Tolik_lt Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:14 Поділитися #76 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:14 Вадим, на пиво похоже Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:15 Поділитися #77 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:15 Вадим, на пиво похожетобто, тобі подобаєтья? Чи тобі пиво не подобається? А якщо серйозно, то в світі все на щось схоже. Крім того, я ні на що не претендую, я ж написав -- просто граюсь. Лого придумане і зроблене за пів години. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:21 Поділитися #78 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:21 До речі, я за те, щоб велике лого було на спині, а не на грудях. А спереду в області серця або на рукаві збоку внизу я б собі написав нік. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:28 Поділитися #79 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:28 або навпаки нік на спині як в футболістівабо можна і на грудях з написом кількості постів, репи і т.д.Тут эта... поступила в моск идея. Насчет раздачи слонов футболок.Организовываем бордовку?Возможен вариант: yvazhaemiy готов сделать футболки по 30 грн., плюс в том, что у него принцип проще: пришел, померял размер, подошло - бабах, 30 секунд и лого на футболке! Абы розетка была.Идеи?Ну які проблеми, можна зустрітись у мене на фірмі, там є купа місця як і для веліків, як і для катання на них так і для смаження шашлигів і розетка КАНЕШНО! і криша над башкоюНОВИЙ логотип борди НЕЧИТАБЕЛЬНИЙ УЖАСНО він НЕВПІЗНАВАНИЙ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:30 Поділитися #80 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 15:30 або навпаки нік на спині як в футболістівабо можна і на грудях з написом кількості постів, репи і т.д. Жаль кількість постів і рєпи на футболці оновлюватися не буде... А ідея з логотипом на спині і ніком в області серця здається сама класна... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
byjok Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 16:02 Поділитися #81 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 16:02 візьму 1 L Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 17:52 Поділитися #82 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 17:52 А ідея з логотипом на спині і ніком в області серця здається сама класна... нет. встречные должны видеть кто ты и откуда. лого должно быть спереди имхо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 18:00 Поділитися #83 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 18:00 А ідея з логотипом на спині і ніком в області серця здається сама класна... нет. встречные должны видеть кто ты и откуда. лого должно быть спереди имхо А якщо поміняти логотип і Нік місцями? Тіпа дійсно як у футболістів біля серця логотип, а на спині нік великими буквами і номер той що, Користувач №) Хоча можна і без номеру... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Terrable Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 19:24 Поділитися #84 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 19:24 Оффтоп, как в тюрьме номер, и мона штрих-код прилепить еще на всякий ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 19:28 Поділитися #85 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 19:28 нет. встречные должны видеть кто ты и откуда.лого должно быть спереди имхо Йде хтось тобі назустріч, бачит ьв тебе на грудях напис Shura. Думає: "Щось знайоме!". Ви розминаєтесь, він оглядається і бачить в тебе на всю спину BOARD.LUTSK.UA Shura, а що робити, якщо ви йдете в одному напрямку? Можна три кілометри пройти один за другим, і так і не взнати, що ви обоє форумчани. А так задній побачив на спині переднього лого, догнав його і далі йдуть і спілкуються разом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 19:38 Поділитися #86 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 19:38 а то і догонить і малатком за флуд! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Plum Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 19:46 Поділитися #87 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 19:46 А якщо поміняти логотип і Нік місцями? Тіпа дійсно як у футболістів біля серця логотип, а на спині нік великими буквами і номер той що, Користувач №) Хоча можна і без номеру... Ну я якось проти того, щоб ходити по місту з великим написом PLUM на всю спину. А от маленькими буковками на грудях можна зробити (букви висотою з сантиметер-два), щоб співрозмовник, до якого ти підійшов, запам'ятав з ким розмовляв. Повертатись до людини спиною, щоб показати свій нік, якось не гарно. До того ж, уявіть, як буде виглядати на спині довгий нік, наприклад Legolas_Soi, а тим більше ніки на зразок !!!!!SERG!!!!!, 270507, 2morrowMan, 4000000, 90percentAngel, ABDURAXMAN і інші (всі ніки реальні, взяті з нашого форуму). І зрештою, мені здається, що головне на цій футболці -- логотип, він повинен бути великий, щоб його впізнавали здалека. Ніка взагалі на футболці відразу не буде, його при бажанні кожен собі зробить сам. а то і догонить і малатком за флуд! max'у футболку з ніком не робити, в ній небезпечно буде ввечері пересуватись містом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 20:29 Поділитися #88 Опубліковано 19 Серпня, 2009 в 20:29 Shura, а що робити, якщо ви йдете в одному напрямку? Можна три кілометри пройти один за другим, і так і не взнати, що ви обоє форумчани. А так задній побачив на спині переднього лого, догнав його і далі йдуть і спілкуються разом ну, за мной угонись кроме того, встречных все равно будет больше. как не верти борду надо выставлять лицом, а не... спиной... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори kmd Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 05:54 Адміністратори Поділитися #89 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 05:54 Народ тіпа не поняв.. Якщо буде один малюнок на 100 футболках це опт. Якщо на кожній буде щось різне це буде розніца. Тому Ді і написав, нік за доп плату, а ви тут розвели, нік кількість постів. А вроді ж дорослі люди. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:10 Поділитися #90 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:10 мне идея с никами попахивает фетишизмом. думаю, что лучше вместо ника сделать: Admin Moderator Member User Banned Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:24 Поділитися #91 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:24 Shura: підтримав. Ти ще забув VIP Загалом, кожен сам може собі нанести праскою на йутболку все- що захоче. Друкується на термопереводному (забув як правильно) папері. Хоч нік, хоч порядковий номер. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kozakOleg Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:44 Поділитися #92 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:44 Так коли приблизно футболки будуть готовi? Тут я бачу 100 штук маловато буде Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
nikolas Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:48 Поділитися #93 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 06:48 І питання шо рішили будуть фудболкі (якого кольору), чи легкі ковти шо придложив Plum ? Чи це все ше рішається? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Venom Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:18 Поділитися #94 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:18 Звісно вибачаюсь, що поспішив проголосувати, але відніміть, будь-ласка, 1 L та додайте 1 M, тому що думаю, що таки L буде завеликою на мене... Дякую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:32 Автор Поділитися #95 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:32 Предварительно это все будет примерно от так, пока не ругаемся, а смотрим. практическая реализация оплаты и раздачи пока в разработке - где и как их разместить, чтобы все желающие могли их приобрести и т.д. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Venom Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:43 Поділитися #96 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:43 практическая реализация оплаты и раздачи пока в разработке - где и как их разместить, чтобы все желающие могли их приобрести и т.д.Все желающие форумчане или все желающие? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:51 Поділитися #97 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:51 Соррі, але я своє замовлення знімаю... від теперішнього лого борди я не в захваті, а тим більше ставати "хрестоносцем" із псевдоівритним написом на пузі зовсім не хочеться.ІМХО, така футболка повинна бути й рекламою форуму. А от слово board в такому виконанні мало хто вгадає, та ще й на футболці. І навряд чи з цього напису хтось прочитає для себе веб-адресу. Вже краще просто аріалом на всю ширину написати, так як у Зевса футболка була.ЗІ. Не ругать не можу. Я дійсно думав, що працюватимуть професіонали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Shura Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:53 Поділитися #98 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:53 Соррі, але я своє замовлення знімаю...аналогично...писалось как:дизайн сделает эндибыло будущее время. получилось, что используем существующее лого, которое неоднозначно восприняла куча народу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:59 Поділитися #99 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 07:59 Соррі, але я своє замовлення знімаю... від теперішнього лого борди я не в захваті, а тим більше ставати "хрестоносцем" із псевдоівритним написом на пузі зовсім не хочеться.ІМХО, така футболка повинна бути й рекламою форуму. А от слово board в такому виконанні мало хто вгадає, та ще й на футболці. І навряд чи з цього напису хтось прочитає для себе веб-адресу. Вже краще просто аріалом на всю ширину написати, так як у Зевса футболка була.ЗІ. Не ругать не можу. Я дійсно думав, що працюватимуть професіонали.я не снимаю свой "заказ"но поддержу Yarchik`a, надпись совсем нечитаемая(о чём было и написано в ПМ ДиФото)p.s. а моя футболочка и до_сих_пор есть - ибо я её только по пираздникам одеваю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:00 Поділитися #100 Опубліковано 20 Серпня, 2009 в 08:00 дизайн сделает эндибыло будущее время. получилось, что используем существующее лого, которое неоднозначно восприняла куча народу.Ага... Тут можна побачити результати голосування. 20 людей погодили такий логотип, 21 - проти, 70 висловилося за вибір нового, і т.д. ...Думаю, гарна ідея Діфото може просто пересратися такою реалізацією. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.