Tolik_lt Опубліковано 8 Липня, 2011 в 21:22 #526 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 21:22 прастиє банковскіє служащіє, женщіни. місце не так важливе, але було то всьо на базі відпочинку Чарівна долина в Городоцькому районі
yura2281 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 21:24 #527 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 21:24 Чарівна долина Бували, класно http://dolyna.com.ua/
JuliM Опубліковано 10 Липня, 2011 в 08:48 #528 Опубліковано 10 Липня, 2011 в 08:48 А у меня на ужин вчера было классное блюдо! Готовила его впервые! Кусок свинины (отбивная на кости покупала) Такой кусочек в виде поленца. Делала надрезы (как резать порции на отбивные, но не до конца). Весь кусок посолила, поперчила, обмазала сметаной. Потом выложила на фольгу. В каждый надрез положила кусочек помидора, сыра и кольцо лука. Все это закрыла фольгой и в духовку на полчаса. Потом раскрыла и еще минут 10 подрумянивалось.. ММММ такая вкуснотища получилась.. Мы вдвоем слопали весь полукг кусок ). с легким салатиком из свежей капустки с огурчиком и петрушкой, заправленным маслом, чуть уксуса и сахарка с солью.
yura2281 Опубліковано 10 Липня, 2011 в 14:55 #529 Опубліковано 10 Липня, 2011 в 14:55 В нас сьогодні варенички з картопелькою (зі шкварками) та сиром (солодким) І борщик червоний
talja Опубліковано 10 Липня, 2011 в 15:41 #530 Опубліковано 10 Липня, 2011 в 15:41 А в мене молоденькі маслючки зі шкварочками
Caprichos Опубліковано 31 Липня, 2011 в 17:22 #531 Опубліковано 31 Липня, 2011 в 17:22 У нас сьогодні фаворити серпня - баклажанчики тушковані з цибулею та помідорками.
lilechka Опубліковано 31 Липня, 2011 в 17:26 #532 Опубліковано 31 Липня, 2011 в 17:26 А у мене на вечерю овочеве рагу за таким рецептом
Olesya Опубліковано 31 Липня, 2011 в 17:33 #533 Опубліковано 31 Липня, 2011 в 17:33 " Бутылка кефира, полбатона"(с) Насправді, замість кефіру - Наріне.
GOODMAN Опубліковано 31 Липня, 2011 в 17:35 #534 Опубліковано 31 Липня, 2011 в 17:35 В нас легенька вечеря з печеної домашньої ковбаски та холодним пивком
Emily Опубліковано 1 Серпня, 2011 в 20:46 #535 Опубліковано 1 Серпня, 2011 в 20:46 Поділюся з Вами рецептом овочевого рагу, запозиченим мною у закордонних родичів, яке я дуже полюбляю готувати саме в цю пору року (коли достигають баклажани ). Складники: - 2-3 середніх баклажани та десь так само по об’єму картоплі (ріжемо недрібними шматочками); - 2-3 цибулини (ріжемо напівкружальцями); - 5-6 помідорів (ріжемо, як вдасться); - 2-3 морквини (напівкружальцями); - кілька жмень квасолі (шпарагівки); Важливо: порізану моркву та шпарагівку треба попередньо трішки проварити (5-10 хв). Якраз поки чистяться та ріжуться інші овочі – морква та шпарагівка трішки приварюються. Всі вищеперераховані овочі (сирі порізані та приварені) вимішуються з сіллю, чорним перцем та хорошим томатним соусом – далі викладаються в глибоке деко/чи сотейник, потрібно додати трішки олії та води – накрити все це фольгою/кришкою - і в духовку. Хвилин за 30 знімаєте фольгу/кришку (під час запікання я 1-2 рази знімаю кришку та перемішую) – та залишаєте в духовці на 5-10 хвилин. Готове рагу не повинно бути сухим, але і не повинно містити зайвого соусу. Надзвичайно смакує з малосольними огірками. Смачного!
Blondihelen Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 14:51 #536 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 14:51 А у мене на вечерю фаршировані шампіньйони. Смакота ще та! Возитися з ними довгенько, але це того варте!
Caprichos Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 15:10 #537 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 15:10 А у мене на вечерю фаршировані шампіньйони. Смакота ще та! Возитися з ними довгенько, але це того варте! що ж ми не ділимося рецептом такої смакоти?
Zeuss Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 15:47 #538 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 15:47 Поділюся з Вами рецептом овочевого рагу... А у мене на вечерю фаршировані шампіньйони. ... Новенькі господині..
Tolik_lt Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 16:01 #539 Опубліковано 2 Серпня, 2011 в 16:01 Цойс, я бачу, твоя дєвушка тебе хавчіком не балує. Вона не віре, шо путь к сєрцу мужчіни лежить через желудок, і прєдпочіта болєє інтєрєсний путь?
Blondihelen Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:45 #540 Опубліковано 3 Серпня, 2011 в 06:45 А у мене на вечерю фаршировані шампіньйони. Смакота ще та! Возитися з ними довгенько, але це того варте! що ж ми не ділимося рецептом такої смакоти? Поділюся Потрібно купити величенькі шампіньйони, відірвати ніжку (вона пригодиться на фарш), вичистити всередині шапки шампіньйонів і можна приступати до приготування фаршу. Піджарюєте на олії цибулю з морквою, ніжки шампінйонів (які нарізаєте дрібними кубиками і додаєте свинний фарш. Це все тушкується приблизно хвилин 15 і готово. Начиняєте цим фаршом шапки шампіньйонів, посипаєте голандським сиром і ставите в духовку на 10хв (температура 180 градусів). Отже в цілому для цього рецепту необхідно: * 0,5 кг шампіньйонів (це приблизно 20 штук) * 1 велика цибулина * 1 морквина * ніжки шампінйонів * 300 грам свинного фаршу * 200-300 грам твердого сиру Цього фаршу якраз вистачає на начинку шампінйонів. Смачного!
Blondihelen Опубліковано 4 Серпня, 2011 в 13:50 #541 Опубліковано 4 Серпня, 2011 в 13:50 Сьогодні в мене на вечерю фарширований перець. Дуже швидко робиться, в порівнянні з голубцями
MOTOROLLLA Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:01 Автор #542 Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:01 Що приготувати7
laska Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:10 #543 Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:10 У мене червоний борщ, картопля по-французьки, тушені кабачки, сирники і компот
Kusya Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:14 #544 Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:14 У мене червоний борщ, картопля по-французьки, тушені кабачки, сирники і компот А як ти робиш картошку по-французьки?
laska Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:29 #545 Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:29 А он yura2281 вже ділився рецептом.Я трішки видозмінюю, між м'ясом і картоплею викладаю тушковану цибулю з морквою. А ще, як є, добавляю шар шампіньйонів.MOTOROLLLA, о, забацай горшки!
Kusya Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:40 #546 Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 08:40 А он yura2281 вже ділився рецептом.Я трішки видозмінюю, між м'ясом і картоплею викладаю тушковану цибулю з морквою. А ще, як є, добавляю шар шампіньйонів.MOTOROLLLA, о, забацай горшки!в мене ліниві горшочки: вимиваю картошку добряче, ділю її на частинки якщо велика (не чищу), вимочую в соусі (майонез розведенний водою, часник і добавляю приправи); запихаю в горшки добавляю ложку олії, виливаю залишки соусу туди, засипаю сиром. Ставлю в духовку на хвилин 40-50 на невеликому вогні. Доволі смачно виходить.
MOTOROLLLA Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 11:23 Автор #547 Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 11:23 Нема горшків(Забацала поліпшений варіант макарошок по-флоцки)Мясо порізала на кусочки,,обсмажила + смажена цибуля + смажена морква + соус з свіжих помідорів + відварені макарошки = з"єднати і в духовку на хвилин 30. Отака я видумщиця)))
laska Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 17:37 #548 Опубліковано 3 Вересня, 2011 в 17:37 А я таки поізвращалась з картоплі по-французьки. Мені стало ліньки ще кабачками займатись, то я добавила з них шар до картоплі. Все одно в шлунку перемішаються Уже спробували, смакує
sweetlena Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 07:14 #549 Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 07:14 Тушкується кролик, робиться салатик і тільки придумується гарнір до цієї смакоти...що б то такого видумати?
Liberta Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 08:07 #550 Опубліковано 5 Вересня, 2011 в 08:07 якщо кролик в сметані - то картопляне пюре або крокети - ідеальний гарніркрокети: до добре протертого картопляне пюре додати яйця і масло, сформувати крокети, смажити у фритюрі, попередньо змочивши в яйці та сухарях.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.