Перейти до змісту

Forum Upgrade 2

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи буде щось типу lofiversion для мобільного як в старій версії форуму. Теперішній скін лофі якось коряво відображається в телефоні.

Дякую.

Опубліковано

Заметил, что если из окна с личными сообщениями нажать на "Просмотр новых публикаций", то выбивает, что новых публикаций не найдено. При повторном нажатии публикации чудом появляются.

Опубліковано
На Simple Blue відсутній Imgstore.

А ручками добавить imgstore в адресной строке после слэша в западло? ;)

Заметил, что если из окна с личными сообщениями нажать на "Просмотр новых публикаций", то выбивает, что новых публикаций не найдено. При повторном нажатии публикации чудом появляются.

Загружается вкладка Пользователи, можешь нажать не на Новые спубликации, а на вкладку Форумы :)

Опубліковано

і на delicate_blue він також не прописаний...

Опубліковано

А шо, гроші вже прибрали? Де мої 2 грн??? :D

Я за звичай коли в ранці просинаюсь після гульдибасу теж ставлю питання де всі мої гривні.

ЙОЖИК,прапіль напевно десь :D

Опубліковано

Пользуйся текстовим інтернетом. Монохромним супервипуклим CRT 14" монітором. З-хколісним велосипедом "Гном". Западло?

Опубліковано

Да не вопрос, подскажи браузер для "семёрки" :D

А силой мысли управлять компом не хочешь? Это ж как классно - даже пальцами шевелить не надо, лежишь и медленно обрастаешь жирком :D

Опубліковано

Нафіга ж ти тоді тут свої хотілки пишеш? Напиши UserJS для нормального браузера і не треба буде нічого тут виправляти.

Опубліковано

Титульна:

Друзі та знайомі

> VBIOS - Ukrainian Internet Community

> Асоціація велосипедістів Луцька

Може, все-таки велосипедИстів?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...