Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

На великі свята мені завжди не вистачає часу на декор столу та страв. тому починаю заздалегідь. Можу вам точно сказати, звичайних котлет у мене немає, хіба вони можуть у "камиши" перерости на палочках. Найбільше люблю експерименти над закусками. Якраз на завтра готую курячі рулети, тушковану рибу, картопляні зрази... та ще багато чого. Завтра виложу.

Детальна інструкція з виготовлення сніговичків (буває питають, тож тепер дещо зафіксовую)

Все, після ваших чудо-шедеврів, вже й не хочеться свого викладати :_07:

Опубліковано

На великі свята мені завжди не вистачає часу на декор столу та страв. тому починаю заздалегідь. Можу вам точно сказати, звичайних котлет у мене немає, хіба вони можуть у "камиши" перерости на палочках. Найбільше люблю експерименти над закусками. Якраз на завтра готую курячі рулети, тушковану рибу, картопляні зрази... та ще багато чого. Завтра виложу.

Детальна інструкція з виготовлення сніговичків (буває питають, тож тепер дещо зафіксовую)

Все, після ваших чудо-шедеврів, вже й не хочеться свого викладати :_07:

Дуже прошу, викладайте, бо в мене іноді закінчується фантазія що приготувати, тож буде виручати мене ця тема. Я вже багато чого пригледіла новенького і обов"язково спробую. Ви усі молодці.

Опубліковано

Як і обіцяла, сьогодні виложую фото страв, що готувались до сьогоднішнього столу (невеличке день народження для малого). Деякі страви були порційні.

Отож, курячий рулет з грибами та сиром під соусом та свіжим огірочком, грецький салатик, картопляні зрази з грибочками, тушкований хек у томатному соусі, тушковані овочі (цвітна капуста, кукурудза, горошок, цибулька, морквинка...) ... і звичайно десерт яблучний пиріг з карамеллю та морозивом пломбір. Смачного, побігла зустрічати гостей!

post-7249-0-11676100-1425738849_thumb.jp

post-7249-0-90875000-1425738860_thumb.jp

post-7249-0-21292800-1425738919_thumb.jp

post-7249-0-31194000-1425738940_thumb.jp

post-7249-0-84385300-1425739040_thumb.jp

post-7249-0-86864800-1425739124_thumb.jp

post-7249-0-79943800-1425739153_thumb.jp

post-7249-0-90140100-1425739168_thumb.jp

Опубліковано

Як і обіцяла, сьогодні виложую фото страв, що готувались до сьогоднішнього столу (невеличке день народження для малого). Деякі страви були порційні.

Отож, курячий рулет з грибами та сиром під соусом та свіжим огірочком, грецький салатик, картопляні зрази з грибочками, тушкований хек у томатному соусі, тушковані овочі (цвітна капуста, кукурудза, горошок, цибулька, морквинка...) ... і звичайно десерт яблучний пиріг з карамеллю та морозивом пломбір. Смачного, побігла зустрічати гостей!

Тетянка, щиро дякую вам за ВЖЕ викладені фото шедеврів. Деякі будуть втіленні в життя 9 березня, на день народження коханої дружини. Одна наша бордівчаночка просила не рвати підсніжники, і я з нею згідний( таку красу треба спостерігати в місці , де вона росте-лісі), от я вам і дарую їх, разом з місцем, де вони ростуть))) З весною Вас)))
bqXYS.jpg
Опубліковано

Arven Rivendell щоб не думали що я ципляюся)))))

Просто я сьогодні вітав маму з 8, ось вона і вгостила пирогом з повідлом(щось схоже)до вашого, і я дійсно вечеряв пирогом але з компотом!!)Признаюся, думав про молоко)

post-23661-0-65911400-1425835161_thumb.j

Опубліковано

Давно не їв крошеного пирога) Тре дружину "надоуміть" :0032: А мо і сам зроблю як буде вільна годинка)

Опубліковано

Тетянка, щиро дякую вам за ВЖЕ викладені фото шедеврів. Деякі будуть втіленні в життя 9 березня, на день народження коханої дружини. Одна наша бордівчаночка просила не рвати підсніжники, і я з нею згідний( таку красу треба спостерігати в місці , де вона росте-лісі), от я вам і дарую їх, разом з місцем, де вони ростуть))) З весною Вас)))
bqXYS.jpg

щиро дякую!

Опубліковано

vaz75

Да не може так усе бути ))))) можливо ти сьогодні не побрився,чи замазюрав футболку яку любить твоя дружина,чи може щось забув купити у магазині))))))

Ну бо приготував -ІДЕАЛЬНО!! .

Опубліковано

Дякую. Аж зашарівся, чи то від ваших лестощів, чи то від вина :)

Насправді, ця страва була стартом моїх кулінарних експериментів. Якщо хтось пам'ятає, була така телепрограма "Пекельна кухня" з шефом Гордоном Рамзі. Мене так захоплювала ця програма, і сам Гордон, що я вирішив спробувати його коронну страву стейк "Веллінгтон", за який він постійно махав всіх учасників проекту. Хто б мені років 10 назад сказав, що я буду готувати, та ще й таке, я б розміявся йому в обличчя. Пробував двічі, і двічі фіаско. не те що не смачно, але не гарно виходило. Цей стейк міг би й стати кінцем початку. Але не став...

Нещодавно доця згадала мені" пам'ятаєш ти давно робив таке м'яско в тісті, хочу ще. Думаю, чому б ні.8 Березня скоро, спробую. Вийшло. Напевно досвід дав своє.

Не знаю, кулінарія дає якесь задоволення, насолоду. Може чоловіки скажуть, яка кулінарія - полювання, футбол... А мені до вподоби приготувати щось таке-етаке...

Рецепт тут

Опубліковано

Не завжди можу притримуватись посту, тому хоч іноді роблю пісні страви. Пісний рис з морквочкою та сушеними білими грибами, свіжий огірок.

post-7249-0-75716100-1425988956_thumb.jp

Опубліковано

поки готував вечерю

проекспериментував з черемшею:

блендер, черемша, сіль, перець, оливкова олія

post-4-0-79200800-1426105446_thumb.jpg

І як на смак? напевне смачно..... Завтра попробую і я...
Опубліковано

Смажена камбала, яку я дуже люблю з дитинства :)

Смажена камбала, це , такі да)) Як саме готуєте? Пацанами ловили в районі Ланжерона ( Одеса), на кусок мідії.

Виглядає це ,приблизно, так?)))

pAc1r.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...