Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще класно - Банка тушонки (28грн, вистачає на два рази) + вермишель = тіпа по флотські, тільки з тушонкою - дуже смачно й недорого, враховуючи що однієї банки вистачить на 2рази (на 2-х чоловік).

• Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дядя Женя у відпустці, тому балує свої домашніх! Часом, зрідка! :)

Вчора: Легенький супчик (майже пісний), пісний плов (з грибами), та самжена (в клярі) цвітна капуста.

Сьогодні буде тушена картопля та салатик "Червоне море".

Завтра буде червоний борщик. Справжній! З болгарським перцем, з пертушечко, лаврушечкою, з часничком та вишнями! Як добрий вдамся, то ще й з пампушками :)

А, і ще риба. Правда не вирішив яка і з чим, але буде!

Всім смачного!

Опубліковано

Дядя Женя у відпустці, тому балує свої домашніх! Часом, зрідка! :)

Вчора: Легенький супчик (майже пісний), пісний плов (з грибами), та самжена (в клярі) цвітна капуста.

Сьогодні буде тушена картопля та салатик "Червоне море".

Завтра буде червоний борщик. Справжній! З болгарським перцем, з пертушечко, лаврушечкою, з часничком та вишнями! Як добрий вдамся, то ще й з пампушками :)

А, і ще риба. Правда не вирішив яка і з чим, але буде!

Всім смачного!

Абалдєть! :sm110: Заздрю по-доброму вашій дружині!

Опубліковано

Тільки усе це щоб приготувати десь години 3 треба потратити, автор теми просив швидкий рецепт, щоб не заморочуватись, тоїсть швидко та дешево. Може ми створимо нову тему - тіпа "Особисте Меню Лучанина"?

Опубліковано

Тільки усе це щоб приготувати десь години 3 треба потратити, автор теми просив швидкий рецепт, щоб не заморочуватись, тоїсть швидко та дешево. Може ми створимо нову тему - тіпа "Особисте Меню Лучанина"?

На 33 сторінці вже ніхто не згадає, що було в першому пості )). Питання "Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?", от і хто хвалиться, а хто вже слиною давиться. Ну чого день такий довгий сьогодні? та ще й в цю аперитну тему залізла...

Опубліковано

кількість сили не залежить від кількості їжі і також від її жирності

так, але залежить від кількості білка (протеїна), якого ну дуже багато в печиві і калиновому соці :0032:

Сьогодні планується олів"є від смажену картопельку, і під медову з перцем, щоб застуду відігнати.

Опубліковано

Щойно вперше приготувала картоплю гратен.http://www.youtube.com/watch?v=umATSDScmHY

Від себе добавлю:досить швидка в приготуванні страва і смакує картопля досить незвичайно))Тим,хто не пробував-рекомендую!Смачно і цікаво))

Опубліковано

насмішка

у жодному разі

для мене кількість сили не залежить від кількості їжі і також від її жирності.

залежить від калорійності

Опубліковано

Дубль 2: В наш час чоловіки все менше займаються фізичною працею(я б сказала, що жінки навіть перепрацьовують чоловіків), а тому калорійна їжа, а ще й під пивко, відкладаються у них в непотрібних місцях. Тому підтримую VilanS.

Опубліковано

olun4ik, чоловікам в першу чергу треба білок - це їжа для м"язів і основний компонент сім"я. А для мозку - шоколад, а не вуглеводневі пічєнькі. Якщо вже вживати вуглеводи - то в пиві а не в мучному :)

Опубліковано

на здоров'я!

п.с. я поділився своїм раціоном а тут на тобі, чмирити начали. думаю на цьому розійдемся, якщо ваша ласка.

я у вашу тарілку не лізу, написав про себе і будьте добрі без висловлювань і принижень.

пийте пиво, їжте мясо і будьмо! то ваш раціон, а мій раціон вівсяне печиво, калина.

Опубліковано

Приготував свиний стейк + вершковий соус з білими грибами + овочі гриль + тушкована цибуля в медовому соусі + пляшечка Сапераві!

Смакота, не встиг сфоткати, все змели :_02:

Опубліковано

olun4ik, чоловікам в першу чергу треба білок - це їжа для м"язів і основний компонент сім"я.

Основне місце Вашої роботи? Тоді да, нема питань, - вівсяного піченька буде малувато, як мінімум, прийдеться ще й горішками грецькими заїдати.:-)

А от пиво, у вашому випадку, швидше контрацептив, аніж корисні вуглеводи :-(

Ну а на вечерю у нас була тушена куряча печінка з цибулькою, в сметані і пюре. Смачного))

Опубліковано

...Баранячі яйця...

буду сьогодні робити свій кулінарний дебют!!!

не знаю що вийде, але пишуть що дуже смачно!!!

може хтось готував???

Опубліковано

Основне місце Вашої роботи? Тоді да, нема питань, - вівсяного піченька буде малувато, як мінімум, прийдеться ще й горішками грецькими заїдати.:-) А от пиво, у вашому випадку, швидше контрацептив, аніж корисні вуглеводи :-(

А що, одміни і інший офісний планктон сексом не займаються? А білок для мозку не потрібен зовсім? Тільки для м"язів? А фізична активність - це тільки у вантажників таке?

По темі:

буде або паста з соусом аля "сам склєпав", або, якщо Fagot зіб"є з толку, то те що сподобається в меню закладу.

Опубліковано

А я сьогодні готую свинячу рульку в соєво-медовому соусі + печена картопля..... Смакота... Нам-ням...

...Баранячі яйця...

Але спочатку треба догнати баранчика... :_08:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...