Перейти до змісту

Форумные футболки

difoto

Рекомендовані повідомлення

Давайте десь до вересня вирішим якось шо там малювати, в суперечці народжується істина звісно, але може варто винести варіант з різними лого на голосувалку нову і там вже визначитись ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 314
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Ото срачу.. на 12 сторінок.

То які футболки друкуватиме difoto ??

Може, зрештою, варто виділити кілька варіантів і влаштувати голосувалку ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може все таки зразу друкувати на футболках з довгим рукавом, літо ж закінчується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я себе делаю 10 шт. с лого от [nd] , а остальные - сорри, клейте оракал или маркером. Как больше нравится.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний вдень буває і тепло но ранкі вже холодні. А з довгим рукавом можна в любую пору року ходити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора вже вибирати, а то зима застане в тій футболці...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабудь треба додати в голосувалку: 1. довгий рукав, 2. короткий рукав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може все таки зразу друкувати на футболках з довгим рукавом, літо ж закінчується.

прєдлагаю перейти до теми кухвайок

post-1679-1250834779.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, якщо робитиму, то робитиму також собі сам. І, можливо, на довгий рукав.

Або так:

futbolko1.jpg

Або так:

futboltlt.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я себе делаю 10 шт. с лого от [nd] , а остальные - сорри, клейте оракал или маркером. Как больше нравится.

Все десять для себя или можно будет одну забрать? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Все десять для себя или можно будет одну забрать? :)

+1 исчо з0брадь )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

когда каждый себе - фигня полная.

нет единения :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воооооо

Варіант Ярчика мені настіки сподобався що я навіть відписався в цій темі )

Да... гіршої реклами придумати неможливо... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

когда каждый себе - фигня полная.

нет единения :)

Единение - это тоталитаризм. Партия сказала - такое лого, все скрипнули зубами и одели то, что дали. Разве не так? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Единение - это тоталитаризм. Партия сказала - такое лого, все скрипнули зубами и одели то, что дали. Разве не так? ;)

Партія мовчить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, второй вариант лучше смотрится (без "Форум твого міста"). А вот со спиной (конкретно - ником) ещё поиграться можно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот со спиной (конкретно - ником) ещё поиграться можно :)

Не тільки можна, а й треба.

Бо довгий нік туди не увійде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут пришел командор и мы с ним об этом поговорили.

Я: при чем тут на%уй читабельность??

kmd: *смотря на мою футболку "Велодень"* ну смотри - ВЕЛОДЕНЬ - читабельно ведь?

Я: какой на%уй велодень??? Любому небордовцу пох, каким шрифтом будет написано боард.лутск.уа, но все поймут лого, если оно будет! Главное - бренд!!! А бренд у нас - "БОРДА"!

kmd: точняк! даже днепропетровцы спрашивают, мол как там ваша борда?

board.lutsk.ua это всего лишь строчка в браузере, а общеизвестный и узнаваемый БРЕНД - это БОРДА!.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

board.lutsk.ua это всего лишь строчка в браузере, а общеизвестный и узнаваемый БРЕНД - это БОРДА!.

Загальновідомий і впізнаваний? Для кого? ІМХО, тільки для тих, хто про борду знає... а що можна показати людям, які про неї не знають - але могли б долучитися до спільноти? Таких все-таки значно більше, ніж тих, хто знає про борду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поддержал ДиФото!!! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені футболку..!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От що видає гугль на запит "борда": http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8

То який же це впізнаваний і загальновідомий бренд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загальновідомий і впізнаваний? Для кого? ІМХО, тільки для тих, хто про борду знає... а що можна показати людям, які про неї не знають - але могли б долучитися до спільноти? Таких все-таки значно більше, ніж тих, хто знає про борду.

та йоманарод. вот поэтому я и не хотел обсуждений логотипа. Обсуждают люди, которые в предмете обсуждения так сказать "малокомпетентны".

Мы делаем футболки для пеара борды? Для вовлечения новых членов?

И еще скажите мне , может недоглядел - где читать название на логотипе, к примеру , ICQ?

И на надгрызенном яблоке тоже ничче не вижу, как ни крутил... шо за фирма, кто знает?

logo-apple-actual1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дім, не кип'ятись. Знак і назва - це різні поняття. За знак мова не йшла. А логотип може бути не лише у вигляді знаку. Наприклад, Asus - вони не використовують знак, вони пишуть на ноутбуках виключно назву, і цим самим себе рекламують. І не лише Асус, а й чимало фірм обрали собі текстовий логотип.

То що поганого в тому, щоб видним і доступним чином написати назву - board.lutsk.ua, навіть якщо це й просто рядок в браузері?

зі. ІМХО, Apple якраз і вимушена була робити логотип у вигляді знаку, а не слова. Чому? Та тому що, на мій погляд, не зовсім правильно, якщо на ноутбукові, наприклад, буде написано "Груша", на моніторі - "Кавун", чи на мобілці - "Огірок".

Це я до того, що ЕПпл - це "Яблуко". Так само по-дибільному виглядало б слово "Яблуко" на будь-якій іншій техніці.

А ICQ навіть на офсайті не відмовляється поряд із знаковим зображенням, від словесного:

logo.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мне понравился вариант предложеный Ярчиком, за обоими руками, и предлогаю его и реализовать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...