Slavco Опубліковано 14 Жовтня, 2014 в 13:00 #1426 Опубліковано 14 Жовтня, 2014 в 13:00 Сьодня треба куліш варити козацький, і погода сприяє.... тільки от робота - ні. перше посилання від кулінара Гугля тиць
yura-patriot Опубліковано 15 Жовтня, 2014 в 20:22 #1427 Опубліковано 15 Жовтня, 2014 в 20:22 Значить так, захотів я рибу і картошку в мундірах, рибку я пожарив, а ось картофан готувала дружина, і настояла не варити а на пару готувати, це смачніше і повірте не довго, я здивований, але це правда, на пару дууже смачно, ще забадяжив олійку з часником, салат(все домашне) перець,огірок,помідор,але нажаль в цьому році останній раз, все закінчилося(( Короче фото:жарений карпік,картопля в мундірах на пару(я ще раз здивований) з олійкою,+салат.
sweetlena Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 08:03 #1428 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 08:03 За порадою колеги спробувала приготувати гречку з куркою в духовці за цим http://rutxt.ru/node/3232 рецептом. Дуже швидко і смачно. Чудова альтернатива звичній вареній гречці.Ще брокколі з шампіньйонами (на вершковому маслі обжарити нарізані дольками печериці, додати попередньо відварену брокколі+ложка сметани+часник+зелень, можна посипати сиром). І салат з редиски.
milana Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 08:16 #1429 Опубліковано 16 Жовтня, 2014 в 08:16 а в нас вчора була така собі традиційна вечеря - картопляне пюре і тушена капуста з м"ясом
laska Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 13:13 #1430 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 13:13 Сьогодні спробувала для себе новинку. Куряче філе порізане кусочками, на кожну грудинку + 1 яйце + 1 столова ложка муки + зелень. Ложкою викладати і обсмажувати. І красиво і смачно, а для мене головне - швидко! Нестримно експериментую. Додала ще кубиками нарізаний голландський сир. Вийшли ще сочніші. На вечерю маринуються курячі стегенця під пляшечку сухого червоного. Класіка, з пюрешкою і салат з капусти, котрий за рецептом мами, завжди підсолоджую. Смачної неділі
sashulya Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:01 #1431 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:01 Хочу что нибудь интересное из телятины приготовить, не знаю что
sashulya Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:10 #1432 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:10 sashulya попробуй приготувати бланкет. незважаючи на незвичну назву готувати легко і смачноя о таком блюде не слышала, спасибо, буду гуглить )
vaz75 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:26 #1433 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:26 Хочу что нибудь интересное из телятины приготовить, не знаю чтоЯ запікаю в травах в фользі, а зранку на тости з чорного хліба (з чорносливом которий) або висівкового та з маселком, помідоркою, сиром, маринованою в бальзаміку цибулею і листями салату, під каву (дітям зелений чай з лимоном і медом) - СМАКОТА.
xforester Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:49 #1434 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 14:49 Дружина сказала що це "Зебра" смачноооооооо!!!
difoto Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 15:18 #1435 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 15:18 Піду додому, засмажу яйця з сосисками, кропом, перцем. І з усім, що буде в холодильнику.
difoto Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 16:15 #1436 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 16:15 Сосіські не було, обмежились яйцями, перцем, сільодкою... ну і всім іншим.
xforester Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 20:23 #1437 Опубліковано 19 Жовтня, 2014 в 20:23 Я дуже полюбляю яєшню... Можу її їсти 3 рази на день, 7 днів на тиджень, і охоту не зібю...
xforester Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 15:11 #1438 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 15:11 Не зовсім вечеря, але... Яєшня з сосисками та квасолею...
milana Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 17:00 #1439 Опубліковано 20 Жовтня, 2014 в 17:00 Я дуже полюбляю яєшню... Можу її їсти 3 рази на день, 7 днів на тиджень, і охоту не зібю... от і мій чоловік так само))) сьогодні запекла картопельку з салом, зробила салатик
Arven Rivendell Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 14:24 #1440 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 14:24 Творожная запеканка)
vaz75 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:25 #1441 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:25 Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний.
Arven Rivendell Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:31 #1442 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:31 Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний.Рецептиком поделитесь?
laska Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:49 #1443 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 17:49 Согодні на вечерю щука в сметані, зловлена чоловіком, приготовлена мною і вжита під шардоне
vaz75 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 19:12 #1444 Опубліковано 22 Жовтня, 2014 в 19:12 Печінковий тортик під домашнім майонезом - не дуже корисно (колорійно). але ду-у-уже смачний.Рецептиком поделитесь?Лєгко!1. Млинці. Беремо печінку свинячу(десь півкіло), вирізаємо жилки, судини, жирок, ріжемо на шматки, заливаємо молоком і даємо настоятися 2 години (знімає гірчинку і додає м'якості). Кусочки печінки пропускаємо через м'ясорубку двічі. В отриману жижу вбиваємо 2 яйця, солимо, перчимо, вливаємо частину молока. Перемішуємо блендером. Додаємо 4-5 ст.ложок муки і знову перемішуємо блендером до кашиці як на млинці на налісникі (густовате = товстіші млинці, рідше = тонкі млинці). Якщо треба густішу кашицю додаємо муки, якщо рідшу - молока. Якщо не гидитесь спробуйте на соленість і гіркоту. Якщо печінка дуже гірчить (гірчинка все ж повинна бути), я додаю ст.ложку цукру. Якщо все добре додаємо трохи олії і ще раз перемішуємо. Млинці випікаємо як звичайні млинці. Я завжди пробую і даю дружині на пробу перший готовий млинець. Якщо все гаразд, печу інші. Млинці повинні охолонути.2. Начинка.Беремо 2 великі морквини, натираємо на середній (чи мілкій) тертці. Чищу 2 середні цибулини, нарізаю мілко. Пасерую на олії цибульку, додаю моркву, протушую, солю, перчу. Охолоджую. Можна додавати гриби.3.Майонез.Тут я вже роблю на око бо багато разів експерементував і вже звик до певної послідовності. Вбиваю в стакан блендера 3 яйця, додаю 3 чайні ложечки цукру, 1\2 ложечки солі, чайну ложку гірчиці європейської, 2 чайні ложки вичавленого соку лимону. Взбиваю на середній швидкості блендером (як і на млинцях не вінчиком а основною коктельною насадкою). Пробую на смак, якщо треба додаю потрібного інгредієнта. Далі вмикаємо блендер на середній швидкості і малою струйкою вливаю олію доти, поки майонез не стане потрібної консистенції. в майонез видавлюю 3-4 зубчика часнику і перемішую майонез.4.Формую торт.Беремо млинець, мастимо майонез, кладемо наступний, притискаємо його, мастимо майонезом, розмащуємо ст.ложку начинки, акуратно знову майонезом, кладемо млинець, акуратно притискаємо, далі повторюємо спочатку. останній млинець перемащуємо майонезом і прикрашаємо мілко натертою морквою, натертим відвареним жовтком.Якось так.
sanbOK Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 19:58 #1445 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 19:58 Сьогодні все було лєнь Оселедець + смажена картопля з часничком під гарний фільм
yura-patriot Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:18 #1446 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:18 Троха картоха підгоріла, нєє!+(майонез,кеткуп)Карочє я слюнку ковтнув) оселедець м.....
Zheny@ Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:45 #1447 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:45 Оселедець + смажена картопля з часничком під гарний фільмІ жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом...
bodia88888 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:50 #1448 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:50 І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом...А чьо??? Виделка Ж в центрі - хіба що косточки з зубів буде діставати)))))))))
Zheny@ Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:55 #1449 Опубліковано 23 Жовтня, 2014 в 20:55 їсти за компом??ТО ж не на роботі, що немає де! Це дома.
sanbOK Опубліковано 24 Жовтня, 2014 в 04:45 #1450 Опубліковано 24 Жовтня, 2014 в 04:45 їсти за компом?? ТО ж не на роботі, що немає де! Це дома. я вдома і на роботі за компом їм. ну а шо ))) Троха картоха підгоріла, нєє!+(майонез,кеткуп) троха є. поки чистив оселедень недодивився. І жирна клава після сільодки і кетчупа з майонезом... А чьо??? Виделка Ж в центрі - хіба що косточки з зубів буде діставати))))))))) Клава не жирна бо до початку трапези включаю фільм Кісток немає всі виколупую при чищенні
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.