Kusya Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 19:34 #751 Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 19:34 це було незабутньо смачнобуду буду і ще раз буду робитьОстрая свинина с сыром и грибами в духовкеИнгредиенты:- свинина- помидор- шампиньоны- свежий острый перец- чеснок- сыр- смесь перцев, соль- растительное масло- майонезПриготовление:1. Натёреть свинку солью, посыпать смесью перцев, ножом сделать дырочки и засунуть туда длинно нарезаный чеснок и выложить в ёмкость предварительно устланную фольгой (фольгу чуть чуть смазать растительным маслом).2. Уложить вместе с парочкой грибочков. Теперь на тёрке трём шампиньоны, сыр, мелко режем острый красный перчик, добавляем к этому всему буквально столовую ложку майонеза для связки и хорошо перемешиваем.3. Эту смесь аккуратно и красиво выкладываем на свинину. Которую затем отправляем в духовку температурой около 200°С примерно на 30 мин, может и меньше даже.
Valery Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 19:57 #752 Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 19:57 А моя вже шубку приготувала))) А вам слабо?
Mykola81 Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 19:59 #753 Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 19:59 А моя вже шубку приготувала))) А вам слабо? Нам ліньки
Kusya Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 20:02 #754 Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 20:02 А моя вже шубку приготувала))) А вам слабо? Нам ліньки нє тут нада не так відповідати, тут нада нам ліньки свою заставити шубу приготовити
Plum Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 20:04 #755 Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 20:04 -- Коханий, хочу шубу!-- Ой, моя ж ти хазяйочка! Завтра ж куплю буряка і оселедця!
Olesya Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 20:06 #756 Опубліковано 8 Жовтня, 2012 в 20:06 нє тут нада не так відповідати, тут нада нам ліньки свою заставити шубу приготовити Хороша ідея, кого б то заставити?
laska Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 10:48 #757 Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 10:48 Сезон грибів триває. Вчора милий балував мене вечерею: смажені опеньки в сметані з пюре картоплею. Сьогодні планую спробувати приготувати печіночні котлети з грибами. Нарила отакий рецепт. Може хтось ще підкине ідею поєднання цих продуктів?
Kusya Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 11:07 #758 Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 11:07 Сезон грибів триває. Вчора милий балував мене вечерею: смажені опеньки в сметані з пюре картоплею.Сьогодні планую спробувати приготувати печіночні котлети з грибами. Нарила отакий рецепт.Може хтось ще підкине ідею поєднання цих продуктів? ммммм гриби обожнююв мене сьогодні по плану ось такий рецепт:Для рецепта вам потребуется:спагетти - 300г лисички - 500г сливки - 100г оливковое масло - 5 ст.л. сливочное масло - 1 ст.л. чеснок - 2 зубчика сыр (тертый) - по вкусу петрушка (зелень) - по вкусу перец, соль - по вкусу.В смеси оливкового и сливочного масла обжарить мелко нарезанный чеснок в течение 2-3 минут. Добавить к чесноку хорошо промытые, нарезанные грибы, посолить, поперчить и тушить 15-20 минут. Влить сливки и проварить до момента, когда они станут густеть. Добавить отдельно сваренные спагетти, перемешать и дать прогреется. Подавать горячим, сверху посыпав сыром и петрушкой.але ще не робила тому за результат не ручаюсь
Zeuss Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 12:18 #760 Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 12:18 Сезон грибів триває. Вчора милий балував мене вечерею: смажені опеньки в сметані з пюре картоплею.Сьогодні планую спробувати приготувати печіночні котлети з грибами. Нарила отакий рецепт.Може хтось ще підкине ідею поєднання цих продуктів?В Італії готують щось схоже.Обжарюють цибулю, морку і селеру.. потім трішки часнику і курячу печінку. Так щоб побіліла. Потім в мясорубку разом з тушкованими овочами. Трішки муки. В середину вже протушковані гриби. На пательню для того щоб все закріпилось 1-2 хвилини.Напевно твердий сир туди теж потертий піде.Ну і мопед не мій. Просто бачив як готують.
laska Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 12:25 #761 Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 12:25 Ммммм, які у нас гурмани на борді! Дякую!GOODMAN, а що за риба, як готували?
Zeuss Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 12:37 #762 Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 12:37 Там шось з лососевих. По ширині стейка скорше за все форель.
GOODMAN Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 14:45 #763 Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 14:45 а що за риба, як готували? лосось, запечений на олійці з в'ялених помідорів не перевертаючи, в комплекті: відварені овочі і білий соус з печеричок на жирних вершках.П.С. ну і звичайно пляшечка білого винця. :-)
Kusya Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 20:53 #764 Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 20:53 а що за риба, як готували? лосось, запечений на олійці з в'ялених помідорів не перевертаючи, в комплекті: відварені овочі і білий соус з печеричок на жирних вершках.П.С. ну і звичайно пляшечка білого винця. :-)от скажіть, хто знає рецепт білого соусу з грибами смачний
GOODMAN Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 21:22 #765 Опубліковано 11 Жовтня, 2012 в 21:22 самий смачний білий соус виходить з білими грибами. можна трошки відварити і потім обсмажити, а можна одразу смажити. головне вгадати з розміром шматочків грибів. і головне- вершки, менше 30% жирності брати не варто (імхо). в самому кінці добавляю трішки часнику для аромату, але щоб не відчувався смак.потрібно постійно експериментувати, є варіанти з білим вином, є без.
Mykola81 Опубліковано 12 Жовтня, 2012 в 06:13 #766 Опубліковано 12 Жовтня, 2012 в 06:13 Мама іноді робить деруни + соус з білими грибами або печерицями , схожий на написаний вище , рецепт не знаю , я споживач . Смакота неймовірна . Жаль , що в батьків рідко буваю ...
Yarchik Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 17:46 #767 Опубліковано 20 Жовтня, 2012 в 17:46 Я часто заходив в цю тему, Вечері чужі споглядав, Пускав я сльозу холостяцьку, І слинку тихенько ковтав. А вчора свято настало, І на моєму столі: Таку симпатичненьку сьомгу Зловили для мене в Стирі. Мудохався з нею до ночі: Різав, солив, загортав... Поклав в холодильник, умився - І зморений в ліжко упав. Тепер і у мене вечеря Немов би не криза навколо. До неї б ще бочечку пива - Й не вийду я звідси ніколи!
Dorothy Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 21:09 #770 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 21:09 Готувала запіканку. І спробувала приготувати зефір.Купити було б простіше, але захотілось зробити самій. Шкода, правда, що у мене не було кондитерського шприца - довелось викладати ложкою.
REVERS Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 22:22 #771 Опубліковано 29 Жовтня, 2012 в 22:22 Може,кому стане у пригоді!
Masik Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 21:12 #772 Опубліковано 4 Листопада, 2012 в 21:12 Притарабанил сегодня с базара яблок и думал,чё б такое вкусненькое с ними сделать и нашёл такой вот рецептик: Нам понадобится: 3 больших яблока, например антоновка 20-30 сырых миндальных орехов 20-30 штук изюма 3 ч. л. овсянки 4-6 ложек мёда Метод: Разрежьте яблоки пополам, легко удалите серединки. Положите в полученные емкости по пол чайной ложке овсянки, добавьте корицы по вкусу, 3-5 изюминок, 3-5 орешков, добавьте сверху по пол чайной ложке меда, что бы пропитать овсянку. Поставьте в горячую 200С духовку минут на 15-20. Когда яблоки приготовились полейте каждое оставшимся медом. Можно подавать теплыми со сливками или холодными с мороженным. Слопали так быстро, аж сфоткать збыл , Нувот как-то так:
laska Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:21 #773 Опубліковано 5 Листопада, 2012 в 20:21 Мммм, яблучка, скільки з ними варіацій. Masik, дякую, для мене це свіженьке. Нас на днях гості побалували отакими. Ніколи не була прихильником печених, а тут зацінила смакоту.
laska Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 15:14 #774 Опубліковано 15 Листопада, 2012 в 15:14 Розморожую отаке чудо - ЖовтохвістПоділіться рецептом, що з нього такого смачного накулінарити?
Dorothy Опубліковано 19 Листопада, 2012 в 06:26 #775 Опубліковано 19 Листопада, 2012 в 06:26 Вчора пекла смачні кекси. Хочу поділитись рецептом:1стакан цукру, 3 яйця - збиваємо,додаєм 250гр. майонезу,2 стакани муки,0,5 ч. лож. соди,ванілін, сіль, ізюм - за смаком.Викладати у формочки, заповнювати 2/3. Вихід: 12-15шт. Пекти 40хв. при температурі 180-200.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.