Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Напекла імбирних сніжинок і сердечок на свято)post-16736-0-14942800-1420560899_thumb.jpost-16736-0-45214900-1420561002_thumb.jpost-16736-0-20240200-1420561115_thumb.j

джинжербред з канадщини

post-4-0-53716100-1420628968_thumb.jpg

краса) постійно мрію про нові формочки, тут з цим дефіцит

Опубліковано

не вечеря, а так, підвечірок

вирішив спробувати запекти банан в шкірці

(мав час і натхнення)

post-4-0-32687800-1420652011_thumb.jpgpost-4-0-14891100-1420651999_thumb.jpg

Враження ?

банан виходить ніжним і соковитим,

шкірка достатньо тверда і трішки "резинова", чиститься гарно, добре зберігає тепло

їв гарячим, ще тре буде спробувати коли полежить трохи

смак і запах підсилився, якщо солодкий і пахучий банан - смачно

(пік 2 види - "несмачний" банан так і залишився не смачним)

Опубліковано

не вечеря, а так, підвечірок

вирішив спробувати запекти банан в шкірці

(мав час і натхнення)

post-4-0-32687800-1420652011_thumb.jpgpost-4-0-14891100-1420651999_thumb.jpg

Враження ?

банан виходить ніжним і соковитим,

шкірка достатньо тверда і трішки "резинова", чиститься гарно, добре зберігає тепло

їв гарячим, ще тре буде спробувати коли полежить трохи

смак і запах підсилився, якщо солодкий і пахучий банан - смачно

(пік 2 види - "несмачний" банан так і залишився не смачним)

Сьогодні в новинах на 1 +1 бачив такий варіант -банан смажений в беконі. При нагоді, треба буде "поекспериментувати")))

FNLH2.jpg

Опубліковано

не вечеря, а так, підвечірок

вирішив спробувати запекти банан в шкірці

(мав час і натхнення)

post-4-0-32687800-1420652011_thumb.jpgpost-4-0-14891100-1420651999_thumb.jpg

Враження ?

банан виходить ніжним і соковитим,

шкірка достатньо тверда і трішки "резинова", чиститься гарно, добре зберігає тепло

їв гарячим, ще тре буде спробувати коли полежить трохи

смак і запах підсилився, якщо солодкий і пахучий банан - смачно

(пік 2 види - "несмачний" банан так і залишився не смачним)

Сьогодні в новинах на 1 +1 бачив такий варіант -банан смажений в беконі. При нагоді, треба буде "поекспериментувати")))

FNLH2.jpg

напевно бекон також захищає банан від висихання, бо якщо просто запікати чищений банан - виходить сухий

Опубліковано

Аж самій цікаво стало, хто попробує обов"язково відпишіть. Не уявляю як це поєднати.

а мені чево-то нє то, аж підтошнює... :0157:

Опубліковано

а мені чево-то нє то, аж підтошнює...

Насправді нормально. Я раніше навіть не міг уявити смажену/тушковану картоплю з кокосовою стружкою, або гранат з маринованою цибулею. А виявляється це - огого як смачно :)

А сьогодні в мене будуть капустяні оладі. Вже прямо уявляю їх перед очима :)

Опубліковано

а мені чево-то нє то, аж підтошнює...

Насправді нормально. Я раніше навіть не міг уявити смажену/тушковану картоплю з кокосовою стружкою, або гранат з маринованою цибулею. А виявляється це - огого як смачно :)

як і класичний квашений огірок з медом :)

запік половинку баклажана з кільцями цибулі і картоплею (на картоплі шматочки баклажана вирізані щоб було місце для цибулі)

post-4-0-38976300-1421262938_thumb.jpg

ще були підсушені в духовці скибочки батона з гуакамоле (але не сфоткав), щоб було чим зайнятись поки пікся баклажан

Опубліковано

Рецепт і фото, якщо не важко... теж хочу спробувати :0111:

Та рецепт суто чоловічий:

Капуста - в блендер, або на тертку

Цибуля - в блендер, або на тертку

Пропорція десь 3:1

Те, що вийшло, змішати, додати яйце

Потім за допомогою води і борошна довести загальну консистенцію до такої, щоб було схоже на рідкі деруни.

Сіль, спеції - за смаком

Опубліковано

Давно не постив, сьогодні було дуже смачно, отож тема "

Ответ в Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?

Відповідаю.Печена картопля+печена куряча четвертинка+ квашена капуста з олією.

Так вкусно!!!!!!картошка з квашеніною+кусочки печеної курочки м.........Мені сподобалося!

post-23661-0-88927900-1421525272_thumb.j

Опубліковано

Збірна солянка, на бульйоні з курячих сердець, з різним м"ясом.

огірка кислого кинув?

а то без ньог осолянка не дуже)

насмажив котлет купу) запасся білком, хоч і шкідливим, на пару днів)

Опубліковано

Збірна солянка, на бульйоні з курячих сердець, з різним м"ясом.

огірка кислого кинув?

а то без ньог осолянка не дуже)

Відразу видно що шариш)) "+" а як ЖЕ!!!!!!! да щей у тарілку перед вживанням кусок лимона, щоб ще кислішою була.)))

Опубліковано

Глечики ням-ням:

f6jwv.th.jpg kjDbc.th.jpg

Класно! а ви (ти) як робиш(те) я фасолю обов"язково даю,картошку,капусту,м"ясо(свинина,яловичина),сушені гриби,часник і ФІШКА! чу-чуть чорнослива, дає такий собі смак "типу копченості" кисло-сладості(але це на любітєля)

Сьогодні:Карп, посмажений частинками(кусочками) і квашена капуста з олією.Мож потім фото.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...