mix_forever Опубліковано 6 Травня, 2010 в 20:47 #76 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 20:47 От дарма ти так. Я з закритими очима можу вгадати купу сортів пива ,яке продають в Луцьку. І смак "живого" відчувається одразу. Там солод більш виразно чути.
SunSeth Опубліковано 6 Травня, 2010 в 21:20 #77 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 21:20 Я з закритими очима можу вгадати купу сортів пива ,яке продають в Луцьку.Ну, тоді вітаю, ти той 1 із 10. Хоча зараз набіжить унікалів )) Хоча, як на мене, то дріжжі там виразно чути.
scorp Опубліковано 7 Травня, 2010 в 09:58 #78 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 09:58 тема викликали шалений ажіотаж) - в prg, який створив тему - 14 плюсів. мене також зацікавило: тре буде зайти От дарма ти так. Я з закритими очима можу вгадати купу сортів пива ,яке продають в Луцьку. І смак "живого" відчувається одразу. Там солод більш виразно чути. молодца)) пашті самельє
nicktim Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:13 #79 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 10:13 Купував якось на 40-му пиво "Шале". Взяв здуру 2 л. Виявилось настільки гірке, що хотілось вилити, але якось допили.Ось згадав рекламу "Гіннеса". Як на мене зачотна.Реклама тут.
4iter Опубліковано 7 Травня, 2010 в 11:24 #80 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 11:24 Зверніть увагу хоча б на складові частини "живого пива" і "мертвого" ... питання відпаде одразу ...Шось нічо не відпало. Розкажи, що додають в "живе" пиво чого нема в звичайному? Майже впевнений, 9 з 10 із заплющенеми очима, на смак не відрізнять живе від свіжого неживого. А маркетинг рулить, ага, живе зараз модне.звичайне пиво - стрьомна газіровка з смаком пива (аля сухарики зі смаком ікри)живе пиво - ароматний, насичений напій классу пиво (аля справжня ікра) Після Павлівського інакше пиво я не купляюЮ бо просто не можу пити....
nicktim Опубліковано 7 Травня, 2010 в 11:49 #81 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 11:49 У мене є знайомий, який живе в с. Маяки. Після появи таких "точок" з розливним пивом зовсім відмовився від пляшкового чи баночного. Їздить спеціятєльно у Луцьк за нормальним продуктом.Зачинщикам розширення продажу розливного живого - респект і уважуха!!!
Romcheg Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:14 #82 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:14 Привіт усім форумчанам ! Мдааа... живе пиво це супер, І як будь-яке має тенденцію зпоганитися... А вот на рахунок павлівського, чув від одного продавця, що торгує пивом (доречі з "хмільної бочки") казав що, павлівське пиво почнуть варити з порошка, нібито проблеми з ячмінем... І думаєш собі... невже така неродюча земля в Україні?
Masik Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:16 #83 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:16 Сьогодні заходив в магазинчик, той що в центрі - "Хмільна бочка". D@ve (03 мая 2010 - 22:30) писав: Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. "Пивна бочка" називається. :blink: Так як же він насправді називається??? "Пивная бочка" Был тока что там, взял на вечер литрушку Тёмного Kozela, весма приятная цена 1л - 29 грн. после "Честера" о,5л - 29 грн.
Oksana04 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:50 #84 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:50 SergiuS писав:Сьогодні заходив в магазинчик, той що в центрі - "Хмільна бочка". D@ve писав: Заходив сьогодні у магазинчик біля мармеладу. "Пивна бочка" називається. Так як же він насправді називається??? "Пивная бочка" Все забрендовано під "Хмільну бочку". Напевно треба буде самій туди сходити та глянути як же все-таки він називається. А може їх там ДВА?
freez Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:53 #85 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:53 також прикупили тут в честь тяпниці трішки пивка на цілий офіс = ))
zolexiy Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:58 #86 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 12:58 також прикупили тут в честь тяпниці трішки пивка на цілий офіс = )) Ммм, ща заценим .Холодненьке..
_sergius Опубліковано 7 Травня, 2010 в 13:47 #87 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 13:47 "Пивная бочка"Заради цікавості порився в карманах і знайшов вчорашній чек звідти. Все таки "Хмільна бочка".Також на пляшки вони ліплять етикетки зі своїм логотипом. Хотів відклеїти і відсканувати, але рветься.Ну або як варіант ми говоримо про різні речі.
prg Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:10 Автор #88 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:10 Сьогодні вранці приїхало 7 кег павлівського. Вистачить Оксано булоб непогано до широкого асортименту живого пива добавити ще асортимент живого Квасу
_sergius Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:18 #89 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:18 А в центрі, доречі, квас є. Вчора купляв, смак просто бомба.
prg Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:21 Автор #90 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:21 А в центрі, доречі, квас є. Вчора купляв, смак просто бомба.Квас продають але один тип , а як би було круто 12 видів пива, 5 видів квасу наприклад
_sergius Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:28 #91 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 14:28 Ну ви хочете як мед, то вже ложкою.Добре й так, що з'явилась хоч якась альтернатива розбавленому пойлу.
fantazy Опубліковано 7 Травня, 2010 в 18:47 #92 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 18:47 Купував вчора біля Фуршету Медове Микулинецьке і Павлівське. Не знаю, але після Медового Павлівське було як гіркувата вода. Здалось, що в пляшках Павлівське смачніше. Потім купував пиво в Хмільній бочці, та що в центрі біля Мармеладки. Вибір там гамняний.. всяке Оболонь Живе і Чернігівське не дуже хочеться там бачити Пляшки там включені в ціну пива. На питання чому, пояснили: "Якщо прийде хтось з пляшкою з сифілісом, наприклад, і ми підключимо пляшку, щоб налити пива, то є шанс, що інфекція залишиться на кранику. Потім у всі пляшки буде потрапляти.. Тому ми тільки зі своїх пляшок розливаємо"
_sergius Опубліковано 7 Травня, 2010 в 19:06 #93 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 19:06 ...купував пиво в Хмільній бочці, та що в центрі біля Мармеладки. Вибір там гамняний.. всяке Оболонь Живе і Чернігівське не дуже хочеться там бачити Чесно кажучи, спочатку теж була така сама реакція, допоки не спробував сам. Брали на офіс Чернігівське Біле. То те що ми звикли пити в пляшках і на розлив в барах та палатках навіть поряд не стоїть із тим що пропонують в Хмільній бочці. Смак такий яким він був коли це пиво тіль з'явилось. Пляшки там включені в ціну пива. На питання чому, пояснили: "Якщо прийде хтось з пляшкою з сифілісом, наприклад, і ми підключимо пляшку, щоб налити пива, то є шанс, що інфекція залишиться на кранику. Потім у всі пляшки буде потрапляти.. Тому ми тільки зі своїх пляшок розливаємо" З одного боку це правильно.
SunSeth Опубліковано 7 Травня, 2010 в 19:32 #94 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 19:32 fantazy (07 мая 2010 - 20:47) писал:Пляшки там включені в ціну пива. На питання чому, пояснили: "Якщо прийде хтось з пляшкою з сифілісом, наприклад, і ми підключимо пляшку, щоб налити пива, то є шанс, що інфекція залишиться на кранику. Потім у всі пляшки буде потрапляти.. Тому ми тільки зі своїх пляшок розливаємо"З одного боку це правильно.з будь-якого боку! ну, шо любителі живого, стройся в чергу в КВД )))
Oksana04 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 20:05 #95 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 20:05 1.Відносно попередніх постів. На жаль, чи на радість в нас також пиво в приносні пляшки розливатись не буде, навіть якщо вони "наші". Одному з бордовців (правда не знаю хто саме це був )я навіть сказала це особисто. Просто вже були скарги від клієнтів. 2.Ходила сьогодні в той магазин, який "Хмільна бочка". BARAKUDA Я вчора купив у Вас 1 пляшку "Павлівського" (1л) і заплатив 8 + 1грн = 9грн. Тепер залишилося взнати скільки це мені обійдеться в них (сьогодні "Павлівського" в них не було - завіз завтра)... і порівняти... От і все... Якщо брати до уваги саме Павлівське "(сьогодні "Павлівського" в них не було - завіз напевно завтра)" то ціна на нього 9 грн за літр. Якщо купувати літру - різниці ніякої. Але якщо купити в нас як на фото зверху - то математика така: 9грн*10л=90грн в центрі 8грн*10л+5шт*1,20грн=86грн в нас "От і все..." Квас між іншим там також дорожчий. 3. Відносно асортименту квасу. Той що є в нас - живий і смачний. І термін в нього всього 48 год. Якщо розширити асортимент - він буде застоюватись і прокисати. 4.Планується розширення асортименту пива (всі ж бачили там незадіяні крани) дорогими сортами.
Oksana04 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 20:08 #96 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 20:08 Пляшки там включені в ціну пива. На питання чому, пояснили: "Якщо прийде хтось з пляшкою з сифілісом, наприклад, і ми підключимо пляшку, щоб налити пива, то є шанс, що інфекція залишиться на кранику. Потім у всі пляшки буде потрапляти.. Тому ми тільки зі своїх пляшок розливаємо" Інфекція то так - але математика (в попередньому повідомленні) - наука строга
Serpent Опубліковано 7 Травня, 2010 в 20:35 #97 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 20:35 На питання чому, пояснили: "Якщо прийде хтось з пляшкою з сифілісом, наприклад, і ми підключимо пляшку, щоб налити пива, то є шанс, що інфекція залишиться на кранику. Потім у всі пляшки буде потрапляти.. Тому ми тільки зі своїх пляшок розливаємо"То ж треба було таку маячню придумати. Сказали би чесно - хочемо додатково заробити на продажі пластикових пляшок. І вчили би краще матчастину. Бліда трепонема живе поза організмом ду-у-у-же недовго. Побутовим шляхом заражається тільки близько 3% людей. Напевно багато хто пам'ятає, як за часів СРСР квас розливали в як-небудь промиті бокали "загального користування", народ пив - і як не дивно, пів міста сифілісом та іншими "радостями" від цього аж ніяк не страждало.
_sergius Опубліковано 7 Травня, 2010 в 20:42 #98 Опубліковано 7 Травня, 2010 в 20:42 Вам та гривня вже аж так не впирається. А береженого Бог береже, не даремно люди кажуть. Так що зайвий раз можна і перестрахуватись.
fantazy Опубліковано 8 Травня, 2010 в 08:48 #99 Опубліковано 8 Травня, 2010 в 08:48 По дорозі до "лєтніка" з тим пивом я подумав: "А хіба в барах добре промивають бокали?!" Але я не знавець в цій сфері.. тому цікава ваша думка
mix_forever Опубліковано 8 Травня, 2010 в 09:31 #100 Опубліковано 8 Травня, 2010 в 09:31 1.Відносно попередніх постів. На жаль, чи на радість в нас також пиво в приносні пляшки розливатись не буде, навіть якщо вони "наші". Одному з бордовців (правда не знаю хто саме це був )я навіть сказала це особисто. Просто вже були скарги від клієнтів. Вчора вечором то був я )Доречі, пиво дійсно супер...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.