Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні помітив знаки "Stop" в обох напрямках на з/д переїзді по вул. Дубнівській

Оо ні хохо собі!..

Біля Краю вранці прикрутили знаки "Напрямок руху по смугах" та "Рух прямо або праворуч"

А точніше можна, адреса чи точна назва, я наприклад, такого не пам"ятаю магазину.

він певно про край на шевченка.
Опубліковано

Поворот з Рівненської,виїзд на К-Карого біля магазину "Нива"-стара назва(вроді так), відкритий люк. Торчить. на швидкості, в темряві можна зловити. Уважно проїжайте дане місце , поворот.

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано (змінено)

а зупинитись і поправити не пробував?

не завжди маршутка зупиняється на вимогу....

Краще б ти написав, що поправив.А ніж писати всякі невдоволення/пропозиції.

Змінено користувачем Onil
  • +1 2
Опубліковано

я, взагалі-то, просто запитав. А твоя "ображена" реакція натякає на те, що їхав ти, все ж, не в маршрутці.

А люки я не раз поправляв. І не раз дзвонив у відповідні служби, коли там не було що поправляти.

• -1 1
Опубліковано

Сьогодні помітив знаки "Stop" в обох напрямках на з/д переїзді по вул. Дубнівській

Замінювали шлагбауми, тому знаки були встановлені тимчасово. Вже демонтували

Опубліковано (змінено)

я, взагалі-то, просто запитав.

женя, ну не кажи - читається там під'обка, читається.... :)

погоджуюсь, є таке. А це тому, що давно бачу, як народ рахує свій громадянський обов'язок виконаним, написавши пост тут на борді. Не задумуючись, що цей пост може прочитати ну мізерна кількість від мешканців міста, не кажучи вже про немісцевих. А зараз не минуле століття, всі знають про телефони в міськраду, в аварійні служби і т.д. А дзвінок туди має більший ефект, ніж писанути тут, так як такі заявки там реєструються, і потім, у випадку ігнору, а тим більше у випадку якогось "ЧеПе", можна і наказати винних, так як вони вже не зможуть відмазатись "а ми не знали".

не завжди маршутка зупиняється на вимогу....

Onil, ок, вибач, я перегнув. ....якщо ти дійсно їхав в маршрутці... Якщо ж ні, то тобі з своєю совістю жити

Змінено користувачем jack74
Опубліковано (змінено)

Кожен з нас має власну думку. Я ж не намагався на когось перекласти вину, чи заставити когось це зробити. В темі ми висловлюємо власнуи думку, повідомляємо про зміни. Висновки роби сам.

Змінено користувачем Onil
Опубліковано (змінено)

За межами міста на дорогах суцільний лід. Будьте обережні.

Змінено користувачем fedot
  • +1 5
Опубліковано

Поясніть, будь-ласка, таку ситуацію: на перехресті Рівненська - Відродження встановлені нові світлофори. Рухаючись від автозаводу і повертаючи на Відродження, основна секція сфітлофору, яка дозволяє рух зеленого кольору, при тому, що є наявна додаткова секція. Згідно з пунктом 8.7.3 ПДР г) чорна контурна стрілка (стрілки), нанесена на основний зелений сигнал, інформує водіїв про наявність додаткової секції світлофора і вказує інші дозволені напрямки руху ніж сигнал додаткової секції;

питання:

1) чому на даному світлофорі немаєчорної контурної стрілки, яка інформує про додаткову секцію?

Вчора їхав ввечері і в темну пору доби невидно додаткової секції. Якби я незнав цього перехрестя чи був з іншого міста, то сміливо поїхав би на зелений основний.

2) я вважаю це помилкою служби, яка цим займається. Якщо ж це моя помилка, поясніть, будь-ласка.

Опубліковано

Схожа фігня на світлофорі Набережна-Яровиця.Ввечері не видно зеленої стрілочки,яка дозволяє поворот направо і часто машини,які їдуть тудою вперше стоять в правій полосі і чекають на зелене світло.

Опубліковано

на перехресті Рівненська - Відродження

світлофорі Набережна-Яровиця

№3. з Відродження поворот на Молоді направо.

Опубліковано (змінено)

Ну і я додам. Взагалі не видно додадкової секції (на ліво) по вул.Соборності як повертати до "Там-там", не місцеві інколи стають в лівий ряд щоб рухатись прямо на міст , бо з мосту сліплять(напроти) + різні реклами, вивіскі, той ЕКРАНІЩЕ!! на "Порт-Сіті", короче все до купи зливається.

Змінено користувачем yura-patriot
Опубліковано (змінено)

Хто ще не їздив по вулицях, то пораджу зменшити швидкість в два рази та збільшити дистанцію. А також вмикайте задні протитуманні фари, дуже допомагає коли ззаду несуться ті в кого 130 Серпня.

Змінено користувачем NORBY
Опубліковано

А також вмикайте задні протитуманні фари, дуже допомагає коли ззаду...

А ну давай зараз в темну пору без туману покатаємось: я з увімкненими задніми противотуманками, а ти за мною? А потім тут на борді розкажеш, як вони тобі допомагали!

• +1 1
Опубліковано

Да да, вмийкате протитуманкі, вдень і вночі, в дощ і сніг так щоб у зустрічних водіїв очі повилазили, ніби ближнього в темний час не достатньо щоб авто розгледіти.

• +1 1
Опубліковано

А ну давай зараз в темну пору без туману покатаємось: я з увімкненими задніми противотуманками, а ти за мною? А потім тут на борді розкажеш, як вони тобі допомагали!

наприклад, на Ковельській трасі сьогодні тв 17.00 був місцями туман + замітав сніг, видимість обмежена, тож робимо висновки

Опубліковано

наприклад, на Ковельській трасі сьогодні тв 17.00 був місцями туман + замітав сніг, видимість обмежена, тож робимо висновки

Все правильно, але пан NORBY тут дає поради для тих, "хто ще не їздив по вулицях".

Опубліковано (змінено)

Цікаво чим помішає світло протитуманок червоного кольору коли їдеш по місту і тобі задуває сніг у лобове скло? Кому не цікава порада, той може їздити надалі без них і чекати собі "новий пристрій" у багажнику. Зимою головне частіше показувати зарання, що ти гальмуєш та поглядати в дзеркало заднього виду на світлофорах та перехрестях.

Змінено користувачем NORBY
Опубліковано

NORBY, мені заважатиме твоє світло. Тому прошу не бути бидлоттям, та вмикати протитуманки коли потрібно, а не просто так, бо вони є.

• +1 2
Опубліковано

задні протитуманки виїдають очі вночі - це факт!!!

я іх вмикаю або в туман,або коли хтось їде ззаду з вімкненим дальнім!!!!

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...