Перейти до змісту

Вибори Луцького мера

yav

Голосуємо за:  

258 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Трохи більше 100 днів до виборів міського голови Луцька. Давайте обміняємося порадами, думками

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

в РОманюка шансів багато.

Але, ще пісями по воді вилано, чи схоче він після губернатора стати мером.

Козюра розумний, постійно Шибу парфінить і то по дєлу.

Токарський - непрохідний. Весь базар проти :)

В Шиби місто вже погавнішало...

Кривицький - нізащо - продав вже все , що міг, і далі допродуватиме, що не встиг, або Шиба завтикав.

Інших навіть не знаю.

Опубліковано

в РОманюка шансів багато.

тогда на прием в "міськраду" будут пропускать только тех у кого будет "кредитка привата"

Опубліковано

За кого б ми не проголосували, а всеодно буде мером той, кого поставить влада :(

сто пудов правда! От згадайте: хто на попередніх виборах голосував за такого Шибу? Я тоді навіть нічого й не чув про нього, зі знайомих всіх моїх ніхто теж не чув і не голосував...але...

Опубліковано

минулого разу Шибу поставили, хоча ніхто там за нього не голосував особо

то і цього разу думаю буде той хто має бути, а не той за кого ми будемо голосувати.

це будуть перші на моїй пам"яті вибори мера коли я не знатиму за кого голосувати.... більшість прізвищ належать людям за яких голосувати неможна.... а хто всі інші ? хйз

Опубліковано

Не забувайте, не Шибу вибрали, а представника БЮТ - це велика різниця. А цих виборів взагалі кандидати на міські голови подаються ВИНЯТКОВО партіями. Від "Нашої України" буде Козюра, від БЮТу, кажуть, Богдан Прус, від Партії регіонів - Кривицький, від Тігіпка - Романюк.... решта, не знаю... але знаю точно, що хочу голосувати за Особистість, а не за партійного ставленика. Шибин досвід показав: люди голосували за Юлю, а вона кого їм підсунула?? Особисто я вагаюсь між двома кандидатами. Знаю точно, що голосувати буду за людину самодостатню і заможну, а то чекати, поки докраде те, що після Шиби лишилося...

Опубліковано

ху из, "Чижик Олександр, бізнесмен" а то только бигборды были когда в городе на которых он с "8 марта" поздравляет

я думаю, що Чижик більше хоче не на мера, а в міськраду - пару місць... а то раніше себе піарив, а зараз свою організацію - партію лучан на тих самих бордах

Опубліковано

Не забувайте, не Шибу вибрали, а представника БЮТ - це велика різниця.

Шиба був самовисуванцем, а від БЮТ був інший кандидат.

Опубліковано

Шиба був самовисуванцем, а від БЮТ був інший кандидат.

це спочатку бют литвинюка висунула, а потім з"явився Шиба - керівник якогось там осередку БЮТу, міського, чи що?? через що після перемоги Шиби Литвинюк і в суди подавав, ніби-то два кандидати не могло бути від однієї політ.сили, не знаю, як заклагодили цей момент, але на час попередніх виборів шиба був членом партії батьківщина - це точно

Опубліковано

Я думаю, что к 31-му октябрю Луцк превратиться в Нью-Васюки, ибо аккумулировые средства пойдут на ремонты дорог, домов и тд и тп (это уже видно по дороге на ГПЗ). Коню понятно, что это предвыборный пиар, но - хоть череж Ж, но что-то ДЕЛАЕТЬСЯ, а не ОБЕЩАЕТЬСЯ. И до кризиса делалось - спортплощадки, крыши, теже дороги... По-этому, при всех недостатках, я буду голосовать за Шибу.

Романюк - мягковат как для мэра (но как человек - супер)

Кривицкий кроме Воли и Хмельницкого нифига не сделал (ой забыл - музшколу дочке за копейки продал)

Бондарь. Через три дня как стал губернатором, Луцк был завален снегом и дворики не успевали его убирать, а его тёщи двор чистился единственным грейдером. Плюс дачи-шашлыки-девочки на Свитязе, аж весь Луцк гудел про подвиги губернатора.

Козюра - много фигни замечено за ним

Опубліковано

голосувати буду за людину самодостатню і заможну, а то чекати, поки докраде те, що після Шиби лишилося...

шкода що багато людей так думає... не буде порядку в нас ніколи.

без мата не описати.

Опубліковано

а кіко бабла треба на висування? піде під гаслом "Перший інтернетівський мер"!

Офіційно бабло невелике (грошова застава 10 мін заробітних плат).

Потрібно щоб ти на момент створення виборчих списків входив в партію, яка зареєстрована більше чим 365 днів, і відповідно ця партія тебе висунула на пост мера.

Це згідно з новими поправками, але чує моя п'ята точка, що ще буде достроково скликатись парламент для ухвали "ще новіших" змін.

Не офіційно, як каже один мій кАлєга, достаточно одного мільйона і грамотної організації. От таке...

P.S пішов флуд і офф топ.

Опубліковано

Знаю точно, що голосувати буду за людину самодостатню і заможну, а то чекати, поки докраде те, що після Шиби лишилося...

Як відомо, гроші зайвими ніколи не бувають, тому, думаю, хто не буде мером - буде красти, і не тільки для себе, а й для всієї свої родини :(

Опубліковано

Скажіть будь-ласка, а хто з вище перераховних кандидатів не краде і красти не буде(якщо стане мером)???

Опубліковано

Однозначно буду голосувати за Романюка, якщо він піде на вибори і нічого кардинального не станеться...

Сам недавно проводив соціологічне опитування в районі Глобуса..., питання були по поводу виборів мера,..., так ось можу з впевненістю сказати, що більшість з опитаних віддали голос за Романюка, на 2-му місці був Кривицький,3-й чи то Шиба, чи то ще хтось (вже точно не пригадаю ),...

Опубліковано

Кандидати

Станом на сьогодні йдуть на 99,6% хочуть в крісло мера такі кандидати:

* Шиба Богдан Павлович - Луцький міський голова

* Бондар Володимир Налькович - депутат Волинської обласної ради

* Козюра Андрій Григорович - депутат Луцької міської ради

* Чижик Олександр Валентинович - підприємець, депутат Луцької районної ради

Почали засвітку, але вагаються:

* Арент Сергій Сергійович - підприємець, голова ГО “Погляд Патріота”

* Голєва Олена Василівна - голова ВОО “Європейська партія”

* Чернецький Олег Станіславович - підприємець

* Мельник Євген Іванович - підприємець, член партії “Свобода”

* Мамосюк Світлана Вікторівна - депутат Луцької міської ради, голова ГО “За чесну владу”

Можуть піти, але думають:

* Романюк Микола Ярославович - голова Волинської ОДА - тоді, а нині знову керівник РГУ Приватбанку у Волинській області

* Свирида Олександр Миколайович - керівник фракції БЮТ у Волинській облраді, бізнесмен

* Главацький Олександр Філімонович - шоумен

* Чорнуха Віктор Григорович -депутат обласної ради, бізнесмен

* Кравчук Святослав Євгенович - заступник голови Волинської ОДА

* Кривицький Антон Федорович - попередній міський голова Луцька

* Никітюк Володимир Сергійович - депутат Луцької міської ради, підприємець

Ті, що зійшли з дистанції:

# Клімчук Борис Петрович - Тоді - Надзвичайний і Повноважений Посол України в Республіці Азербайджан, а нині голова Волинської ОДА

http://lutsk2010.org.ua/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B8/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...