Перейти до змісту

Безлімітні тарифні пакети на "Домашні мережі" ДГ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нічого странного, ти користуєшся безлімітним пакетом, а для них немає поняття міський трафік.

Пакет то безлімітний, але з обмеженням по швидкості. У більшості провайдерів доступ до внутрішніх ресурсів не обліковується і надається на максимальній швидкості.

Опубліковано

Тоді які це "Домашні мережі", якщо всі переваги домашніх мереж втрачаються?

ну це вже не Домашні мережі, а Миттєвий інтернет :)

• Адміністратори
Опубліковано

можливий варіант для тих, в кого пропадає інет(може допомогти не всім)

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/44223/page__view__findpost__p__492742

Опубліковано

це капець якісь...проробив тиждень нормально нет, а сьогодні знову в подлкючении по локальной сети швидкість на 10 мегабіт стоїть. Пробував міняти з Auto на 100Mbps Full/Half і всеодно 10. Я вже не знаю, що робити :(

Опубліковано

В сети 10.36.0 у кого-нибудь есть инет сейчас? Грузится только страница статистики (и то не всегда), это при зелёном авторизаторе. Пинги идут только до шлюза. Со страницы статистики айпишки можно распознать как городские и внещние, но прямой (системный) пинг к ним не достукивается.

:(

Опубліковано

А что хоть случилось? У меня оказывается во всем доме со вчерашнего дня не было инета. Хотя сейчас уже вроде, как появился.

Это уже почти на саботаж похоже. Как-то уж больно много всего.

Опубліковано

Теж по Кравчука 16 вже два дні немає інтернету ДГ, чорний ключ і пише "ви не аторизовані". В насторйках мережевої карти все прописано, нічого не спригувало. :mdr: Ото якість послуг на вищому рівні. :ok: Не має вже просто слів.

Опубліковано

я теж вчора сидів вечеро в неті дивлюсь бац ключ чорний став. Чуть не заматюкався але дивлюсь мозіла та експлорер пашуть, закачка продовжується. От такі глюки бувають)

• Адміністратори
Опубліковано

Домовились :)

На протязі 3-4х годин буде будуть перебої з інтернетом на домашніх меражах.

Будем обновляти залізо і софт.

Опубліковано

в мене перебої скоро як тиждень. це вже конкретно задрало :angry:

Безлімітний інтернет, друже :0023:

а як мене це має стосуватись? у мене обмежений. я гроші плачу за нет? - плачу, от і хочу шоб ДГ надавали якісно послуги, а то техпідтримка "зробимо-зробимо", а результату ніякого

Опубліковано

Домовились :)

На протязі 3-4х годин буде будуть перебої з інтернетом на домашніх меражах.

Будем обновляти залізо і софт.

ну че там? не заводится? Пт плохой день для администрирования :0123:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...