Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Завтра перекриють рух транспорту на луцькій вулиці

19:30 25.11.2014

Завтра буде зупинено рух транспорту вулицею Гнідавська.

Завтра, 26 листопада, у зв'язку з проведенням ремонту дорожнього покриття, з 9 до 18 години буде зупинено рух транспорту вулицею Гнідавська, - повідомили у луцькій мерії.

Рух транспорту буде організовано вулицями Боженка та Львівська.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво куди поділи світлофори з перехрестя Відродження - Рівненська?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво куди поділи світлофори з перехрестя Відродження - Рівненська?

:_09: а що, поділися?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж бачив як знімали. Можливо будуть міняти на нові. ХЗ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На нові)))) Хіба тільки на папері..)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі якщо хто збирається в напрямку Дубно. На виїзді з с.Брищі, На повороті повністю обледеніла ділянка смуги ( в сторону Дубно) , В кінці дня вже була огороджена та стояв знак. А в 12.00 приблизно Там посковзнувсь та вилетів з трасси в дерево Рено Кенго. З авторинку мабуть їхали, бо стояло кенгушок шт 5.Будьте обережні.

На нові)))) Хіба тільки на папері..)))

Від Нашого Краю перенесуть :_08:

Змінено користувачем sirgo
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні запрацював світлофор на перехресті біля Нової Лінії, Затор утворився немаленький. за деякий час перейшов у мигаючий жовтий. Затор відразу роз"їхався. Є таке передчуття, що з тим свіллофором буде ще гірше як без нього. ІМХО

Ось вже на Волинь пост http://www.volynpost.com/news/42801-u-lucku-zator-cherez-novi-svitlofory-foto,

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні помітив знаки "Stop" в обох напрямках на з/д переїзді по вул. Дубнівській

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на Відродження - Рівненська сьогодні встановлювали новенькі світлофори: діодні, з козирками:)

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Головне, щоб той, що на Рівненський з боку колишнього Колібріса нормально поцепили, бо того, що там був (якого не так давно включили) абсолютно ніхто не помічав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Краю вранці прикрутили знаки "Напрямок руху по смугах" та "Рух прямо або праворуч"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на Відродження - Рівненська сьогодні встановлювали новенькі світлофори: діодні, з козирками :)

Чіпляли-чіпляли, да познімали, сьогодні близько 19.00 їхав за принципом хто нагліший, а не за пдр чи регульованим світлофором перехрестям. Таке воаження, що водіям начхати хто на голлвній, в кого корито падароже, той і прав... Ф:(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля Краю вранці прикрутили знаки "Напрямок руху по смугах" та "Рух прямо або праворуч"

А точніше можна, адреса чи точна назва, я наприклад, такого не пам"ятаю магазину.

Змінено користувачем foma144
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні помітив знаки "Stop" в обох напрямках на з/д переїзді по вул. Дубнівській

Оо ні хохо собі!..

А точніше можна, адреса чи точна назва, я наприклад, такого не пам"ятаю магазину.

він певно про край на шевченка.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ямку біля Лучеська залатали) Пазітівно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поворот з Рівненської,виїзд на К-Карого біля магазину "Нива"-стара назва(вроді так), відкритий люк. Торчить. на швидкості, в темряві можна зловити. Уважно проїжайте дане місце , поворот.

• +1 4
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зупинитись і поправити не пробував?

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а зупинитись і поправити не пробував?

не завжди маршутка зупиняється на вимогу....

Краще б ти написав, що поправив.А ніж писати всякі невдоволення/пропозиції.

Змінено користувачем Onil
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я, взагалі-то, просто запитав. А твоя "ображена" реакція натякає на те, що їхав ти, все ж, не в маршрутці.

А люки я не раз поправляв. І не раз дзвонив у відповідні служби, коли там не було що поправляти.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замінювали шлагбауми, тому знаки були встановлені тимчасово. Вже демонтували

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я, взагалі-то, просто запитав.

женя, ну не кажи - читається там під'обка, читається.... :)
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я, взагалі-то, просто запитав.

женя, ну не кажи - читається там під'обка, читається.... :)

погоджуюсь, є таке. А це тому, що давно бачу, як народ рахує свій громадянський обов'язок виконаним, написавши пост тут на борді. Не задумуючись, що цей пост може прочитати ну мізерна кількість від мешканців міста, не кажучи вже про немісцевих. А зараз не минуле століття, всі знають про телефони в міськраду, в аварійні служби і т.д. А дзвінок туди має більший ефект, ніж писанути тут, так як такі заявки там реєструються, і потім, у випадку ігнору, а тим більше у випадку якогось "ЧеПе", можна і наказати винних, так як вони вже не зможуть відмазатись "а ми не знали".

не завжди маршутка зупиняється на вимогу....

Onil, ок, вибач, я перегнув. ....якщо ти дійсно їхав в маршрутці... Якщо ж ні, то тобі з своєю совістю жити

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен з нас має власну думку. Я ж не намагався на когось перекласти вину, чи заставити когось це зробити. В темі ми висловлюємо власнуи думку, повідомляємо про зміни. Висновки роби сам.

Змінено користувачем Onil
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З'явився знак обмеження швидкості 40 на Відродження біля дитячої лікарні (з сторони самої лікарні).

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...