yura-patriot Опубліковано 8 Травня, 2015 в 19:55 #1901 Опубліковано 8 Травня, 2015 в 19:55 У мене сьогодні печінка індича в сметані з цибулею, та молода картопелька. І огірочок зелений. Облизався разів з п"ять, було б фото облизався разів з двадцять(давайте фото)
sweetlena Опубліковано 10 Травня, 2015 в 08:43 #1902 Опубліковано 10 Травня, 2015 в 08:43 Ну я сьогодні відірвався!!бо завтра вихідний день.Значить так, порізав філе,і напхав сиром і пормідором +приправи. Я називаю це "ГАРМОШКА"!! І ще запік картошку, і ще зробив салат. Це справді надзвичайно смачно і просто. Дякую за нову страву) Правда, робила трохи по-іншому. Зробила надрізи у філе, натерла травами-приправами і в мультиварку на годину. М"яско стало м"яким і добре просочилося. За цей час майже спеклась картопля, тоді м"ясо відправилось в духовку, вже з помідором, часником та сиром у надрізах. І, звісно, салат зі свіжих овочів.
laser Опубліковано 11 Травня, 2015 в 21:36 #1903 Опубліковано 11 Травня, 2015 в 21:36 Сьогодні дружина на вечерю приготувала зелену страву по власному рецепту =)) Картопляне пюре з перетертими в блендері шпинатом, петрушкою і зел. цибулею. На смак і вигляд
vaz75 Опубліковано 12 Травня, 2015 в 20:12 #1904 Опубліковано 12 Травня, 2015 в 20:12 Ну я сьогодні відірвався!!бо завтра вихідний день.Значить так, порізав філе,і напхав сиром і пормідором +приправи. Я називаю це "ГАРМОШКА"!! І ще запік картошку, і ще зробив салат. Дякую за рецептик, вчора таке ж заварганив, але з курячим філе. Зфотати не встиг: страва розчинилася у шлунках родини. Сьогодні на базарі знайшов кабачки і стушив рагу з кабачка, капусти, помідорів, моркви, цибулі під картопляну пюрешку.
yura-patriot Опубліковано 15 Травня, 2015 в 18:55 #1905 Опубліковано 15 Травня, 2015 в 18:55 Стейк із шинки!(це мої досліди,що краще?шия,корейка чи шинка) сьогодні так:замаренував шинку в приправах і трішки соєвого соусу, не солю(бо сіль вбирає всі соки) потім великий вогонь,щоб м"ясо жарилося а не парилося(при подачі солю) а ще у фольгу замотав щоб ця шинка доготувалася, а після цього стає м"яка!! Висновок: шинка не для стейків!! дуже жорстка!
Mykola81 Опубліковано 16 Травня, 2015 в 04:06 #1906 Опубліковано 16 Травня, 2015 в 04:06 Рекомендую http://sergej-pozhar.livejournal.com/Тут список страв , щоб не гортати http://sergej-pozhar.livejournal.com/85864.htmlЗвідти багато чого готували
Arven Rivendell Опубліковано 16 Травня, 2015 в 10:24 #1907 Опубліковано 16 Травня, 2015 в 10:24 Ну что ж, и я решила сделать по вашим рекомендация знаменитую "гармошку"))))).Только не приправки добавляла, а замариновала телятинку в соусе из горчицы, лимонного сока, соевого соуса, оливкового масла. Ну а дальше все как обычно, соль, перец, помидор, сыр, чеснок. Так просто и так вкусно!Хотя...что ж там не вкусного то))).
yura-patriot Опубліковано 16 Травня, 2015 в 20:34 #1908 Опубліковано 16 Травня, 2015 в 20:34 Значить так, вже було,але конкренто не ділився)) Отож. Лаваш натирається майонезом з часником і затирається сиром,потім кладу смажене філе(курка) кусочками,потім обов"язково капуста і імбирь(чу-чуть) для себе ще гірчиці,бо так люблю)) і все це завертає дружина, а потім на сковорідку гріль! PS: гірчиця тільки "Американська" реально вона саме то!!
Tanichka Опубліковано 17 Травня, 2015 в 09:28 #1909 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 09:28 У нас все банально просто: морквяно-цибульково-картопляні драники із сметаною
katjka_9 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 15:11 #1910 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 15:11 Готувала брауні з горіхами, вийшло просто ом ном ном
popskiller Опубліковано 17 Травня, 2015 в 15:22 #1911 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 15:22 Жена решила побаловать запечёнными крылышками в медово-чесночном соусе !
vaz75 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 18:12 #1912 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 18:12 У нас все банально просто: морквяно-цибульково-картопляні драники із сметаноюАналогічно
starOFF Опубліковано 17 Травня, 2015 в 18:15 #1913 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 18:15 Рис+курица+салат (помидор+огурец+сметана)
Zheny@ Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:00 #1914 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:00 Фарширована картопля, суп гороховий і салат буряковий з часником і майонезом.
vaz75 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:05 #1915 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:05 Фарширована картопля, суп гороховий і салат буряковий з часником і майонезом. Гороховий? Суп?На-ніч?Ризиковано!!!
Zheny@ Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:06 #1916 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:06 Гороховий? Суп?На-ніч?Ризиковано!!!Хто засталяє їсти на ніч? Зготували щоб завтра після роботи не спішити.
vaz75 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:10 #1917 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:10 Гороховий? Суп?На-ніч?Ризиковано!!! Хто засталяє їсти на ніч? Зготували щоб завтра після роботи не спішити. А тема як зветься, а?
Zheny@ Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:10 #1918 Опубліковано 17 Травня, 2015 в 19:10 Повечеряли картоплею. А суп супом. Ну і не всім же так весело від супу. Мені норм.
yura-patriot Опубліковано 20 Травня, 2015 в 19:49 #1919 Опубліковано 20 Травня, 2015 в 19:49 Курячі гомілки, тушковані: спочатку вони легко обжарюються з мукою, потім цибуля і морква(багато),потім воду(кип"ячену) і приправки, а майже в кінці сливкі.а потім + будь який гарнір! ідеально картошка пюре,хоча і з рисом,гречкою також бомба!! PS: підливка рулить!
kayot Опубліковано 20 Травня, 2015 в 22:20 #1920 Опубліковано 20 Травня, 2015 в 22:20 yura-patriot,блюдо дуже просте і в той же час дуже складне в моменті послідовності приготування, завжди робив трошки інакше, але зрозумів, завдяки Вам, що робив певну помилку-воду потім, кип'ячену, і від мене- Гарячу-зовсім інший смак буде. Ну і сливеи спообую.Дякую за ''рацуху'''
Grekus Опубліковано 21 Травня, 2015 в 05:52 #1921 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 05:52 Вчора готував тестю на ДН. З шиї. Вспіли до грози. Просто не передати, як кажуть діти СМАКОТА...
yura-patriot Опубліковано 21 Травня, 2015 в 06:12 #1922 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 06:12 yura-patriot,блюдо дуже просте і в той же час дуже складне в моменті послідовності приготування, завжди робив трошки інакше, але зрозумів, завдяки Вам, що робив певну помилку-воду потім, кип'ячену, і від мене- Гарячу-зовсім інший смак буде. Ну і сливеи спообую. Дякую за ''рацуху''' Будь ласка!,від себе скажу, що для мене якихось конкретних правил в приготуванні їжі не їснує, просто потрібно пробувати постійно і ніколи не жаліти(якщо навіть і не виходить) це краще аніж вечорами десь пиво хляти в гинделику, я розумію що до супер блюд ще треба вчитися і вчитися, але я не "парюся" цим, поки що виходить ну так не погано,смачно, може і не зовсім гарно,але це цікаво. Ех! ще б трішки більше часу і хороший фотік Вчора готував тестю на ДН. З шиї. Вспіли до грози. Просто не передати, як кажуть діти СМАКОТА... Не треба з самого ранку так! блін тепер шашлик з голови не виходить, на таке потрібно ввечері після вечері дивитися щоб не мучитися
yura-patriot Опубліковано 21 Травня, 2015 в 18:47 #1923 Опубліковано 21 Травня, 2015 в 18:47 yura-patriot, завдяки Вам, Треба мінус поставити! бо негарно написано завдяки Вам! Тьфу!! тільки на "ти"! мене звати Юра можна Юран, Юрок,Юрік,Юрка!ну і офіційно Юрій ))
yura-patriot Опубліковано 24 Травня, 2015 в 20:23 #1924 Опубліковано 24 Травня, 2015 в 20:23 Перший раз у цьому році обсмажив кабачок! є люди(як моя мама) що люблять робити одним слоєм,смаженинй кабачок+ майонез з часником+помідор.Мені подобається: смажиться тонким пластом кабачок, а потім (у три слої), кабак,майонез,помідор(так три рази) усе зверху накідаю зеленню(петрушка,кріп) Блін-це дуууже смачно!! Фото додаю:
xforester Опубліковано 24 Травня, 2015 в 20:39 #1925 Опубліковано 24 Травня, 2015 в 20:39 А в мене сьогодні була манна кашка і какао.......... Як сніданок в садочку.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.