Olesya Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 18:28 #626 Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 18:28 У мене сьогодні супчик з молодого півника і традиційно кекс до чаю. Лежить в холодильнику торба чорної редьки, що з нею люди роблять? Бо я знаю тільки про ліки від кашлю.
ostapus Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 19:17 #627 Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 19:17 Лежить в холодильнику торба чорної редьки, що з нею люди роблять?Натріть на тертці, добавте терте яблуко і терту моркву з олійкою.
Yarchik Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 19:33 #628 Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 19:33 Лежить в холодильнику торба чорної редьки, що з нею люди роблять? Олесю! На "Тірамісу" до тебе я не втрапив, тож мушу повідати, що робити з редькою. Слухай! 1. Натри редьки. 2. Натри хріну. 3. Спробуй трішки одного, потім - трішки іншого. 4. Доведи (або спростуй) прислів'я "Хрен редьки не слаще".
Olesya Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 20:00 #629 Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 20:00 Олесю! На "Тірамісу" до тебе я не втрапив, тож мушу повідати, що робити з редькою. Слухай! 1. Натри редьки. 2. Натри хріну. 3. Спробуй трішки одного, потім - трішки іншого. 4. Доведи (або спростуй) прислів'я "Хрен редьки не слаще". Нє, ну я не настільки iron lady, ти шо .
Varvara Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 20:13 #630 Опубліковано 14 Листопада, 2011 в 20:13 Жареный пангасиус и гречка. А еще персиковый пирог)))
Zheny@ Опубліковано 16 Листопада, 2011 в 09:49 #631 Опубліковано 16 Листопада, 2011 в 09:49 А нам дружина вчора спекла смачнющий "Мад'ярський" тортик! (ввечері будуть фото). до ранку його вже майже не лишилося.
Caprichos Опубліковано 16 Листопада, 2011 в 10:00 #632 Опубліковано 16 Листопада, 2011 в 10:00 А нам дружина вчора спекла смачнющий "Мад'ярський" тортик! (ввечері будуть фото). до ранку його вже майже не лишилося. Да-да... я помітила, що мишки в холодильнику завелися і тортик майже весь з"їли
Annalutsk Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 13:58 #633 Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 13:58 А я сьгодні вичитала ДУЖЕ простий рецепт рулетиків з гарбуза. Натерти гарбуз, посипати цукром і закрутити листкове тісто! Але вже й смачні штучки вийшли!
ostapus Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 17:57 #634 Опубліковано 17 Листопада, 2011 в 17:57 а ми сьогодні на вечерю бігоса задєлали. вірніше ми його задєлали ще вчора, але їли сьогодні бо його треба на другий день їсти щоб настоявся. він тоді сік пускає і ковбаса пропітує капусту копченим запахом. а треба просто стушити квашеної і сирої капусти і додати копченої ковбаси (домашньої) , ми додали ще пару печериць. можна підсмачити сметаною і дати спецій.
GOODMAN Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 20:20 #635 Опубліковано 19 Листопада, 2011 в 20:20 Сьогодні- просто, скромно і надійно!
Varvara Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 07:23 #636 Опубліковано 20 Листопада, 2011 в 07:23 вчера вот были пироги с черникой, яблоками, красной и черной смородиной, булочки с изюмом, а на утро был хлеб из хлебопечки. Остапа понесло))
Caprichos Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 19:14 #637 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 19:14 Сьогодні сирний пиріг з абрикосами. Рецепт брала ось тут
Olesya Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 19:30 #638 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 19:30 Голубці. Маминого приготування. Ех, у мене такі не виходять...
Andrew_Best Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 19:51 #639 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 19:51 Відкрив банку згущеного молока білоруського, чаю бахну з бергамотом, і хватить.
Zeuss Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 20:11 #640 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 20:11 Голубці. Маминого приготування. Ех, у мене такі не виходять... Трішки не в тему, але нагадали голубці.. Довелось мені з колегою вечеряти з японцем. Він захотів поїхати в етнічний ресторан. А ще такий нюанс говорить тільки англійською. Приїхали, підійшла дівчинка, робимо замовлення, він замовляє борщ (знає слово) і хоче замовити страву, але не може пригадати назву. Ну і говорить: "юкреніан спешил фуд", "лайк а сусі", "лайк а футомаке" і показує пальцями бочечку. Я фіг його знає, дивлюсь на колегу. Думаю кабздєц якийсь, шо може бути схоже на суші. Я чогось почав думати на кусок рису з рибою зверху. А він не може вгомонитись, типу ну япона мать юкреніан фуд... юкреніан фуд. Спільними зусиллями доперли шо то голубці. Просто декілька днів назад він був в Донецьку чи Дніпрі і там прикололись. Попросили повара акуратно розлізати голубці бочечкою, поставити як роли, полили зверху сметаною і дали йому палички. Ну от так виходить шо наші голубці мають спільне далеке коріння з стравою японської кухні
Tolik_lt Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 20:44 #641 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 20:44 Я в Чорногорії попросив принести щось смачне місцеве. пацанчик запропонував блюдо "сарма". пробую українською чи англійською вияснити що це. офіціант лише зміг пояснити, що воно з м'ясом.я погодився. мені принесли два голубці Коли пацанчик спитав чи смачно,відповів що так,і що в нас це називається голубці. він старанно повторив два рази: го-лу-бці
Olesya Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 21:00 #642 Опубліковано 21 Листопада, 2011 в 21:00 ... Ну от так виходить шо наші голубці мають спільне далеке коріння з стравою японської кухні Блін, а мені після твоєї історії захотілось саме суші. Треба все-таки освоїти цей кулінарний шедевр в домашніх умовах.
GOODMAN Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 15:02 #643 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 15:02 GOODMAN, і скажи, що все з'їв, і не встиг сфоткати! Ага! Наступного разу спробую, але не обіцяю Zheny@ просив сфоткати пєльмєшкі з лосося. Почну з початку, може когось зацікавить. На фарш: пузєля і хвостова частина рибки, юкроп, цибуля, вершкове масло, сіль і спеції процес результат Обов'язково: тісто має бути дуже тоненьким! Всім смачного! P.S. Ну і звичайно, пєльмєшкі не їдяться "на сухо"!
ostapus Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 21:32 #644 Опубліковано 22 Листопада, 2011 в 21:32 а ми завтра будем готувати голубці з картоплею, яку треба потерти і відцідити сік. можна трохи манки , спеціїї, як завжди. тушити. дуже смачно наступного дня їх розігрівати на пательні, коли капустка підсмажиться зі шкоринкою і полити домашньою сметаною.
Zheny@ Опубліковано 24 Листопада, 2011 в 07:46 #645 Опубліковано 24 Листопада, 2011 в 07:46 А мене ввечері дружина нагодувала смачнющим червоним борщиком, з сметаною. На додачу з сальцем і цибулькою, солоним огірочком і вся ця смакота не насухо!
imp13 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 07:35 #646 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 07:35 почастую согодні гостей печеним лососем.риба чиститься від луски, кладеться на фольгу. поливається сумішшю лимонного соку та оливкової олії 1:1 з сіллю. в брюхо кладеться гілочка базиліку (якщо немає - сушений добавляється в суміш). закривається фольга.запікається при 200С годину. за 10 хв до закінчення фольгу можна відкрити.
Olesya Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:15 #647 Опубліковано 26 Листопада, 2011 в 18:15 Так мені вчора рекламували чебуреки за моїм же рецептом, що я сьогодні собі приготувала . Ох і смачні... !
Zeuss Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 16:33 #648 Опубліковано 28 Листопада, 2011 в 16:33 поливається сумішшю лимонного соку та оливкової олії 1:1 з сіллю. в брюхо кладеться гілочка базиліку (якщо немає - сушений добавляється в суміш)... Я недавно підсів на дві програми по ТВ, хоча взагалі не сильно поважаю телебачення. Так от одна з них Мастер-шеф. І там дядько (який ніби входить в топ250 поварів) дуже скривився коли до червоної риби додали лимон. Ніби як лимон більше іде до річкової риби щоб приглушити привкус і запах. А до лосося лимон не додається ні в маринаді ні в обробці перед жаркою, так як в нього приємний оригінальний автентичний смак. Звичайно кожен дро готує так як йому смакує, але така собі думка в голос
Olesya Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 19:20 #649 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 19:20 А ну, господиньки, хваліться, що будете готувати, крім олів'є та оселедця під шубою, на новорічний стіл? Бо мене хвантазія підводить Думаю про крученики, ніколи їх сама не готувала. Ну і хочеться ще щось, сама не знаю що .
Andruha_gpz28 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 20:43 #650 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 20:43 ... Ну і хочеться ще щось, сама не знаю що . Limoncello ? )))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.