katjka_9 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 19:07 Поділитися #1626 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 19:07 katjka_9, дуже гарне печиво дякую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
swmarmalade Опубліковано 6 Січня, 2015 в 19:15 Поділитися #1627 Опубліковано 6 Січня, 2015 в 19:15 katjka_9, дуже гарне печивоТаке і їсти шкода. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 7 Січня, 2015 в 11:01 Поділитися #1628 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 11:01 А мої дівчата спекли будиночок з печива.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Січня, 2015 в 11:09 Поділитися #1629 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 11:09 Напекла імбирних сніжинок і сердечок на свято) джинжербред з канадщини Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
katjka_9 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 17:01 Поділитися #1630 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 17:01 Напекла імбирних сніжинок і сердечок на свято) джинжербред з канадщини краса) постійно мрію про нові формочки, тут з цим дефіцит Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Січня, 2015 в 17:33 Поділитися #1631 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 17:33 не вечеря, а так, підвечірок вирішив спробувати запекти банан в шкірці (мав час і натхнення) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 17:40 Поділитися #1632 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 17:40 не вечеря, а так, підвечірок вирішив спробувати запекти банан в шкірці (мав час і натхнення) Враження ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Січня, 2015 в 19:11 Поділитися #1633 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 19:11 не вечеря, а так, підвечірок вирішив спробувати запекти банан в шкірці (мав час і натхнення) Враження ? банан виходить ніжним і соковитим, шкірка достатньо тверда і трішки "резинова", чиститься гарно, добре зберігає тепло їв гарячим, ще тре буде спробувати коли полежить трохи смак і запах підсилився, якщо солодкий і пахучий банан - смачно (пік 2 види - "несмачний" банан так і залишився не смачним) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 19:22 Поділитися #1634 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 19:22 не вечеря, а так, підвечірок вирішив спробувати запекти банан в шкірці (мав час і натхнення) Враження ? банан виходить ніжним і соковитим, шкірка достатньо тверда і трішки "резинова", чиститься гарно, добре зберігає тепло їв гарячим, ще тре буде спробувати коли полежить трохи смак і запах підсилився, якщо солодкий і пахучий банан - смачно (пік 2 види - "несмачний" банан так і залишився не смачним) Сьогодні в новинах на 1 +1 бачив такий варіант -банан смажений в беконі. При нагоді, треба буде "поекспериментувати"))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 7 Січня, 2015 в 19:24 Поділитися #1635 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 19:24 не вечеря, а так, підвечірок вирішив спробувати запекти банан в шкірці (мав час і натхнення) Враження ? банан виходить ніжним і соковитим, шкірка достатньо тверда і трішки "резинова", чиститься гарно, добре зберігає тепло їв гарячим, ще тре буде спробувати коли полежить трохи смак і запах підсилився, якщо солодкий і пахучий банан - смачно (пік 2 види - "несмачний" банан так і залишився не смачним) Сьогодні в новинах на 1 +1 бачив такий варіант -банан смажений в беконі. При нагоді, треба буде "поекспериментувати"))) напевно бекон також захищає банан від висихання, бо якщо просто запікати чищений банан - виходить сухий Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oxana_mak Опубліковано 7 Січня, 2015 в 19:32 Поділитися #1636 Опубліковано 7 Січня, 2015 в 19:32 Аж самій цікаво стало, хто попробує обов"язково відпишіть. Не уявляю як це поєднати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 10 Січня, 2015 в 22:18 Поділитися #1637 Опубліковано 10 Січня, 2015 в 22:18 Аж самій цікаво стало, хто попробує обов"язково відпишіть. Не уявляю як це поєднати. а мені чево-то нє то, аж підтошнює... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 13 Січня, 2015 в 15:49 Поділитися #1638 Опубліковано 13 Січня, 2015 в 15:49 а мені чево-то нє то, аж підтошнює... Насправді нормально. Я раніше навіть не міг уявити смажену/тушковану картоплю з кокосовою стружкою, або гранат з маринованою цибулею. А виявляється це - огого як смачно А сьогодні в мене будуть капустяні оладі. Вже прямо уявляю їх перед очима Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BkSeo Опубліковано 13 Січня, 2015 в 15:56 Поділитися #1639 Опубліковано 13 Січня, 2015 в 15:56 А сьогодні в мене будуть капустяні оладі. Рецепт і фото, якщо не важко... теж хочу спробувати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 14 Січня, 2015 в 19:28 Поділитися #1640 Опубліковано 14 Січня, 2015 в 19:28 а мені чево-то нє то, аж підтошнює... Насправді нормально. Я раніше навіть не міг уявити смажену/тушковану картоплю з кокосовою стружкою, або гранат з маринованою цибулею. А виявляється це - огого як смачно як і класичний квашений огірок з медом запік половинку баклажана з кільцями цибулі і картоплею (на картоплі шматочки баклажана вирізані щоб було місце для цибулі) ще були підсушені в духовці скибочки батона з гуакамоле (але не сфоткав), щоб було чим зайнятись поки пікся баклажан Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 17 Січня, 2015 в 19:17 Поділитися #1641 Опубліковано 17 Січня, 2015 в 19:17 Рецепт і фото, якщо не важко... теж хочу спробувати Та рецепт суто чоловічий: Капуста - в блендер, або на тертку Цибуля - в блендер, або на тертку Пропорція десь 3:1 Те, що вийшло, змішати, додати яйце Потім за допомогою води і борошна довести загальну консистенцію до такої, щоб було схоже на рідкі деруни. Сіль, спеції - за смаком Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 17 Січня, 2015 в 20:08 Поділитися #1642 Опубліковано 17 Січня, 2015 в 20:08 Давно не постив, сьогодні було дуже смачно, отож тема " Ответ в Хто що сьогодні готуватиме на вечерю? Відповідаю.Печена картопля+печена куряча четвертинка+ квашена капуста з олією. Так вкусно!!!!!!картошка з квашеніною+кусочки печеної курочки м.........Мені сподобалося! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:11 Поділитися #1643 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:11 Збірна солянка, на бульйоні з курячих сердець, з різним м"ясом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:19 Поділитися #1644 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:19 Збірна солянка, на бульйоні з курячих сердець, з різним м"ясом.огірка кислого кинув? а то без ньог осолянка не дуже)насмажив котлет купу) запасся білком, хоч і шкідливим, на пару днів) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
talja Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:20 Поділитися #1645 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:20 Печена качка з картоплею і варений свинний язик. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:22 Поділитися #1646 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:22 Збірна солянка, на бульйоні з курячих сердець, з різним м"ясом.огірка кислого кинув?а то без ньог осолянка не дуже)Відразу видно що шариш)) "+" а як ЖЕ!!!!!!! да щей у тарілку перед вживанням кусок лимона, щоб ще кислішою була.))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:47 Поділитися #1647 Опубліковано 21 Січня, 2015 в 20:47 Таке хтось пробував:http://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84411374&v=u_3MYVAJTHM&x-yt-ts=1421828030 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
katjka_9 Опубліковано 25 Січня, 2015 в 19:39 Поділитися #1648 Опубліковано 25 Січня, 2015 в 19:39 І знову печенькі)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 18:09 Поділитися #1649 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 18:09 Глечики ням-ням: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 27 Січня, 2015 в 19:23 Поділитися #1650 Опубліковано 27 Січня, 2015 в 19:23 Глечики ням-ням: Класно! а ви (ти) як робиш(те) я фасолю обов"язково даю,картошку,капусту,м"ясо(свинина,яловичина),сушені гриби,часник і ФІШКА! чу-чуть чорнослива, дає такий собі смак "типу копченості" кисло-сладості(але це на любітєля) Сьогодні:Карп, посмажений частинками(кусочками) і квашена капуста з олією.Мож потім фото. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.