Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щось вчора зранку в мене з вихлопної вода лилась як з крана.... на ОККО по вул Гордіюк заправився перед тим.

Велика кількість конденсату з вихлопної говорить про якісний каталізатор та правильну роботу двигуна. Мінус лише один - швидке псування труб вихлопної, в деяких моделях авто виробники сверлять технологічні отвори в глушнику для зливу конденсату, що збільшує ресурс вихлопної.

Опубліковано

заливав 95-й ОККО,

а мене влаштовує, мо' я балуваний в 9-ку лити 95-й, але 92-гу бадягу точно не хочу. (в мене інжектор) Особливо всяких там ANP чи Укртатнафта...

Опубліковано

а мене влаштовує, мо' я балуваний в 9-ку лити 95-й, але 92-гу бадягу точно не хочу. (в мене інжектор) Особливо всяких там ANP чи Укртатнафта...

Я з такими ж принципами на Ланосі (об'єм 1,5) їздив більше року. А потім один чоловік мене все ж таки переконав спробувати 92-й. Спробував. Розхід, як мінімум, не більший. В динаміці авто не втратило. Далі рік від'їздив на 92-му. Потім перейшов на БРСМ'овський "95 преміум плюс" (9,29 грн./л). Спочатку було страшнувато. Але декілька знайомих, які на той час вже заправлялися цим паливом, мене переконали. На скільки мені пояснили, бензин зі спиртом дешевший не за рахунок наявності спирту, а за рахунок нижчої ставки акцизу, бо типу "еко". Заправлявся на Ланосі біля півроку. Розхід той же. Динаміка та ж. З мотором проблем ніяких. Авто продав. Вже біля двох місяців заправляю цим же "95 преміум плюс" свою Октавію А5 1,6. Все гуд!

Резюме. "Зачем платить больше?!"

Опубліковано

влаштовує, мо' я балуваний в 9-ку лити 95-й, але 92-гу бадягу точно не хочу. (в мене інжектор) Особливо всяких там ANP чи Укртатнафта...

Що у нас на заправках являється "бадягою", можна лише здогадуватись. І у мене останнім часом склалось враження, що такою "бадягою" якраз і є звичайний 95-й (той, що без всяких "плюсів", "преміумів" та інших приставок)...

Тривалий час заправлявся 95-м кращої якості (на різних заправках він називається по різному: ОККО - Pulls-95, Shell - V-Power і т.д.). Але так як ціна такого бензину трохи "кусається", вирішив спробувати дешевший.

. Виставив у себе на бортовому компьютері якість Pulls-95 (з ОККО) за еталон і залив звичайний 95-й (на тому ж ОККО). І буквально за декілька хвилин поїздки компьютер видав попередження про перевитрату пального (дослівно: "Внимание! Превышение времени впрыска. Перерасход топлива 12%).

Таке попередження стало з"являтись досить часто.

Вирішив перевірити ще й 92-й (начитався на різних автофорумах що 92-й в Україні нічим не гірший за 95-й, а іноді навіть кращий). І що б ви думали? Компьютер замовк! (Щоправда, не зовсім, але попередження стали з"являтись набагато рідше

Перевіряв кілька разів - на покращеному 95-му мовчить, на 92-му (у тому числі і з АНР) попередження з"являються дуже рідко і в основному в режимі холостого ходу, а на звичайному 95-му (з різних заправок) кілька разів на годину попереджає про перевитрату пального!

От і думайте, що є "бадягою", а що нормальним бензином.

P.S. По динаміці автомобіля різиця цих видів бензину практично не відчувалась. Мабуть, електроніка "згладжує" різницю, звідси і перевитрата. На тому, що зі спиртом, ще не їздив.

Опубліковано

Є різниця в дизпаливі на ОККО звичайному і тому,що Пульс? Крім ціни звісно.Варто переплачувати? Двигун HDI.Аби проблем з форсунками потім не було.

Опубліковано

Є різниця в дизпаливі на ОККО звичайному і тому,що Пульс? Крім ціни звісно.Варто переплачувати? Двигун HDI.Аби проблем з форсунками потім не було.

Взагалі на дизелі з пальним радять не експерементувати, тобто якщо вже кормиш одним, то варто так і продовжувати :)

Опубліковано

На виїзді з Луцька на Ківерці заправився на "Укр-Петроль" румунським 95
а це точно румунське ??? Бо на сайті пише *Поставки нафтопродуктів на бази приватне підприємство здійснює з Кременчуцького, Лисичанського та литовського Можейкяйського заводів.*
Опубліковано
Чесно кажучи різниці фактично не відчувається, я комбіную літрів 20 залью пульса, потіп заливаю простого ДП. Але думаю спробувати Лукойл Экто по ціні дешевше, якість незнаю )))
Опубліковано

На виїзді з Луцька на Ківерці заправився на "Укр-Петроль" румунським 95. Хороше пальне. І не дорого.

В мене знайомий там механіком працює. Досить часто спілкуємось, в тому числі й на авто-тематику. Нічого ні хорошого, ні поганого за якість пального не розказував.

Ще декілька слів за «А-95Е Преміум +» на БРСМ... Вартість літри зі знижкою в мене виходить 8,85 грн. З моїм змішаним розходом палива один км мені обходиться <0,6 грн.

Опубліковано

Хтось чув/знає що то за АЗС? А то тільки мандять що АЗС "десьтамзаповоротом". Недумаю, що й бензин там якісний.

У Луцьку на АЗС продавали неякісне пальне

Дизельне паливо, яке не відповідає вимогам державних стандартів, реалізовували на автозаправці в Луцьку, - інформує IA ZIK.

Фахівці інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області під час перевірки виявили чимало порушень на АЗС у Луцьку. Зокрема, на автозаправці не надавали вичерпну інформацію про нафтопродукти, – стверджує начальник інспекції Іван Смоленг.

Окрім того, фахівці Інспекції захисту прав споживачів відібрали дизпаливо Л-0,20-62 (вміст сірки не більше 0,20%), виготовлене ЗАТ «Линік» (Луганська область, Лисичанськ). Як виявилося, пальне не відповідає вимогам ДСТУ за температурою спалаху в закритому тиглі (фактично 43 градуси при нормі не нижче від 62 градусів).

Згідно з виявленими порушеннями винну особу притягнули до адміністративної відповідальності. До господарюючого суб’єкта застосували адміністративно-господарську санкцію. http://www.volynnews.com/news/society/u_lutsku_na_azs_prodavaly_neyakisne_palne/

Опубліковано

Сьогодні заправив свому китайському возику повний бак "А-95Е Преміум+" на БРСМ.

говорять, що бенза з великим вмістом етанолу підходить далеко не всім авто, хтось чув про таке? може старі авто погано переносять це паливо?

Опубліковано

Якраз сьогодні перший раз залив спиртовий 95 в азлк 2140, правда не БРСМ, а вроді укр петроль. Так ось, в тязі суттєвої різниці (порівняно з 95 ВОГ) не помітив. Думаю і розхід буде не суттєво вищим. Походу ще буду відписувати.

Опубліковано

Сьогодні заправив свому китайському возику повний бак "А-95Е Преміум+" на БРСМ.

говорять, що бенза з великим вмістом етанолу підходить далеко не всім авто, хтось чув про таке? може старі авто погано переносять це паливо?

Ланос 1.6, після заправки вихлопна труба в сажі, мінімум на 2 літри виріс розхід по місту та на 1 л. по трасі. Економія відсутня, двигун краще не працював. Як позитив можна відзначити миючі властивості спирту, але якщо багато заправити, пожуть забитись фільтри та вся система паливоподачі. Зараз 2 рази заправлявся на укр-петроль під мостом на варшавці 95-м по 10.50 грн. Труба знову сива та тяга є. Рекомендую.

Опубліковано

Знайомий заправляв БМВ, якщо не помиляюсь 94 р.в. на БРСМ з спиртом, казав, що їде як на звичайному бензі, стверджував що розхід навіть менше став.

Опубліковано
Содержание

этилових спиртов и добавок в топливе А-95Е Премиум+ согласно паспорту составляет 31%

http://www.skoda-club.org.ua/forum/showthread.php?tid=67349

Отака інфа, а взагалі ж в луцьку є декілька видів цих спиртових.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Заправлял целый бак на БРСМ обычным 95-ым, до этого 90% бензы с аветры. Расход объективно увеличился где-то на 1 литр при той же динамике а походу и меньшей... вернулся на аветру, фух =)

З.Ы. Но этот спритоган всё таки надо попробовать))

Опубліковано

На ВОГе тоже подешевел бензин на 30 коп. Сегодня заправлял обычный 95-й по 10,99.

Жена тут же язвительно заметила, что подешевел, наверное, перед подорожанием)

Опубліковано

Цікава така тенденція спостерігається, рік назад дизель на ОККО був 10,49 грн/л, потім 10,29грн/л, 9,99грн/л і зараз 9,79 грн/л невже так і далі буде продовжуватись? Щось мені не вірить що в нас може щось дешевшати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...