Tarzanych Опубліковано 4 Червня, 2011 в 22:04 #501 Опубліковано 4 Червня, 2011 в 22:04 щойно приготував кілечка цибулі у фритюрі)) Смакота, раджу спробувати навіть тим, хто цибулю не любить)Рецепт:1. Спочатку готуємо кляр - нічого особливого, сіль, вода, борошно, можливо чорний перець. ЯЙЦЯ НЕ ЗБИВАТИ. Я ще люблю класти ще деякі приправи, але це більше до м'ясного, а не цибулі. Кляр повинен настоятися 15-20 хвилин2. Поки кляр відпочиває, нарізаємо цибулю кілечками товщиною 7-12 міліметрів. Можна по різному, як кому подобається. ОБОВ'ЯЗКОВО ЗНІМАЄМО ПРОЗОРУ ШКІРКУ НАВКОЛО КІЛЕЧОК3. Ставимо чайник, коли закипить, робимо розчин з кип’ятку, солі, і трішечки оцту. Занурюємо туди нашу цибулю на 5-7 хвилин. До того часу кляр по ідеї вже готовий.4. У окремому посуді збиваємо яєчний білок. Жовток можна пустити на домашній майонез, якщо комусь цікаво, можу розповісти як його зробити). Білок нам потрібен для того, щоб кляр став хрустким як чіпси))5. Сковорідку або якийсь посуд, придатний для смаження заповнюємо олією до рівня, трохи більшого за товщину кілець, і ставимо на вогонь.6. Окремо кожне кілечко цибулі обвалюємо в борошні, вмочуємо в кляр і на сковорідку. Слідкуйте, щоб кілечка не доторкалися, а то злипнуться як у мене перший раз:-D7. Вміру готовності, виймаємо обсмажені кілечка і кладемо нові за тією жсхемою: кілечко цибулі в борошно, в кляр, і на сковорідку з олією. Олію періодично підливати)
laska Опубліковано 9 Червня, 2011 в 17:03 #502 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 17:03 Для дощику борщику зі свіжого щавлю. Для сім"ї котлети, молода картопелька з яйцем і сметанкою. Для себе коханої овочевий салат з бринзою і маслинами. На десерт усім незмінний молочний коктейль. Смачного нам
Olesya Опубліковано 9 Червня, 2011 в 18:33 #503 Опубліковано 9 Червня, 2011 в 18:33 Гречка з грибами і смажені курячі крильця - це вечеря. А на обід - рибний суп: попередньо замочена перловка вариться до готовності, туди картоплю, потім рибну консерву (в олії) розім"яти виделкою і в каструльку. Хвилин через 3-4 додати зелень хто яку любить і суп готовий.
murabura Опубліковано 16 Червня, 2011 в 14:41 #504 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 14:41 Картопляники і салат зогірків, яєць і цибулі. А також домашній тортик "Медовик". Рецепт торта: 250 мл меду (можна і штучного), 250 г цукру розмішати з медом, трохи підігріти, щоб розтанули крупинки цукру. Збити 6 яєць, змішати з медом, додати 3/4 ст. ложки соди погашеної оцтом, і 3 стакани ( стакан ємністю 250 мл) борошна. Форму змазати маслом або маргарином, посипати мукою і намазати тоненькі шаром. У мене виходить 3 коржі на велику форму з газової духовки, я їх розрізаю навпіл, отже всього 6. КРЕМ: 1 л сметани, 150-200 г цукру, 2 ложки лимонного соку. Збити. Якщо крем не достатньо густий, то допоможе харчовий загущувач. Смачного!
GalinkaS Опубліковано 19 Червня, 2011 в 15:09 #505 Опубліковано 19 Червня, 2011 в 15:09 Готувала сьогодні овочеве рагу, мммм... смакота.А на вечерю творог з полуницею та фруктовий компот.
Вoвчик Опубліковано 19 Червня, 2011 в 16:01 #506 Опубліковано 19 Червня, 2011 в 16:01 сьогодні на вечерю макарони та соус з шампіньйонів, смакота
lilechka Опубліковано 19 Червня, 2011 в 16:09 #507 Опубліковано 19 Червня, 2011 в 16:09 Хотіла повечеряти гарячими бутербродами...але прочиташи про ваші страви вирішила все-таки побалувати себе смачною вечерею. Йду готувати
Varvara Опубліковано 19 Червня, 2011 в 16:10 #508 Опубліковано 19 Червня, 2011 в 16:10 Вчора пекла тортик "Монастырская Изба" та піцу. Сьогодні на кухні мама (свекруха)
SvitlikOM Опубліковано 23 Червня, 2011 в 09:34 #509 Опубліковано 23 Червня, 2011 в 09:34 Готувала нещодавно цікаву страву – морозиво в клярі. Для літа – саме те, що потрібно. Для приготування потрібно: морозиво (я брала звичайний пломбір, ваговий у вигляді батона), кокосова стружка, 1 яйце, панірувальні сухарі (без спецій і приправ).В три окремі посудини насипаєте кокосову стружку, панірувальні сухарі, окремо збиваєте яйце. Потім все робите дуже швиденько. Дістаєте з морозилки морозиво. Розрізаєте його на рівномірні шматочки товщиною 4-5 см. Обкачуєте його в кокосовій стружці, потім в яйце, потім в сухарях. Після того знову кладемо в морозилку (хвилин на 20-30). Тим часом в каструльку наливаєте рафіновану олію. Коли олія розігрілась обсмажуєте в ній морозиво поки не зарум'яниться. Подавати потрібно відразу. Можна полити медом, згущеним молоком, варенням. Смачно і незвично.
Tolik_lt Опубліковано 28 Червня, 2011 в 18:41 #510 Опубліковано 28 Червня, 2011 в 18:41 все почалось з відкритої на пробу пляшки червоного сухого Neto D'Avolo+ Sirah. Спробували, подумали, що воно би було добре до печеного м"яса. Марш-кидок на ринок, реберця доставлені і замариновані: сіль, перчик, розмарин(сухий), молода цибулька тонкими кільцями. І в холодильник. Через трошки подумав: ну вино ж все одно відкрите, проекспериментую. Долив, так щоб ніби вмочене було. Потім декілька разів перевертав. Стояло годинки дві в холодильнику. Потім виклав на бляшку, вилив маринад туди ж. Гм, кільця цибульки, просочені вином, з"їв в другу бляшку картопельку пластівцями і капустку молоду пластами, просто посолив поперчив. потім лиш сметанки долив для соковитості. М"ясо спочатку набуло такого фіолєтового віддінку. Думаю, смачне то воно смачне але ж фіолєтове--дав у штангу. Але потім воно вкрилося такою темною апетитною шкіркою Запити тим же вином- воно була таке доречне до цієї ситної вечері Ото цілий вечір готував- уже ніц нема
Olesya Опубліковано 28 Червня, 2011 в 18:55 #511 Опубліковано 28 Червня, 2011 в 18:55 Чорниці з сметаною, ммм
laska Опубліковано 28 Червня, 2011 в 19:06 #512 Опубліковано 28 Червня, 2011 в 19:06 Чорниці з сметаною, ммм Оооо, саме так!
laska Опубліковано 1 Липня, 2011 в 13:15 #513 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 13:15 А мій милий чорнобривий вареничків хоче, Ой мій милий чорнобривий вареничків хоче: "Навари, милая, навари, милая, Навари, у-ха-ха, моя чорнобривая! Короче, наварила з сиром Та поки ліпила , згадала за ліниві вареники, а-ля галушки/ кльоцки з сиром. Інгредієнти ті ж, а роботи менше. Осьо й наварила Господиням на замітку, знайшла 58 рецептів галушок.
Caprichos Опубліковано 1 Липня, 2011 в 13:23 #514 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 13:23 У нас вчора теж були варенички з сиром.))) Але то така зараза - поки наліпиш, то сама їсти вже не захочеш. А сьогодні гречка, котлетки в клярі та овочевий салат. (і якесь катастрофічне небажання порпатися на кухні, добре що попереду вихідні - на кухні чергує коханий )
laska Опубліковано 1 Липня, 2011 в 13:38 #515 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 13:38 Але то така зараза - поки наліпиш, то сама їсти вже не захочеш. 100% Я, як правило, потрачу часу і наморожу в морозілку пельмені, а люблю маленькі. З'їдаються швидше ніж ліпляться Благо, хоч комбайн тісто місить. У мене є колега, в котрої вареники є основним блюдом в сім'ї, каже, що аби була начинка.
Zeuss Опубліковано 1 Липня, 2011 в 14:37 #516 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 14:37 Теж хочу вареників з сиром Тільки от незадача - фабричні фе, а ліпити не вмію. І шо дєлать?
Tolik_lt Опубліковано 1 Липня, 2011 в 14:39 #517 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 14:39 ти думаєш, шо їхні мужі будут раді тебе видіти в гостях?чи "кагбе намєкаєш" тим, хто пасвабоднєй, і не має кому вареничків наліпить? ще й, як бонус, "вареничком" вгостить?
laska Опубліковано 1 Липня, 2011 в 14:43 #518 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 14:43 Теж хочу вареників з сиром Тільки от незадача - фабричні фе, а ліпити не вмію. І шо дєлать? женись, хороняко (с)
Zeuss Опубліковано 1 Липня, 2011 в 14:45 #519 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 14:45 Жду "вброса" від мегофлудера Треба створити тему "Хто що сьогодні не готуватиме бо нєсудьба"
Varvara Опубліковано 1 Липня, 2011 в 16:12 #520 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 16:12 пектиму мафіни з чорницями)))))
Kusya Опубліковано 1 Липня, 2011 в 16:47 #521 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 16:47 Борщ з молодої капусти, тефтелі з грибним соусом, сирна запіканка. Ще салат з огірків і помідорів, але не попав у кадр.вибачте за "не в тєму", але тарілки взагалі шикарні.пост 500
murabura Опубліковано 1 Липня, 2011 в 19:22 #522 Опубліковано 1 Липня, 2011 в 19:22 Борщ з молодої капусти, тефтелі з грибним соусом, сирна запіканка. Ще салат з огірків і помідорів, але не попав у кадр. вибачте за "не в тєму", але тарілки взагалі шикарні. пост 500 Дякую . Я просто хворію гарним посудом. Воно і смачніше їсти тоді.
Tolik_lt Опубліковано 8 Липня, 2011 в 20:47 #523 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 20:47 зарісовочки з корпоратівчіка і ніякого кєйтерінга
Olesya Опубліковано 8 Липня, 2011 в 21:19 #524 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 21:19 Але то така зараза - поки наліпиш, то сама їсти вже не захочеш. 100% Я, як правило, потрачу часу і наморожу в морозілку пельмені, а люблю маленькі. З'їдаються швидше ніж ліпляться Благо, хоч комбайн тісто місить. У мене є колега, в котрої вареники є основним блюдом в сім'ї, каже, що аби була начинка. В моєї мами незмінна традиція - вареники в неділю. Причому ліпить сама, ми (я і сестра) встигаємо допомогти, якщо прокинемось раніше, але то рідко. А мама каже, що не має що їсти, якщо вареників не наварить. Був період, що ми протестували, бо ж хочеться різноманітності. Але мама стійко ліпила далі, тільки начинки варіювались. Ми змирились, звикли, "присіли" на мамині варенички. Я сама на такий кулінарний подвиг не здатна, але ліпити разом з мамою люблю - в гурті веселіше.
yura2281 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 21:20 #525 Опубліковано 8 Липня, 2011 в 21:20 і ніякого кєйтерінгаТа ну і хто таку красу робить (саме цікаво де?)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.