Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету

prg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора взяв перед футболом на "сороковому" в Пивному Запасі бутилочку Земан Темного, прийшов додому, відкрив, попробував і відразу зрозумів шо це якісь помиї... <_<

Пиво було вже однозначно скисше з відповідним присмаком. Не зміг навіть пів літри випити через силу :dont:

Тепер зрозуміло чому там черг немає, - бо товар застоюється :(

Не сприйміть як антирекламу, лише критика. Моїх 12грн на вітер + вечір футбола змарновано :huh:

а може то справа саме в пиві, а не в магазині? Земан не саме найкраще пиво, нажаль..

термін зберігання у Земана темного 14 діб, но можу чесно сказати що після закінчення терміну воно повертається постачальнику!!!

• Відповідей 656
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2 Zheny@

та ні, я досить часто Темне беру, тому його природній смак знаю добре

2 Oli

перший раз чую про 14 днів!! Яке ж це "живе" пиво коли при жарі в +25 воно так довго зберігаєтсья? <_<

раніше постійно купляв прямо біля заводу у віконечці, то продавщиця так і казала - зберігає смак до 3-ьох діб.

якась у вас неправильна інформація про терміни зберігання, це однозначно.

Опубліковано

2 Zheny@

2 Oli

перший раз чую про 14 днів!! Яке ж це "живе" пиво коли при жарі в +25 воно так довго зберігаєтсья? <_<

раніше постійно купляв прямо біля заводу у віконечці, то продавщиця так і казала - зберігає смак до 3-ьох діб.

1. Земан споганився - це нам вже багато покупців говорило.

2. Найменший термін у нефільтрованого Земана - 5 діб. На темне - точно 14ть. Я щойно телефонувала в магазин - мені глянули підтверджуючі документи. Продавщиця Вас також, напевно, не обманювала. Я так собі думаю, що вона мала на увазі пиво, яке вже розлите в пляшку. 14 - це максимальний термін зберігання пива в кезі. В магазинах стоять напольні кондиціонери, які охолоджують кеги.

Також дзвонила до власника магазину на Конякіна. Він мені сказав, що вчора пробував все пиво - прокисшого немає. Напевно, пункт 1.

Опубліковано

Також дзвонила до власника магазину на Конякіна. Він мені сказав, що вчора пробував все пиво - прокисшого немає

Класно йому :)

Опубліковано

2 Zheny@

2 Oli

1. Земан споганився - це нам вже багато покупців говорило.

Незнаю як там інші сорти але я завжди беру Земан традиційне і ще ніразу не пошкодував

Опубліковано

Біля північного ринку будуються якісь нові магазинчики, на одному з них сьогодні побачив рекламку, що незабаром відкриється магазин живого пива. Незабагато в одному районі?

Опубліковано

Біля північного ринку будуються якісь нові магазинчики, на одному з них сьогодні побачив рекламку, що незабаром відкриється магазин живого пива. Незабагато в одному районі?

Може вони хочуть нас закрити... :angry::blink:

Опубліковано

якшо в існуючі магазини все ще черги за пиво - значить не забагато :0001:

попит формує пропозицію. А здорова конкуренція ніколи не була лишньою, навпаки це ще більше розвиває ринок. Коли стане забагато - почнуть потрохи закриватися, виживуть сильніші, тобто ті, якими будуть більш ефективно управляти.

Але ваш магазин має беззаперечну фору перед іншими: завдяки тому що він один з перших відкрився, відповідно клієнтська база в ньому одна з найбільших

Опубліковано

Сьогодні їхав по Винниченка бачив вивіску живе пиво на будинку що між сапалаївкою і поворотом до майдану, і там збираються відкривать магазинчик.

Опубліковано

китайцы, делающие приспособления для наливания в бутылку, решили за закидать нас пивом,

скоро у каждого дома такое будет .....

• Адміністратори
Опубліковано

Заговор! Метою якого є винищення нації шляхом її споювання алкоголем.

Опубліковано

Реально вчора пив Опілля Фірмове і зрозумів - ось він, опіум для народу :rolleyes: Поки що для мене воно на першому місці ;)

Опубліковано

китайцы, делающие приспособления для наливания в бутылку, решили за закидать нас пивом,

Ці крани розробили і роблять в Новосибірську. ^_^

Заговор! Метою якого є винищення нації шляхом її споювання алкоголем.

Ніхто ж нікого насильно не споює.

Питання не стоїть - пити чи не пити.

Але з"явився вибір: ПИТИ пастеризоване, чи живе.

:D;)

Опубліковано

кто скажет что в Новосибирске нет китайцев - пусть первый бросит в меня камень

Опубліковано

кто скажет что в Новосибирске нет китайцев - пусть первый бросит в меня камень

:D :D :D :D :D:ok2:

Опубліковано

Станом на 24.06.10 16:10 в наявності є 18 видів живого пива!!!

Жигулівське неф. (Рівне)

Бергшлосс св.

Проскурівське св.

Земан преміум св.

Медове св.

Микулин св.

Рівень преміум св.

Земан неф. св.

Квас живого бродіння

Земан темне

Земан традиційне св.

Опілля Корифей св.

Живень св.

Опілля Фірмове св.

Бергшлосс Чорний темне

Жигулівське св. (Рівне)

Павлівське св.

Оболонь св.

Опубліковано

в виде улучшения сервиса:

раз у вас там очереди постоянные то в целях что бы было чем заняться - можете сделать плакатики с информацией о пиве - где производится и т.д.

и занятие и полезность

Опубліковано

в виде улучшения сервиса:

раз у вас там очереди постоянные то в целях что бы было чем заняться - можете сделать плакатики с информацией о пиве - где производится и т.д.

и занятие и полезность

На кожному ціннику є лого заводу-виробника й інфо про пиво. На стінах картинки.

Оце і т.д. - це що? Побажання - конкретніше?

Хіба картинки оновити...

Опубліковано

Хіба картинки оновити...

буквы побольше

Опубліковано

Хіба картинки оновити...

буквы побольше

?????????????????? :blink:

Під "інфо" розуміється вміст алкоголю та масова частка сухих речовин.

Опубліковано

Oksana04, вчора по вул. С.Левчанівської брав у в вашому магазині пиво. Ваш продавець пляшки закоркував. Але поки я доїхав додому, то пиво трохи витікло з-під корків в обох пляшках. Питання: можна якось пляшки коркувати плотніше? Чи ні? Дякую.

Опілля Корифей св. - дуже добре! :smile-zachot:

Опубліковано

тю...

меня, как эстета, интересует где завод находится, с какого года работает, откуда водичка....

:D

Спробую пошукати і гарно викласти і таку інформацію.

Oksana04, вчора по вул. С.Левчанівської брав у в вашому магазині пиво. Ваш продавець пляшки закоркував. Але поки я доїхав додому, то пиво трохи витікло з-під корків в обох пляшках. Питання: можна якось пляшки коркувати плотніше? Чи ні? Дякую.

Опілля Корифей св. - дуже добре! :smile-zachot:

Не знаю навіть що Вам і сказати. В нас вдома пляшки з пивом в холодильнику завжди в лежачому положенні. Якось ніколи не витікало.

І + я ж їх не коркую... Зараз наголошу продавцеві на цьому факті.

Але може то все-таки конденсат? Пиво ж холоднюче.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...