vaz75 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 19:16 #1226 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 19:16 Сосиски з пампушкамиОй, і ми таке ж вечеряли, тільки ще +салат з черемши і помідорів.
yura-patriot Опубліковано 14 Березня, 2014 в 20:53 #1227 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 20:53 А у нас печеться піца)Покажіть "пліз")).
Dima 07 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 12:33 #1228 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 12:33 Пельмені по домашньому)
yura2281 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 12:47 #1229 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 12:47 Паста у вершковому соусі з куркою і грибами
vaz75 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 18:55 #1230 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 18:55 Сьогодні рішився на приготування лазаньї. Ось вона: Смак - неймовірний!!! Навіть 4-річна дочка смакувала (що є досить високим оцінюванням) Старша попросила добавки. А про дружину взагалі промовчу - на сьомому небі: і вихідний від кухні, і ресторанна страва, і вино...
milana Опубліковано 15 Березня, 2014 в 20:15 #1231 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 20:15 vaz75, виглядає дуже апетитно, можна рецептик за яким готували?
vaz75 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 07:30 #1232 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 07:30 vaz75, виглядає дуже апетитно, можна рецептик за яким готували? Основне зідси : Змінив лише: 1. не використовував сельдерей (не знайшов) 2. фарш брав яловичина-свинина (його треба трошки більше, бо не було сельдерея) 3. сир всередину брав російський твердий (здешевив) 4. використовував не молоко а вершки - бешамель смачніший виходить 5. бешамель доготовлював, бо не вистачило. 6. листи лазаньї краще класти встик, а не внахльост, в цих місцях тісто було трошки твердіше, але не принципово 7. щоб сир зверху не згорів, накрив фольгою, а за 5 хв до готовності відкрив, щоб запеклося 8. помідори брав Верес в томатному соці півбанки, є в Там-Тамі - смачні 9. дві години не вистигав - бо не могли дочекатися, вистачило 20 хв., різав ножем для свіжого хліба, нічого не розлізлося.
Kiodinn Опубліковано 16 Березня, 2014 в 10:50 #1234 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 10:50 Сало гарячого засолу. Готував, правда вчора, але повністю готове буде сьогодні ввечері) Не повноцінна, звичайно, вечеря, але у нас в сім'ї неймовірні салоїди усі)))
drap Опубліковано 16 Березня, 2014 в 10:55 #1235 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 10:55 Хм ну как расскажи как его готовить?
lilechka Опубліковано 16 Березня, 2014 в 10:57 #1236 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 10:57 А у нас печеться піца)Покажіть "пліз")).От не виходить у мене зробити фото готової страви. Коли щось готується, то аромат страви настільки збуджує апетит, що думаєш як би то швидше скуштуватиА потім вже нема що фоткати)
vaz75 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 11:03 #1237 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 11:03 Сало гарячого засолу. Готував, правда вчора, але повністю готове буде сьогодні ввечері) Не повноцінна, звичайно, вечеря, але у нас в сім'ї неймовірні салоїди усі)))До теми: сало+сіль+цибуля+часник, 2 год помаринувати і вморозильник порціями.В будь-який момент закуска з чорним хлібом да під горілочку - офігенська!
Kiodinn Опубліковано 16 Березня, 2014 в 11:06 #1238 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 11:06 Хм ну как расскажи как его готовить?Береш кастрюльку, кидаєш туди шолоху від 3х цибулин, 4-5 лаврових листка, грамм 150-200 солі, 2 ч ложки сахару, часника зубчиків 6-8, перцю чорного (бажано не молотого), приправи (бажано ті, що йдуть до м'яса, без глутамату), заливаєш приблизно літром води і ставиш варитися цей россол на 15 хвилин.. Потім грам 600-700 сала ріжеш на рівні шматки і кладеш варитися в той россол шкіркою доверху, вариш 20 хвилин. Даєш постояти в россолі годин 12 (не в холодильнику), потім дыстаєш сало і висушуєш з допомогою хустинок, натираєш часником і не дуже великою кількістю червоного перцю і ставиш в холодильник годин на 6. Усе, можна споживати) Сало виходить дуже ніжним і смачним)
yura-patriot Опубліковано 16 Березня, 2014 в 13:13 #1239 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 13:13 Було вчора, не люблю таких "випендрьожів" але так називається "паста карбонара" йомайо.
VilanS Опубліковано 16 Березня, 2014 в 17:32 #1240 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 17:32 Свіжий березовий сік + лимон + цукор))) печиво або медові коржі
emelka Опубліковано 16 Березня, 2014 в 18:04 #1241 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 18:04 Сьогодні рішився на приготування лазаньї.а листи лазанії самі робили чи купували готові? якщо самі, то поділіться їх рецептом, будь-ласка!
vaz75 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 20:29 #1242 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 20:29 Сьогодні рішився на приготування лазаньї.а листи лазанії самі робили чи купували готові? якщо самі, то поділіться їх рецептом, будь-ласка!Не доріс я до приготування макаронних виробів. Купував в Там-Тамі отакі http://produkty24.com.ua/content/makarony-pasta-panzani-lazanya-500g
emelka Опубліковано 16 Березня, 2014 в 20:38 #1243 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 20:38 vaz75, дякую! я теж такі купувала, до речі - поки для мене найкращі у приготуванні!
vaz75 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 20:41 #1244 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 20:41 vaz75, дякую! я теж такі купувала, до речі - поки для мене найкращі у приготуванні!Єдиний мінус, вони не італійські, а французькі, але на смак то не впливає
erica Опубліковано 16 Березня, 2014 в 20:41 #1245 Опубліковано 16 Березня, 2014 в 20:41 Можна замінити на лаваш. Смак трохи інший, але не гірше виходить.
yura-patriot Опубліковано 17 Березня, 2014 в 21:15 #1246 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 21:15 Піца!!!!
Zheny@ Опубліковано 20 Березня, 2014 в 08:39 #1247 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 08:39 Флуд почищений, наступного разу, без образ, знаю-не-знаю, друзі-не-друзі - всіх в РО. Хочете потрандіти - у флейм!
yura-patriot Опубліковано 20 Березня, 2014 в 20:34 #1248 Опубліковано 20 Березня, 2014 в 20:34 Ok! без ніякого лишнього. Печене куряче філе з картошкою, ну і сирррр!
Dima 07 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 16:58 #1249 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 16:58 Картопляне пюре і риба жарена
emelka Опубліковано 25 Березня, 2014 в 16:11 #1250 Опубліковано 25 Березня, 2014 в 16:11 на вихідних була у гостях...пригощали картопляними галушками з шкварочками, а я зробила з грибною підливкою у сметані складові (приблизно в грамах): картопля - 400-500 г яйце - 1 шт. борошно - 100-150 г гриби (у мене печериці) - 300 г сметана (вершки, молоко) - 100-150 г олія для жарки сіль, перець, зелень за смаком картоплю добре помити та відварити в "мундирах", коли охолоне - почистити, перекрутити через м"ясорубку і замісити тісто, додаючи яйце, солі щіпку, борошно; за консистенцією тісто має бути як на вареники; розкатати тісто в жгут товщиною 2 см, нарізати палочками; закип"ятити в кастрюлі воду, посолити її, додати 1 ст. ложку олії (щоб галушки не злиплися), довести до кипіння та варити, поки галушки не вспливуть; поки галушки холонуть, готуємо грибну підливку: гриби почистити, промити, порвзати на дрібні шматочки і піджарити на сковорідці при маленькому вогні 5 хв., додати 3 ст. ложки борошна, потім влити сметану та тушкувати ще 10-12 хв., в кінці додати сіль, перець, за бажанням інші спеції - готово! відварені галушки піджарити на олії до золотистого кольору; шумовкою викласти готову страву у миску та полити грибною підливою, все посипати зеленою цибулькою! Вийшло смачніше, ніж у гостях фото не моє, але є щось схоже
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.