Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету

prg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Конякіна 14 - це на базарчику біля салюта?

конкуренти вже є там ) та й до фуршету недалеко зганяти...

да які там конкуренти... Луцький квас.

Є ларьок "Пиво Люкс", при дотриманні графіків доставки в наявності 12 видів різного пива.

• Відповідей 665
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Конякіна 14 - це на базарчику біля салюта?

конкуренти вже є там ) та й до фуршету недалеко зганяти...

да які там конкуренти... Луцький квас.

Є ларьок "Пиво Люкс", при дотриманні графіків доставки в наявності 12 видів різного пива.

сьогодні заходив ніодного сорту...

Опубліковано

аххх ви б лутше біля риббази відкрилися :0032:

Полючбому біля Риббази булоб круто!!!!

да да... і виручка була б :-)

Опубліковано

В магазині не хватає кондеціонера :0152:

кондиціонер є, тільки він стоїть с іншої сторони... дує в сторону дверей 17градусів

просто деякі відвудувачі відкривають двері і виходить що ми охолоджуєм стоянку фуршета!!!

Опубліковано

Oksana04, тут я з Вами сперечатись не буду. Перевірити я не зможу. Просто тенденція погана.

Можете. Я ж вам написала - попитайте в людей, які дописували тут про знайомих постачальників.

Питання по суті: коли я купляв у Вашому закладі пиво і прийшов зі своєю тарою. Мені відмовили. Сказали, що це заборонено санітарними нормами. Питання: якими саме санітарним нормами? Будь ласка, посилання на нормативні акти.

В дозволі санстанції вказано: РОЗЛИВ В НОВІ ПЕТ ПЛЯШКИ (КРАПКА) - відповідний документ є в магазині.

І друге. У Вас не видають касового чека (принаймні, мені не видали). Без касового чека я не доведу, що я купляв пиво саме у Вас. Тоді відпадає сенс у відмові щодо заливу пива у мою ж тару. Чи це знову ж таки: нав'язування своєї тари, в ціну якої вкладені Ваші прибутки? Бо Ви купили цю тару, її необхідно реалізувати, повернути свої кошти + додатковий вид заробітку?

Підприємець є платником єдиного податку і не зобов"язаний працювати з касовим апаратом. За Вашою вимогою продавець Вам випише ТОВАРНИЙ ЧЕК.

Коли ми пляшки продавали - ми так само вертали собі гроші за них. Клієнти магазину почали скаржитись. Було три усних скарги. Тара - не є засобом заробітку. Єдине що залишався соблазн прийти зі своєю пляшкою, а так він відпав.

Третє. Чи є у Вас книга скарг та пропозицій?

Є. В куточку споживача, справа від входу.

Четверте. Чи є у Вас сертифікати відповідності на пиво. Зокрема, сертифікати відповідності на пиво, які завірені належним чином виробником такого пива? Чи є сертифікати відповідності на пиво на кожну партію поставленого пива?

Так, є. Ви також можете їх вимагати у продавця - це є Ваше право згідно закону.

Дякую за відповідь.

Звертайтесь ;)

Оксана умничка. Лучше не ответить.

К автору вопросов- а в магазине слабо задать эти вопросы? Когда покупаешь.

Опубліковано

... і це... а побільшої тари в вас немає? :lol:

я б не проти 5-літрових пляшок )))

форма пляшки (5 л.) не підійде під кран... можеш перелити.

Перелити то, звичайно, можна, але піни буде...! Налив з ПЕГАСів - безпінний. А так...

Вроде есть переходники. Но пятилитровые давление не держат, газированных напиткоа в пятилитровых бутылках нет.

Опубліковано

Галка, в мене питання виникли після першого відвідування магазину. Я там був один раз, не більше.

Якщо Ви більш детально та уважно прочитаєте мою переписку з Oksana04, то, можливо, звернете увагу, що вона не відповіла приблизно на половину заданих питань.

В подальшу дискусію ні з Вами, ні з Oksana04, не маю бажання продовжувати. Для себе висновки я зробив.

Опубліковано

Галка, в мене питання виникли після першого відвідування магазину. Я там був один раз, не більше.

Якщо Ви більш детально та уважно прочитаєте мою переписку з Oksana04, то, можливо, звернете увагу, що вона не відповіла приблизно на половину заданих питань.

В подальшу дискусію ні з Вами, ні з Oksana04, не маю бажання продовжувати. Для себе висновки я зробив.

Oksana04, тут я з Вами сперечатись не буду. Перевірити я не зможу. Просто тенденція погана.

Можете. Я ж вам написала - попитайте в людей, які дописували тут про знайомих постачальників.

Питання по суті: коли я купляв у Вашому закладі пиво і прийшов зі своєю тарою. Мені відмовили. Сказали, що це заборонено санітарними нормами. Питання: якими саме санітарним нормами? Будь ласка, посилання на нормативні акти.

В дозволі санстанції вказано: РОЗЛИВ В НОВІ ПЕТ ПЛЯШКИ (КРАПКА) - відповідний документ є в магазині.

І друге. У Вас не видають касового чека (принаймні, мені не видали). Без касового чека я не доведу, що я купляв пиво саме у Вас. Тоді відпадає сенс у відмові щодо заливу пива у мою ж тару. Чи це знову ж таки: нав'язування своєї тари, в ціну якої вкладені Ваші прибутки? Бо Ви купили цю тару, її необхідно реалізувати, повернути свої кошти + додатковий вид заробітку?

Підприємець є платником єдиного податку і не зобов"язаний працювати з касовим апаратом. За Вашою вимогою продавець Вам випише ТОВАРНИЙ ЧЕК.

Коли ми пляшки продавали - ми так само вертали собі гроші за них. Клієнти магазину почали скаржитись. Було три усних скарги. Тара - не є засобом заробітку. Єдине що залишався соблазн прийти зі своєю пляшкою, а так він відпав.

Третє. Чи є у Вас книга скарг та пропозицій?

Є. В куточку споживача, справа від входу.

Четверте. Чи є у Вас сертифікати відповідності на пиво. Зокрема, сертифікати відповідності на пиво, які завірені належним чином виробником такого пива? Чи є сертифікати відповідності на пиво на кожну партію поставленого пива?

Так, є. Ви також можете їх вимагати у продавця - це є Ваше право згідно закону.

Дякую за відповідь.

Звертайтесь ;)

Оксана умничка. Лучше не ответить.

ЯК ЦЕ "НЕ ОТВЕТИТЬ?"

Просто я неправильно використала функції створення повідомлень в форумі і тут окремо не видно моїх відповідей. Але якщо УВАЖНО глянути це повідомлення,то там не лише фотка добавлена - я відповіла по кожному пункту окремо.

Опубліковано

Oksana04 у Вас основним доходом є продаж пива на розлив. А чому тоді у Вас одна чиста літрова ПЕТ-пляшка коштує 1 грн, коли в квасних будках одна чиста 2-ох літрова ПЕТ-пляшка коштує 0,5 грн...? Обдираєте людей однако...

Опубліковано

На мою думку власникам до одного місця те, що тут пишуть, вони грошенята заробляють, нові магазинчики відкривають, а ви до тут надриваєтесь...

Опубліковано

На мою думку власникам до одного місця те, що тут пишуть, вони грошенята заробляють, нові магазинчики відкривають, а ви до тут надриваєтесь...

приезжал вчера за пивом, увидел очередь на улицу, сделал кружок по стоянке и порулил обратно :(

Опубліковано

Oksana04 у Вас основним доходом є продаж пива на розлив. А чому тоді у Вас одна чиста літрова ПЕТ-пляшка коштує 1 грн, коли в квасних будках одна чиста 2-ох літрова ПЕТ-пляшка коштує 0,5 грн...? Обдираєте людей однако...

Я вже про це писала.

Див. набагааато вище.

Ми її купуєм без корка і ручки значно дорожче ніж 0,5грн/шт.

Скажіть будь-ласка, чи вони там точно НОВІ? Де це? Я дізнаюсь хто їм постачає такі дешеві пляшки.

1. :naezd: Якби це було так - я б тут не писала.

2.Знав би хто скільки в нас кредитів... :(

Опубліковано

чукча чітатєль..:0011:

чітав-чітав... і падумав..

а чьо ви так холіварите через якусь мєлачьовку?..:unsure:

фтопку то фсьо..:lopata:

ніхто ж навіть не намагається почути протилежну сторону..

тіко :naezd:прєд'яви/ оправдання...

так проблеми не рішаються і справи не робляться, імхо..

є, звичайно, толкові конструктивні пости, але вони поглинаються океаном тупих емоцій...

нафіга? як писала Осінь, "ветер в моей голове и в храме моем бардак.."

як то може бути лад в країні, коли на одиничному рівні лєва дичька..:huh:..?

давайте допомагати один одному жити...

п.с. може знайдуться "розумники", які захочуть обгадити мій пост...:0001:

то відразу скажу: можете йти на...:g16:

я доволі самодостатній, щоби не вестися на всяке паскудство, отак..:rolleyes::0005:

будьмо!!!.. :friday:

Опубліковано

Я щось взагалі не зрозумів, через що весь сир-бор ?

Є магазинчик, в якому при Вас розливають вам пиво в одноразову тару. Вартість тари - входить у вартість пива. У людей є сертифікати, дозволи і т.д.

Що не так ? Кому що не подобається. Що то за Троллінг такий. Тільки засрати.. Чи може когось жаба душить чи що?? Я не розумію.

Я особисто був позавчора купував пиво. Цілком задоволений. Багато було людей, воно й не дивно - така спека. А пиво холодне. Вчора був, купував пиво.

Я так скажу: кому не подобається - не ходіть туди і немає чого тут обсирати. Шукайте альтернативу. Он в кіосках із Луцьким квасом вам продадуть квас в одноразову тару (Стакани та РЕТ-пляшки) (Є там РЕТ-пляшки нові, для квасу).

Опубліковано

тю, давно не заглядував в тему, якісь одні зануди пишуть!

пиво смачне? смачне! дорого? купляйте в магазинах пляшкове, які проблеми?

обслуговування зараз приємне і оперативне, як я купував останній раз, два хлопця досить швидко з чергою справлялися

подумаєш, пляшка за гривню... і чому це всі хочуть рахувати чиїсь гроші? відкрийте свою точку і продавайте пиво за 2,50, всі покупці будуть щасливі!

Опубліковано

Вчора був в хмільній бочці ... жара, вонь,.. тільки пару сортів пива ... не купив нічого, поїхав розвідати новий Ваш магазинчик на Медвєдєва - то небо і земля )).. І велік було де привязати, і продавець вічливо і швидко обслужив. І охайно там .. Не втомлюсь давати ріспекти ))) ... +++

Опубліковано

... і чому це всі хочуть рахувати чиїсь гроші? відкрийте свою точку і продавайте пиво за 2,50, всі покупці будуть щасливі!

Менталітет у нас такий :) як то так, що у сусіда хата більша ? <_<

2Zevs і іншим хто чергами не довольний: Ну простояв я в черзі за пивом 15-20 хв, то й що ? Чи може в магазинах/супермаркетах ви в чергах не стоїте, га ? зате потім отримуєш задоволення від смачного пивка :0003:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...