Перейти до змісту

Всі в кого ОГО Мобільний необмежений

Рекомендовані повідомлення

В мене зараз інтернет ЛІТАЄ торент качає на Ура скорость торента 65 мінімум розганяється до 90 :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене зараз інтернет ЛІТАЄ торент качає на Ура скорость торента 65 мінімум розганяється до 90 :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сколько радости ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"скорость" шоб вас за ногу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АГА радості багато :))) ну це вже краще чим 300 кбит :smile-zachot:

795822836.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І в мене нарешті покращився інет. Зараз 0,7 Мбіт/с.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покрачення дуже видно, тепер не тільки торент качає по 70-80 кбайт а і можна дивитися фільми нормально без буферизації, Youtube норм працює. Тепер все робить на 80 кбайт. Здається це останні тех роботи і така швидкість залишиться.... Кращого вже небуде...

796869388.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Покрачення дуже видно, тепер не тільки торент качає по 70-80 кбайт а і можна дивитися фільми нормально без буферизації, Youtube норм працює. Тепер все робить на 80 кбайт. Здається це останні тех роботи і така швидкість залишиться.... Кращого вже небуде...

796869388.png

Ну мене, за таку ціну і за те що безліміт і за те що можу чиати/писати пошту кругом де є київстар - влаштовує повністю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

zolexiy я з тобою згідни, скорость влаштовує на 100 %

Знає хтось чи можна заходити в інтернет з другої карточкі яку мені дали (голос) чи вона тільки для розмов ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна але там тарифікація по мегабайтах..як що не помиляюся 10 коп в мережі ютел за метр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з U'Try якось можна перейти на безлім чи потрібно окремий пакет купувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А з U'Try якось можна перейти на безлім чи потрібно окремий пакет купувати?

підключи послугу "ого мобільний безліміт" (чи якось так) за 5.99 в добу без збору в пф

і буде тобі повний безліміт по інтернету в мережі утел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекорд у швидкості невже зроблять 1 мбіт :smile-zachot:

post-7779-1272448348,77_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні рано став в 7,00 підключив інтернет то можна було дивитися тв, фільми онлайн, різне відео і воно грузилося все по 800 кбіт/сек після обіду начинається зменшуватися скорость до 500 а після 17,00 вже грузить відео вконтакте чи YouTube зі швидкісю 200 кбіт/сек. Вот я непойму чому швидкість падає на онлайн фільми, YouTube і.д а торент як качає рано по 80 кбайт/сек так і після 17,00 швидкість непадає. Поясніть чому так???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекорд у швидкості невже зроблять 1 мбіт :smile-zachot:

ги ))

797940743.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Норм !!! а в тебе годин так десь в 16-18,00 є потері пакетов???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в той час ще на роботі, а там в нас 10мегабіт )) .. то не скажу, хотя дружина не пропадає з скайпу в той час... якийсь значить іннет все таки є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нє ну інтернет то є торент качає на всі 80 кбайт а вот вже все інше YouTube і т.д небільше 150-200 кбит. в чому може бути проблема???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

798177145.png:0095: :0095: :0095::_09: :_09:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ше б пінг нормальний зробили. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В когось вибивав інтернет в період з 16 до 17,30 ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щастя закінчилось. Знову швидкість 0,16 Мбіт/с.

Про пінги. Пінг нормальний, то просто той сервер київський так пінгується. Спробуй пінганути DNS Укртелекома - десь 80-120 мс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На банері пише 512 кбіт/с а тут 512мбіт/с :D :D :D

30.04.2010

З 1 травня 2010 року для фізичних та юридичних осіб по всій території України введено новий привабливий тарифний план «ОГО! 512-2010». Відтепер, усього за 60 гривень на місяць насолоджуйтеся найпопулярнішою послугою «ОГО!» на швидкості до 512 Мбіт/с

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це повний пздц казали з 1 числа тех роботи закінчаться, да вони закінчились но до 1 числа я торентом качав 70-80 кбайт а зараз ледве 40 розганяє. Спид тест показував 0,75 мбита а зараз 0,11 мбита, вони може все наоборот зробили замість того щоб збільшити скорость вони зменшили.

Вот слухайте новость яку мені сказали в контакт центрі Укртелекома чим більше завантажено обєм мб/гб тим менша в тебе скороть буде :D :D :D і ще каже що зараз знову ведуться якісь тех. роботи щоб це змінити. Це значить якщо я викачую в місяць 40 гб то вони зроблять мені скорость 1-5 кбайт. Я джае неможу підібрати слів як їх назвати.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...