Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

це було незабутньо смачно

буду буду і ще раз буду робить

Острая свинина с сыром и грибами в духовке

Ингредиенты:

- свинина

- помидор

- шампиньоны

- свежий острый перец

- чеснок

- сыр

- смесь перцев, соль

- растительное масло

- майонез

Приготовление:

1. Натёреть свинку солью, посыпать смесью перцев, ножом сделать дырочки и засунуть туда длинно нарезаный чеснок и выложить в ёмкость предварительно устланную фольгой (фольгу чуть чуть смазать растительным маслом).

2. Уложить вместе с парочкой грибочков. Теперь на тёрке трём шампиньоны, сыр, мелко режем острый красный перчик, добавляем к этому всему буквально столовую ложку майонеза для связки и хорошо перемешиваем.

3. Эту смесь аккуратно и красиво выкладываем на свинину. Которую затем отправляем в духовку температурой около 200°С примерно на 30 мин, может и меньше даже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

А моя вже шубку приготувала))) А вам слабо?

Нам ліньки :0074:

нє тут нада не так відповідати, тут нада нам ліньки свою заставити шубу приготовити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-- Коханий, хочу шубу!

-- Ой, моя ж ти хазяйочка! Завтра ж куплю буряка і оселедця!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє тут нада не так відповідати, тут нада нам ліньки свою заставити шубу приготовити

Хороша ідея, кого б то заставити? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сезон грибів триває. Вчора милий балував мене вечерею: смажені опеньки в сметані з пюре картоплею.

Сьогодні планую спробувати приготувати печіночні котлети з грибами. Нарила отакий рецепт.

Може хтось ще підкине ідею поєднання цих продуктів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сезон грибів триває. Вчора милий балував мене вечерею: смажені опеньки в сметані з пюре картоплею.

Сьогодні планую спробувати приготувати печіночні котлети з грибами. Нарила отакий рецепт.

Може хтось ще підкине ідею поєднання цих продуктів?

ммммм гриби обожнюю

в мене сьогодні по плану ось такий рецепт:

Для рецепта вам потребуется:

спагетти - 300г лисички - 500г сливки - 100г оливковое масло - 5 ст.л. сливочное масло - 1 ст.л. чеснок - 2 зубчика сыр (тертый) - по вкусу петрушка (зелень) - по вкусу перец, соль - по вкусу.

В смеси оливкового и сливочного масла обжарить мелко нарезанный чеснок в течение 2-3 минут. Добавить к чесноку хорошо промытые, нарезанные грибы, посолить, поперчить и тушить 15-20 минут. Влить сливки и проварить до момента, когда они станут густеть. Добавить отдельно сваренные спагетти, перемешать и дать прогреется. Подавать горячим, сверху посыпав сыром и петрушкой.

але ще не робила тому за результат не ручаюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сезон грибів триває. Вчора милий балував мене вечерею: смажені опеньки в сметані з пюре картоплею.

Сьогодні планую спробувати приготувати печіночні котлети з грибами. Нарила отакий рецепт.

Може хтось ще підкине ідею поєднання цих продуктів?

В Італії готують щось схоже.

Обжарюють цибулю, морку і селеру.. потім трішки часнику і курячу печінку. Так щоб побіліла. Потім в мясорубку разом з тушкованими овочами. Трішки муки. В середину вже протушковані гриби. На пательню для того щоб все закріпилось 1-2 хвилини.

Напевно твердий сир туди теж потертий піде.

Ну і мопед не мій. Просто бачив як готують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що за риба, як готували?

лосось, запечений на олійці з в'ялених помідорів не перевертаючи, в комплекті: відварені овочі і білий соус з печеричок на жирних вершках.

П.С. ну і звичайно пляшечка білого винця. :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що за риба, як готували?

лосось, запечений на олійці з в'ялених помідорів не перевертаючи, в комплекті: відварені овочі і білий соус з печеричок на жирних вершках.

П.С. ну і звичайно пляшечка білого винця. :-)

от скажіть, хто знає рецепт білого соусу з грибами смачний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

самий смачний білий соус виходить з білими грибами.

можна трошки відварити і потім обсмажити, а можна одразу смажити. головне вгадати з розміром шматочків грибів. і головне- вершки, менше 30% жирності брати не варто (імхо). в самому кінці добавляю трішки часнику для аромату, але щоб не відчувався смак.

потрібно постійно експериментувати, є варіанти з білим вином, є без.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мама іноді робить деруни + соус з білими грибами або печерицями , схожий на написаний вище , рецепт не знаю , я споживач :_04: . Смакота неймовірна . :_02:

Жаль , що в батьків рідко буваю ... :_03:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Я часто заходив в цю тему,

Вечері чужі споглядав,

Пускав я сльозу холостяцьку,

І слинку тихенько ковтав.

А вчора свято настало,

І на моєму столі:

Таку симпатичненьку сьомгу

Зловили для мене в Стирі.

1wdw.jpg

Мудохався з нею до ночі:

Різав, солив, загортав...

Поклав в холодильник, умився -

І зморений в ліжко упав.

Тепер і у мене вечеря

Немов би не криза навколо.

До неї б ще бочечку пива -

Й не вийду я звідси ніколи!

2ftf.jpg

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Готувала запіканку.

post-18196-0-51284200-1351544870_thumb.j

І спробувала приготувати зефір.Купити було б простіше, але захотілось зробити самій. Шкода, правда, що у мене не було кондитерського шприца - довелось викладати ложкою.

post-18196-0-87786600-1351544734_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Притарабанил сегодня с базара яблок и думал,чё б такое вкусненькое с ними сделать и нашёл такой вот рецептик:

Нам понадобится:

3 больших яблока, например антоновка

20-30 сырых миндальных орехов

20-30 штук изюма

3 ч. л. овсянки

4-6 ложек мёда

Метод:

Разрежьте яблоки пополам, легко удалите серединки. Положите в полученные емкости по пол чайной ложке овсянки, добавьте корицы по вкусу, 3-5 изюминок, 3-5 орешков, добавьте сверху по пол чайной ложке меда, что бы пропитать овсянку. Поставьте в горячую 200С духовку минут на 15-20. Когда яблоки приготовились полейте каждое оставшимся медом. Можно подавать теплыми со сливками или холодными с мороженным.

Слопали так быстро, аж сфоткать збыл :_08: , Нувот как-то так:

apples-spiceandfood.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мммм, яблучка, скільки з ними варіацій. Masik, дякую, для мене це свіженьке.

Нас на днях гості побалували отакими. Ніколи не була прихильником печених, а тут зацінила смакоту.

post-2742-0-23034000-1352146815_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Розморожую отаке чудо - Жовтохвіст

Поділіться рецептом, що з нього такого смачного накулінарити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора пекла смачні кекси. Хочу поділитись рецептом:

1стакан цукру, 3 яйця - збиваємо,

додаєм 250гр. майонезу,

2 стакани муки,

0,5 ч. лож. соди,

ванілін, сіль, ізюм - за смаком.

Викладати у формочки, заповнювати 2/3. Вихід: 12-15шт. Пекти 40хв. при температурі 180-200.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...