Перейти до змісту

Закордонний паспорт

kosize

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну і де СБУ? Високопосадовці міграційної служби створили схему заробляння бабла на видачі паспортів, примушують своїх працівників дерти з громадян України впродовж більше 20 років побори. А вони займаються ручками з камерами, купленими в інтернет-магазинах і забирають ноутбук в журналіста, який відзняв, як беруть хабарі даївці. Луценко будучи міністром МВС теж не ліквідував цю лавочку.

• Відповідей 799
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сьогодні заходив на Кравчука, спитав при клієнті... сказала коштує 550 грн, я сказав що знаю що коштує 377 грн,

Сказала от коли ви принесете всі документи тоді будемо розбиратися скільки коштує :)

Тепер думаю куди спочатку йти в прокуратуру чи в паспортний)

п.с. потрібно відкривати кабінет прокуратури біля кожного чиновника, щоб не бігати. Дві черги, одна до чиновника і зразу займаєш в прокуратуру..

Опубліковано
В заметки умолчали, что для отстаивания своих интересов у него затрачено 1,5 года жизни.

Если у вас крепкие нервы, большой запас жизненных сил, денег ( скорее всего придется платить за "допомогу у доведеться судитись") - то вперед! А так в топике достаточно информации для разумной экономии- спасибо тем, кто поделился

так вже є рішення суду на яке треба посилатися. 1 воював 1.5 року, якщо це так а іншим менше часу знадобиться.

Опубліковано

Скажіть, будь-ласка, зараз оформляють закордонний паспорт у паспортному столі на Кравчука? Чи ще можна на Винниченка?

Якщо на Винниченка то де саме? Довідку про несудимість треба по любе чи простіше заплатити? Будь-ласка напишіть яка це процедура, які саме документи потрібні, і де робити паспорт. Дякую!!!

Опубліковано

Крупним планом: за закордонні паспорти українці переплачують мільйони гривень

таким чином недолугі постанови Кабміну створили прогалину в правовому полі, яка одним дозволяє "вимагати", а інших не зобов'язує "виконувати".

до речі, на сайті ДМС, біля кожного платежу, з'явилися посилання на постанови, якими вони передбачені :)

Опубліковано

http://dmsu.gov.ua/posluhy/dokumenti-dlya-vijizdu-za-kordon/710-vydacha-pasporta-hromadianyna-ukrainy-dlia-vyizdu-za-kordon

Вартість послуги та пільги

Ну і хто може чітко надати витяг з "тієї" постанови КМУ, що скасовує вартість бланку.

Опубліковано

Робили вчора закордонний паспорт обійшовся 377,15 грн..

Прийшли зразу з оплаченими рахунками..

Документи відмовились зразу приймати без відома керівництва але щось там вони обговорили і документи прийняли..

потім їх зацікавило де довідка про несудимість але ми сказали що її непотрібно і питання про довідку пропали.

Можна було б і пробувати дешевше робити але паспорт потрібно срочно.Але всеодно не 600 грн. 200 грн лишніми не будуть..

Такщо хто планує робити паспорт не думайте платити більше 377,15 грн і непотрібно брати ніяких довідок про несудимість!!

Опубліковано

Ну і хто може чітко надати витяг з "тієї" постанови КМУ, що скасовує вартість бланку.

на рахунок 87,15 грн ось документ

Закон: http://zakon4.rada.g...show/292-2012-п

Здебільшого представники ДМСУ свою вимогу сплати за бланк паспорта 120 грн мотивують пунктом 4 Порядку надання платних послуг (ПКМУ 1098 від 26.10.2011). Але якщо прочитати той пункт, то він вказує на протилежне - а саме, що усі необхідні витрати по наданню платної послуги враховані в затвердженій ціні цієї платної послуги, тобто відповідно до Переліку (ПКМУ 795 від 04.06.2007) - у 87,15 грн, яка скасована.

Перелік платних послуг скасовано, на якій підставі вони беруть гроші і чому їх за це не ї..е ніхто??????

Довідка про несудимість взагалі не передбачена законом про видачу закордонного паспорта, це паспортний стіл має перевіряти на несудимість, в них має бути база, а не нести їм папірець з одного відділу в інший і знову ж таки за який беруть потрійну плату + благодійні фонди.

Я думаю, що нашим чиновникам треба робити не такі закони, бо вони навигадують, що хоч. Потрібен закон такого плану - "вартість паспорту ХХ грн, це включає усі платежі пов'язані з його видачою. За вимогу додаткових платежів і документів, не передбачених законом - розстріл." Тоді може буде порядок. І з усіма благодійними фондами і муніципальними касами, держпідприємствами типу ДП "Документ", спеціально створеними при держустановах для відмивання грошей, треба робити те ж саме, це явна корупція. Це збираються гроші на розкішне житло і щороку нові лексуси комусь.

Опубліковано

Робили вчора закордонний паспорт обійшовся 377,15 грн..

Прийшли зразу з оплаченими рахунками..

Документи відмовились зразу приймати без відома керівництва але щось там вони обговорили і документи прийняли..

потім їх зацікавило де довідка про несудимість але ми сказали що її непотрібно і питання про довідку пропали.

Можна було б і пробувати дешевше робити але паспорт потрібно срочно.Але всеодно не 600 грн. 200 грн лишніми не будуть..

Такщо хто планує робити паспорт не думайте платити більше 377,15 грн і непотрібно брати ніяких довідок про несудимість!!

То куди треба йти? Скажіть на яку адресу! :_29:

Як сказати на підставі чого не потрібно довідку про судимість?

Чи потрібно щось з воєнкомату?

Дякую!

Опубліковано

Як сказати на підставі чого не потрібно довідку про судимість?

на підставі відсутності підстави про її необхідність :) з військкомату обов'язково довідку, якщо стоїш на обліку.

Опубліковано

С самого утра звонила по безмолвному 735014 (справочный телефон паспортного стола). 15 минут назад дозвонилась, чтобы узнать что необходимо для замены загран.паспорта (в июне 2013 заканчивается) и сколько стоит.

Наглым тоном ответили 497 грн. с копейками + обязательно надо иметь при себе справку о несудимости. На вопрос почему так дорого и что я знаю, что обычный паспорт делается дешевле, "вякнула" (именно "вякнула") - что какие суммы начальство даёт - такие и она раздаёт, типа приходите - там всё написано.

Мрак.

P/S/ Это грёбаные гос. структуры не изменить...их нужно только всех расформировать на?%:%

Опубліковано

LenKa, а не судьба глянуть на сайте Гос. миграционной службы что к чему и если потом будут возмущаться наглым тоном - ответить что так на ихнем сайте написано и ниипет?

Опубліковано

Згадався фрагмент з книги Владіміра Познера "Прощання з ілюзіями", де він описав як він відновлював свій паспорт громадянина США:

Я прилетел из Москвы в Нью-Йорк. Прошел паспортный контроль. Поехал в гостиницу и обнаружил, что паспорта нет. То ли его украли, то ли я его выронил, но факт оставался фактом : паспорт пропал.

На следующее утро, ровно в девять, я позвонил в Паспортный центр города Нью-Йорка. Как ни старался, я не смог добиться живого человеческого голоса, а бесконечная запись не разъясняла, как мне поступить. И я поехал. Центр этот тоже находится в нижней части острова и выглядит столь же безлико, как тот, в котором я получил гражданство. У входа стояли двое вооруженных автоматами охранников. Я подошел и начал:

- Я потерял паспорт и хотел бы...Один из них перебил меня:

- Прямо, налево по коридору, белое окошко.

В окошке сидела афроамериканка не слишком приветливого вида.

- Я потерял паспорт... - заговорил я, но она тоже перебила:

- Белый телефон на стенке справа.

И в самом деле, на стене висел белый телефон, а рядом с ним, за прозрачной пластмассовой защитой, была прикреплена инструкция. Начиналась она так:

1. Поднимите трубку.

2. Услышав гудок нажмите цифру"1"

3. Услышав слово "говорите", четко и ясно изложите свой вопрос..."

И так далее. Таким образом я получил порядковый номер и время, когда должен подняться на десятый этаж в зал номер такой-то. На часах было 9:30 утра,а встречу мне назначали на 11:00. Я вышел, попил кофе, почитал газету и вернулся без пяти одиннадцать.

- Мой номер такой-то, - сказал я охранникам, которые жестом пригласили меня пройти. Я поднялся на десятый этаж, вошел в большой зал, часть которого состояла из застекленных окошек. Не успел я сесть, ровно в одиннадцать раздался голос: "Владимир Познер, окно номер три". Я подошел. Меня поджидал мужчина лет пятидесяти, лицо которого я почему-то запомнил - может, потому что он удивительно походил на Чехова.

- Привет, как дела? - спросил он.

- Да так себе.

- Что случилось?

- Да то ли у меня украли,то ля потерял паспорт.

- Ну, это не беда. Вот вам бланк, заполните его.

Я заполнил и вернул бланк Чехову.

- Та-ак, - протянул он, - вы натурализованный гражданин США? Я кивнул.

- Это чуть осложняет дело. У вас есть документ, подтверждающий ваше гражданство?

- Есть, но он в Москве, я его не вожу с собой.

- А напрасно. Надо иметь при себе хотя бы ксерокопию.

- Я могу позвонить в Москву и попросить, чтобы прислали мне в гостиницу копию по факсу-поеду, получу и вернусь к вам.

- Отлично, буду ждать, - сказал Чехов.

Я тут же позвонил, помчался в гостиницу, где факс уже ждал меня. Схватив его, вернулся в Паспортный центр. В половине первого я подошел к окошку номер 3 и протянул факсимильную копию. Чехов посмотрел на нее, покачал головой и сказал:

- Сэр, мне очень жаль, но я получил разъяснение, что нам нужен оригинал.

- Но оригинал в Москве. Не могу же я лететь туда, не имея паспорта!

- И не надо, сэр, не нервничайте. В Вашингтоне имеется второй оригинал, который нам пришлют. Но эта операция будет стоить вам девяносто долларов.

Я готов был заплатить любую сумму, лишь бы получить паспорт.

- Мистер Познер, - сказал Чехов, вас будут ждать ровно в три часа в зале номер два.

Я вышел на улицу, съел хот-дог"со всеми причиндалами"- так говорят, когда на сосиску накладывают все специи и все соусы плюс кетчуп и горчицу. Запил эту гадость бутылкой кока-колы, и без пяти три пришел в зал номер два. Ровно в три раздался голос:

- Мистер ВАЛДИМИР Познер! - Именно так, Валдимир, а не Владимир.

Я подошел к окошку. Довольно мрачная черная женщина протянула мне паспорт и сказала:

- Проверьте, все ли правильно.

В паспорте значилось "Владимир", а не "Валдимир". Все было правильно.

- Распишитесь в получении.

Я расписался. Время было пять минут четвертого. Меньше чем за один рабочий день я получил новый паспорт. Признаться, я был потрясен.

Я отправился в другой зал, подошел к окошку, за которым сидел Чехов и сказал :

- Сэр, не могу даже подобрать слова, чтобы выразить вам благодарность за такую работу. Я поражен.

Чехов посмотрел на меня и совершенно серьезно, я даже бы сказал строго ответил:

- Сэр, вы за это платите налоги

В нас не хочуть цього розуміти...

Опубліковано

сьогодні стояв під дверима, під час видачі і чув через двері такі слова, типу "а я вам казала шо треба довідку про несудимість" шось таке, можливо таке кіно, вони документи приймають без довідки, а під час видачі знову тормозять процес, і в тебе вже майже паспорт на руках, а тут бах всього 30 грн тебе відділяє від щастя, і ти йдеш за довідкою,

хтось недавно отримував без довідки?

можливо після здачі документів, треба зразу йти в прокуратуру, бо вона так само місяць розглядає скарги.

Опубліковано

сьогодні стояв під дверима, під час видачі і чув через двері такі слова, типу "а я вам казала шо треба довідку про несудимість" шось таке, можливо таке кіно, вони документи приймають без довідки, а під час видачі знову тормозять процес, і в тебе вже майже паспорт на руках, а тут бах всього 30 грн тебе відділяє від щастя, і ти йдеш за довідкою,

хтось недавно отримував без довідки?

можливо після здачі документів, треба зразу йти в прокуратуру, бо вона так само місяць розглядає скарги.

робили 7 березня паспорт на вул. Шевченка ..прийшли зразу з оплаченими рахунками на 377,15 грн довідки не робили..приймати доки зразу відмовились без довідки але поговоривши з начальством документи прийнялися..

довідки в необхідних документах немає

http://dmsu.gov.ua/p...yizdu-za-kordon

Опубліковано

де брали реквізити для оплати?

за тиждень перед подачою зайшли і взяли..зразу дали ще декілька непонятних рахунків..їх зразу попередили, що заплатяться тільки потрібні платежі, а всякі страховкі нам непотрібні)

Опубліковано

свіжа новина

Заграничный паспорт стоит 170 грн, - суд

http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?zagranichniy_pasport_stoit_170_grn__sud&objectId=318265〈=ru

Народный депутат Геннадий Москаль обнародовал постановления Днепропетровского апелляционного административного суда, в которых определено, что для получения загранпаспорта гражданам Украины необходимо оплатить только государственную пошлину в сумме 170 гривен.

Такую информацию обнародовала пресс-служба Верховной Рады.

"Для информирования граждан Украины о стоимости изготовления загранпаспортов предоставляю постановления Днепропетровского апелляционного административного суда от 5 февраля и 19 февраля 2013 года, в которых четко указано, что для получения загранпаспорта гражданам Украины необходимо оплатить только государственную пошлину в сумме 170 грн (при необходимости срочного оформление стоимость составляет 340 грн). остальные квитанции, которые требуют подразделения Государственной миграционной службы, являются незаконными и не подлежат никакой оплате", - комментируют в Раде.

Москаль, в свою очередь, рекомендует украинцам во время визита в Государственную миграционную службу для оформления заграничного паспорта брать с собой указанные судебные постановления.

Опубліковано
Это решение суда обжаловаго миграционной службой в Верховном суде Киева. Так что вопрос еще однозначно не решен. И уж депутат об этом должен знать...

чекаємо рішення верхушки

Опубліковано

Рішення рішенням, але в нас в країні не прецедентне право, на жаль. Тому наявність рішення в якійсь справі не означає, що це вже істина в останній інстанції. Це рішення матиме силу лише в даній конкретній справі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...