Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Крученики в вершковому соусі.

Рецептик:

1. Беремо корейку (в мене було 1.2 кг), ріжемо на відбивні, відбиваємо, солимо перчимо, спеція до м'яса

2. Для начинки: беремо декілька печариць, ріжемо смажимо з часничком. Варимо 2 яйця ріжемо, тремо на тертку 100 гр твердого сиру., сіль перець.

3. Завертаємо начинку, викладаємо на деко поливаємо вершками 20%. (200 гр.) посипаємо тертим пармезаном.

4. Ставимо в духовку на 40 хв.

Під бутилочку зубровочки пішло супер:-)

post-15132-0-39239300-1426920696_thumb.j

post-15132-0-01291700-1426920703_thumb.j

post-15132-0-94958700-1426920708_thumb.j

post-15132-0-09188400-1426920715_thumb.j

Опубліковано

А я хочу дерунів з грибами. З домашньою сметаною. Посипаних зеленим окріпчиком. Ммммм. Смакота. От тільки зробити нікому, прийдеться самій на кухню йти))))))

Опубліковано

Сьогодні вечірком побалував своє сімейство, шашличком та грибочками-гріль. Ну і до цього всього зварив макарончиків італійських, аль-денте :_02:

Прості рецептики:

1. Шашлик. Корейка, сіль, перець, лимонний сік, спеції до м'яса, трішки олії.

2. Грибочки, спеції, соєвий соус, оливкова олія, часник на 2 годинки промаринувати.

Всетаки весна прийшла, треба починати готувати на мангалі.

post-15132-0-23236800-1426963019_thumb.j

post-15132-0-83850100-1426963025_thumb.j

Опубліковано

Сьогодні на вечерю рагу:

- Курячий бульйон з четвертини

- 2 грудинки, на кубики і обжарити

- цибуля порей обжарити

- 1 кг замороженої суміші "Овочеве рагу" (доречі в Там Тамі 20 грн кг, всі решта суміші вже по 60+, це напевне минулорічний залишок)

Тушкувати це все залите бульйоном 30 хв (спеції за смаком).

post-15132-0-92774400-1427047475_thumb.j

post-15132-0-32241900-1427047483_thumb.j

Опубліковано

Не получається дотримуватись посту, усі хочуть м"яса. Отож, запечені з чорносливом та цибулькою курячі гомілки та печена картопля з часничком.

post-7249-0-29078800-1427104550_thumb.jp

Опубліковано

запік вчора на вечерю фаршировані яблука (більше лопнуло збоку :( )

post-4-0-88742400-1427104970_thumb.jpg

і продовжуючи тему фарширування

декілька тижнів назад фарширував цибулю і шампіньйони

post-4-0-53389200-1427104984_thumb.jpg

Опубліковано

Tanichka, напишіть, будь ласка, рецепт картопляної запіканки

Та нічого особливого. Картоплю натерла на велику тертку, додала яйце та трішки муки, посолила-поперчила. Розділила на 2 частини. Спочатку кладеться перша частина, на неї попередньо обжарена терта морквинка+цибулинка+гибочки. Зверху другу частину картопельки і в духовку.

Опубліковано

Вже зварився свіженький борщик з квашеної капусти з грибочками (пісний). Буде на Вечерю.

post-26843-0-93464300-1427113505_thumb.j

Опубліковано

Перший раз робила хінкалі. Не у всіх вийшли ідеальні складочки, один розварився, але загалом всі оцінили :)

Тепер думаю, нащо ліпити пельмені - з'їв один-два хінкалі і ситий :)

Фото завжди не встигаю зробити((((

Опубліковано

Ми вечеряємо печеними сирниками в висівках під вишневим варенням і запиваємо свіжим березовим соком:

Sas7V.th.jpg

Опубліковано

позавчора готувала, але тільки сьогодні добралась до компа, щоб скинути фото

курочка запечена в пиві, гречка і морква по-корейськи

post-10815-0-69556500-1427537467_thumb.j

Опубліковано

Щось ніхто не дописує. Не їсте, не готуєте?

Сьогодні, тобто вже вчора, вечеряли печеним індичим м'ясом, маринованим в травах, картоплею по-селянськи, також в травах, з соусом песто, гірчицею і свіжими овочами.

O6WnK.th.jpg OIMU.th.jpg tCUeh.th.jpg

Опубліковано

Привіт усім! Була на виїзді на роботі, потім хрестини, а от вчора у чоловіка було день народження. А так як в принципі не святкували і не було коли за тими роз"їздами готувати, то відсвяткували дуже скромно разом із сім"єю сестри. Отож дещо зі столу.

1. Сосиски з сиром в листковому тісті

2. Гріночки з французькою гірчицею

3. Курячі гомілки у гірчично-медовому соусі з сушеними сливками (не купляний чорнослив, а домашні)

4. Мариновані огірочки з часничком та укропом

5. Картопелька у шубі бекона та сметанному соусі

та ще пару страв, які не встигла сфоткати.

post-7249-0-90357700-1427793225_thumb.jp

post-7249-0-82268900-1427793273_thumb.jp

post-7249-0-12930400-1427793299_thumb.jp

post-7249-0-57808300-1427793306_thumb.jp

post-7249-0-85220500-1427793323_thumb.jp

post-7249-0-27843900-1427793381_thumb.jp

post-7249-0-72356300-1427793419_thumb.jp

post-7249-0-79419300-1427793452_thumb.jp

Опубліковано

мій коханий захотів печену рибку у соусі, а я дикого рису і ось яка вийшла вечеря

Рецепт в студію! Що за рибка! Який соус?

соус з пакетика куплений, це такий в сухому порошочку , фото потім виставлю, розбавляла і взбивала з вершками, а рибка може бути люба, у моєму випадку було філе тріски, заливаєте цим соусом. в духовку, попередньо нагріту, 180 градусів на 15-20 хвилин і смачного, а дикий рис купую завжди у Німеччині, набагато дешевший , чим на Україні, готується майже так само, як і звичайнй білий.

Опубліковано

Люблю хороші макарони , купував , в основному італійські , але ціна зараз просто ппц . :_03:

В магазининах теж 400г нормальних від 25 грн

Згадав , що можна робити домашні . Вручну не хотілось , погуглив і купив недорогу лапшерізку

В принципі , задоволений , тільки багато борошна на кухні розсипано :_07:

З другогої спроби розібрався з машинкою :_07:

Як я зрозумів , тісто можна готувати з запасом і ховати в холодильник , що я і робив , приготувавши домашню лапшу на вечерю і на сніданок

Фоток не робив .

Плюс те , що лапша натуральна виходить , без всяких там домішок .

Ціна кілограма такої лапші десь 30 грн

Опубліковано

Усім привіт! зіскучився за вами, ви такі всі круті стали(у хорошому розумінні) і це супер!!А я ось по простому:каркошка+грудинка,все смачно вийшло, малій не давали, бо занадто жирне.

Блін забув я згадав що вже місяць в холодильнику "томиться"сухе червоне - ух як пішло!!перед жирненьким!!!

post-23661-0-99959400-1427912232_thumb.j

post-23661-0-98303900-1427912255_thumb.j

post-23661-0-93979800-1427912266_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...