laska Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 14:01 #826 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 14:01 Мої спроби "кулінарні Фаберже"
Slavco Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 14:12 #827 Опубліковано 18 Лютого, 2013 в 14:12 Мої спроби "кулінарні Фаберже" То ж треба було так позаколюпувати По темі: кажуть що буде картопля з оселедцем під шубою, фоток нема, режимна зона
Blondihelen Опубліковано 3 Березня, 2013 в 20:54 #828 Опубліковано 3 Березня, 2013 в 20:54 А в нас сьогодні паелья. Вперше спробувала приготувати страву з іспанської кухні. Ось що з цього вийшло..., але смакувало пречудово.
lilechka Опубліковано 9 Березня, 2013 в 18:18 #829 Опубліковано 9 Березня, 2013 в 18:18 У нас сьогодні картопля по-французьки
Varvara Опубліковано 9 Березня, 2013 в 18:35 #830 Опубліковано 9 Березня, 2013 в 18:35 Вчора була піца за рецептом Masika з теми "Домашня піца". Чудова піца вийшла!!!
yura2281 Опубліковано 17 Березня, 2013 в 18:22 #831 Опубліковано 17 Березня, 2013 в 18:22 А у нас сьогодні Суші Піца та плов
Olesya Опубліковано 17 Березня, 2013 в 18:28 #832 Опубліковано 17 Березня, 2013 в 18:28 Паста під вершковим соусом з куркою та стручковою квасолею. А на завтра - суп з грибами.
Grinny Опубліковано 25 Березня, 2013 в 18:33 #833 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 18:33 а в мене на вечерю вівсянка з ізюмом і чорносливом. захотілося чомусь))
VilanS Опубліковано 25 Березня, 2013 в 18:49 #834 Опубліковано 25 Березня, 2013 в 18:49 сьогодні котлети з фасолі не відрізнив від звичайних котлет))))) спробуйте
Grinny Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:02 #835 Опубліковано 28 Березня, 2013 в 18:02 сьогодні котлети з фасолі не відрізнив від звичайних котлет))))) спробуйтеугу, а ще горіхові котлетки смачні))а я сирничків насмажила
Olesya Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 18:21 #836 Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 18:21 Освоюю нові крупи, сьогодні готувала нут. Склянку крупи замочила майже на добу. В процесі двічі промивала і міняла воду. Варила з цілою цибулиною, яку потім викинула, воду злила. Вариться нут по-різному, як повезе з крупою. Мій за годину зварився. Далі в глибокій сковорідці підсмажила дві великі цибулини (я різала не дуже дрібно, люблю цибульку), додала банку помідор у власному соку (шматочками, Премія), спеції - сіль, перець, цукор, італійські трави. Прогріла помідори і додала відварений нут. Ммммм, смакота ще та. Такий виразний горіховий смак. Суттєве зауваження - нут не солити, поки вариться, бо процес затягнеться. І як показала перша спроба, можна було брати дві банки помідор - було би більше соусу.
Zeuss Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 18:32 #837 Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 18:32 Олеся, а де ти його купила? Я його їв в південно східній азії з пряною свининою і овочами.
Olesya Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 18:37 #838 Опубліковано 4 Квітня, 2013 в 18:37 На Варшавці, продуктовий Пасаж. Ота центральна алея, що починається від Карпенка-Карого і виходить до автостанції. Там жіночка продає сухофрукти і нут, чечевицю. 25 грн/кг.
HWman Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 21:22 #839 Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 21:22 Люблю холодні драники, саме холодні, всім подобаються розігріті, але не мені...
searcher Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 21:54 #840 Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 21:54 драникиукраїнською - деруни
HWman Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 22:11 #841 Опубліковано 7 Квітня, 2013 в 22:11 А я думав навпаки, вай вай вай... зараз заплюють за незнання рідної мови
Arven Rivendell Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 15:44 #842 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 15:44 Муж давно просил приготовить отбивные 2в1, между двумя отбитыми кусочками мяса,предварительно смазанными горчицей, ложится сыр и помидор, а дальше обжариваются как отбивнушки. Вот сегодня собралась и сделала на ужин, вроде просто, но интереснее чем банальная отбивная.
erica Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 16:57 #843 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 16:57 А в нас паста з соусом "Рагу" і сирний пиріг з вишнями.
sweetlena Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 16:59 #844 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 16:59 Класика...смажений короп з цибулькою, картопля пюре, "зелений" салатик.На десерт чебуреки з пивом))
solnishko Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 17:06 #845 Опубліковано 9 Квітня, 2013 в 17:06 .смажений короп з цибулькоюмммммммм...язик проковтнула))) завтра іду за рибою)))))у нас картопляники з печінкою, налисники з творогом і з яблуками плюс супчик з фрикадельками і купою зелені)))
Zeuss Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 16:00 #846 Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 16:00 Освоюю нові крупи... Не зовсім крупа, але.. Рився недавно в резолюціях ООН і знайшов цікавий факт, ця організація проголосила 2013 рік роком кіноА. Дуже цікава культура і у нас майже не поширена. Страви з кіноА вживали ще древні ацтеки. А соблива вона тим, що з тих древніх часів ходить легенда про унікальні властивоті - джерело довголіття. Рекомендую до освоєння
Olesya Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 20:17 #847 Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 20:17 Освоюю нові крупи... Не зовсім крупа, але.. Рився недавно в резолюціях ООН і знайшов цікавий факт, ця організація проголосила 2013 рік роком кіноА. Дуже цікава культура і у нас майже не поширена. Страви з кіноА вживали ще древні ацтеки. А соблива вона тим, що з тих древніх часів ходить легенда про унікальні властивоті - джерело довголіття. Рекомендую до освоєння Ага, вже теж про це читала. Тіко де би ще знайти?
Zeuss Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 20:23 #848 Опубліковано 10 Квітня, 2013 в 20:23 http://organik-era.uaprom.net/p11659446-kinoa.htmlПише про доставку по всій Україні.
Sorokonizhka Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 08:49 #849 Опубліковано 12 Квітня, 2013 в 08:49 а я курячий бульйон варю
Zeuss Опубліковано 3 Травня, 2013 в 19:46 #850 Опубліковано 3 Травня, 2013 в 19:46 Я сьогодні покоптив смакоту. Рибку, бочок і пальцемпхану.Перший раз і на диво "не комом".
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.