте, порушив правила - будь чоловіком, не ний і йди платити штраф, бо з підходом аля мєнт мудак, а я красавчік нам в Європу ніколи не попасти!

Змінено користувачем Ha3aP
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

виправдання? щось я не зрозумів, хто виправдовується?

...колись давно я перший раз їхав своєю машиною в Польщу. Це був десь 94-95-й... Всі застерігали, що там поліцаї - сама суворість, і ніяких відмазок навіть не слухають. Штрафи конкретні. Попереджали, щоб всі лампочки особливо перевіряв, бо штрафують за це "по-чорному"...

І от їду я на батьковому "москалику", з причепом, стемніло, попереду бачу дві патрульні машини, зупинили когось... Перемикаюсь на "ближній" і бачу, як всі поліцаї повертають голови на мене і вже йдуть "напереріз".... Зупиняє один, підходить, запитує папери, і далі "Чому в пана не робе ліва фара?" !!! Ну, думаю, все... попав... Звичайно роблю великі очі, щось там починаю лепетати про "не знаю... перевіряв... все робило...", а він тим часом йде до причепа... Я вмикаю фари, йду дивитись на ліву, вона дійсно не горить, я її кулаком - загорілась... Вимикаю, він знов підходить, я вмикаю-показую, а вона знов не горить! Ну, думаю, тепер точно все... Він запитує, чи є в мене вогнегасник, аптечка, знак "аварійки"... Я показую, а він запитує "а де другий знак "аварійки"? О_О на той час я того ще не знав... :) Запитую "нашо", він терпляче поясноє, що "поламався причіп - лишаєм його зі знаком і їдем за допомогою, далі ламається машина і ЩО ставим?!" Я вже роблю ягнячі очі і мовчу, чекаю приговору. Він командує "що чекаєм?! міняй лампочку!"... Міняю, вмикаю, світить... Він дає настанову, що потрібно перевіряти лампочки і що потрібно мати два знака, і ... віддає папери!!! ВСЕ! Бажає "щасливої дороги"!

Знаєш хоч один такий приклад з нашими ДАЙцями?! Ні разу ні один мені ніколи нічого не "вибачив"! Ні разу ні один ніколи не застосував до мене такої міри покарання як "усне попередження"! От тому в нас - гандони, а в Польщі - Поліцейські.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано

Знаю, мого напарника зупиняли при схожій ситуації. Вийшов, фара ліва справді не горіла, став говорити що зранку все було ок, міняє праву (робочу лампочку) на ліву, вмикає, ліва робить отже порушення немає. ДАІшники віддають документи і бажають щасливої дороги. А якби напарник став би казати "ну не наказуйте, може домовимось" то ясне діло вони б в нього здерли 100 грн. Тепер ловиш в чому суть і хто винний?

Мене до речі не однаразово відпускали без протоколу, особливо в Рівному.

А те що вони, як ти кажиш гандони, винні перш за все водії. Тому що навчили так, якщо не хоче платити штраф значить дасть на лапу. По тому принципу і працюють. Порушив - плати штраф, а не на лапу мєнту, або не дивуйтесь потім чого президент має межигір"я!

Опубліковано

Брат на спрінтері вночі біля авторинку їхав, з адреналіна до коста брави, за кільцем в сторону фуршета 2 гайці аж на дорогу вискочили, просто під колеса бусу. Брат пред'явив документи та поцікавився чому під колеса кидаються, чому замість того щоб ловити порушників та запобігати порушенням ПДР, вони вночі напередодні авторинку бабло косять спиняючи 99% транспорту пачками і докулупуються до документів. У відповідь ті бидло-інспектори хамити почали, тон відповідний увімкнули і т.д.

Сам нераз замічав послідовність, завтра авторинок - сьогодні вночі дайці в тому районі стоять, в день авторинку теж регулярно, а от не в ''рибні'' дні їх там невидно ніколи.

Опубліковано (змінено)

Слухай, Назар, що ти дурня ліпиш? Водії самі винні?! Коли гандон мені відкрито каже "ну дай хоч на каву" це я в цьому винен?!?! Чи коли пів-години мусолить техпаспорт, заглядаючи в кожну дірку в машині, чекаючи, коли ти всучиш йому хоч щось, теж я винен?!

Мусор має владу, має вилку в призначені штрафу, має можливість використовувати службове положення і він цим во всю користується! Держава створила такі умови, а не водії! Нехай на кожну патрульну машину повісять реєстратор, кожному ДАЙцю вчіплять диктофон і нехай ці всі записи будуть суворої звітності і викладаються у відкриту базу, щоб кожен мав можливість побачити - от тоді побачим, чи будуть ці "работнікі палкі і свістка" гальмувати нас за таку фігню, і чи будуть по пів-години мусолити, чекаючи поки ти не почнеш пропонувати "хабар"

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

дубенская поворот на против выдачи польских виз

стоит знак парковка запрещена

быдла столько что менты были бы озолочены - но их там нет

а быдла хоть отбавляй (все в евросоюз хотят поехать)

уточьню возле бани

Змінено користувачем westboiuu
Опубліковано

Слухай, Назар, що ти дурня ліпиш? Водії самі винні?! Коли гандон мені відкрито каже "ну дай хоч на каву" це я в цьому винен?!?! Чи коли пів-години мусолить техпаспорт, заглядаючи в кожну дірку в машині, чекаючи, коли ти всучиш йому хоч щось, теж я винен?!

Мусор має владу, має вилку в призначені штрафу, має можливість використовувати службове положення і він цим во всю користується! Держава створила такі умови, а не водії! Нехай на кожну патрульну машину повісять реєстратор, кожному ДАЙцю вчіплять диктофон і нехай ці всі записи будуть суворої звітності і викладаються у відкриту базу, щоб кожен мав можливість побачити - от тоді побачим, чи будуть ці "работнікі палкі і свістка" гальмувати нас за таку фігню, і чи будуть по пів-години мусолити, чекаючи поки ти не почнеш пропонувати "хабар"

Ну чому мені не каже? Я вже років 6 як день в день за кермом і ще ніразу не почув "дай мені на каву"!

Якщо ти винен - хай пише протокол, ні - хай відпускає. Хз де ви їздити і що ви робите з тими мєнтами але я чомусь ніразу в таких випадках не був.

Опубліковано

для чого давали хабар? хай би складали протокол, а якщо знайомі впевнені в своїй правоті, то оскаржували б в суді. А так....

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
... а якщо знайомі впевнені в своїй правоті, то оскаржували б в суді. А так....

ти сам себе читаєш? Тобто, якщо я правий, мені треба ще й купу мороки на свою дупу? Оскаржувати в суді! Ти сам хоч раз "оскаржував"? Це не в інеті на форумі заповнити форму реєстрації!

От в тому то й наша проблема, що система створена так, що "винуватцю-потерпівшому" простіше і дешевше відкупитися від вимагача у формі на місці, ніж щоб він передав твою справу вимагачу в лиці Держави!

Опубліковано (змінено)

пункт 1.10.49 ПДР Вам в поміч... пару днів назад мене там зупинили за нібито порушення ПДР (світло), так от, спитавши у інспектора, що таке населений пункт, він, звичайно, переформулював питання у мій бік. пояснивши іспекторові, що ж таке той "населений пункт" я почув лише "щасливої дороги".

можливо, не потрібно одразу кричати, що всі там "ганд.ни з палками" і т.д., а почати з себе, більш детальніше, скажімо, вивчити правила дорожнього руху, щоб не попадатись на своїй же необізнаності в тій чи іншій ситуації. деякі інспектора тільки тим і користаються, що ловлять водіїв на їх необізнаності.

п.с. зрозумійте мене правильно, я не хочу показати, що я один такий от розумник, а інші - ні. просто раз обпікся на незнанні деталів ПДР, після чого стараюсь вникати більш глибоко в усі нюанси.

Змінено користувачем w7emn
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

пункт 1.10.49 ПДР Вам в поміч... пару днів назад мене там зупинили за нібито порушення ПДР (світло), так от, спитавши у інспектора, що таке населений пункт, він, звичайно, переформулював питання у мій бік. пояснивши іспекторові, що ж таке той "населений пункт" я почув лише "щасливої дороги".

можливо, не потрібно одразу кричати, що всі там "ганд.ни з палками" і т.д., а почати з себе, більш детальніше, скажімо, вивчити правила дорожнього руху, щоб не попадатись на своїй же необізнаності в тій чи іншій ситуації. деякі інспектора тільки тим і користаються, що ловлять водіїв на їх необізнаності.

п.с. зрозумійте мене правильно, я не хочу показати, що я один такий от розумник, а інші - ні. просто раз обпікся на незнанні деталів ПДР, після чого стараюсь вникати більш глибоко в усі нюанси.

пункт 9.8

З 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар.

пункт 1.10.49

населений пункт - забудована територія, в'їзди на яку і виїзди з якої позначаються дорожніми знаками 5.45, 5.46, 5.47, 5.48;

5.45.png5.45 «Початок населеного пункту». Найменування і початок забудови населеного пункту, в якому діють вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.

5.46.png5.46 «Кінець населеного пункту».Місце, з якого на даній дорозі втрачають чинність вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.

Знаки 5.45 і 5.46 установлюються на фактичній межі забудови, яка прилягає до дороги.

5.47.png5.47 «Початок населеного пункту». Найменування і початок забудови населеного пункту, в якому на даній дорозі не діють вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.

5.48.png5.48 «Кінець населеного пункту». Кінець населеного пункту, позначеного знаком 5.47.

ну і? Поділися ж із нами, що ж такого ти пояснив тому "інспекторові", які такі "глибокі нюанси" ти там розгледів, щоб і ми не "обпіклися на незнанні деталів"

• +1 1
  • -1 3
Опубліковано

пункт 9.8

З 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу - ближнє світло фар.

пункт 1.10.49

населений пункт - забудована територія, в'їзди на яку і виїзди з якої позначаються дорожніми знаками 5.45, 5.46, 5.47, 5.48;

5.45.png5.45 «Початок населеного пункту». Найменування і початок забудови населеного пункту, в якому діють вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.

5.46.png5.46 «Кінець населеного пункту».Місце, з якого на даній дорозі втрачають чинність вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.

Знаки 5.45 і 5.46 установлюються на фактичній межі забудови, яка прилягає до дороги.

5.47.png5.47 «Початок населеного пункту». Найменування і початок забудови населеного пункту, в якому на даній дорозі не діють вимоги цих Правил, що визначають порядок руху в населених пунктах.

5.48.png5.48 «Кінець населеного пункту». Кінець населеного пункту, позначеного знаком 5.47.

ну і? Поділися ж із нами, що ж такого ти пояснив тому "інспекторові", які такі "глибокі нюанси" ти там розгледів, щоб і ми не "обпіклися на незнанні деталів"

Правила визначають населений пункт, насамперед, як забудовану територію, на якій проживають або працюють люди.Якщо з якихось причин знаки 5.45, 5.47 відсутні, але явно видно, що це населений пункт (Забудована територія), водій зобов'язаний дотримуватися порядку руху в населених пунктах.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Правила визначають населений пункт, насамперед, як забудовану територію, на якій проживають або працюють люди.Якщо з якихось причин знаки 5.45, 5.47 відсутні, але явно видно, що це населений пункт (Забудована територія), водій зобов'язаний дотримуватися порядку руху в населених пунктах.

ну! І яким боком воно до нашого випадку? Де тут криється твоя відмазка для інспектора? Тут навпаки, для інспектора підказка!

Кільце ну аж ніяк не забудова. Я ж чітко написав: перед кільцем встановлений знак "закінчення населеного пункту", а відразу після кільця - знак "початок населеного пункту", тобто саме кільце поза населеним пунктом.

• +1 1
  • -1 2
Опубліковано

ну! І яким боком воно до нашого випадку? Де тут криється твоя відмазка для інспектора? Тут навпаки, для інспектора підказка!

Кільце ну аж ніяк не забудова. Я ж чітко написав: перед кільцем встановлений знак "закінчення населеного пункту", а відразу після кільця - знак "початок населеного пункту", тобто саме кільце поза населеним пунктом.

причому тут кільце? зупинив вас інспектор де? в полі? навкруги не було забудованої території? яка ж тут підказка для інспектора? що в населеному пункті я маю дотримуватись вимог встановлених правилами дорожнього руху?! так, я маю дотримуватись, що і робив, коли рухався без світла, а відмазки тут ніякої нема, так як нічого я не порушив тоді.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

В мене була ситуація,коли я виїзжав з міста затемно,а фари включив датчик світла,світять фари та й світять,я й уваги не звертаю.Їду собі,а далі поступово став день і світило яскраве сонце,датчик фари виключив,а я не звертаю уваги,бо ж вночі фари видно,що світять на дорогу,а вдень,ще й на яскравому сонці не видно.І от зупиняє мене надавач адмінпослуг і каже -"з Вас штраф 450грн".Я звісно в шоці,дивлюсь на панельку-дійсно фари вимкнуті,пояснюю що виїхав з ночі на датчику світла і прошляпив,а йму до ж-пи.Ну, кажу, пиши протокол,мені тоже до ж-пи.А він знову про 450грн.Кажу-пофіг.Через кілька хвилин віддав документи і я поїхав.В падлу їм щось писати.

В Європі фари мають світити цілий рік,але там Європа і коли їдеш по дорогах,то періодично бачиш білборди на яких пишуть тіпа - "не забудьте ввімкнути фари" або "ввімкнені фари=збережене життя" тощо.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...