Перейти до змісту

Android OS і все, що з нею пов'язано

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 354
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

rossonero1899, спробуй прошивку JxMatteo - ROM - V1.1 на Android 2.3.5 і Sense 2.1. Має ядро що підтримує розгон проца до 806 Мгц (в роботі приємно здивує), а також Link2SD - Ext4, root, швидкопрацюючий GPS, звонілку як в 4 Андроіді і ще багато класних прибамбасів

Накатується легенько через рекавері *install zip from SD card* (В твоєму апараті присутні S-off та CWM recovery)

Опубліковано
A TTPOD - достойний варіант, памятаю ще з симбіану))

А я від вінампа тащусь, навідміну від сімби тут невистачає якоїсь гарної візуалізації...

Опубліковано

rossonero1899, спробуй прошивку JxMatteo - ROM - V1.1 на Android 2.3.5 і Sense 2.1. Має ядро що підтримує розгон проца до 806 Мгц (в роботі приємно здивує), а також Link2SD - Ext4, root, швидкопрацюючий GPS, звонілку як в 4 Андроіді і ще багато класних прибамбасів

Накатується легенько через рекавері *install zip from SD card* (В твоєму апараті присутні S-off та CWM recovery)

Встановив я дану прошивку, враження різнопланові. Те що процесор можна розігнати однозначний плюс, але є багато дрібних і не дуже проблем.

Баг при введені пін коду, не відображається українська буква "і", щоб закінчити розмову треба натискати кнопку power щоб став активним екран і можна було б "вибити", не можна забрати індикатор зарядку батареї біля поділок звязку, різний шрифт кирилиці і латиниці, не коректно працює датчик приближення і підсвітка нижніх сенсорних клавіш, не зручна (як на мене) галерея (в даній прошивці - фотоальбом), не наводиться різкість при збільшенні масштабу фотографій, в меню "годинник-будильник" остання цифра хвилин "сповзає" на інший рядок. Також не подобається спосіб розблокування екрану, хоча це проблема Андроїду 2.3.5, а не прошивки. В 2.3.3. мені було зручніше розблоковувати. При дзвінку, коли абонент піднімає трубку твій апарат вібрує і не чути приблизно 0.3-0-5 секунд початку розмови. І це все за пів-дня користування.

Можливо багато цих недоліків можна усунути, я сильно не задавався цим питанням, але всеодно.

Тому питаня: як вернутися до попередньої прошивки, і бажано до андроїду 2.3.3.

Опубліковано
Те що процесор можна розігнати однозначний плюс

І це не такий вже й однозначний плюс - батарея буде здихати швидше, ну і ще глюків можна різних наловити.

Тому питаня: як вернутися до попередньої прошивки, і бажано до андроїду 2.3.3.

Ти ж звичайно перед прошивкою зробив Nandroid Backup? :_16:

Опубліковано

screenhfh.png

screenxlx.png

screenchc.png

screendmd.png

Майже повноцінний флешплеєр

install_flash_player_ics.rar

Истєнно ваш. кеп

Правда жере оперативку і грузить проц, ніпадєцкі

Для тесту можна увімкнути радіо http://radio24.ua/ (не піар)

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Хтось дивиться discovery на телефоні? Прогі незнайшов де був би discovery та discovery science на російській.

Проц у мене 0.8 Ггц такшо HD непіде.

Перший з гугла сайт ніби відтворюється але якість... часом дуже артефачіть і звук тихий

Опубліковано

Порадьте месiнджер для Skype, Android 4.0.3 планшет.

А чим не влаштовуэ стандартний скайп для андроїд??? https://play.google....om.skype.raider

Пише муть- типу не підтримується вашим пристроєм...

Опубліковано

Порадьте месiнджер для Skype, Android 4.0.3 планшет.

imo.im

- ICQ, Google Talk, Skype (text only), Facebook, MSN, Yahoo, MySpace

Nimbuzz

- Бесплатный IM клиент, поддерживающий: Skype, Facebook, MSN, Yahoo!, GoogleTalk, AIM, ICQ, MySpace, StudiVZ, Hyves и др.

Truphone

- Skype, IM, GTalk, Msn, Yahoo

взято з 4pda

Опубліковано

Тут пару хв. тому така фрішна ігрушечка з мультіплеєром на Андрюшу релізнулась...

Вот, напрімєр, відео геймплея:

іОС поки в отсосі чекає апрува від огризків.

Опубліковано

Тут пару хв. тому така фрішна ігрушечка з мультіплеєром на Андрюшу релізнулась...

Вот, напрімєр, відео геймплея:

іОС поки в отсосі чекає апрува від огризків.

Вже другий тиждень граюсь в онлайні, стрилялка досить цікава нехватає тільки вибору зброї бо доступний тільки один вид зброї і поки що одна карта але в онлайні постійно до 200 людей є

Для кого цікаво то граюсь на hp touchpad

Опубліковано

Тільки що оновився на ультра йде на ура на рахунок огризків то вже є пітримка (нижче приведу скріни) добавлися карти і є нові перси

post-5727-0-00813400-1353056379_thumb.pn

post-5727-0-19207700-1353056431_thumb.pn

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...