Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зразу нагадаю у мене є вівчарка, та дворняга + це й кицька (приватний будинок у батьків). Але це ненормально, коли зграї псів так виють, що будять людей. Вчора в 3 ночі був змушений закривати всі вікна, щоб спати нормально (район 25 школи). Хлопаки є робота приїжайте.....

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

дорога для машин, все остальные нафиг не буду я велосипедиста за человек считать так по твоему?

собакам вольєри.

а не хочуть в вольєрах тримати, тай взагалі не хочуть тримати. Куди прощє подіти, правильно - на вулицю.

Опубліковано

ursa,

Город - для людей, а не для собак.

Ключова фраза. Людина домінантний вид. Ми завжди винищували своїх потенційних ворогів, будь то вовк, чи печерний ведмідь.

Опубліковано

За кого б зараз люди не вважали бродячих собак: за друзів чи ворогів, але всі ми знаємо, за кого їх вважали у голодомор 33 р.

СБУ обнаружила в своих архивах, что с целью уничтожения украинского этноса московские гпушники не только забирали зерно, и уничтожали всю могущую стать потенциальной едой украинцев живность. Так согласно авторитетному свидетельству СБУ "В 1931 году выловили 731 254 собаки и 670 450 котов, в 1932 году – 726 157 и 696 603, а за 11 месяцев 1933 года – 647 260 собак и 938 027 котов". И все это живодерство с целью уничтожить украинский этнос и заселить Украину русским населением.

З одного боку те що в нас є бродячі собаки, свідчить, що не все в нас в країні добре. Але з іншого показує й те, що не все так погано.

Та й на початку 90-х, на багатьох дахах багатоповерхівок попропадали голуби.

Опубліковано

sergyj, ты это только бабкам малохольным не говори. они ж окончательно с ума сойдут от мысли, что подкармливая паразитов, восстанавливают историческую справедливость

Опубліковано

По Молоді бігає свора, кидається на машини. Їхав машиною, хотів одну задавити біля зупинки, але увернулась.

Ось так, я - суддя, борюся з собаками простолюдинами, які мені заважають нормально жити. Зараз, буду я думати, як мені та іншим моїм собраттям, вирішити цю проблему гуманно. Давити або стріляти! І ніяк інакше!

Опубліковано
по мотивам соседней ветки:

дорога для машин, все остальные нафиг

не буду я велосипедиста за человек считать

так по твоему?

По-моему ты ещё не вырос и не в состоянии критически смотреть на мир ;)

Опубліковано

йду біля слона, біля дитячого майданчика, вилітає псіна з пів метра в висоту і кидається в ноги. ладно я. а якби була якась дитина?

коли вже ці бездомні біомаси будуть виловлюватись і присиплятись?( риторичне питання) всім пох)

Опубліковано

Зразу нагадаю у мене є вівчарка, та дворняга + це й кицька (приватний будинок у батьків). Але це ненормально, коли зграї псів так виють, що будять людей. Вчора в 3 ночі був змушений закривати всі вікна, щоб спати нормально (район 25 школи). Хлопаки є робота приїжайте.....

Та же ситуация :0156:

Частный дом-днем собака в вольере- на ночь выпускаю во двор охранять тереторию.

Так эти уличные шавки спецом для задрота моей овчарки обсцикают мои ворота и устраивают перелай со всеми собаками в округе.

Пи*дец полный, уснуть не возможно - как писали пару постов выше - возникает желание поубивать тварей, обмазать себя их кровью, и спокойно уснуть :_07:

Опубліковано

westboiuu, ситуація була наступна.

Весною на дачі собаки влаштували собі так сказати приют біля будинку. З допомогою мата, палки можна було відігнати, але... підвечір/вночі бігали по городу, кругом будинку. Пару вистрилів таким luman_ft055_500_6209415.jpg, (чи попав писати не буду, а то знов почнеться бла-бла-бла :)), спочатку оббігали полем, а потім взагалі пропали (тобто не заходили в гості).

ПС. Скажите, що вони не кусали і т.д. Відповідаю: 1) там же дача, а не приют, 2) мат не допоміг. Прибирати після них також не є велике бажання, а приходилось.

Опубліковано

дорога для машин, все остальные нафиг не буду я велосипедиста за человек считать

Не плутай тепле з вологим ок?

Всі, хто біля дороги і на ній - учасники руху. Але не всі, хто живе в місті - його жителі. Скажу так:

Місто без собак житиме й далі. А от без людей - це вже не місто.... це місце для собак...

А зачотний такий срач вийшов - головне конструктивний! :) 5 років мусолимо!

Опубліковано

Докази, товариші, докази де?

Докази чого? Срачу?? Елементарно - подивися дату топстарту. На особистості, вроді не переходимо, є аргументи, контрагументи! Що ще ?

Хочеш фото шрамів - в гугл-картинках таких ужасів - мегатонни!

Опубліковано

bodia88888, я взагалі не зрозумів, до чого фото шрамів? Колия писав, що тема перетворилася у конструктивний срач.

Відверто сказати, немає бажання споглядати шрами, чи якісь рани від укусів собак.

Не так давно я собі кусок руки відрубав. Ну, як кусок руки - кусок долоні. Теж було хотів сфотографувати до (під час - саму рану), і після оперативного втручання. Але - передумав. Бо це буде:

710990-2010.04.25-02.23.06-1265757954_1250187289_hiop.ru_023.jpg

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Звідси, імхо, треба процитувати:

За словами Федора Кошеля, в рік у Луцьку трапляється приблизно 700 покусів.

«Воно протягом останніх років не збільшується, не зменшується. Кормова база у Луцьку хороша. Собаці не варто займати якусь певну територію, щоби прогодуватися. Тут біля кожного смітника можна поїсти. Наші люди їх підгодовують, і ця справа не зникає», - додає чоловік.

Опубліковано

Я не гуманіст ніразу, дивує взагалі всенаправлений бардак нашої країни, ні одна з соціальних проблем взагалі ніяк не вирішується, а вроді як влада є і тд, в Європі якби бродяча собака на вулиці з"явилась був би колапс мислення в людей, а рішення вже давно відомо чітке і просте - всіх собак з хазяїном під документ і з солідним податком на утримання(думаю 100 уйо в місяць багатьох квартирників змусить задуматись, а то під"їзди вже провоняли собаками вщент), ну а остальних винищити на централізованому рівні, собакам без документів не місце на вулиці взагалі. І тут справа не в гуманності а в елементарному порядку, ніхто ж не буде тримати в себе в постілі бліх і казати що це нормально, а винищувати їх жалко бо вони ж тварі Божі.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...