Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Zheny@, і? Як не дивлюсь, не бачу світлофорів, які б примусово заставляли авто зупинятись на порожній дорозі.

Ось тобі віртуальний тур по твому Копенгагену - уважно придивляємося - невстидаємося!! Вулиця ТА Ж САМА!!

Досить дурня клеїти.

Плюсанув помилково, мав бути мінус. Посилання вище.

І хто дурень?

UPD. Котя, батхёрт?

Змінено користувачем Zheny@
  • +1 2
  • -1 2
Опубліковано

Бєзобразіє, я счітаю,

В мене питання: Світлофори видно у віртуальному турі? та ж вулиця. ЧИ досі не видно.

Опубліковано
І хто дурень?
Тобі як приклад показали, помилку, яку виправили перетворивши частину площі на пішохідну.

Соборності це транспортна магістраль, а ми її перекриваємо переходами і світлофорами, бо комусь важко пронести сраку 100м, а хтось хоче більше людей до свого магазину загнати. Цей перехід зовсім не з міркувань зручності пересування у місті будувався і може бути яскравим прикладом недолугого відношення наших чиновників до громадян свого міста в цілому. Зробили користуйтесь, шукайте плюси, але як на мене мінусів тут значно більше.

• +1 1
Опубліковано

бо комусь важко пронести сраку 100м,

НЕ важко, принйамні я її в авто вожу менше ..

а хтось хоче більше людей до свого магазину загнати. Цей перехід зовсім не з міркувань зручності пересування у місті будувався

Про це я також казав, Будь уважніший.

Зробили користуйтесь, шукайте плюси, але як на мене мінусів тут значно більше.

Знову ж таки виключно з точки зору водія погляд.

Тобі як приклад показали, помилку, яку виправили перетворивши частину площі на пішохідну.

Я це побачив. Але дехто не хоче бачити і своїх помилок. І нізащо їх не признає, і тільки мінусує. Але то таке.

І ще, 2 світлофора (точно) на ділянці Там-там - гостинець, після 20 години уже, переходять в режим "черговий" - тільки жовте світло. І проїхати там можна дуже просто.

Опубліковано

В мене питання: Світлофори видно у віртуальному турі? та ж вулиця. ЧИ досі не видно.

Тобто, цитоване тобою речення ти так і не зрозумів? Хотіла в такому випадку запитати тебе, чи ясна суть появи цих картинок взагалі цьому топі (повідомлення 3034), але, певно, не варто. Бо ж можна вдало проігнорувати зменшення кількості переходів у правій частині фото, перевівши тему на незмінну ліву частину.

Опубліковано

Про картинки я зрозумів ще 2 роки тому, в темі знову ж таки, про пішохідний перехід.

Не потрібно до цього повертатися.

Але ми живемо не в тій країні, тому варто повернутися в реалії.

Я відповів на закид, про 5 світлофорів на 500 метрів, яких стільки ж у тому ж Копенгагені, який взято було за приклад.

Опубліковано

Я відповів на закид, про 5 світлофорів на 500 метрів, яких стільки ж у тому ж Копенгагені, який взято було за приклад.

Якби ти прогулявся запощеним тобою віртуальним туром, ти б побачив, чому там їх так багато: по одному на кожну сторону перехрестя, а не за 100 метрів від нього (перехрестя).

Опубліковано
НЕ важко, принйамні я її в авто вожу менше ..
Заздри мовчки.
Знову ж таки виключно з точки зору водія погляд.
А з точки зору стоячих пасажирів маршрутки/тролейбусу що поспішають на роботу?
Я це побачив. Але дехто не хоче бачити і своїх помилок. І нізащо їх не признає, і тільки мінусує. Але то таке.
Не таке, бо хтось бачить тільки те що йому вигідно, а очевидні факти відкидає.
  • +1 1
  • -1 2
Опубліковано

Заздри мовчки.

Не дочекаєшся.

Не таке, бо хтось бачить тільки те що йому вигідно, а очевидні факти відкидає.

Отож бо!

• -1 1
Опубліковано

задовбали вже, візміть скайпи і сваріться там, а тут давайте обговорювати які ті прямоходячі безтолкові, так як скрізь перебігають дорогу!

• +1 4
Опубліковано

Немаю часу всіх цитувати. В двух словах:

Якщо хтось вибігає на зебру не дивлячись по сторонах і говорить по телефону - то саме він порушує правила, і сигналити у такому випадку ПОТРІБНО. Тому я сумніваюсь у неправильності використання сигналу у цьому випадку.

Якщо ДАІвець буде за таке грузити - бажано мати в машині Відео Реєстратор, тому що ви по іншому не докажете що пішоход "вилетів" на зебру, а не спокійно вийшов.

• +1 1
Опубліковано

Якщо хтось вибігає на *** зебру не дивлячись по сторонах і говорить по телефону - то саме він порушує правила, і сигналити у такому випадку ПОТРІБНО.

замість *** - варто додати "не регульовану". Я за! І казав про це не вперше.

Але коли вона регульована (а йшлося саме про новий перехід на Соборності) - то нахолєру сигналити?

Опубліковано (змінено)

Все забував викласти, нарешті руки дійшли :)

Короче, тепер у Львівську область після Журавників можна пробиратися лише вночі ;)

sl58N.jpg

Барани, що ж тут скажеш...

Змінено користувачем jack74
Опубліковано

Все забував викласти, нарешті руки дійшли :)

Короче, тепер у Львівську область після Журавників можна пробиратися лише вночі ;)

sl58N.jpg

Барани, що ж тут скажеш...

Я плакать.. А за поворотом ДАІ і косять і косять .. капусту. Дурдом.

Опубліковано

та ні, нікого там нема, машини їздять вільно. Просто виклав цей зразок безграмотності і некомпетентності Львівських "УДАІ УМВС", щоб всі бачили і розуміли - що посада і пагони (і жетон) ще не означає автоматом, що ви - козел :) Потрібно знати свої права і бачити їхні "ляпи" (коли несвідомі, а коли й свідомі, типу "розвод")

Опубліковано

трошки оффтоп, щоб не створювати цілу тему, спитаю тут, де в луцьку є естакада з вільним доступом?

Опубліковано
Я колись в інфекцію заїжав, але звідти можуть вигнати.
Значить вже не з вільним.
де в луцьку є естакада з вільним доступом?
В гаражних кооперативах питай, за пару грн із сторожами можна питання вирішити.
Опубліковано (змінено)

Ну так можуть і не вигнати )) Якщо ти заїдиш перевірити щось для себе, думаю ніхто не відмовить. А якщо машини крутить будиш, то ясен красен ))

Змінено користувачем Ha3aP

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...