Перейти до змісту

Люблю грозу в начале мая!

Luychi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Яка краса! Злива, грім, блискавка! Температура +20 з лихом! І все це на зелені, свіжі, буйні листочки. На смарагдову траву. На вишневий цвіт. На квіти.

Серце радіє! Душа співає! З травнем! З весною вас!!!

Опубліковано

А сидіти на вулиці в бесідці під час такого дощику і смакувати шашлики - взагалі казка :rolleyes: ... ммм свіже повітря, дощ і смачна їжа... що ще треба для хорошого недільного вечора )

Опубліковано

ну хлопці зазраз буде гроза у вас, хмарки все ідуть і ідуть на Луцьк, а погода така класна якщо ж звичайно не затягується

Опубліковано

ну нарешті у нас і осінь як осінь, і зима як зима, і травень як травень :g05: Все прям як по графіку :rolleyes:

Опубліковано

мы начало грозы застали на лугу (Рованцы), как раз доедали колбаску. эпицентр пришелся на Пугачева, а досматривали уже из гаража. сейчас вот снова началось..

Опубліковано

Люблю грозу в начале мая

Когда весенний, майский гром

Кээк пи****т!...И нет сарая -

грохочет в небе голубом))

(с, не я)

Опубліковано

Ех, краса! Гримить і грохоче! Стихія бушує! А ми то вдома - спостерігаєм. І дихаєм повітрям іонізованим краплинами дощу і розрядами грому.

"А он мятежный ищет бури. Как будто в бури есть покой!"

• Адміністратори
Опубліковано

Класна погода, цілий день катались. Я вчасно перед дощем припер додому.

Виходили з малим дивитись на дощ :)

З.І. У мене усе активне залізо яке на моніторинку працює. Легко обійшлось :)

Опубліковано

а я зустрів зливу з дівчинкою,біля стиря, за Київським майданом....

промокші ногі і брудні кеди не затьмарять того задоволення,коли цілуєш кохану людину під теплим дощем! :blush:

Опубліковано

Шоб ви цілували з малою дитиною в колясці серед дороги?! Їй то пофіг під дощовиком, навіть заснула, а я мокрий до нитки. Говно погода! Хто замовляв? Скасуйте нах!

Опубліковано

Шоб ви цілували з малою дитиною в колясці серед дороги?! Їй то пофіг під дощовиком, навіть заснула, а я мокрий до нитки. Говно погода! Хто замовляв? Скасуйте нах!

Ой-йо-йой SunSeth, Ви ж то знаєте, що поганої погоди не буває. Дитина тільки починає жити і радіти дощу і блискавці. Перші уроки природознавства. Все на користь. :)

Опубліковано

SunSeth, а прогноз навіщо? Теж з каляскою була, але вчасно повернулася.

А ще почався сезон футболок. І наш логотипчик знову маячить містом.   :)

Якщо не помиляюсь, то запеленгувала Stealth ;)  

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...