Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету

prg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Станом на 24.06.10 16:10 в наявності є 18 видів живого пива!!!

Жигулівське неф. (Рівне)

Бергшлосс св.

Проскурівське св.

Земан преміум св.

Медове св.

Микулин св.

Рівень преміум св.

Земан неф. св.

Квас живого бродіння

Земан темне

Земан традиційне св.

Опілля Корифей св.

Живень св.

Опілля Фірмове св.

Бергшлосс Чорний темне

Жигулівське св. (Рівне)

Павлівське св.

Оболонь св.

• Відповідей 665
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в виде улучшения сервиса:

раз у вас там очереди постоянные то в целях что бы было чем заняться - можете сделать плакатики с информацией о пиве - где производится и т.д.

и занятие и полезность

Опубліковано

в виде улучшения сервиса:

раз у вас там очереди постоянные то в целях что бы было чем заняться - можете сделать плакатики с информацией о пиве - где производится и т.д.

и занятие и полезность

На кожному ціннику є лого заводу-виробника й інфо про пиво. На стінах картинки.

Оце і т.д. - це що? Побажання - конкретніше?

Хіба картинки оновити...

Опубліковано

Хіба картинки оновити...

буквы побольше

Опубліковано

Хіба картинки оновити...

буквы побольше

?????????????????? :blink:

Під "інфо" розуміється вміст алкоголю та масова частка сухих речовин.

Опубліковано

Oksana04, вчора по вул. С.Левчанівської брав у в вашому магазині пиво. Ваш продавець пляшки закоркував. Але поки я доїхав додому, то пиво трохи витікло з-під корків в обох пляшках. Питання: можна якось пляшки коркувати плотніше? Чи ні? Дякую.

Опілля Корифей св. - дуже добре! :smile-zachot:

Опубліковано

тю...

меня, как эстета, интересует где завод находится, с какого года работает, откуда водичка....

:D

Спробую пошукати і гарно викласти і таку інформацію.

Oksana04, вчора по вул. С.Левчанівської брав у в вашому магазині пиво. Ваш продавець пляшки закоркував. Але поки я доїхав додому, то пиво трохи витікло з-під корків в обох пляшках. Питання: можна якось пляшки коркувати плотніше? Чи ні? Дякую.

Опілля Корифей св. - дуже добре! :smile-zachot:

Не знаю навіть що Вам і сказати. В нас вдома пляшки з пивом в холодильнику завжди в лежачому положенні. Якось ніколи не витікало.

І + я ж їх не коркую... Зараз наголошу продавцеві на цьому факті.

Але може то все-таки конденсат? Пиво ж холоднюче.

Опубліковано

Не знаю навіть що Вам і сказати. В нас вдома пляшки з пивом в холодильнику завжди в лежачому положенні. Якось ніколи не витікало.

Я теж так думав, що то конденсат. Бо пиво холодне було. Але коли рукою попробував, то виявилося, що це дійсно пиво - смак і запах. А до Вас особисто претензій ніяких - на рахунок, що Ви їх не коркуєте. Просто іноді не все пиво додому можна довести.

Опубліковано

Я теж так думав, що то конденсат. Бо пиво холодне було. Але коли рукою попробував, то виявилося, що це дійсно пиво - смак і запах.

Вже зателефонувала туди і сказала. :)

Опубліковано

Вже й на Гряді живе пиво розливають. Вибір невеликий, але привезли цілу гору пустих пляшок. Багато з них вже валяються по території :angry:Оksana04 не Ваша точка?

Опубліковано

Поставте продавцем великого пузатого дядька в футболці 64 розміру із написом "Губит людей не пиво - губит людей вода!" :) Чи ще щось типу того.

T-085.jpg000071637_000073691_sizus600.jpg

Можу (напевно) спрезентувати футболку -

T-050.jpg

Опубліковано

Вже й на Гряді живе пиво розливають. Вибір невеликий, але привезли цілу гору пустих пляшок. Багато з них вже валяються по території :angry:Оksana04 не Ваша точка?

Я ж писала - в нас ДВА магазини.

Опубліковано

Поставте продавцем великого пузатого дядька в футболці 64 розміру із написом "Губит людей не пиво - губит людей вода!" :) Чи ще щось типу того.

Можу (напевно) спрезентувати футболку -

Я щось собі слабо уявляю великого пузатого потного дядьдя, який швидко наливає пиво. Навіщо це?

А футболочку можна... ;):D

Опубліковано

А це не ваша філія відкривається на вул. Винниченка біля Укргазбанку??А то вона близько біля моєї роботи, то можна буде після роботи на пивко вийти))І в період навчання студентів багато буде ходити.

Опубліковано

А це не ваша філія відкривається на вул. Винниченка біля Укргазбанку??А то вона близько біля моєї роботи, то можна буде після роботи на пивко вийти))І в період навчання студентів багато буде ходити.

Це також "Пивний запас" happy.gif . Наша філія. biggrin.gif Власник той же що і на Конякіна.

Опубліковано

Тобто ви не є власником всіх магазинів "Пивний запас" і сюди краще не писати на рахунок інших?

Так, не є.

Але чого сюди не писати? Всі вони під нашою торговою маркою "Пивний запас". ^_^ (Ще є таких три в Нововолинську :D )

По мірі можливості буду реагувати відносно питань по ВСІХ магазинах.

Дружина власника тих магазинів (як і в нашій ситуації) також зареєстрована на дошці - можливо буде писати вона. ;)

Опубліковано

китайцы, делающие приспособления для наливания в бутылку, решили за закидать нас пивом,

скоро у каждого дома такое будет .....

http://pegas.ua/

Других не знаем. Кто знает китайские приспособления- напишите. Российские- очень дорогие.

Опубліковано

http://pegas.ua/products/novotap - є версія для розливу не тільки в пет-пляшки. може на якийсь магазинчик поставите?

Дякую. Це не єдиний варіант модифікації кранів. Запропонований Вами варіант відкинули відразу. Це магазин, а не налівайка....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...