Перейти до змісту

Vista

atoller

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Після встановлення Vista на домашній машині стикнувся з проблемкою: всі драйвера останніх версій стали нормально, в налаштуваннях звуку виставив 5.1 розташування динаміків, але 5.1 звук є тільки при перегляді фільмів (дивлюсь KM-player'ом з встановленим K-Lite Mega Codek Pack останньої версії), в іграх та при прослуховуванні музики через Winamp, AIMP, Windows Media Player стерео звук :) , з налаштуваннями все гаразд, в іграх та програвачах ставив опцію enable hardware acceleration. Підскажіть вирішення даної проблеми, можливо хтось з таким стикався???

Буду дуже вдячний +1 :)

• Відповідей 252
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А в том же Винампе и т.пкакую конефигурацию звука ставил? Бо, например у меня в xine под freebsd есть отдельные настройки для звука. В Винампе, наскоко помню, вроде тоже. Да, а фильмы, музыка, которую слушаешь/смотришь имеют звук 5.1 ?

Опубліковано
А в том же Винампе и т.пкакую конефигурацию звука ставил? Бо, например у меня в xine под freebsd есть отдельные настройки для звука. В Винампе, наскоко помню, вроде тоже. Да, а фильмы, музыка, которую слушаешь/смотришь имеют звук 5.1 ?

На рахунок фільмів то вони точно мають звук 5.1, а от Winamp і AIMP добре імітували звук 5.1 з стерео, та і опція "enable hardware acceleration" в Winamp завжди допомагала (в ХР), а AIMP підхоплював потрібну конфігурацію звуку після вибору пристрою для відтворення (також в ХР) в Vista ж такі "фіокуси не проходять" :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Назріло таке запитання:

Користувався наступним активатором для вісти

post-791-1223403241.jpg

на ноуті НР і на компі з материнкою ASUS вибираю відповідного виробника і все працює ідеально...

і вот попав до рук ноут Belinea - німецьке чудо техніки)))

так ось такого виробника в списку запропонованих кряком не виявилось тому я перепробував всі.. нічого.

прошу шановний ALL допомогти у вирішені проблеми з активацією вісти на ноутах модель яких не згадується в активаторі

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Віста це зло я шось не шарю якого дідька моя Vista Home Premium хаває в мене на ноуті 1 гіг ОЗУ

зочю собі поставити ХР але з нею проблема ібо вона бачить тільки 3.25 гіга ОЗУ а в мене на ноуті 4

підкажіть що мона таке поставити

Опубліковано

А навіщо тобі ХР на компі з 4ГБ рами? Став 64 бітну вісту і все буде ОК. В мене ХР з 4Гб рами працювала повільніше за вісту.

Опубліковано

хм..

Я тут на днях прочитав про цікаві можливості Вісти... вирішив переконатися!

На нижче приведеному малюнку видно, що запущено 4(!) фільми якості HD 1080p у повноекранному режимі. Загрузка процесора при цьому 95%.

сьогодні вичитав, що можливо запустити 16 звичайних фільмів ( DVDRip), хоча я впевнений, що 21 запущу.

Попередня ХР не так гарно розподіляла ресурси!

post-118-1224793334.jpg

Опубліковано

да ну хз....ця віста якась туга шо ппц просто

а дай будь ласка зовнішній лінк на вісту 64 бітну мож вона буде в мене менше хавати ОЗУ а то ця родна 1.05

Опубліковано

хм.. туга? я б не сказав.

закачки забивають майже весь канал ~230kb/s (із 256 максимальних в теорії) і я дуже навіть швидесенько серфінгую по нету.. в ХР вже б матюкався і швидкості в торрентах вбавляв.

Вісту качав з NNM

Опубліковано
Віста це зло я шось не шарю якого дідька моя Vista Home Premium хаває в мене на ноуті 1 гіг ОЗУ

зочю собі поставити ХР але з нею проблема ібо вона бачить тільки 3.25 гіга ОЗУ а в мене на ноуті 4

підкажіть що мона таке поставити

Отключи ненужные службы (индексацию, теневое копирование, Дефендера...) и всякую ерунду в автозагрузке (если висит).

И к сведению, Виста всё равно не работает с 4 Гбайт памяти. Она их видит в свойствах компа, но реально - всё равно обращается к тем же 3.25... Это даже в ней самой можно увидеть :)

Опубліковано

Перейшов повністю на вісту. Все одно - рано чи пізно це доведеться зробити. На ноуті НР 6530b стояла ліцензійна Vista Business x32 SP1. І мала звичку пару раз за сеанс викидувати Проводника з помилкою. Дома поставив Vista x64 Ultimate SP1. Працювала стабільно. Поставив таку саму на ноуті. Нарікань немає. Всі дрова знайшов, все працює. Безперечно, ХР - це класно. На компах з оперативкою менше гіга краще ставити ХРюшу, і буде щастя. Але, на жаль, ця ОС вже застаріла. І тому, якщо залізо дозволяє - варто переходити на нову ОС, все одно колись це доведеться зробити. Благо, Vista x64 Ultimate SP1 є доситть безглючною, і за чотири тижні юзання не було ще жодного зависона, ребута. Тільки часом Опера вилітає (десь раз в чотири дні), але вона і під ХР вилітала при деяких комбінаціях відкритих вікон.

Опубліковано

угу. аналогічно - по мому суб'єктивному враженню система стабільніша за ХР. єдиний мінус - суттєве роздування системи з часом, особливо каталога winxs, яким мєлкософт вирішив проблему "dll hell"...

Опубліковано
єдиний мінус - суттєве роздування системи з часом, особливо каталога winxs, яким мєлкософт вирішив проблему "dll hell"...

Відключи "востановление системы"

Опубліковано
єдиний мінус - суттєве роздування системи з часом, особливо каталога winxs, яким мєлкософт вирішив проблему "dll hell"...

У мене відключено, але каталог займає 6 з лишнім гіг...

Опубліковано

це до winxs не має жодного відношення. хочеш бути в курсі (а вже потому давати поради) спробуй нагуглити про проблему "dll hell"

Опубліковано

BTW дайте будь-ласка лінк на нормальну вісту, х64 , бо на тому самому ннм їх досить багато. Можу і сам знайти , але краще щось вже перевірене і працююче.

Опубліковано

Скачував Windows® Vista with Service Pack 1 Enterprise VL (x64) DVD Russian пароль ru-board. Обрав саме Enterprise через те, що її можна активувати KMS сервером, без танців з кряками.

Опубліковано

Тести продовжуються - 21 фільм DVDRip від 1.4Гб кожен (ну може 2 було по 700) в Фулскрін.

і щодо сумісності - Граюся Діабло 2 - без проблем.

post-118-1224887915.jpg

Опубліковано
да ну хз....ця віста якась туга шо ппц просто

а дай будь ласка зовнішній лінк на вісту 64 бітну мож вона буде в мене менше хавати ОЗУ а то ця родна 1.05

64 біт буде їсти ще більше. Просто в ОС все написано вже 64-бітним кодом, отже змінні в пам'яті будуть більшого розміру.

Опубліковано

Привіт усім, щось в іншій темі ніхто не допоміг, тому напишу ще тут:

Маю такі граблі - В мене Vista home premium, інтегрований фаєрвол і захисник відключені. Стоїть NOD32 3.0.650 антивірус + Аутпост фаєрволл 6.5. Колм включаю мюторрент то через деякий час комп починає підвісати. Подивився-загрузка проца 97-100%, кількість зєднань EKRN(це я так поняв зєднання НОДа) біля 10000. Коли відключаю торрент кількість зєднань падає до 10-12 і комп далі норм. працює, не тормозить. На Windows XP все норм. працювало в такому ж складі і не тормозило. Підкажіть, в чому проблема? що зробити?

Опубліковано
Привіт усім, щось в іншій темі ніхто не допоміг, тому напишу ще тут:

Маю такі граблі - В мене Vista home premium, інтегрований фаєрвол і захисник відключені. Стоїть NOD32 3.0.650 антивірус + Аутпост фаєрволл 6.5. Колм включаю мюторрент то через деякий час комп починає підвісати. Подивився-загрузка проца 97-100%, кількість зєднань EKRN(це я так поняв зєднання НОДа) біля 10000. Коли відключаю торрент кількість зєднань падає до 10-12 і комп далі норм. працює, не тормозить. На Windows XP все норм. працювало в такому ж складі і не тормозило. Підкажіть, в чому проблема? що зробити?

А який в тебе торент кліент?? (спробуй БітСпіріт там можливий варіант вибору навантаження на машину),і спробуй Eset Smart Security якоїсь новішої версії тіпу 3.0.667 ...мож получиться...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...