Перейти до змісту

На ДПЗ якийсь покидьок мало не згвалтував 10-річну дівчинку!

omur

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я теж можу пройтися ввечері з пивом і морда в мене (особливо одразу після стрижки) не сильно добра. То я ман'як? То мене теж стріляти чи 3,14здити.?

Нє, Женя, ти ростом не підходиш :)

А якщо серйозно:

За описами очевидців, гвалтівник: чоловік до 40-рока років, невисокого зросту, худорлявий, злегка неголений, ймовірно, що волосся з сивиною.
  • Відповідей 192
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

До речі на офіційному сайті Управління МВС України у Волинській області ні в новинах, ні в прес-релізах про жодну із вищеописаних подій ні пари з вуст...

http://www.police.gov.ua/press.php

Опубліковано

А кому кіпіш нада?

Тихесенько завалять урода і т-с-с-с-с!

REDAKTOR ростом кажеш? ..Гм.. Заміню бейсіка (бордовсього) на кепку - лоховску. Куплю барсетку. Сємки я вмію лузати і Жигулівське пиво (Київського пивзаводу №1) люблю ..

ах да.. забув.. нада похудати наполовину... і шорти купити..

Опубліковано
А кому кіпіш нада?

Тихесенько завалять урода і т-с-с-с-с!

Та непевно більш за все так і буде... Але краще б на Театральному майдані, привселюдно, тупим ржавим ножем йому яйця відрізали! :angry: Тоді б й іншим наука хороша була б!

Опубліковано

капец если по таким ориентировкам заламывают то может мне сходить постричся.. ато вдруг доблесный ппсник признает во мне кавонибудь.. :0037:

как говорит товарисч корчинский встань перед зеркалом и спроси себя пойдеш ли ты воевать если там что - и если ответ да - вставай и иди прямо сейчас!

ps я пару лет назад находясь в состоянии АО по поводу дня рождения знакомой поучаствовал в попытке суда линча над месным забулдыгой , имевщим неосторожность применить силу в отношении своей боевой подруги, за что имел свернутый нос и растоптаное достоинство , а потом мы за ним весело бегали , а за нами еще ппсники которые узнав причины нашего веселья приняли в нем участие.. к сожалению или к счастью тип умело ушел от нашей погони... деньчик удался наславу... что интересно тоже на сороковом было дело.. в раене "монады"

Опубліковано

Якщо коротко, то фактично те саме, що і тут... Дівчинку не згвалтував, але побив...

Подивився я на відео з тієї вулиці Боженка... Хащі просто...

Опубліковано

сьогодні мав розмову з патрульом в центрі міста!як не страно їх стало дофіга багато!кажуть близько 18-00 було згвалтовано дівчину недалеко від школи №9!що скажете на це?

Опубліковано
кажуть близько 18-00 було згвалтовано дівчину недалеко від школи №9!що скажете на це?

Покажите мне место около девятой школы, где в пятницу, в сентябре, в 18.00 нету ни одного человека?

зы. На счёт ОБС поддерживаю Tarzanych'а

зыы. А где же тогда патруль был в 18.00?

Опубліковано

вибачте за оффтоп...

Тарзанич, друже залий свiй аватар на борду, бо тут його крiм тебе все-одно нiхто не бачить, вiн просто не грузиться, а сторінки гальмує.

Опубліковано

В нас на магазині сьогодні повісили фоторобот підозрюваних з нагородою і телефонами, сфоткаю виложу сьогодні. Кажуть ніби міліція вішала.

post-2006-1252857307.jpg

Опубліковано

Можливо це різні фотороботи однієї особи, створені за описами двох різних потерпілих.

До речі, містом поповзли чутки, що перша жертва виродка -- 10-річна дівчинка -- померла в реанімації. Хочу ці чутки спростувати. Хвала Богу, це не правда, дівчинка жива, її життю нічого не загрожує. Пів години тому мій брат розмовляв по телефону з людиною, яка якраз знаходилась поряд з дівчинкою. Вона почуває себе нормально, активна, грається.

Опубліковано
Можливо це різні фотороботи однієї особи, створені за описами двох різних потерпілих.

До речі, містом поповзли чутки, що перша жертва виродка -- 10-річна дівчинка -- померла в реанімації. Хочу ці чутки спростувати. Хвала Богу, це не правда, дівчинка жива, її життю нічого не загрожує. Пів години тому мій брат розмовляв по телефону з людиною, яка якраз знаходилась поряд з дівчинкою. Вона почуває себе нормально, активна, грається.

В нашому районі говорили, сьогодні в магазині чув, що не дівчинка а жіночка з ліфту померла, але за достовірнісь чуток не відповідаю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...