Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

почалось чергове "пакращення" - в даний момент нашому водію УАЗа!!! пишуть протокол за непристібнуті ремені безпеки! :)

Дубнівський напрямок, с. Маслянка (поворот на Млинів).

--------------------------------

ПиСи... Ціна питання виявилась 20 грн. Жебраку, певно, на ранковий чай не вистачало...

Опубліковано

чому? думаю саме сюди...

Це і не Нововведення в ПДР (пристібатись Правила приписували завжди) і не Порушення ДАЙців (хабар не в рахунок ;) )

.... Саме змінилась обстановка на дорогах - почали перевіряти ремені :)

Більшість звикла їздити без ременів - доведеться ламати себе, міняти звички :)

Опубліковано

мене пристібатись - навчила пищалка в машині, тепер як тільки сідаю в машину - рука автоматично тягнеться до ременя)

Опубліковано

Народ, а чому при переслідуванні/погоні ДАІ не вмикає сирену?

Я вчора перелякався не на жарт, стояв собі, чекав поки проїде зустрічна машина, щоб зробити поворот, і тут, дуже неочікувано, швидко проскочило 2 авто. ДАІ була з мигалкою, але без сирени...

• +1 1
Опубліковано
  Цитата

Незважаючи ні на кого по місту носяться дорогі автівки з мигалками та сиренами.

Ну для них, на жаль, жодні правила не діють, от і носяться(

Опубліковано

Кілька годин назад проїзджав здоровенний кортеж з мігалками по Грушевського і на Перемоги. Машин 15 було між машинами ДПС.

Опубліковано

пока ехал на офис утром 7 экипажей встретил, 3 кобры и 4 наших

З.Ы. А мост в Рованцях "отремонтировали за месяц" как и обещали...

Опубліковано (змінено)

вчера слышал по радио, даишники наши говорили - такая информация , это государственная тайна :-)

не говорят бо я думаю что сами не знают..куда именно будет ехать эскорт

говорили что на киверцком мосту или на спуске около него поставили плакат - привет президенту, т.е. если поедет на Мотор, то закроют киверцовскую, может грушевского (обласная больница)

Змінено користувачем kayot
Опубліковано

вчора ввечері гАйцІ нагло виганяли всі машини з стоянки біля облдержадміністрації

де не було водіїв, преписували в блокнот номерні знаки

багато міліції стояло збоку

Опубліковано
  Цитата

вчера слышал по радио, даишники наши говорили - такая информация , это государственная тайна :-) не говорят бо я думаю что сами не знают..куда именно будет ехать эскорт

хлопці, ви бачили де нову розмітку намалювали? ;) Набережна, Стрілецька, Ківерцівська, Відродження...
Опубліковано
  Цитата
вчора ввечері гАйцІ нагло виганяли всі машини з стоянки біля облдержадміністрації

а сьогодні туди просто не пускають :)

Цитата
хлопці, ви бачили де нову розмітку намалювали?

бачив на Рівненській (після поворота на відродження і до волинь авто)... тепер там чотирна сплошна :_07:

Опубліковано

Два екіпажі "Кобри" на кільці біля "Фуршету". Навіть "Жигулика" спинили, щось там виясняли.

На пр. Відродження аварія за участю принаймі трьох автомобілів біля 22 школи недалеко, проїзд утруднений.

Опубліковано
  В 12.09.2013 в 06:22, Dream сказав:
  Цитата

вчера слышал по радио, даишники наши говорили - такая информация , это государственная тайна :-) не говорят бо я думаю что сами не знают..куда именно будет ехать эскорт

хлопці, ви бачили де нову розмітку намалювали? ;) Набережна, Стрілецька, Ківерцівська, Відродження...

а ше на Грушевського

Опубліковано
  Цитата

а ше на Грушевського

значить в обласну таки заїде - подивитись на подарований раніше не-пам'ятаю-як-називається прилад.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...