Luychi Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:57 #1 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:57 "Авраам народив Ісаака" - це я до чого? Жінки родять дітей і чоловіки теж напряму присутні в цьому процесі. А психологи кажуть, що від відповіді на це питання(батьківське) - можна зрозуміти яке буде майбутнє народженої дитини.Я так подума і вирішила собі - дітей я народила для радості і любові. Щоб було кому радіти і кого любити.А для чого народили дітей ВИ?
laska Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:59 #2 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 18:59 А ти думаєш, що хтось напише, що для того, щоб отримати допомогу при народженні дитини?
Luychi Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:01 Автор #3 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:01 А ти думаєш, що хтось напише, що для того, щоб отримати допомогу при народженні дитини? Психологи кажуть, що найчастіша відповдь - щоб було кому кружку води на старість подати.....
Plum Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:09 #4 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:09 -- Ти любиш маленьких дітей? -- Та не дуже, а от сам процес!........
Luychi Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:12 Автор #5 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:12 -- Ти любиш маленьких дітей?-- Та не дуже, а от сам процес!........ .....а ще їх молодих мам............ Знаю. Проходили.
Plum Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:19 #6 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:19 Діти -- це щастя. Мати сім'ю і не мати дітей -- це добровільне позбавлення себе від змоги спостерігати найдивовижніше чудо в світі. Бо діти -- це дійсно чудо. Я, чесно кажучи, мало задумуюсь про "склянку води на старості", мені здається що я не доживу до того віку. А своїх дітей я просто люблю. В мене їх троє і я від цього безмірно щасливий, хоча останній син і був для нас з коханою величезним сюрпризом
laska Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:28 #7 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:28 В мене їх троє і я від цього безмірно щасливий, хоча останній син і був для нас з коханою величезним сюрпризом А в народі так і кажуть: двоє дітей від людей, а третя від Бога. Я теж про старість не думаю, єдине, що не хочу бути обузою своїм дітям, а лише підмогою у їх житті.
Zheny@ Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:31 #8 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:31 Діти: це наша старість. а про стакан води.. ... а пити то не хочеться..
Harddriver Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:46 #9 Опубліковано 14 Жовтня, 2009 в 19:46 Для чого? Це поки-що єдиний рецепт безсмертя (наших генів)
Luychi Опубліковано 16 Жовтня, 2009 в 09:25 Автор #10 Опубліковано 16 Жовтня, 2009 в 09:25 Для чого? Це поки-що єдиний рецепт безсмертя (наших генів) Схоже на манію величі В дітях, крім наших, ще буде купа інших генів намішано. Дитина може зовсім і не бути схожою на своїх батьків, тому що кожна людина є унікальна індивідуальність. В тому то і радість.
Юлямпочка Опубліковано 29 Жовтня, 2009 в 18:50 #11 Опубліковано 29 Жовтня, 2009 в 18:50 блін. Яке глобальне питання. НЕ люблю самокопатись. А нормальною буде відповідь: бо мені дуже хотілося. Так дуже-дуже, аж двоє зразу народилося Не знаю, для чого, але точно не для кружки води, я ж не рабів собі родила .
VICLIS Опубліковано 29 Жовтня, 2009 в 19:46 #12 Опубліковано 29 Жовтня, 2009 в 19:46 "Я так подума і вирішила собі - дітей я народила для радості і любові. Щоб було кому радіти і кого любити.""Психологи кажуть, що найчастіша відповдь - щоб було кому кружку води на старість подати..... "егоїзм ?"Для чого ми родим дітей?" "Психологи кажуть..."ЧСВ ?
Luychi Опубліковано 29 Жовтня, 2009 в 21:34 Автор #13 Опубліковано 29 Жовтня, 2009 в 21:34 "Я так подума і вирішила собі - дітей я народила для радості і любові. Щоб було кому радіти і кого любити.""Психологи кажуть, що найчастіша відповдь - щоб було кому кружку води на старість подати..... "егоїзм ?..."Щоб води подали, щоб в старості не бути самотніми - значить родять для СЕБЕ...егоїзм. Коли батьки так відповідають на це питання, то тим самим вони вважають, що діти повинні належати тільки їм і повинні завжди бути поряд до самої старості, коли раптом захочеться пити. Тому такі батьки дуже болісно сприймають коли в житті їхньої дитини з'являється хтось ще, кого люблять так само, а може й більше. І тоді починаються ревнощі, істерики. Доходить навіть до домашніх війн.Колись мені мама розказувала притчу. "Орел під час потопу рятував свої пташенят, переносячи по-одному з гнізда на інше, безпечне, місце. Несе перше і питає: "Сину, ти будеш мене у старості доглядати і піклуватись про мене, як це зараз роблю я?" Злякане пташеня відповідає:"Буду тато. Звісно буду." "Обманюєш" - сказав орел і викинув пташеня у воду. Несе потім друге. Питається теж саме. Отримує таку ж відповідь і другого сина у воду викидає. Повернувся по третє, остання своє дитинча. Несе і в цього питає:"Сину, ти будеш мене у старості доглядати і піклуватись про мене, як це зараз роблю я." Син відповів: "Тату, коли ти станеш старим, то у мене будуть свої малі діти і муситиму піклуватись про них, так само як і ти зараз про мене." "Твоя правда синку. Так і має бути" - сказав орел і відніс пташеня у безпечне місце."
bazoomba Опубліковано 30 Жовтня, 2009 в 08:06 #14 Опубліковано 30 Жовтня, 2009 в 08:06 Колись мені мама розказувала притчу. "Орел під час потопу рятував свої пташенят, переносячи по-одному з гнізда на інше, безпечне, місце. Несе перше і питає: "Сину, ти будеш мене у старості доглядати і піклуватись про мене, як це зараз роблю я?" Злякане пташеня відповідає:"Буду тато. Звісно буду." "Обманюєш" - сказав орел і викинув пташеня у воду. Несе потім друге. Питається теж саме. Отримує таку ж відповідь і другого сина у воду викидає. Повернувся по третє, остання своє дитинча. Несе і в цього питає:"Сину, ти будеш мене у старості доглядати і піклуватись про мене, як це зараз роблю я." Син відповів: "Тату, коли ти станеш старим, то у мене будуть свої малі діти і муситиму піклуватись про них, так само як і ти зараз про мене." "Твоя правда синку. Так і має бути" - сказав орел і відніс пташеня у безпечне місце." Чудова притча Для чого я народжувала? Не думаю, що коли чекала на дитинку, усвідомлювала для чого ж... Просто хотіла... любила, бо це найрідніше... Ще мені здається, що коли є в сім'ї дитина - це ще одна можливість побувати в дитинстві для батьків, бабусь, дідусів. Так само безпесередньо радіти життю разом зі своєю малечою, ставати ще щасливішими . Ще мене тримає в тонусі думка, що донечка весь час спостерігає за мною. Ця думка не дає розкисати, допомагає триматись у важку хвилину, підштовхує розвиватись.
laska Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 09:55 #15 Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 09:55 Не знаю чому, але ніколи таке питання не поставало... Бажання народжувати і мати діток закладене в нас природою, просто у кожного свій час (звісно не без вийнятків). По собі помітила, коли починаю заглядатися на маленьких діток, дитячий одяг, вагітних... паралельно відчуваю, що здатна поділитися своїм теплом, ласкою, турботою і любов'ю, то це і є той момент для мене. На щастя, ці періоди збігаються із бажанням чоловіка Якось мені стало зле і я прилягла вдома. Старший, помітивши це, вкрив мене одіялом, приніс води. Менша, дивлячись на нього, присіла біля мене, стала розчісувати мене, прикрашати голову заколками. Спостерігаючи це, на душі стало так тепло і комфортно... А саме головне, коли бачиш, як діти люблять один одного, радіють, турбуються, тішаться один одному, роблюсь щаслива, що я причетна до того, що вони не самотні, а мають один одного. І цей зв'язок підтримуватиме їх впродовж усього життя, і тоді коли мене не буде поруч...
NowhereGirl Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 15:00 #16 Опубліковано 7 Грудня, 2009 в 15:00 "Для чого народжуємо?"... Теж ніколи не задумувалась, завагітніла і народила не "для чогось", а просто тому що дуже хотіла дитину. Думаю, що це природнє бажання сім"ї - чоловіка і жінки мати дітей і сумніваюсь, що вони задумуються над тим, що буде в старості. Нажаль існує такий стереотип, що діти, коли виростають повинні допомагати батькам. Можливо це і правильно, не берусь стверджувати...але, особисто я збираюсь, поки живу допомагати своїй дитині, а не навпаки. І більш за все не хочу бути тягарем для неї, коли постарію.
Romich Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:41 #17 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 09:41 Для того щоб показати своїм батькам як правильно треба виховувати дітей
Chudakully Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 13:13 #18 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 13:13 Для того щоб показати своїм батькам як правильно треба виховувати дітей "любите своих внуков, они отомстят вашим детям"(с) пока детей нет, посему отвечу на другой вопрос: "почему я хочу что бы у меня был ребёнок" на счет старости, думаю у меня хватит возможности заработать столько. что бы в преклонном возрасте нанять прислугу. на счет одиночества, с интернетом одиноким может быть только идиот,а к тому времени как я состарюсь, то дедков/бабок с инетом будет явно больше чем сейчас а так скажу просто для себя, что бы лицезреть зарождение и развитие жизни к появлению который и я приложил ру... усилие что бы частично почувствовать себя творцом, сотворить в этом ребёнке/детях Человека. что бы попытаться донести до него: что есть зло, а что добро. привести аргументы, которые будут более весомые, нежели те что предоставляли мне мои родители и в следствии чего я пренебрёг их советом, и оступился, но получил свой жизненный опыт. а самое главное научиться делать выводы, желательно до совершения поступка. что бы получить возможность создать Личность. что бы получить возможность исправить свои ошибки и ошибки своих родителей. и вот когда я буду осознавать что жизненный путь мой окончен, только тогда я смогу ответить на вопрос "Для чого ми родим дітей?"
Forever Autumn Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 13:29 #19 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 13:29 Оскільки дітей немає, то дам відповідь на питання, чому я НЕ хочу мати дітей: 1. Фінансовий стан нестабільний, а виховання дитини, пробачте як не крути, а вимагає фінансових вліваній. 2. Часу ітак не вистачає катастрофічно, а 9 місяців, викинутих з життя, а потім 3-4-5 (скільки там?) років (пільонки/соски/какашки/неспання і т.п.), викинутих із нього ж -- ні в які рамки/плани і т.п. не входить. 3. Сам процес..кхм... пробачте, надто я себе драгоценну люблю, щоб отак мучить. 4. Та й генофонд у дитини має бути толковим врешті решт, щоб потім не думати в пориві батьківської страсті "ідіото,весь в батька!" :) Тому смислу народужвати дітей для себе особисто я не бачу на найближчі років з 5 напевно. Якщо щось поміняєтсья колись - обов*язково дам знати тим, хто на мене напижиться за таку позицію і скаже "ооооо...какая дурааа..так ніправільнааааа... дєті-цвєти жизні мля..всєєє..всє да єдінай радіть далжни ібо в ентом долг прєд богам і прєд людьмі"..от. але майте на увазі, ті-хто-зібрався-щось-подібне-написати, мені бан не потрібний і невигідний за нецензурні виражопиванія/направлєнія путі.. тому утримайтесь дя-ку-ю!
laska Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 13:56 #20 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 13:56 Здоровий глузд при плануванні дітей звісно потрібен. От тільки не розумію, якщо ти ще не мала досвіду народжування, звідкіля така впевненість про 9 місяців + скількись там років викинутого життя і про мучітєльний процес? Життя змінюється, а не викидається. Та і вагітність, це не хвороба
Forever Autumn Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 14:13 #21 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 14:13 Я маю вуха і очі, щоб спостерігати, спілкуватись, робити висновки. Хіба не так?
Tolik_lt Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 14:18 #22 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 14:18 Я маю вуха і очі, щоб спостерігати, спілкуватись, робити висновки. Хіба не так? угу. тільки дивує, чому "панінеяквсі" вважає, що у цьому питанні у неї має скластись "якувсіх"
Chudakully Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 14:35 #23 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 14:35 4. Та й генофонд у дитини має бути толковим врешті решт, щоб потім не думати в пориві батьківської страсті "ідіото,весь в батька!" :) папу буш с родословной искать?
Forever Autumn Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 14:38 #24 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 14:38 але майте на увазі, ті-хто-зібрався-щось-подібне-написати, мені бан не потрібний і невигідний за нецензурні виражопиванія/направлєнія путі.. тому утримайтесь гейм оувер. а якщо дійсно ТАК цікаво ЧОГО це пані так рішила - підіть до мого лікаря і розпитайте у нього. Якщо він Вас не пошле туди, куди мислєнно (ПОКИ що) послала я, то може і дізнаєтесь щось і утримайтесь від тупих коментів-аля-аби-до**атися :) арівідерчі
laska Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 15:00 #25 Опубліковано 8 Грудня, 2009 в 15:00 Усе залежить від тебе. Чи ти будеш 9 місяців на ліжку лежати чи вестимеш і далі активний спосіб життя. Зі слів наших велосипедистів, знаю, що є жінки, що майже до пологів катаються на своїх улюблених байках. А ще можна встигати одночасно працювати, навчатися, розважатися, повір Просто на все свій час. Коли з"явиться бажання, то ця репродуктивна функція не буде здаватися такою обузою, а навпаки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.