Oberegy Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:25 Поділитися #2701 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:25 2 хвилин тому, Zheny@ сказано: ні. просто вони не одружені мають багато часу. Зокрема на приготування їжі! дивно, якраз неодруженим часу не вистачає на це, у них багато приємніших турбот. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:27 Поділитися #2702 Опубліковано 1 Червня, 2016 в 06:27 1 хвилина тому, vaz75 сказано: Це ти про кого? Про любителя їсти біля клави? Т-с-с! Не пали контору. Він ще ні про що не здогадується! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 2 Червня, 2016 в 16:12 Поділитися #2703 Опубліковано 2 Червня, 2016 в 16:12 Молоденька картопелька, свіжий огірок, ковбаска барбекю з американською гірчичкою - няяям Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergK Опубліковано 2 Червня, 2016 в 19:53 Поділитися #2704 Опубліковано 2 Червня, 2016 в 19:53 Сегодня витаминчики, тоже со своего огорода! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 2 Червня, 2016 в 19:54 Поділитися #2705 Опубліковано 2 Червня, 2016 в 19:54 3 годин тому, igorgame сказано: Молоденька картопелька, свіжий огірок, ковбаска барбекю з американською гірчичкою - няяям АбАжаю американську гірчицю,правда вже троха надоїла)) ну бо реально найкраща,і після десь року використання просто надоїла, зараз смакую трішки іншими видами гірчиці, наприклад: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 2 Червня, 2016 в 20:17 Поділитися #2706 Опубліковано 2 Червня, 2016 в 20:17 On 01.06.2016 at 00:40, Alexander Lucky:) сказано: Хлопаки, що це за виставкові порції? Ну не вірю, що ви так мало їсте! Я ж бачив скільки ви п'єте . От то вже!,бачив він . Може і "виставкові порції"ну не мало вродь,але ще добавка була ну (3-4 кусочка картофана) і фсьо,ну не так як ти подумав,коли ми п'ємо!)(пили) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 3 Червня, 2016 в 04:51 Поділитися #2707 Опубліковано 3 Червня, 2016 в 04:51 8 годин тому, sergK сказано: Сегодня витаминчики, тоже со своего огорода! першими побачила сірники, ото, думаю, вітамінчики! а так клас! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 4 Червня, 2016 в 10:19 Поділитися #2708 Опубліковано 4 Червня, 2016 в 10:19 В 02.06.2016 at 22:54, yura-patriot сказал: зараз смакую трішки іншими видами гірчиці Зацінив! Дякую!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 4 Червня, 2016 в 20:49 Поділитися #2709 Опубліковано 4 Червня, 2016 в 20:49 Ото перший раз їв котлету курячу,головна фішка то не з фаршу, а з рубленого м'яса(філе) з яйцем і тертим сиром)).Всего харошего,ВИ держитесь там!!!)))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grekus Опубліковано 7 Червня, 2016 в 16:38 Поділитися #2710 Опубліковано 7 Червня, 2016 в 16:38 Спочатку карпа чистимо та солимо. Потім промиваєм та підсушуєм. Насипаєм стружку та викладаєм рибу на полички. Тримаєм рибу 30 хвилин на вогні. Потім знімаємо з вогнища та даємо з відкритою кришкою прохолонути хвилин 10-15. Ну і аж тоді викладаємо на тарілку, та достаєм холодне пиво з холодильника. Смачного. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
saperavi Опубліковано 7 Червня, 2016 в 19:11 Поділитися #2711 Опубліковано 7 Червня, 2016 в 19:11 О, "Микулинецьке", люто плюсую! :)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 7 Червня, 2016 в 19:22 Поділитися #2712 Опубліковано 7 Червня, 2016 в 19:22 6 хвилин тому, saperavi сказано: О, "Микулинецьке", люто плюсую! :)) "Микулинецьке" вже не то!-давно не то!дуже давно не то!))))без образ його любітєлям,значить Ви,не були любітєлями того))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grekus Опубліковано 7 Червня, 2016 в 19:31 Поділитися #2713 Опубліковано 7 Червня, 2016 в 19:31 5 минут назад, yura-patriot сказал: "Микулинецьке" вже не то!-давно не то!дуже давно не то!))))без образ його любітєлям,значить Ви,не були любітєлями того))) Як на мене то ще один з варіантів шо можна пити. А от ви скажіть без образ. Яке на вашу думку ще не зкурвилося. Кажу зразу Павлівське для мене як вода. І Рівненське Жигулівське також пійло не для мене. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
katjka_9 Опубліковано 7 Червня, 2016 в 19:33 Поділитися #2714 Опубліковано 7 Червня, 2016 в 19:33 А у мене на вечерю спагетті з курячими котлетами і на десерт полуничні кекси, швидко, смачно і поживно) Зараз топчу полуницю з бананом. Фото зробила тільки десерту =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 7 Червня, 2016 в 20:16 Поділитися #2715 Опубліковано 7 Червня, 2016 в 20:16 9 хвилин тому, Grekus сказано: А от ви скажіть без образ. Яке на вашу думку ще не зкурвилося. Кажу зразу Павлівське для мене як вода. І Рівненське Жигулівське також пійло не для мене. Я вже образився,по перше ,що на Ви! ))) це по перше,а по друге все стало погане, я і не спорю!)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 8 Червня, 2016 в 04:35 Поділитися #2716 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 04:35 9 годин тому, katjka_9 сказано: А у мене на вечерю спагетті з курячими котлетами і на десерт полуничні кекси, швидко, смачно і поживно) Зараз топчу полуницю з бананом. Фото зробила тільки десерту =) а рецепт! рецепт в студію Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
katjka_9 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 08:43 Поділитися #2717 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 08:43 4 часа назад, Oberegy сказал: а рецепт! рецепт в студію Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 8 Червня, 2016 в 12:44 Поділитися #2718 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 12:44 4 годин тому, katjka_9 сказано: чудовий рецепт! і на олії. Я такі полюбляю. Захом*ячила, дякую! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 17:52 Поділитися #2719 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 17:52 Стейк-стейк-стейк!!! Показать содержимое Hide Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VaLeRa Опубліковано 8 Червня, 2016 в 18:13 Поділитися #2720 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 18:13 Хочу поділитись рецептом ковбасної тарілки... не такої як в барі подають до пива .. нажаль без фото, бо зжер все, а потім подумав про форумчан... Потрібно: ковбаса лікарська, яйце сире, зелень по бажанню, сіль, перець, сир твердий натертий на тертку. Беремо лікарську ковбасу великого діаметру, нарізаємо кружельцами товщиною приблизно 5 мм. Кружальця кладемо на сковородку та чекаємо поки в ковбаси загнуться края до верху :). Беремо яйце та вибиваємо в оту от ковбасну тарілку, перчимо, солимо, посипаємо зеленню та зверху ще тертим сиром, накриваємо кришкою та доводимо до готовності. Накраще смакує коли жовток ще ріденький а білок вже приготувався. Смачного Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 18:20 Поділитися #2721 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 18:20 5 хвилин тому, VaLeRa сказано: Хочу поділитись рецептом ковбасної тарілки... не такої як в барі подають до пива .. нажаль без фото, бо зжер все, а потім подумав про форумчан.. То Ви, другим разом, втримайтесь, зробіть фото)))) шуткую)) Смачна штукенція, робив колись подібне. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
saperavi Опубліковано 8 Червня, 2016 в 18:27 Поділитися #2722 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 18:27 23 годин тому, yura-patriot сказано: "Микулинецьке" вже не то!-давно не то!дуже давно не то!))))без образ його любітєлям,значить Ви,не були любітєлями того))) Ну по перше, про смаки не сперечаються, той, хто це робить ... самі знаєте хто) З 2003-го я споживав "Микулинецьке" безпосередньо на його батьківщині. Точно скажу, що з того часу воно стало кращим. Моє улюблене "Микулин-900". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
VaLeRa Опубліковано 8 Червня, 2016 в 18:30 Поділитися #2723 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 18:30 @bublik007 при вигляді такого блюда в мене мозок вимкнувся на декілька хвилин... ввімкнувся коли вже тарілка була пустою Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 8 Червня, 2016 в 19:54 Поділитися #2724 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 19:54 2 годин тому, saperavi сказано: Ну по перше, про смаки не сперечаються, той, хто це робить ... самі знаєте хто) З 2003-го я споживав "Микулинецьке" безпосередньо на його батьківщині. Точно скажу, що з того часу воно стало кращим. Моє улюблене "Микулин-900". Еееее! нє по перше,дякую,що адекватно зрозуміли мене,по друге,таке як було Микулинецьке у 2005-2010роках(ну не точно,але..) у бутилках савєцкіх, тіпа жигуля,то було смачне пиво,потім як я помітив коли його розбирали ТОНАМИ! і пили СУТКАМИ!!! бо воно було найкраще,воно потихеньку стало пропадати тут у нас у Луцьку(думаю і не тільки)почали мутити-крутити,тоість "МЕДОВЕ","ПШЕНИЧНЕ" придумали і ще щось тіпа того я просто тупо не пам'ятаю якесь там ще було,кароч, виробник реально не справлявся і почав "лупити"бо купували його "Вся-і віздє"! ІМХО! і почалося(((( як у нас зі всім,тепер знаючи смак того,сього пити просто не можу((((((( PS: зараз,на мою думку,непогане у цих вагончиках,що по Луцьку купа,Зіберт,чи як воно? принаймі,1000% свіже бо там тякучка,ой! тякучка))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 8 Червня, 2016 в 21:08 Поділитися #2725 Опубліковано 8 Червня, 2016 в 21:08 Ладно,ми шота від теми відійшли,а так немона)). Отож,щоб не думали,що все так запущено,сьогодні я "човп" салатік і то бомьба повірте! і ніякої тяготи опісля,ну це зрозуміло,почитайте рецепт.Кароч,трішки курячого філе смаженого(на сковорідці гриль) і купа різної зелені,тобто мікс трав(руккола,шніт,меліса,орегано,петрушка,м'ята,естрагон,базилік) і + смачнющий помідор(закарпатський) і на то всьо видушити трішки лимона,і оливкову олію ще тра. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.