Перейти до змісту

club-styles

fenom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 857
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
А в Метро как там было?

Было супер. Народу было много. Позже оказалось что намечается стриптиз, правда мужской.

Ходил с 2-мя девушками, и одну из них Black Diamond (один из танцоров) вытащил на танцпол и начал раздевать :(

Но самый "расколбас" начался только после 2. (Лично для меня)

PS думаю пойти еще в следующую субботу.

Опубліковано
Полішуки - :ok:

дітіс.... шановний....

ви я бачу новенький на нашому форумі, а вже хамством займаєтесь.... недобре....

ми люди добрі.... привітні.... якшо будеш продовжувати, то можем забанити)))

метро... чим мені подобається метро, так це тим, шо там постійно проходять вечірки... але оскільки 65% усіх вечірок провожу я, то мені вже там надоїло... (( старію...

Дімон, наскільки я знаю, то в метро зара нема "детскіх" дискотек...

а в 3000 є... здається по суботам та неділям... якшо в цей день НЕО заступає на ніч, то він крутить і детску...

А в Метро как там было?

Было супер. Народу было много. Позже оказалось что намечается стриптиз, правда мужской.

Ходил с 2-мя девушками, и одну из них Black Diamond (один из танцоров) вытащил на танцпол и начал раздевать :blink:

Но самый "расколбас" начался только после 2. (Лично для меня)

PS думаю пойти еще в следующую субботу.

одне було недобре...

зара скажу шо саме...

УСІ БАЖАЮЧІ В ПРОФКОМІ ВДУ МОЖУТЬ ПРИДБАТИ КВИТКИ НА ДИСКОТЕКИ В МЕТРО ЗІ ЗНИЖКОЮ ДО 20-30%

так само було і на вечірки РНБ... але вийшов казус... квитки покупляли першокурсники, яким ше немає 18 ти ... їх просто не пустили.... благо, що гроші повернули.... але всеодно неприємно... (((

Опубліковано

Я в метро був в П"ятницю і суботу! скажу відверто в 2 день РНБ паті атмосфера і публіка була набагато кращою, нароб був набарато розкутіший, і музика була кращою! стиль РНБ звучав набагато довше ніж першої ночі!

Було кілька неприємних нюансів відносно квитків з профкому! просто деякі винахідники відксерили квитки на кольоровому ксероксі!!!!!!! і виникла накладка з місцями які відводилися для профкому і можливо саме тому нехотіли пускати "дітей:)" які придбали квитки в профкомі!

Опубліковано

:):)

У мене був шок після походу в Чері....Там так фігово тільки мені було?Народ, а? :(

Коктейлі так ніби нічо, але зранку....шовони туди дають...

А може це я просто організм любімий до пива привчила? :):)

Опубліковано

У мене був шок після походу в Чері....Там так фігово тільки мені було?Народ, а? :(

Перлина, не треба просто змишувати б52 і самбуку з абсентом!!!то голова може і не буде боліти!!!

а ше запямятай - горілка це не коктейль!!!

:)

Опубліковано

Перлина, не треба просто змишувати б52 і самбуку з абсентом!!!то голова може і не буде боліти!!!

а ше запямятай - горілка це не коктейль!!!

:)

Тіпа підколов? :):P

А якшо вже на то пішло, то краще горілонька :) , ніж усяга горяща та блакитна хрєнотєнь!

Опубліковано

Взнав одну фігню, я був в шоці :( Тобто які дискотекі в Ровенській області, а головне які там діджеї. Вони крім міксаденсів напевно більше нічого і не бачили, тупо їх крутять з всіма словами і текстом, що в них присутній :):)

Опубліковано
Ровенській області???

так вона велика....

ти думаеш в нас в Маневичах краще???

Думаю, що в маневичах навіть не знають що це таке :(

Опубліковано
...крім міксаденсів напевно більше нічого і не бачили, тупо їх крутять з всіма словами і текстом, що в них присутній :blush::)
...думаеш в нас в Маневичах краще???
Думаю, що в маневичах навіть не знають що це таке :)

Це проблема багатьох клубів:D

Люди зомбуються:D

Бо ніколи не були на паті європейського рівня.

Kiev Dance 2006 наприклад

Опубліковано

коли я останній раз був в 3000 то хотілось послати всіх н*х особливо адміністраторів і охранніків... вони закрились в 2:30.

після цього пішли в М. було набагато краще. DJ Well рулить :blink:

Опубліковано

Мені також цей заклад перестає подобатись, пускають вночі дітей по 15 років і музика там не оч. ІМХО

Опубліковано

..музыка - вообще..отдельная тема..Одно тыц тыц тыц тыц...Как под такое можно танцевать?=)

Опубліковано
..музыка - вообще..отдельная тема..Одно тыц тыц тыц тыц...Как под такое можно танцевать?=)

Это все от ограничености вкусов:smile-zachot:

Никто не мешает успешно делать пати в разных стилях: от чиллаута до прогрессив хаус/транс, драм-эн-бейс...

Смешно просто, когда люди сами о себе говорят: "Мы диктуем в этом городе стиль!", хотя сами не дотягивают до каких-то творческих рамок.

Поэтому и слышно в наших клубах тыц-тыц и крики: "Миксаденс" вместо просто приятной атмосферы.

Опубліковано

Это все от ограничености вкусов:)

Никто не мешает успешно делать пати в разных стилях: от чиллаута до прогрессив хаус/транс, драм-эн-бейс...

Смешно просто, когда люди сами о себе говорят: "Мы диктуем в этом городе стиль!", хотя сами не дотягивают до каких-то творческих рамок.

Поэтому и слышно в наших клубах тыц-тыц и крики: "Миксаденс" вместо просто приятной атмосферы.

...иногда кажеться, что они вообще не до чего не дотягивают ... + полное отсутствие вкуса. = вот вам и стиль в городе =)

Хотя..в большей части еще и контенгент соответствующий, которому пофиг что там крутят после выпитых литрофф ...возможно на них это и расчитано...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...