Перейти до змісту

Tolik_lt Вітаємо з днем народження!!!

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 286
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Толік , найщиріші вітання летять тобі почтовими голубями і шустрими , як твій розум, ласточками)))

Я тобі бажаю відкривати цей світ і далі: у печатнім слові, у нових людях і подіях, в усмішках твоїх діток. Щоб ти ніколи не

втомлювався пізнавати і ділитися, будь щасливим!

Опубліковано

Вітаю!

Бажаю ніколи не втрачати неперевершеного почуття гумору, гарного смаку, наснаги до життя, оптимізму і тонкого іронічно-влучного бачення речей.

Здоров’я тобі і твоїм рідним.

Опубліковано

Дозволь приеднатись, та побажати усього найкращого!!!

Нехай цей рік буде найвдалішим із усіх прожитих до цього!!!

Опубліковано

Анатолий, поздравляю от всего сердца с днем рождения! и желаю, чтобы всегда денежка в кармане звенела, да с легким оттенком электрогитары :smile3:

Опубліковано

Так хочется побыть хрупкой и беззащитной девушкой- А кони всё бегут, а избы всё горят...

Так хочеться побути простим середнім класом. А бонкомати все шуршать, а кредити видаються... ;)

Вітаю, Онотоле.

Опубліковано

Хай твоє бачення життя максимально довго лишається все таким же по-доброму гострим і влучним! Відтінки пікантності із дня в день не перестають дивувати, ще не раз змушуючи по-юнацьки зашарітися :blush:

А здоров'я ні завтра, ні через 50 років не буде перешкодою для все нових відкриттів, великих і маленьких життєвих досягнень та подвигів!

Будь щасливим!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...