Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 hour ago, yura-patriot said:

Ну якщо так сильно цікавить то мені 34,вага 93-96кг. коливається капєц останнім часом,бо немає режиму,робота конкретно впливає,як на мене головне то режим(нє, ну їжа само собою, це одне з основного)але якщо без режиму ІМХО,то все до дупи.Ну прикінь, якщо  реально зовсім не снідати,інколи обідати,а  ввечері пізно о годині 21 наїстися,ото(( як на мене геть не правильно, і зараз в мене так почастішало,а те що я інколи балуюся і тут викладаю,то канєшно є,і нікуди не дінеться,але то мєлочі))))

З роботою і режимом майже та ж сама історія... ))) 

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
7 годин тому, yura-patriot сказано:

Ну якщо так сильно цікавить то мені 34,вага 93-96кг. коливається капєц останнім часом,бо немає режиму,робота конкретно впливає,як на мене головне то режим(нє, ну їжа само собою, це одне з основного)але якщо без режиму ІМХО,то все до дупи.Ну прикінь, якщо  реально зовсім не снідати,інколи обідати,а  ввечері пізно о годині 21 наїстися,ото(( як на мене геть не правильно, і зараз в мене так почастішало,а те що я інколи балуюся і тут викладаю,то канєшно є,і нікуди не дінеться,але то мєлочі))))

так, режим важливий. Але Ви такий чоловік, за яким можна сховатись, хіба це погано?

Опубліковано
42 хвилин тому, vaz75 сказано:

Від кого?

був би чоловік, а від кого сховатись за ним шукати не треба

Опубліковано
5 хвилин тому, igorgame сказано:

Такою тарілочкою? :)

Блін,друже,якою тарілочкою? шота я туплю,нормальна тарілка,смажені карасі,власноручно зловленні))чи ти про що? звиняй за тупість)))

Опубліковано
18 годин тому, yura-patriot сказано:

Блін,друже,якою тарілочкою? шота я туплю,нормальна тарілка,смажені карасі,власноручно зловленні))чи ти про що? звиняй за тупість)))

ех, гарна тарілочка. Теж карасів хочу. А варити на вечерю буду пшоняну кашу, молочну.

Опубліковано
8 годин тому, Natalia Blagovirna сказано:

у нас сьогодні була PIZZA 

image (17).jpg

image (20).jpg

все, вмовили! теж сьогодні буде піца! рецепт давайте.

Опубліковано
1 час назад, Oberegy сказал:

все, вмовили! теж сьогодні буде піца! рецепт давайте.

 

Записуйте. Луцьк, вул.Кравчука 11А, кафе Базилік. Піцца "Б'янко Кон Карне". Абалдєнная піцца :D.

Опубліковано
10 годин тому, Oberegy сказано:

все, вмовили! теж сьогодні буде піца! рецепт давайте.

не повірите, саме перший раз робила тісто. ось рецепт.  40 хвилин підходит, ще раз перемішати, хай підходить....і все начинку яку хочите. В мене дві ковбаси, перечериці, помідор, сир. 

image (25).jpg

Опубліковано
2 годин тому, Natalia Blagovirna сказано:

не повірите, саме перший раз робила тісто. ось рецепт.  40 хвилин підходит, ще раз перемішати, хай підходить....і все начинку яку хочите. В мене дві ковбаси, перечериці, помідор, сир. 

image (25).jpg

дякую! захомячила в закладки. Піцу таки спекла, моє тісто трішки схоже, але не треба щоб підходило. Наступний раз по цьому рецепту зроблю. Люблю саме тонке тісто.

 

Опубліковано

Ой народ,в наш час "паритися" з тістом,да ну нафік))) я купую у Там-Там постійно,виходить кусочок на однин протвінь, ну приблизно 10 грн(да навіть і меньше,залежить яку ти хочеш товщину). і скажіть,треба мучитися з тим тістом? Чи ще ляпніть що воно хімічне? )))на рахунок якості,відповідаю-ІДЕАЛЬНЕ! для випікання,особливо для  піци,і не спорьте,ага!)))

Опубліковано
1 час назад, yura-patriot сказал:

Ой народ,в наш час "паритися" з тістом,да ну нафік))) я купую у Там-Там постійно,виходить кусочок на однин протвінь, ну приблизно 10 грн(да навіть і меньше,залежить яку ти хочеш товщину). і скажіть,треба мучитися з тим тістом? Чи ще ляпніть що воно хімічне? )))на рахунок якості,відповідаю-ІДЕАЛЬНЕ! для випікання,особливо для  піци,і не спорьте,ага!)))

Раз цей тиждень - тиждень піци, то вставлю свої 5 коп. Юрік, я теж використовую це тісто, але роскатую його в тонкий лист на столі, присипаному борошном, а потім акуратно переношу на змащену коров'ячим маслом дечку, загортаю крайці.

Переваги:

1. тіста вистачає не на одну, а на дві дечки, раніше вистачало на одну.

2. після випікання їсиш смачне хрумке тісто, а не булку.

3. всі б'ються за право з'їсти кутики (крайці)

Опубліковано
25 хвилин тому, vaz75 сказано:

Раз цей тиждень - тиждень піци, то вставлю свої 5 коп. Юрік, я теж використовую це тісто, але роскатую його в тонкий лист на столі, присипаному борошном, а потім акуратно переношу на змащену коров'ячим маслом дечку, загортаю крайці.

Переваги:

1. тіста вистачає не на одну, а на дві дечки, раніше вистачало на одну.

2. після випікання їсиш смачне хрумке тісто, а не булку.

3. всі б'ються за право з'їсти кутики (крайці)

Немає що добавити,от прям усі три пункти в точку,ЇЙ-БОГУ)))

PS: от як людям пояснити,що ми не домовлялися,да ніяк)))

Опубліковано
8 годин тому, yura-patriot сказано:

Ой народ,в наш час "паритися" з тістом,да ну нафік))) я купую у Там-Там постійно,виходить кусочок на однин протвінь, ну приблизно 10 грн(да навіть і меньше,залежить яку ти хочеш товщину). і скажіть,треба мучитися з тим тістом? Чи ще ляпніть що воно хімічне? )))на рахунок якості,відповідаю-ІДЕАЛЬНЕ! для випікання,особливо для  піци,і не спорьте,ага!)))

та я не парюсь, тісто робиться за 5 хв практично, потім просто обмяти за рецептом вище, а мій рецепт взагалі не передбачає підходу тіста. Ще за ним у магазин іти... захотіли піцу - нате

Опубліковано
16 годин тому, Oberegy сказано:

Ще за ним у магазин іти... захотіли піцу - нате

Ага,ну канєшно! сидиш такій собі вдома,і є прям усе!,ковбаса,томати ,сир,майонез.Ги) тіко тіста не хватає і пойшов у магаз за ним.

 Захотів піцу-пішов,скупився і всьо.Я вірю що Ви не паритеся,і це добре,значить шарите!як його місити-мутити,нє?для мене тісто тяжко робити.

Опубліковано
7 годин тому, yura-patriot сказано:

Ага,ну канєшно! сидиш такій собі вдома,і є прям усе!,ковбаса,томати ,сир,майонез.Ги) тіко тіста не хватає і пойшов у магаз за ним.

 Захотів піцу-пішов,скупився і всьо.Я вірю що Ви не паритеся,і це добре,значить шарите!як його місити-мутити,нє?для мене тісто тяжко робити.

от не нервуйте мене і не кажіть, що в в піцу майонез кладете, а то в мене вже серце болить. А сир у мене завжди є в запасі в морозилці. Щодо тіста, то повірте. місити тісто зі склянки борошна пльовоє дєло. Я готове тісто теж часто купую, але тільки листкове. От таке я точно не втну.

Опубліковано
7 годин тому, yura-patriot сказано:

Сендвічі з сендвічниці(ага,є таке у мене)БОМБА!! давно не користувався,але то класна штука:

 

P1010374.JPG

хе, і в мене є. Треба і собі зробити.

Опубліковано
53 хвилин тому, Oberegy сказано:

от не нервуйте мене і не кажіть, що в в піцу майонез кладете

)) Якщо піца з ковбасами,або там з якимось м'ясцем то тільки томати,але якщо з куркою та грибами,яку я полюбив останнім часом,то да, як би там не було, я змащую тісто майонезом з часником,ну там трішки можна дати помідори під настрій,але основа то тісто з майонезом і  часничком,але після начинки не "заливаю" потім то все цілою пачкою.)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...