Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Сьодня треба куліш варити козацький, і погода сприяє.... тільки от робота - ні.

перше посилання від кулінара Гугля :)тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Значить так, захотів я рибу і картошку в мундірах, рибку я пожарив, а ось картофан готувала дружина, і настояла не варити а на пару готувати, це смачніше і повірте не довго, я здивований, але це правда, на пару дууже смачно, ще забадяжив олійку з часником, салат(все домашне) перець,огірок,помідор,але нажаль в цьому році останній раз, все закінчилося(( Короче фото:жарений карпік,картопля в мундірах на пару(я ще раз здивований) з олійкою,+салат.

post-23661-0-82883400-1413404477_thumb.j

post-23661-0-58486200-1413404495_thumb.j

post-23661-0-51481500-1413404505_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За порадою колеги спробувала приготувати гречку з куркою в духовці за цим http://rutxt.ru/node/3232 рецептом. Дуже швидко і смачно. Чудова альтернатива звичній вареній гречці.

Ще брокколі з шампіньйонами (на вершковому маслі обжарити нарізані дольками печериці, додати попередньо відварену брокколі+ложка сметани+часник+зелень, можна посипати сиром). І салат з редиски.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в нас вчора була така собі традиційна вечеря - картопляне пюре і тушена капуста з м"ясом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні спробувала для себе новинку.

Куряче філе порізане кусочками, на кожну грудинку + 1 яйце + 1 столова ложка муки + зелень.

post-2742-0-17705700-1405972928_thumb.jp

Ложкою викладати і обсмажувати.

І красиво і смачно, а для мене головне - швидко! :)

post-2742-0-56963200-1405973047_thumb.jp

Нестримно експериментую. Додала ще кубиками нарізаний голландський сир. Вийшли ще сочніші.

На вечерю маринуються курячі стегенця під пляшечку сухого червоного. Класіка, з пюрешкою і салат з капусти, котрий за рецептом мами, завжди підсолоджую. Смачної неділі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу что нибудь интересное из телятины приготовить, не знаю что

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sashulya попробуй приготувати бланкет. незважаючи на незвичну назву готувати легко і смачно

я о таком блюде не слышала, спасибо, буду гуглить )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу что нибудь интересное из телятины приготовить, не знаю что

Я запікаю в травах в фользі, а зранку на тости з чорного хліба (з чорносливом которий) або висівкового та з маселком, помідоркою, сиром, маринованою в бальзаміку цибулею і листями салату, під каву (дітям зелений чай з лимоном і медом) - СМАКОТА.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дружина сказала що це "Зебра" смачноооооооо!!!

5drMe.jpg

VGiu1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Піду додому, засмажу яйця з сосисками, кропом, перцем. І з усім, що буде в холодильнику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сосіські не було, обмежились яйцями, перцем, сільодкою... ну і всім іншим.

8Uys5.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дуже полюбляю яєшню... Можу її їсти 3 рази на день, 7 днів на тиджень, і охоту не зібю... :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім вечеря, але... Яєшня з сосисками та квасолею... :_02:

CIO7j.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дуже полюбляю яєшню... Можу її їсти 3 рази на день, 7 днів на тиджень, і охоту не зібю... :_04:

от і мій чоловік так само)))

сьогодні запекла картопельку з салом, зробила салатик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Творожная запеканка)

post-2519-0-10911000-1413987794_thumb.jp

post-2519-0-26260300-1413987822_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний.

y5sg3.th.jpg ChKw1.th.jpg OvcTL.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний.

Рецептиком поделитесь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согодні на вечерю щука в сметані, зловлена чоловіком, приготовлена мною і вжита під шардоне :)

post-2742-0-78918100-1414000133_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний.

Рецептиком поделитесь?

Лєгко!

1. Млинці.

Беремо печінку свинячу(десь півкіло), вирізаємо жилки, судини, жирок, ріжемо на шматки, заливаємо молоком і даємо настоятися 2 години (знімає гірчинку і додає м'якості). Кусочки печінки пропускаємо через м'ясорубку двічі. В отриману жижу вбиваємо 2 яйця, солимо, перчимо, вливаємо частину молока. Перемішуємо блендером. Додаємо 4-5 ст.ложок муки і знову перемішуємо блендером до кашиці як на млинці на налісникі (густовате = товстіші млинці, рідше = тонкі млинці). Якщо треба густішу кашицю додаємо муки, якщо рідшу - молока. Якщо не гидитесь спробуйте на соленість і гіркоту. Якщо печінка дуже гірчить (гірчинка все ж повинна бути), я додаю ст.ложку цукру. Якщо все добре додаємо трохи олії і ще раз перемішуємо. Млинці випікаємо як звичайні млинці. Я завжди пробую і даю дружині на пробу перший готовий млинець. Якщо все гаразд, печу інші. Млинці повинні охолонути.

2. Начинка.

Беремо 2 великі морквини, натираємо на середній (чи мілкій) тертці. Чищу 2 середні цибулини, нарізаю мілко. Пасерую на олії цибульку, додаю моркву, протушую, солю, перчу. Охолоджую. Можна додавати гриби.

3.Майонез.

Тут я вже роблю на око бо багато разів експерементував і вже звик до певної послідовності. Вбиваю в стакан блендера 3 яйця, додаю 3 чайні ложечки цукру, 1\2 ложечки солі, чайну ложку гірчиці європейської, 2 чайні ложки вичавленого соку лимону. Взбиваю на середній швидкості блендером (як і на млинцях не вінчиком а основною коктельною насадкою). Пробую на смак, якщо треба додаю потрібного інгредієнта. Далі вмикаємо блендер на середній швидкості і малою струйкою вливаю олію доти, поки майонез не стане потрібної консистенції. в майонез видавлюю 3-4 зубчика часнику і перемішую майонез.

4.Формую торт.

Беремо млинець, мастимо майонез, кладемо наступний, притискаємо його, мастимо майонезом, розмащуємо ст.ложку начинки, акуратно знову майонезом, кладемо млинець, акуратно притискаємо, далі повторюємо спочатку. останній млинець перемащуємо майонезом і прикрашаємо мілко натертою морквою, натертим відвареним жовтком.

Якось так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні все було лєнь

Оселедець + смажена картопля з часничком під гарний фільм

6231677.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Троха картоха підгоріла, нєє!+(майонез,кеткуп)

Карочє я слюнку ковтнув) оселедець м.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оселедець + смажена картопля з часничком під гарний фільм

І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом...

А чьо??? Виделка Ж в центрі - хіба що косточки з зубів буде діставати)))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їсти за компом??

ТО ж не на роботі, що немає де! Це дома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їсти за компом??

ТО ж не на роботі, що немає де! Це дома.

я вдома і на роботі за компом їм. ну а шо :huh: )))

Троха картоха підгоріла, нєє!+(майонез,кеткуп)

троха є.

поки чистив оселедень недодивився. :angry:

І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом...

А чьо??? Виделка Ж в центрі - хіба що косточки з зубів буде діставати)))))))))

Клава не жирна бо до початку трапези включаю фільм :)

Кісток немає всі виколупую при чищенні ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...