Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 хвилин тому, Zheny@ сказано:

ні. просто вони не одружені мають багато часу. Зокрема на приготування їжі!

дивно, якраз неодруженим часу не вистачає на це, у них багато приємніших турбот.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 хвилина тому, vaz75 сказано:

Це ти про кого? Про любителя їсти біля клави?

Т-с-с! Не пали контору. Він ще ні про що не здогадується!

Опубліковано
3 годин тому, igorgame сказано:

Молоденька картопелька, свіжий огірок, ковбаска барбекю з американською гірчичкою - няяям :)

 

АбАжаю американську гірчицю,правда вже троха надоїла)) ну бо реально найкраща,і після десь року використання просто надоїла, зараз смакую трішки іншими видами гірчиці, наприклад:

 

P1010389.JPG

Опубліковано
On 01.06.2016 at 00:40, Alexander Lucky:) сказано:

Хлопаки, що це за виставкові порції? Ну не вірю, що ви так мало їсте! Я ж бачив скільки ви п'єте :D.

От то вже!,бачив він :). Може і "виставкові порції"ну не мало вродь,але ще добавка була ну (3-4 кусочка картофана) і фсьо,ну не так як ти подумав,коли ми п'ємо!)(пили):D

Опубліковано
8 годин тому, sergK сказано:

Сегодня витаминчики, тоже со своего огорода!

1.jpg

першими побачила сірники, ото, думаю, вітамінчики! а так клас!

Опубліковано

  

Ото перший раз їв котлету курячу,головна фішка то не з  фаршу, а з рубленого  м'яса(філе) з яйцем і тертим сиром)).Всего харошего,ВИ держитесь там!!!))))))

 

P1010393.JPG

Опубліковано

Спочатку карпа чистимо та солимо. Потім промиваєм та підсушуєм. Насипаєм стружку та викладаєм рибу на полички. Тримаєм рибу 30 хвилин на вогні. Потім знімаємо з вогнища та даємо з відкритою кришкою прохолонути хвилин 10-15. Ну і аж тоді викладаємо на тарілку, та достаєм холодне пиво з холодильника. Смачного.

100_2544.JPG

100_2545.JPG

100_2547.JPG

100_2550.JPG

100_2554.JPG

100_2556.JPG

100_2557.JPG

Опубліковано
6 хвилин тому, saperavi сказано:

О, "Микулинецьке", люто плюсую! :))

"Микулинецьке" вже не то!-давно не то!дуже давно не то!))))без образ його любітєлям,значить Ви,не були любітєлями того)))

Опубліковано
5 минут назад, yura-patriot сказал:

"Микулинецьке" вже не то!-давно не то!дуже давно не то!))))без образ його любітєлям,значить Ви,не були любітєлями того)))

Як на мене то ще один з варіантів шо можна пити. А от ви скажіть без образ. Яке на вашу думку ще не зкурвилося. Кажу зразу Павлівське для мене як вода. І Рівненське Жигулівське також пійло не для мене.

Опубліковано

А у мене на вечерю спагетті з курячими котлетами і на десерт полуничні кекси, швидко, смачно і поживно)

Зараз топчу полуницю з бананом.
Фото зробила тільки десерту =)

13417413_1335183193163696_5203650674615274299_n.jpg

Опубліковано
9 хвилин тому, Grekus сказано:

 А от ви скажіть без образ. Яке на вашу думку ще не зкурвилося. Кажу зразу Павлівське для мене як вода. І Рівненське Жигулівське також пійло не для мене.

Я вже образився,по перше ,що на Ви! ))) це по перше,а по друге все стало погане, я і не спорю!))

Опубліковано
9 годин тому, katjka_9 сказано:

А у мене на вечерю спагетті з курячими котлетами і на десерт полуничні кекси, швидко, смачно і поживно)

Зараз топчу полуницю з бананом.
Фото зробила тільки десерту =)

13417413_1335183193163696_5203650674615274299_n.jpg

а рецепт! рецепт в студію

Опубліковано
4 годин тому, katjka_9 сказано:

 

кекси.jpg

чудовий рецепт! і на олії. Я такі полюбляю. Захом*ячила, дякую!

Опубліковано

Хочу поділитись рецептом ковбасної тарілки... не такої як в барі подають до пива :) .. нажаль без фото, бо зжер все, а потім подумав про форумчан...

 

Потрібно: ковбаса лікарська, яйце сире, зелень по бажанню, сіль, перець, сир твердий натертий на тертку.

Беремо лікарську ковбасу великого діаметру, нарізаємо кружельцами товщиною приблизно 5 мм. Кружальця кладемо на сковородку та чекаємо поки в ковбаси загнуться края до верху :). Беремо яйце та вибиваємо в оту от ковбасну тарілку, перчимо, солимо, посипаємо зеленню та зверху ще тертим сиром, накриваємо кришкою та доводимо до готовності. Накраще смакує коли жовток ще ріденький а білок вже приготувався.

Смачного :)

Опубліковано
5 хвилин тому, VaLeRa сказано:

 

Хочу поділитись рецептом ковбасної тарілки... не такої як в барі подають до пива :) .. нажаль без фото, бо зжер все, а потім подумав про форумчан..

 

То Ви, другим разом, втримайтесь, зробіть фото)))) шуткую)) Смачна штукенція, робив колись подібне.

Опубліковано
23 годин тому, yura-patriot сказано:

"Микулинецьке" вже не то!-давно не то!дуже давно не то!))))без образ його любітєлям,значить Ви,не були любітєлями того)))

Ну по перше, про смаки не сперечаються, той, хто це робить ... самі знаєте хто)

З 2003-го я споживав "Микулинецьке" безпосередньо на його батьківщині. Точно скажу, що з того часу воно стало кращим. Моє улюблене "Микулин-900".

Опубліковано
2 годин тому, saperavi сказано:

Ну по перше, про смаки не сперечаються, той, хто це робить ... самі знаєте хто)

З 2003-го я споживав "Микулинецьке" безпосередньо на його батьківщині. Точно скажу, що з того часу воно стало кращим. Моє улюблене "Микулин-900".

Еееее! нє:D по перше,дякую,що адекватно зрозуміли мене,по друге,таке як було Микулинецьке у 2005-2010роках(ну не точно,але..) у бутилках савєцкіх, тіпа жигуля,то було смачне пиво,потім як я помітив коли його розбирали ТОНАМИ! і пили СУТКАМИ!!! бо воно було найкраще,воно потихеньку стало пропадати тут у нас у Луцьку(думаю і не тільки)почали мутити-крутити,тоість "МЕДОВЕ","ПШЕНИЧНЕ" придумали і ще щось тіпа того я просто тупо не пам'ятаю якесь там ще було,кароч, виробник реально не справлявся і почав "лупити"бо купували його "Вся-і віздє"! ІМХО! і почалося(((( як у нас зі всім,тепер знаючи смак того,сього пити просто не можу(((((((

PS: зараз,на мою думку,непогане у цих вагончиках,що по Луцьку купа,Зіберт,чи як воно? принаймі,1000% свіже бо там тякучка,ой! тякучка)))

Опубліковано

Ладно,ми шота від теми відійшли,а так немона)).

 Отож,щоб не думали,що все так  запущено,сьогодні я "човп" салатік і то бомьба повірте!  і ніякої тяготи опісля,ну це зрозуміло,почитайте рецепт.Кароч,трішки курячого філе смаженого(на сковорідці гриль) і купа різної зелені,тобто мікс трав(руккола,шніт,меліса,орегано,петрушка,м'ята,естрагон,базилік) і + смачнющий помідор(закарпатський) і на то всьо видушити трішки лимона,і оливкову олію ще тра.

P1010388.JPG

P1010389.JPG

P1010390.JPG

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...