Перейти до змісту

Методи контрацепції

solnishko

Контрацепція  

456 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

От тому то і трапляються мамочки, що взнають про вагітність з шевелінням дитини.

Теж є такі випадки серед знайомих - різниця між дітками получилась 11 місяців. Одна мамочка майбутня ше і шлунок лікувала довго :P а виявилось - токсикоз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь

Я знаю дві сім"ї, в яких різниця між дітками 10 місяців :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во дають! І рекомендованої гінекологами перерви не дотримуються  :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, одна з них до третього місяця не здогадувалась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:blink: безпечні дні, небезпечні

он пам'ятаю про меншого свого вирішили що кагби пора - десь з півроку чисто по небезпечним дням з особим усєрдієм, а нічого. потім вже по всім дням підряд. і тільки згодом все вийшло як тра. так шо тут раз на раз не приходиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во, во. В мене так було двічі. Дивись, b0rg, третій може виявитись бонусом за старання :D  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє-нє-нє, третього я вже завів, але він весь в шерсті - поки мені досить :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щодо безпечних/небезпечних днів. То їх немає. Вони ВСІ небезпечні. І це вирішує лише організм жінки "Коли"?

Так званих безпечних днів у жіночому менструальному циклі нема. Свідчення тому – незвичайні речовини, що їх виявлено у чоловічій сім’яній рідині. З’ясувалося, що, потрапивши в жіночий організм, сперма може зумовити прискорену овуляцію. Отож покладатися на їхній календарик нам, чоловікам, не варто.

Відкриття Ребеки Берч з державного університету Нью-Йорка може означати, що сперма ухвалює самостійні рішення і в якийсь момент фактично думає і за чоловіка, і за жінку.

©

От так. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що там казати, завжди треба думати. Є два страхи в житті жінки : завагітніти і не завагітніти, просто все залежить від часу. Я би не стала покладатися на сумнівні розрахунки, чи швидкість реакції партнера, все ж таки, дитинка варта того, щоб бути зачатою в бажанні, любові та осмисленні батьками своїх дій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сперма ухвалює самостійні рішення і в якийсь момент фактично думає і за чоловіка, і за жінку.

Ітіть-калатіть, скільки думаючої субстанції переводимо  :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кхм. А ви про народжування 7-місячних дітей чули?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кхм. А ви про народжування 7-місячних дітей чули?

Ну це кардинально не міняє ситуацію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому?

2 положених місяці (рекомендованих лікарями). + дитина 7 місяців.= 9. Навіть не 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мала на увазі що все одно далеко до дотримання рекомендованої лікарями перерви між вагітностями - 2,5-3 роки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сперма ухвалює самостійні рішення і в якийсь момент фактично думає і за чоловіка, і за жінку.

скільки мільярдів думаючих хвостиків не наважуються зробити ривок, і тільки один набирається мужності, і каже так!!! вперед :0057: на барикади :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Як на мене , 1 варіант найбільш ефективний,але має недоліки: неті відчуття!!!, моде порватись,весь час потрібно його носити з собо....

2 Варіант: приємніший, але не ефективний, адже у більшості чоловіків під час самого процеву виділяється ......

а не тількі в самому кінці.

3 Доволі ризиковано для жінки: можуть бути проблеми з вагітністю потім і не дає 100 процентного ефекту..

4 Аналогічна 3

5 Це взагалі оригінальні методи...

6 100 процентна підтримка...

Якщо ти це робиш з коханою людиною, ти небоїшся !!!!!

І взагалі краще найти достойну цього людину, чим потім думати : а хтож тато... :0086::0023:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Из всех методов самый эффективный №1, и от беременности защитит, и от половых инфекций, и противопоказаний нет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Из всех методов самый эффективный №1, и от беременности защитит, и от половых инфекций, и противопоказаний нет.

І до ерозії може привести

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І до ерозії може привести

Это да, но очень редко. По сравнению с риском половых инфекций и тяжелых гормональных нарушений не так страшно....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня стояла спираль. Мой организм не принял хоть и очень дорогая стояла. Пользовалась таблетками, перед беременностью полгода не принимала. Сейчас - презервативы так как кормящей маме больше ничего нельзя. Много чего перепробовала:)

Лучше всего - таблетки но только те, которые рекомендует врач.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лучше всего - таблетки

луччє- ваздєржаніє!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут "переривання" це означає "на сторону (на спину, на живіт ....)" чи "не кінчати" ?????? )))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи "не кінчати"

О_О

а наШо тоді починати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи "не кінчати"

О_О

а наШо тоді починати?

єсть чєловєк-рєзультат, а єсть чєловєк-процес

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чи "не кінчати"

О_О

а наШо тоді починати?

єсть чєловєк-рєзультат, а єсть чєловєк-процес

Одне другому не мішає)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...