Перейти до змісту

Безлімітні тарифні пакети на "Домашні мережі" ДГ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

не сказав би, що нові безлімітні тарифи такі вже привабливі <_<

А что не так? Мне кажется в нашем городе привлекательнее по соотношению цена-качество, тарифов, как и провайдера нет.... :sm128:

Опубліковано

Ура ! Тарифи затверджені. Всі бажаючі можуть вже переходити. Залишилось 3 дні, щоб користуватися новими тарифами в наступному місяці.

Все це добре, але все ж у ДГ залишається один недолік, і як для мене - дуже суттєвий, а саме - відсутність "білого" IP...

Цей недолік, кому то недолік, а кому то і плюс.

Зараз дещо зробили для тих, хто не міг качати з рапіди і т.д. - перевіряйте і відписуйтесь.

Для інших сервісів використовуйте VPN.

Опубліковано

Датагруп поміняла IP-адресу на динамічну. Це тестово чи вже назавжди? Качати з рапіди чи депозиту дає зразу, але от в мене вебмані кіпер кіпішує, пише шо з чужого айпі хтось хоче підключитись до нього. :unsure: Потрібно кожен раз, коли авторизую його підтверджувати кодом активації на телефоні шо то я сам . :0001: А так вроді не погано придумали.

inetnum: 93.183.236.0 - 93.183.236.255

netname: FOTAKOM-DATAGROUP

descr: Fotakom

descr: Lutsk, Ukraine

country: UA

admin-c: DCOM-RIPE

tech-c: DCOM-RIPE

status: ASSIGNED PA

remarks: Please send abuse notification to [email protected]

mnt-by: DATACOM-NOC

source: RIPE # Filtered

Опубліковано

Може хтось відповісти? я залишусь на тарифі ДОМАШНIЙ-1, з швидкістью зміни будуть? тобто в гіршу сторону?

- мені безлімітка наф ненада, фатає 10Гіг повністью, і внутрішніх 15 фатає. я залишусь на старому, мені головне швидкість будуть зміни якісь???? зарас 512 мені влупите і ппц буде... чи скажете зарас звонити на офіс і уточняти?

Опубліковано

вибачте за офтоп :blush:

Якщо я під'їду до офіса ДГ (щоб тариф поміняти) на велосипеді, то зможу його десь припаркувати чи всередину засунути? :rolleyes:

• Адміністратори
Опубліковано

Шютка.

Каманч. Якби ти на конондейлі чи на ХТС приїхав, тоді міг би переживати за ньоо :)

Заводиш в двір за огорожу, пристібаєш до неї. Територія під відеонаглядом.

Так що не переживай.

Опубліковано

Тарифи досить привабливі. Погано, що немає тарифу за 50 грн. Але якби в Луцьк не прийшли "полосаті", ІМХО, ДГ нічого не міняв би.

Опубліковано

Тарифи досить привабливі. Погано, що немає тарифу за 50 грн. Але якби в Луцьк не прийшли "полосаті", ІМХО, ДГ нічого не міняв би.

Помиляєшся, Датагруп тарифи на Миттєвий інтернет раніше Білайна в Луцьку придумав. Датагруп-Луцьк робив деякі технічні міроприємства для їх забезпечення.

Опубліковано

Датагруп поміняла IP-адресу на динамічну. Це тестово чи вже назавжди? Качати з рапіди чи депозиту дає зразу, але от в мене вебмані кіпер кіпішує, пише шо з чужого айпі хтось хоче підключитись до нього. :unsure: Потрібно кожен раз, коли авторизую його підтверджувати кодом активації на телефоні шо то я сам . :0001: А так вроді не погано придумали.

Зараз вже все повинно бути "статично".

Опубліковано

не сказав би, що нові безлімітні тарифи такі вже привабливі <_<

А что не так? Мне кажется в нашем городе привлекательнее по соотношению цена-качество, тарифов, как и провайдера нет.... :sm128:

згідний, але я мав на увазі, що мене (користувача ДГ) не зовсім приваблюють нові тарифи, оскільки перехід на дешевший безлімітний тарифний план обмежує мене в пакетному трафіку, а дорожчий відповідно вимагає додаткових витрат, як результат я просто отримаю більше пакетного трафіку на більшій швидкості, якої впринципі мені і зараз цілком достатньо (хоча звичайно хочеться більше :blush: ). до того ж коефіцієнт пониження 0,4, який можна використовувати у проміжку 00:00-08:00, дає змогу суттєво збільшити об"єм сумарного зовнішнього та внутрішнього трафіку. ось зміни у тарифних планах у кінці 2009 року були дійсно цікавими і вигідними. єдиним плюсом нинішніх нововведень є безлімітність.

Опубліковано

Не можу додзвонитись на 780011

Можна поцікавитись чи є можливість перейти на нові тарифи на Відродження 30?

Завтра думаю можна буде, сьогодні твій будинок переведемо на оптику і вперед!

Опубліковано

"ДГ" просто приємно дивує тарифи,ІР-нарешті можна не мучітись з рапідами і тд.Може скоро канфети за підключення будуть роздавати:)

Опубліковано

"ДГ" просто приємно дивує тарифи,ІР-нарешті можна не мучітись з рапідами і тд.Може скоро канфети за підключення будуть роздавати:)

"не вірь мій сину цьому п***су! канхвету ту тобі він в с**** встромить!" (с) Лесь 

Опубліковано

Якщо можна трохи висловлю свою думку щодо нових тарифів. 

Оскільки адміністратори виставили таблиці тарифів разом з тарифами білайна, то зрозуміло під кого вони "писались" і хто дихає ДГ в спину(). Тому зроблю невеличкий аналіз тарифів ДГ і Білайна

•••Юніор 1 Мбіт/с 59 грн Vs ...

Чисто теоретично схожий тариф у ДГ Простий крок (50гр       5 Мбит/с     10Гбтрафіку, потім     512 Кбит/с) але чомусь він в Луцьку не представлений. Імхо він 100% програє білайну - при різниці в 9 гривень 10Гб трафіку це ніщо, а далі швидкість вдвічі нища... Тому й не представлений.

•••Майстер 2 Мбіт/с 79 грн Vs Навколо світу 75гр       25 10 Мбит/с     100 Гб трафіку, потім     1 Мбит/с

Важко визначити кращий тариф. Для тих хто небагато качає - краще ДГ, для тих хто виходить за межі 100 Гб трафіку звичайно альтернативи білайну немає (300Гб + локалка)

•••Чемпіон світу 5 Мбіт/с 99 грн Vs Ігроманія 100гр       30 Мбит/с     150 Гб трафіку, потім     2 Мбит/с

Така ж велика швидкість ДГ і на 50 Гб більше трафіку за додаткові 25 гривень. Нелегкий вибір для тих хто вибирає між Навколо світу і Ігроманія. А відносно Білайна - нормальна швидкість і терабайти інформації на максимальній швидкості локальної мережі так манять...

•••Олімпієць 10 Мбіт/с 149 грн Vs Кінозал 150гр       35 Мбит/с     200 Гб трафіку, потім     3 Мбит/с

Враховуючи нестабільність Білайна, незначна перевага в тарифі від ДГ. І ще на  Білайні може кому мало буде 300Гб.

•••... Vs Король Трафіку 200гр       40 Мбит/с     250 Гб трафіку, потім     5Мбит/с

І ось він в "гордом одиночестве"... А відколи це людей з обмеженими 250Гб називають королями трафіку?  :blush: При такій вартості створювати ліміти якось не солідно... Мабуть краще ОГО ультра   

Дата Груп                                                                                                    

+Висока швидкість

+Стабільність

- якісні послуги а-ля "прийти", "позвонити"

-вартість підключення

Білайн

+Локальна мережа яка дуже швидко росте і невдовзі буде включати всі облас•ні центри

+ Легке поповнення рахунку, безкоштовне призупинення інету

+ Безкоштовне підключення

- Часті зриви і відсутність інтернету (в майбутньому і Луцьк це чекає)

- Проблеми внаслідок природних явищ

P.S. Взагалі то думав собі про ДГ, самий дешевий тариф за 50 грн на пару з Білайном...але не судьба....

Опубліковано

2 vrm

Важко порівнювати щось, якщо нема достовірної інформації (я про відсутність тарифів ДГ на оф. сайті).

•••Майстер 2 Мбіт/с 79 грн Vs Навколо світу 75гр 25 Мбит/с 100 Гб трафіку, потім 1 Мбит/с

В тарифному плані "Навколо світу" обмеження швидкості не 25, а 10 Мбит/с.

Опубліковано

При таких порівняннях , імхо, варто також писати і порівнювати пінги хоча б на основні узли (телія, левел3, європа (німєччина), великі дц (дг, ут) , уа-ікс, ут)

для мене особисто вони відіграють далеко не останню роль у виборі провайдера

Опубліковано

еще забыл упомянуть про неразвитую инфраструктуру локальных внутрисетевых ресурсов у ДГ (фтп которую так все ругают - ето же часное предприятие не имеющее к ДГ отношения.. о чем владельцы устали говорить уже.. )

а у пчелайна - есть мега ресурс БЕРЛОГА.нет - я с него наверное последний год в основном качаю и еще с торентов , остальное веб-серфинг не затратный по трафу... к тому же берлога не лимитирована трафом и скоростью (исходя из нагрузки естественно)...

+ всякие сервера пчелкины и региональные десятка два примерно есть где покавырятся..

минус конечно 512кбсек после 300г .. но триста гиг еще надо скачать..

еще минус - обнаружил что весь диапазон ip пчелы оказался в бане на вбиосе :( ето сакс...

по факту надо тестить хотябы месяц чтобы найти основательные грабли у прова .. всякие сравнения преждевременны...

Опубліковано
Навколо світу 75гр 25 10 Мбит/с 100 Гб трафіку, потім 1 Мбит/с

І не 100 Гб, а 50 Гб. так було у табличці

Опубліковано

еще забыл упомянуть про неразвитую инфраструктуру локальных внутрисетевых ресурсов у ДГ (фтп которую так все ругают - ето же часное предприятие не имеющее к ДГ отношения.. о чем владельцы устали говорить уже.. )

Давайте не будемо плутати святе з грішним.

Щодо часного ресурсу було заявлено тільки за форум, який деякі співробітники ДГ називають неофіційним сайтом (почув 2 дні тому), хоча це й ні до чого не зобов'язує.

ftp та доступ до медіа, софта і т.д. як і обіцялось є, от тільки те, от тільки при ліквідації внутрішнього (додаткового) трафіку всі потуги наповнити наповнити його контентом припиняться, а відтак це перестає бути аргуметом.

• Адміністратори
Опубліковано

"Щодо часного ресурсу було заявлено тільки за форум, який деякі співробітники ДГ називають неофіційним сайтом (почув 2 дні тому)"

Скажи мені хто це сказав і я йому яйця відірву. Якщо вони у нього є :)

Опубліковано

На нових тарифах є коеф.0,4,?І чи є в контракті пункт про консервацію,якщо є,то скільки коштує?

Уточнив,кому цікаво,нічного коеф. не буде.Консервація присутня -12 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...