Andreyxxx Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 20:42 #2626 Опубліковано 26 Грудня, 2013 в 20:42 Ага, відкрили. Дратує те що кожного ранку на роботу і потім з роботи їдеш по ньому, а від нього звуки бах - бах - бах. Я думаю у 2014 році зроблять
bodia88888 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 09:03 #2627 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 09:03 Новий знак біля нової заправки ОККО (Порт Сіті), поворот ліворуч з К.-Карого до Там-Тама. ПС. Трохи далі, за зупинкою, навпроти Сафрона якраз дайці оформляли. Незнаю чи за той знак. Стояли без маячка, тому їх здалеку і не побачиш+темнота. Нове місце на пару днів "кльову" для них?!?! ПСС. А вдень їхав - знака не бачив! Добре що пішки інколи ходжу ) 2
zaHARE Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 09:06 #2628 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 09:06 Добре що його поставили,бо часом потрібно 10-15 хвилин стояти,щоб з мосту на ліво повернути.А так полоса для маневру вільна.
Саня Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 09:25 #2629 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 09:25 По вул. Ветеранів, біля дитсадка (не знаю номера), той, що ближче до архіву, теж встановили знаки "Пішохідний перехід". Воно то, звичайно, добре, але ні розмітки, ні освітлення, та й знаки ввечері або вночі дуже погано видно. З такими, підкреслюю, небезпечними переходами варто зразу встановлювати "лежачих поліцаїв" і попереджувальні знаки. Я так думаю. "Лежачі поліцейські" - зло. Їх встановлення треба розглядати як крайній випадок. Треба нормально впорядковувати існуючі пішоходні переходи. Зробити розмітку, запезпечити їх освітлення. Як варіант, можна робити ось так: Якщо добавити світловідбивні елементи, то непомітити його буде досить складно. Upd. Ось знайшов ще фото як в людей зроблено:
yura-patriot Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 09:41 #2630 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 09:41 Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє!
SysR Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 10:03 #2631 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 10:03 Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє!Ця дорога скоро провалиться, чуть далі біля АНП знову видно просідання в 2х місцях.
zaHARE Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 10:06 #2632 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 10:06 Романюк краще б не супєрду чистив би,а переходи нормально облаштував.Бо як з Польщі приїзжаєш,то в нас дійсно як в негра темінь.а останнім часом помічаю,що на багатьох вулицях міста працює освітлення тільки однієї сторони вулиці.
yura-patriot Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 10:08 #2633 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 10:08 Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє!Ця дорога скоро провалиться, чуть далі біля АНП знову видно просідання в 2х місцях.Да да і біля автостанції, там де церква строїться також впадина якась.
SysR Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 10:29 #2634 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 10:29 не удивительно: там не работает отвод дождевых водВсі пам'ятають де після зливи дорога провалилась/просіла/просідає?От як тільки опади/танення снігу туди їхати зась. Не працює водовідвід.
Dream Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 11:08 #2635 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 11:08 Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє!Вчора о 21 годині не освітлювались пр.Перемоги, Карпенка-Карого, Конякіна - це тільки там де я проїжджав. Жопа.
jack74 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 12:19 #2636 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 12:19 Новий знак біля нової заправки ОККО (Порт Сіті), поворот ліворуч з К.-Карого до Там-Тама. наскільки я зрозумів, знак поставили тут але сенсу його встановлення я, наприклад, не бачу Добре що його поставили,бо часом потрібно 10-15 хвилин стояти,щоб з мосту на ліво повернути.А так полоса для маневру вільна. абсолютно нічого той знак тобі не дає. Навіть якщо й та смуга вільна, ти все-одно мусиш стояти і пропускати машини, які там їдуть в правій ("прямій") смузі, бо так кажуть ПДР.---------------------------------------------------------------------------------------------------- Arden, до мене дійшло, що він мав на увазі і я підправив свою писанину
Arden Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 12:25 #2637 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 12:25 наскільки я зрозумів, знак поставили тутТам де стрілка червона там світлофор, а поворот з моста з іншої сторони.
bodia88888 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 12:26 #2638 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 12:26 наскільки я зрозумів, знак поставили тутДа. АЛЕ, добре що ми уже знаємо, а якщо немісцевий? Важкувато буде повернути в правий ряд, та ще й коли буде йти поток ТЗ з світлофора пару 10-ків метрів назад. Висновок: поставити знак до початку мосту, а там дубль (хоча б). Але наші дорожники до цього не додумались))
Volyniaka Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 13:10 #2639 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 13:10 Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє!Тут ще б варто згадати про світловідбивачі на одежі пішоходів. В Білорусі, наприклад, це обов"язково - штрафують пішоходів, що в темну пору ходять без них.
yura-patriot Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 14:25 #2640 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 14:25 (змінено) Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє!Тут ще б варто згадати про світловідбивачі на одежі пішоходів. В Білорусі, наприклад, це обов"язково - штрафують пішоходів, що в темну пору ходять без них.Десь місяць назад їхав не знаю назви вулиці(від старого ринку прямо повздовж парку до дубенської) 20год темно капець "естественно" дорога не освітлювалась нічим, короче жо.. І ТУТ! зліва на право мені з далека щоль світить, я дуже чітко звернув увагу і притормозив, а це виходить було, що пішехід коли переходив дорогу на переході!( якийсь дядько з дитиною) звичайним ліхтариком в мою сторону "маячив". Оце я розумію людина толкова"шарить" і розуміє що немає освітлення і водій реально ні..я не бачить. Ось це відносини і безпека РОЗУМНОЇ людини і себе оберігає і водію нерви зберіг. Змінено 27 Грудня, 2013 в 14:27 користувачем yura-patriot
foma144 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 18:57 #2641 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 18:57 (змінено) Новий знак біля нової заправки ОККО (Порт Сіті), поворот ліворуч з К.-Карого до Там-Тама. ПС. Трохи далі, за зупинкою, навпроти Сафрона якраз дайці оформляли. Незнаю чи за той знак. Стояли без маячка, тому їх здалеку і не побачиш+темнота. Нове місце на пару днів "кльову" для них?!?! ПСС. А вдень їхав - знака не бачив! Добре що пішки інколи ходжу ) Всі повертають до там-таму з лівого боку по причині ями, що утворилась перед поворотом (точніше просів асфальт після люку). Є наказ ДАЇ щодо не наказувати водіїв, що скоїли правопорушення по причині поганого дорожнього полотна (дороги), можна на це наголошувати і доказувати. Змінено 27 Грудня, 2013 в 18:59 користувачем foma144
foma144 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 19:07 #2642 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 19:07 Романюк краще б не супєрду чистив би,а переходи нормально облаштував.Бо як з Польщі приїзжаєш,то в нас дійсно як в негра темінь.а останнім часом помічаю,що на багатьох вулицях міста працює освітлення тільки однієї сторони вулиці.Наща країна банкрот, просто ніхто про це не говорить. Грошей в державі немає, є тільки обіцянки на "публіку" і все. От і економлять буквально на всьому. Якщо подивить скількі авто їздить і скільки заправляємо в бак, а з кожного літра певна частина йде на ремонт дороги, стає питання де ці кошти, подивіться, зими ще немає, а дороги вже розтанули. Ями, і саме головне, там, де їх ніхто не очікує. Де ділась та машина (все в одному), яка "хоботом" засипала горячим асфальтом ями, вона була імпортною і новою, за пару років згнити не могла.
Dream Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 20:23 #2643 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 20:23 Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє! Тут ще б варто згадати про світловідбивачі на одежі пішоходів. В Білорусі, наприклад, це обов"язково - штрафують пішоходів, що в темну пору ходять без них. Десь місяць назад їхав не знаю назви вулиці(від старого ринку прямо повздовж парку до дубенської) 20год темно капець "естественно" дорога не освітлювалась нічим, короче жо.. І ТУТ! зліва на право мені з далека щоль світить, я дуже чітко звернув увагу і притормозив, а це виходить було, що пішехід коли переходив дорогу на переході!( якийсь дядько з дитиною) звичайним ліхтариком в мою сторону "маячив". Оце я розумію людина толкова"шарить" і розуміє що немає освітлення і водій реально ні..я не бачить. Ось це відносини і безпека РОЗУМНОЇ людини і себе оберігає і водію нерви зберіг. Той пішоход певно теж водій
yura-patriot Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 21:22 #2644 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 21:22 Вчора на вул.Конякіна, була я так рахую дорога смерті для пішоходів, ні одного повторюю ні один ліхтар не світився, там машини так літають ого-го, пішоходів на переходах ВЗАГАЛІ! не видно "як в полі" темнота. Поставив я машину, і переходив вулицю, під ногами нічого не видно, повна темнота. ЯКА НАФІГ ЄВРОПА! на одній (я так рахую) самій швидкій дорозі в місті ніякого освітлення і це б..ть не перший раз, колхоз карочє! Тут ще б варто згадати про світловідбивачі на одежі пішоходів. В Білорусі, наприклад, це обов"язково - штрафують пішоходів, що в темну пору ходять без них. Десь місяць назад їхав не знаю назви вулиці(від старого ринку прямо повздовж парку до дубенської) 20год темно капець "естественно" дорога не освітлювалась нічим, короче жо.. І ТУТ! зліва на право мені з далека щоль світить, я дуже чітко звернув увагу і притормозив, а це виходить було, що пішехід коли переходив дорогу на переході!( якийсь дядько з дитиною) звичайним ліхтариком в мою сторону "маячив". Оце я розумію людина толкова"шарить" і розуміє що немає освітлення і водій реально ні..я не бачить. Ось це відносини і безпека РОЗУМНОЇ людини і себе оберігає і водію нерви зберіг. Той пішоход певно теж водій Ось і я так подумав )) навіть сам задумався купити якогось ліхтарика типу (брєлок) ну і наприклад,от ідеш з гаража,ну чи з п"янки якоїсь, або з прогулянкі пізно коли вже темно і підсвічувати особливо на дорогах(переходах) ефект класний,говорю замітив в повній темноті за метрів так 50.
Dream Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 21:38 #2645 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 21:38 yura-patriot, часом в темноті достатньо навіть екран телефону показати.
yura-patriot Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 21:47 #2646 Опубліковано 27 Грудня, 2013 в 21:47 yura-patriot, часом в темноті достатньо навіть екран телефону показати.Да да може й так, да і в телефонах ліхтарики також є, ну я так рахую, що це взагалі не проблема.
MaestroA Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 10:05 #2647 Опубліковано 30 Грудня, 2013 в 10:05 Гаишник из Мелитополя подарил водителю 100 гривен Розкажу від себе одну позитивну історію про ДАІ... Їду я в Чернігів тижнів три тому. Вже за Киевом. Година 19-та. Населений пункт. Рухаюсь зі швидкістю 70-75 км/год. Зупиняє даішник. Представився і каже, що я перевищую швидкість на 12 км, штрафувати мене не може і не має на меті, лиш зупинив попередити, бо дорога починає підмерзати і стає більш небезпечною. А я справді був трохи втомленим та задуманим і не помітив ожеледі. Хто зна, можливо чоловік врятував мені життя. Мене переповнила щира вдячність і я зробив інспектору подарунок (не гроші). Приємно було бачити його здивування. На відео вище, думаю, основну роль зіграла камера відеореєстратора і все не так щиро. Але я стараюсь бачити позитив. Лише приємних зустрічей на дорогах вам в новому році!
bodia88888 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:21 #2648 Опубліковано 4 Січня, 2014 в 15:21 Новий знак біля нової заправки ОККО (Порт Сіті), поворот ліворуч з К.-Карого до Там-Тама.Три дні спостерігаю як пинять тут. За хвилину може бути декілька машин. Перші два дні, ніби, зупиняли-блаблабла-руками помахали в сторону знака-машина поїхала. Сьогодні уже запрошували водіїв до своєї машини. Питання - чи дійсно проводили бесіду і відпускали "за просто так"? Чи хто попадав з бордівців?
Saddy Опубліковано 5 Січня, 2014 в 16:49 #2649 Опубліковано 5 Січня, 2014 в 16:49 Чи хто попадав з бордівців? бордовців вчасно попередили про новий знак.. але все одно бажаю Вам не поподатися дайцям. П.С. Але і не порушуйте ПДР
mister_lol Опубліковано 7 Січня, 2014 в 00:32 #2650 Опубліковано 7 Січня, 2014 в 00:32 (змінено) Буквально 30 хв тому, а ще хтось кричить про ЄС...... Змінено 7 Січня, 2014 в 00:39 користувачем mister_lol 2 2
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти