Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

katjka_9, дуже гарне печиво

дякую :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

katjka_9, дуже гарне печиво

Таке і їсти шкода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мої дівчата спекли будиночок з печива....

TiPwI.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напекла імбирних сніжинок і сердечок на свято)post-16736-0-14942800-1420560899_thumb.jpost-16736-0-45214900-1420561002_thumb.jpost-16736-0-20240200-1420561115_thumb.j

джинжербред з канадщини

post-4-0-53716100-1420628968_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напекла імбирних сніжинок і сердечок на свято)post-16736-0-14942800-1420560899_thumb.jpost-16736-0-45214900-1420561002_thumb.jpost-16736-0-20240200-1420561115_thumb.j

джинжербред з канадщини

post-4-0-53716100-1420628968_thumb.jpg

краса) постійно мрію про нові формочки, тут з цим дефіцит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вечеря, а так, підвечірок

вирішив спробувати запекти банан в шкірці

(мав час і натхнення)

post-4-0-32687800-1420652011_thumb.jpgpost-4-0-14891100-1420651999_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вечеря, а так, підвечірок

вирішив спробувати запекти банан в шкірці

(мав час і натхнення)

post-4-0-32687800-1420652011_thumb.jpgpost-4-0-14891100-1420651999_thumb.jpg

Враження ?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вечеря, а так, підвечірок

вирішив спробувати запекти банан в шкірці

(мав час і натхнення)

post-4-0-32687800-1420652011_thumb.jpgpost-4-0-14891100-1420651999_thumb.jpg

Враження ?

банан виходить ніжним і соковитим,

шкірка достатньо тверда і трішки "резинова", чиститься гарно, добре зберігає тепло

їв гарячим, ще тре буде спробувати коли полежить трохи

смак і запах підсилився, якщо солодкий і пахучий банан - смачно

(пік 2 види - "несмачний" банан так і залишився не смачним)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вечеря, а так, підвечірок

вирішив спробувати запекти банан в шкірці

(мав час і натхнення)

post-4-0-32687800-1420652011_thumb.jpgpost-4-0-14891100-1420651999_thumb.jpg

Враження ?

банан виходить ніжним і соковитим,

шкірка достатньо тверда і трішки "резинова", чиститься гарно, добре зберігає тепло

їв гарячим, ще тре буде спробувати коли полежить трохи

смак і запах підсилився, якщо солодкий і пахучий банан - смачно

(пік 2 види - "несмачний" банан так і залишився не смачним)

Сьогодні в новинах на 1 +1 бачив такий варіант -банан смажений в беконі. При нагоді, треба буде "поекспериментувати")))

FNLH2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вечеря, а так, підвечірок

вирішив спробувати запекти банан в шкірці

(мав час і натхнення)

post-4-0-32687800-1420652011_thumb.jpgpost-4-0-14891100-1420651999_thumb.jpg

Враження ?

банан виходить ніжним і соковитим,

шкірка достатньо тверда і трішки "резинова", чиститься гарно, добре зберігає тепло

їв гарячим, ще тре буде спробувати коли полежить трохи

смак і запах підсилився, якщо солодкий і пахучий банан - смачно

(пік 2 види - "несмачний" банан так і залишився не смачним)

Сьогодні в новинах на 1 +1 бачив такий варіант -банан смажений в беконі. При нагоді, треба буде "поекспериментувати")))

FNLH2.jpg

напевно бекон також захищає банан від висихання, бо якщо просто запікати чищений банан - виходить сухий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аж самій цікаво стало, хто попробує обов"язково відпишіть. Не уявляю як це поєднати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аж самій цікаво стало, хто попробує обов"язково відпишіть. Не уявляю як це поєднати.

а мені чево-то нє то, аж підтошнює... :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені чево-то нє то, аж підтошнює...

Насправді нормально. Я раніше навіть не міг уявити смажену/тушковану картоплю з кокосовою стружкою, або гранат з маринованою цибулею. А виявляється це - огого як смачно :)

А сьогодні в мене будуть капустяні оладі. Вже прямо уявляю їх перед очима :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сьогодні в мене будуть капустяні оладі.

Рецепт і фото, якщо не важко... теж хочу спробувати :0111:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені чево-то нє то, аж підтошнює...

Насправді нормально. Я раніше навіть не міг уявити смажену/тушковану картоплю з кокосовою стружкою, або гранат з маринованою цибулею. А виявляється це - огого як смачно :)

як і класичний квашений огірок з медом :)

запік половинку баклажана з кільцями цибулі і картоплею (на картоплі шматочки баклажана вирізані щоб було місце для цибулі)

post-4-0-38976300-1421262938_thumb.jpg

ще були підсушені в духовці скибочки батона з гуакамоле (але не сфоткав), щоб було чим зайнятись поки пікся баклажан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рецепт і фото, якщо не важко... теж хочу спробувати :0111:

Та рецепт суто чоловічий:

Капуста - в блендер, або на тертку

Цибуля - в блендер, або на тертку

Пропорція десь 3:1

Те, що вийшло, змішати, додати яйце

Потім за допомогою води і борошна довести загальну консистенцію до такої, щоб було схоже на рідкі деруни.

Сіль, спеції - за смаком

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно не постив, сьогодні було дуже смачно, отож тема "

Ответ в Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?

Відповідаю.Печена картопля+печена куряча четвертинка+ квашена капуста з олією.

Так вкусно!!!!!!картошка з квашеніною+кусочки печеної курочки м.........Мені сподобалося!

post-23661-0-88927900-1421525272_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збірна солянка, на бульйоні з курячих сердець, з різним м"ясом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збірна солянка, на бульйоні з курячих сердець, з різним м"ясом.

огірка кислого кинув?

а то без ньог осолянка не дуже)

насмажив котлет купу) запасся білком, хоч і шкідливим, на пару днів)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печена качка з картоплею і варений свинний язик.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Збірна солянка, на бульйоні з курячих сердець, з різним м"ясом.

огірка кислого кинув?

а то без ньог осолянка не дуже)

Відразу видно що шариш)) "+" а як ЖЕ!!!!!!! да щей у тарілку перед вживанням кусок лимона, щоб ще кислішою була.)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І знову печенькі))

post-16736-0-37727500-1422214657_thumb.j

post-16736-0-04913800-1422214748_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глечики ням-ням:

f6jwv.th.jpg kjDbc.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Глечики ням-ням:

f6jwv.th.jpg kjDbc.th.jpg

Класно! а ви (ти) як робиш(те) я фасолю обов"язково даю,картошку,капусту,м"ясо(свинина,яловичина),сушені гриби,часник і ФІШКА! чу-чуть чорнослива, дає такий собі смак "типу копченості" кисло-сладості(але це на любітєля)

Сьогодні:Карп, посмажений частинками(кусочками) і квашена капуста з олією.Мож потім фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...