Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Yurik

Я на сайті beeline.ua написав заяву на Кравчука 19.... Зараз пише що там немає можливості... Буду чекати... Можлтво ти знаєш чи довго мені чукати ?? ))

Виясню і відпишусь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yurik

Я на сайті beeline.ua написав заяву на Кравчука 19.... Зараз пише що там немає можливості... Буду чекати... Можлтво ти знаєш чи довго мені чукати ?? ))

Виясню і відпишусь

БУДУ ВЕСЬМА БЛАГОДАРЕН .....!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yurik

Можливо ти знаєш точну дату початку підключення!

Хочу також точно з'ясувати коли можливе буде підключення в будинку на Кравчука, 32.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ээммм.. каГбы, узнайте, есть ли техническая возможность подключения по ул. Конякина 9а.

И еще одно, я пользуюсь программой Check Point VPN для подключения к рабочей сетке, если я перейду на билайн, там все гуд будет?

Ибо, на ДатаГруп, не коннектится, даже с отключенным авторизатором :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З'явилися тарифи для Луцька на оф. сайті Білайн

http://internet.beeline.ua/ukr/tariffs/rates.wbp?theme-id=b9c89bf5-73d7-4a5d-877b-65f0f3f34f9b

"Локальні ресурси

Доступ до внутрішньомережевих ресурсів berloga.net, beezone.info, і bee.lan здійснюється на максимальній швидкості 100 Мбіт/с не залежно від тарифного плану й обсягу використаного трафіку.

*У межах тарифів «Юніор», «Майстер», «Чемпіон світу» та «Олімпієць» надається 300 ГБ трафіку на місяць із швидкістю, що вказана у таблиці. Після використання цих об’ємів трафіку в зазначених тарифних планах швидкість зменшується до 0,512 Мбіт/с для скачування інформації (download) та 0,512 Мбіт/с для передачі інформації від абонента (upload). Для всіх тарифних планів швидкість передачі інформації від абонента (upload) до використання встановленного обсягу гігабайтів становить 1 Мбіт/с.

** Клієнтам усіх тарифних планів надається можливість користуватися послугою Інтернет у кредит на суму до 30 грн, тобто залежно від суми щоденного списання ви зможете продовжити використання послуг «Інтернет вдома» протягом 6-15 днів після вичерпання коштів на рахунку. Щоб уникнути блокування прохання вчасно здійснювати оплату відповідно до обраного тарифного плану.

"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто виходить що на берлогу 100 мб, а в інет 5?

Чемпіон світу - 5 Мбіт/с - 99 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да але ліміт 300гіг.

:D чекайте нових тарифів від наших Луцьких провайдерів. побачим як вони відреагують на тарифи білайна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну по перше не тільки на берлогу а й на створені локально трекери... +  там є певна кілкість ресурсів доступних локально (наприклад, portmone.com.ua), навіть якщо інет заблокований (якщо нічого не змінять). І не треба заувати про ретрекери, в тому числі підтримуються:

http://rutracker.org  

http://kinozal.tv

http://free-torrents.org

http://pirat.ca

http://tfile.ru

http://megashara.com і т.д.

А це дуже прілічна швидкість...  :rolleyes:

і по друге, ще й тут є обмеження після 300 Gb швидкість, незалешно вiд тариф. плану стає 0,512 Mbit/s  :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да але ліміт 300гіг.

:D чекайте нових тарифів від наших Луцьких провайдерів. побачим як вони відреагують на тарифи білайна.

вроді ж пише шо локальний трафік в 300 гіг не входить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

связывался с менеджерами говорят што на Гордиюк 29, нет возможности подключать? как ето понимать?

Не знаю з ким ви зв"язувались, бо поки телефонувало пару чоловік і всі заявки прийняті. В ICQ теж від вас не було запитань, тому не варто говорити про те, чого ви не робили. Гордіюк 29 без проблем можна підключити вже до кінця цього місяця. Телефонуйте і залишайте заявку.

Хочу також точно з'ясувати коли можливе буде підключення в будинку на Кравчука, 32.

Підключення можливе до кінця цього місяця. Заявочку можна залишити за вищевказаними телефонами 20-10-88, 099-223-86-27 чи по icq 191212177

Ээммм.. каГбы, узнайте, есть ли техническая возможность подключения по ул. Конякина 9а.

Аналогічно, як і в попередньому випадку. Техможливість є і до кінця цього місяця можна без проблем підключитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю з ким ви зв"язувались, бо поки телефонувало пару чоловік і всі заявки прийняті. В ICQ теж від вас не було запитань, тому не варто говорити про те, чого ви не робили. Гордіюк 29 без проблем можна підключити вже до кінця цього місяця. Телефонуйте і залишайте заявку.

Що це всі на Білайн працють? Я тоже хочу... :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому одразу всі? Я працюю сам на себе ) А хотєть нє врєдно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ето параша если 300 гб максимум можна выкачать на скорости 5 мегабит...ето уже не безлемит(((

на такой скорости ты используешь 300 гб примерно за неделю беспрерывного кача. это примерно 100 фильмов в обычном двд-рипе и еще половина трафика останется. Имхо вполне достаточно, ибо 100 фильмов в месяц не пересмотришь.хотя кому как.....

П.С. лично я использую в месяц до 1-го гига трафика.Визор, скорость около 8 мегабит\сек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене уходить десь до 400-500Гб )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня написал заявку на Кравчука 19, сказали что техническая возможность есть. Выбрал тариф ОЛИМПИЕЦ 10мб\с.

В форуме прочитал, что даётся 300 ГБ на выбранной скорости, потом скорость падает до 0,512.

Получается 300 ГБ распростроняется и на "внутреннюю" 100 мб.с сеть ??

И еще какие сайты входят во "внутреннюю сеть" , что то писали про rutracker.org ???

О и еще что там с оплатой,,?? Получается 5 грн. в день ,,??? И как платить ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 Мбіт на внутрішні ресурси, такі як berloga.net, beezone.info, і bee.lan, але потрібно відключати VPN, бо тоді буде рахувати в ті 300 Гб, а так ви будете качати на максимальній швидкості і без обмежень в кількості трафіку :)

Стосовно можливості підключень, то дзвоніть і лишайте заявку, якщо там не можна підключити вже зараз, то це суттєво прискорить процес підключення, так як найперше буде розширення на ті райони де багато бажаючих, але це не означає, що хтось залишиться без уваги, будуть розглянуті всі заявки і по можливості буде розширюватися мережа на все місто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кравчука 19 і Кравчука 32 технічна можливість для підключення є, тому лишайте заявку і обов'язково зв'яжусь з вами.

Сьогодні було офіційно зроблено перше підключення. Завтра процес повинен піти швидше :)

Всі бажаючі залишайте заявки по вказаних на листівках телефонах, ще раз нагадаю 701150 або пишіть в ПМ такі дані: вулиця, номер будинку і квартири, телефон, прізвище, ім'я, по-батькові, серія і номер паспорта, ким і коли виданий і тарифний пакет до якого бажаєте підключитися

О и еще что там с оплатой,,?? Получается 5 грн. в день ,,??? И как платить ???

На початок підключення потрібно проплатити всю суму, а тоді ви можете поповнювати і по 5 грн, якщо вам це буде зручно, але краще закинути більшу суму і не думати про те, що якщо у вас буде недостатньо коштів вас заблокують

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я же и говорю что щимят...и я фильмы качаю не двд рип а Блюреиии...и уходит у меня в месяц порядка 700-800 гб...если всем городам кроме Одессы такие тарифы безлимитные почему нам обрезать? <_<

У всіх містах є певні обмеження, просто в інших є ще певна кількість Гб на швидкості 100 Мбіт, але ці Гб швидко закінчаться на такій швидкості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, чому Білайн так обрізав тарифи для Луцька? Для інших міст початкова швидкість 100Мбіт, і лише після викачки певної к-кості гігабайт переключається на 1,2,5,10Мбіт (відповідно тарифному плану). Цікавить інше питання: на форумах Білайна народ жаліється, що він ріже швидкість торрентів, вроді поставили якесь "високоінтелектуальне обладнання" від Cisco для такої справи? Хтось може підтвердити/заперечити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі бажаючі залишайте заявки по вказаних на листівках телефонах, ще раз нагадаю 701150 або пишіть в ПМ такі дані: вулиця, номер будинку і квартири, телефон, прізвище, ім'я, по-батькові, серія і номер паспорта, ким і коли виданий і тарифний пакет до якого бажаєте підключитися

Подав заявку на сайті. Чи потрібно додатково подавати по телефону чи в ПМ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 Мбіт на внутрішні ресурси, такі як berloga.net, beezone.info, і bee.lan, але потрібно відключати VPN, бо тоді буде рахувати в ті 300 Гб, а так ви будете качати на максимальній швидкості і без обмежень в кількості трафіку :)

.....

Касательно VPN у меня роутер TP-LINK WR340-GD.. Я могу (и как) пользоваться с помощью него Билайном ???? просто у меня в квартире 3 компа...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку точно нічого різатися не буде ;)

S-driver, достатньо на сайті, якщо протягом 3-5 днів не буде ніякої відповіді, то напиши в ПМ

Касательно VPN у меня роутер TP-LINK WR340-GD.. Я могу (и как) пользоваться с помощью него Билайном ???? просто у меня в квартире 3 компа...

Створиш на кожному комп'ютері VPN підключення і будеш з'єднуватися через нього, ніяких проблем бути не повинно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если меня подключат к Билайну, и мне за месяц или другое время просто не понравится (качество услуги или другая причина), что надо будет для того, чтобы отключиться и как долго займет данный процесс, ну и по деньгам что будет стоить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не, это не по мне!

Там включи буде нет, там виключи буде локалка... Ще й обмеження в трафіку! Імхо - фтопку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку точно нічого різатися не буде ;)

S-driver, достатньо на сайті, якщо протягом 3-5 днів не буде ніякої відповіді, то напиши в ПМ

Створиш на кожному комп'ютері VPN підключення і будеш з'єднуватися через нього, ніяких проблем бути не повинно :)

хмммм... тож походу в самом роутере есть PPtP Russia ??? Разве оно не годится ,,,????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...