Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дорога слизька а пішоходам пофіг лізуть як телята..пішоходний перехід знаходиться за 100 м від того місця

І ще радив би остерігатись на дорозі людей похилого віку. Ось, наприклад, бабусі які прям таки лізуть під колеса і все!

http://www.youtube.com/watch?v=41mKQO8Vk8U

Так так на жаль це буде продовжуватись поки Даі небуде штрафовати ціх пенсіонерів.

Опубліковано

Там дощ о_О Шо з дорогами?

стояв на зупинці десь хв. 5-10, чекав маршрутку (на авто стараюся не їздити), їде дощ із мокрим снігом. Саме цікаво, що на одязі дощ замерзає, утворюючи шар покриття з льоду. Думаю, теж саме і на дорогах - суцільний каток, присипаний зверху сніжком

Опубліковано

На машині 1-2 мм льоду. Ледве відігрів лобове скло. Дорога слизька, щойно їхав від Гостинця до з/д вокзалу. ОБЕРЕЖНО, НА ДОРОГАХ ПОФІГІСТИ ПІШОХОДИ!!! :0156:

Опубліковано

Да це капець, на машинах просто слой льоду... Як додому їхати... ніпанятна.

Дорога не дуже слизька. Йде дощ, замерзає і на дорозі утворюється шкарлупа по якій їхати не так слизько.

Так подякуємо службам, відповідальним за стан доріг за те, що не прибрали повністю з дороги сніг! ;)

Якби дороги були розчищені до асфальту, було б набагато гірше! А так сніг, що залившився + дощ, що замерзає роблять дорогу шорохуватою, і не такою слизькою.

Опубліковано

Не знаю, я ще в 3 поставив машину у гараж. Завтра потрібно їхати на Ковель, не знаю чи варто ризикувати. Буду бачити що буде зранку.

Опубліковано

. По трасі їхати складно, скло відігріти дуже важко, навіть якщо вмикати пічку на повну, за кілька хвилин дихати нічим, а скло собі замерзає.

Включаю пічку на повну на обдув скла і трохи привідкриваю вікно - скло чисте і в салоні можна дихати :_02:

А взагалі погода неначе сказилась - другий день при 7 градусах морозу дощ іде! :_09:

• +1 1
Опубліковано

Їхав вчора по Станіславського і на повороті біля "церкви" просто вбило, що зпинка на самому повороті та ще й перехід... якось раніше не дуже заважало, а зараз зимою це просто жах... вилітають на зустрічну "гонщики", щоб маршутку обїхати.

Щось потрібно рішати з цими зупинками на поворотах. Здається щось там в новинах було що дали фтик розібратися з розміщенням, але цікаво чи щось робиться в цьому напрямку. Можливо комусь відомо щось ?

Опубліковано

Я ще ніколи не прогрівав машину 40 хв., щоб розмерзлося лобове скло. І то, не повністю! Сантиметровий шар льоду! До того ще й скраба зламав. За годину їзди по місту при включеному на повну обдуві, скло так і не розмерзлося достатньо для ходу двірників.

Згадав ось це фото:

478VZ.th.jpg

Опубліковано (змінено)

Згадав ось це фото:

478VZ.th.jpgнагадує сьогоднішній ранок на Набережній

Змінено користувачем Saddy
Опубліковано

Хто зараз їздив? Який стан дороги? Слизько?

Я покатался через весь город. Дорога не скользкая, единственно что может кидануть в сторону из-за снега на дороге, который не чистят и не посыпают. А так ездить можно.

Опубліковано

Я ще ніколи не прогрівав машину 40 хв., щоб розмерзлося лобове скло. І то, не повністю! Сантиметровий шар льоду! До того ще й скраба зламав. За годину їзди по місту при включеному на повну обдуві, скло так і не розмерзлося достатньо для ходу двірників.

А я теплою водою поливав і за пару хвилин все розмерзлося. І навіть нічого не тріснуло)) А потім вже обдувом підтримував скло чистим.
Опубліковано

Їхав вчора по Станіславського і на повороті біля "церкви" просто вбило, що зпинка на самому повороті та ще й перехід... якось раніше не дуже заважало, а зараз зимою це просто жах... вилітають на зустрічну "гонщики", щоб маршутку обїхати.

Щось потрібно рішати з цими зупинками на поворотах. Здається щось там в новинах було що дали фтик розібратися з розміщенням, але цікаво чи щось робиться в цьому напрямку. Можливо комусь відомо щось ?

А остановка напротив бывшего консульства, - дорога узкая + на возвышении с обеих сторон, по стороне консульства знак "Остановка запрещена", ни разу утром не видел чтоб там НЕ стояло машины... троллейбус станет, за ним маршрутка, кармана нету, напротив авто припаркованное.... самое дибильное место по моему дефолтному маршруту)

З.Ы. утром сегодня норм ещё, за минут 15 выехал, а вот вчера вечером... 1,5 см льда на лобовом... гарячая вода + обдув решает)

Опубліковано

Трохи відійду від "льодовикової теми".

ПДР підчитав, хочу почути Вашу думку.

на фото червоним обведений участок дороги. Кільце - головне, зрозуміло. А от хто кого має пропускати саме на тому обведеному участку?

При виїзді з вулиць Шопена-Огієнка стоять знаки пріоритету 2.1. (2.1_1.png).

post-13697-0-14173600-1358853313_thumb.j

Опубліковано (змінено)

Трохи відійду від "льодовикової теми".

ПДР підчитав, хочу почути Вашу думку.

на фото червоним обведений участок дороги. Кільце - головне, зрозуміло. А от хто кого має пропускати саме на тому обведеному участку?

При виїзді з вулиць Шопена-Огієнка стоять знаки пріоритету 2.1. (2.1_1.png).

post-13697-0-14173600-1358853313_thumb.j

на тому участку часто бувають ДТП

Якщо Ви рухаєтесь по вулиці Шопена то повинні пропустити авто яке рухається по колу так як коло головне..якщо неправий то поправте

..

Змінено користувачем sasha1991
Опубліковано
Якщо Ви рухаєтесь по вулиці Шопена то повинні пропустити авто яке рухається по колу так як коло головне..якщо неправий то поправте
Це зрозуміло, а хто має перевагу при виїзді на коло з Шопена чи з Огієнка? ;) Там в обох "косинка".
Опубліковано

Якщо Ви рухаєтесь по вулиці Шопена то повинні пропустити авто яке рухається по колу так як коло головне..якщо неправий то поправте.

Це 100%

Питання в тому як мають роз’їхатися машини з Шопена - Огієнка. Обоє їдуть до 5 школи скажемо.

Опубліковано

sasha1991, ты не понял в чём вопрос. Знак "уступи дорогу" стоит как с выезда с Шопена на кольцо, так и с выезда с Огиенка на кольцо. Вопрос - кто кого должен пропускать?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...